eitaa logo
💥💫خانه داری آسان💫💥
4.1هزار دنبال‌کننده
8هزار عکس
8هزار ویدیو
7 فایل
﷽ مدیریت جهت رزرو تبلیغات🌷 @Mohammadd55
مشاهده در ایتا
دانلود
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍😍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
هدایت شده از تبلیغات ترنج
❌حراج ویژه ❌❌ 🔴🔴مجلسی فقطط 99000 🔴🔴مانتو فقطط 119000 🔴🔴 پالتو فقطط 139000 🔴🔴 شومیز فقطط 129000 🚚🚚 ارسالشم رایگان زود عضو شو 10دقیقه دیگه پاک میکنم لینکشو http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂🎂🎂 😍😍😍 •[✂️ببین و بساز ✂️]• ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌 ارده کنجد: ۶ قاشق غذاخوری آب نصف لیمو سیر: ۱ حبه زیره سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری (اگه کم بود بیشتر بزنید) روغن زیتون: ۳ قاشق غذا‌خوری نخود پخته: یک و نیم لیوان یخ: ۳ تکه آب: ۵ قاشق غذاخوری نخود باید حداقل ۱۶ ساعت داخل آب باشه، بعد ۱/۵ تا ۲ ساعت بپزه. ارده و لیمو رو ۱ دقیقه میکس کنید، بعد از اون بقیه موارد رو اضافه کنید و همینجور که میکس میکنید، آب رو کم کم اضافه کنید. حدود ۷-۸ دقیقه (البته به قدرت مخلوط کن بستگی داره) نیاز هست تا مثل مال من لطیف بشه. مخلوط کن باشید. هر ۲۰ ثانیه بهش استراحت بدید. میسوزه اگه ممتد کار کنه. . نون لواش یا خمیر یوفکا رو به شکل مثلث برش بدید، و بعد از آغشته کردن به سس مورد نظرتون (تند، گوجه، سیردار) و روغن زیتون، اون‌هارو ۷-۸ دقیقه داخل فر(۱۵۰ درجه) یا تُستر قرار بدید یا سرخ کنید. ( از ترتیلای داخل سوپر مارکت هم میشه استفاده کرد) ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👍👌🙏 😍😍😍 •[✂️ببین و بساز ✂️]• ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👍👌🙏 😍😍😍 •[✂️ببین و بساز ✂️]• ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دو ترفند هم کار خودتونو آسون تر کنید هم نظم به آشپزخونه بدین 👍 ترفند دوم رو برای داخل کابینت ها هم میشه به سقف انجام داد 👌👌👌 😍😍😍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🎂🍰 😍😍😍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌 😍😍😍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 مواد لازم: ژله در رنگهای ؛ قرمز نارنجی زرد سبز آبی بنفش ژله آلوورا طرز تهیه: اول یه ژله رنگین کمان توی قالب مستطیلی آماده میکنی هر رنگ ژله رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل میکنیم به دو قسمت تقسیمش میکنیم به یکیش دو قاشق بستنی اضافه میکنیم بجز رنگ اخر(یا بنفش هست یا قرمز) یعنی در کل ژله رنگین کمان ۱۱ مرحله س هر لایه وقتی کمی سفت شد یعنی یکم به دست چسبید لایه بعدی رو به آرومی اضافه میکنیم...تا آخر بعد یه شب میذاریمش داخل یخچال بیرونش میاریم و مثل کلیپ برش میزنیم برای گذاشتن قطعه های رنگین کمان باید حواسمون باشه شلخته نچینیم یعنی اگه بنفش ردیف بپایینه و یا سمت راسته تا اخر همه رو همینجوری بچینیم لایه کف و دیواره ها خیلی مهمه چطور چیده بشه...خوشکلی ژله بخاطر مرتب بودن این مرحله س همه رو که داخل قالب چیدیم ژله آلوورا رو روش میریزیم تا اونارو فیکس کنه بازم یه شب میذاریم داخل یخچال و بعد از اون از قالب در میاریم. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌 پسته خام ۵۰۰ گرم آب: یک سوم لیوان نمک: ۱ قاشق آبلیمو: ۳ قاشق زعفران دم کرده: ۳-۴ قاشق شعله پخش کن بذارید رو گاز و شعله رو روشن کنید یادتون باشه خیلی کم باشه. پسته ها رو بریزید داخل تابه و ۵ دقیقه موام تفت بدین. آب ، نمک ، آبلیمو و زعفران رو مخلوط کنید و قاشق قاشق بریزید روی سطح تمام پسته ها و دوباره تفت بدین تا جایی که تمام پسته ها تست بشه. یه پسته رو بردارین و بخورین اگه خوب تست شده باشه از طعمش معلوم میشه میتونید علاوه بر آبلیمو آبغوره هم بزنید. 💥اگه خواستین پسته ها رو قرمز کنید بجای زعفرون کمی آب لبو بزنید. 💥اگه لابلای پسته هاتون نمدار موند پهنش کنید روی تنظیف و بذارید یکی دو روز جلو آفتاب بمونه تا کامل خشک بشه و اگه دسترسی به آفتاب نداشتین روی یه تنظیف تو خونه پهن کنید حتی بهتره یه پنکه هم جلوش بذارید تا کامل خشک بشه.(اگه خشکش نکنید کپک میزنه) 💥اگه خواستین خیلی طولانی مدت نگهداری کنید بعد از چند روز بذاریدشون داخل فریزر👍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅