10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_ماهی_در_فر
مواد لازم:
1 قوطی تن ماهی (150 گرم)
2 ساقه پیازچه
1 مشت جعفری و شوید
1 عدد تخم مرغ
1 استکان مغز نان پودر شده و یا آرد سوخاری
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده
برای غلتاندن کوفته ها مغز نان پودر شده
طرز تهیه:
تمام سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید بقیه مواد هم اضافه کنید و هم بزنید. شکل کوفته بدید و در نان پودر شده بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه حدود 15 دقیقه تا وقتی که زیر و روی کوفته کمی سرخ شود بپزید. نوش جان
#پودینگ_شکلاتی_اورئو
🍃🍃
🔷مواد لازم:
🔹بیسکوئیت اورئو دو بسته پودر شده (هر بیسکوییت شکلاتی دلخواه در دسترس)
🔹پودر كرم شکلات موجود در بازار يك بسته
🔹شير سه پيمانه
🔹شكر دو سه قاشق بمیزان دلخواه
🔹شکلات تلخ صد گرم
🔹پودر کاکائو دو ق س
🔹قهوه فوری در صورت دلخواه بمیزان لازم
🔹خامه دو ق س
پودر کرم شکلات (کارامل) رو داخل شیر ریخته بهمراه شکر و پودر کاکائو و قهوه روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ شود و یک دقیقه بجوشد
خامه رو گرم کنید و شکلات رو داخلش ذوب کنید(گاناش)
و به شیر اضافه کنید و از روی حرارت برداشته در حمام یخ قرار داده و مدام هم بزنید تا کرم سنگین و غلیظ شود
از کرم و بیسکوییت پودر شده لایه لایه در ظرف سرو بریزید و در یخچال قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید
من فقط غنچه گل سرخ دم دستم بود
انواع شکلات سنگی و برگ نعناع تازه هم میتونه گزینه های خوبی برای تزیین باشه
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_بادمجان
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋
طرز تهیه
بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه
بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید
نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید
نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تابه_ای
طرز تهیه.
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه یکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید
#کیک_کاکائویی_شیری
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان
❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین
#غوره_مسماي_گيلااااااني
اول از همه بهتون بگم كه گمج از ظرفهاي سنتي شمال هستش كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد.ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن.كه اين ظرفها بعضاً درب هم دارند كه متأسفانه من بدون درش و دارم،ايندفعه برم شمال حتماً يه دونه با درش و ميخرم.اگه رفتيد شمال حتماً يدونه بخريد و ازش استفاده كنيد.
براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد،سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد،يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد.
يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغهارو و بپوشونه.
تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد.
گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد.
نكته:
بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه
من از گوجه گيلاسي استفاده كردم،از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد،گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد.
ميتونيد تو فصل غوره،غوره بخريد و تو فريزر واسه روزايي كه فصل غوره نيست استفاده كنيد.
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالادماکارونی
مواد لازم :
۲۵۰ گرم پاستا
۷۰ گرم ذرت
۷۰گرم نخود فرنگی
خیار شور ۵ الی ۶ عدد
۱ عد هویج (ریز رنده شده)
تکه های کوچک فلفل قرمز و نارنجی
سس:
۱فنجان / ۲۵۰ میلی لیتر ماست
نصف فنجان / ۱۵۰ میلی لیتر سس مایونز
۱قاشق غذاخوری سس کچاپ
خردل ۱ قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک، فلفل
نصف لیوان چای / ۵۰ میلی لیتر آب غوره
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🕊❤️🕊
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب_زمینی
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ
۱ فنجان ماست
۱پیمانه آب لیوان روغن
۱ عدد پیاز
۳ عدد سیب زمینی
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۱۰۰ گرم جعفری
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱قاشق چایخوری پاپریکا
۱قاشق چایخوری نمک
۱ بسته بیکینگ پودر
۲فنجان ارد
کنجد
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#میان_وعده
مواد لازم :
۱قوطی ماهی تن
۲/۵ قاشق غذاخوری سس مایونز
۱ قاشق غذاخوری سس تند (سس کچاپ داغ هم میشه استفاده کرد)
۱ ساقه کرفس
نصف پیاز قرمز
۱ یا ۲ فلفل ترشی
نمک، فلفل، فلفل سیاه و جعفری خشک
برش های گوجه فرنگی
خیار ورقه شده
کاهو
نصف لیمو ترش
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🕊❤️🕊
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیش_غذا
موادلازم
بلغور ۲ فنجان
تقریبا ۲ لیوان آب جوش (لیوان دوم رو کامل پر نکردم
پیاز ۲ عدد (کوچک)
۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری سس قرمز پر
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری رب انار
آب۱ عدد لیموی کوچک (می توانید از نصف هم استفاده کنید، من آن را ترش دوست دارم)
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری سماق
فلفل سیاه با نوک ۱ قاشق چایخوری
زیره با نوک ۱ قاشق چایخوری
نمک
به دلخواه ریز خرد شده
جعفری
نعناع تازه
کاهو
گوجه فرنگی ۱ عدد
۱ عدد خیار (کوچک).
فلفل سبز ۱ عدد
۳ شاخه پیاز سبز
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🕊❤️🕊