6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش #دیوار_آجری 😇👌😇
دیوارهای اجری رو با ده تا ورق یونولیت دوسانتی درست کردم دونه ای هفت تومن خریدم،اول با متر ابعاد بیست درهشت کشیدم وبا کاتربرش زدم ،با چسب چوب که بااب رقیق کردم ازپایین دیوارشروع به چسبوندم. کردم ردیف دوم مابین ردیف پایین زدم من رنگ نکردم ولی دوستان میتونن با رنگ اکرلیک رنگ کنن👌
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندهای_کاربردی👌👌👌
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
i
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تر_حلوای_شیرازی 🍮🍮🍮
مواد لازم:آرد برنج۱/۲پ.نشاسته گندم؛ ۱پ.آب ۴ پ.شیر ۵ پ.گلاب ۱/۲پ.پودر هل ۱/۲ق چ.شکر ۲و۱/۲پ.زعفران دم کرده
طرز تهیه👇👇
نشاسته را با دو پیمانه آب سردحل کرده و از صافی رد کنید ؛آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید. شکر و بقیه آب و نشاسته حل شده به شیر اضافه کنید ظرف را روی حرارت نسبتا زیادقرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه حرارت را کم کنید وباز به همزدن ادامه دهید تا زمانی که خط قاشق یا چنگال روی آن محو نشود و مطمئن بشید که نشاسته پخته شده گلاب وهل را به مواد اضافه کرده کمی روی حرارت به هم بزنید تا حلوا دوباره سفت شود گلاب را در آخرین مرحله اضافه کنید سپس نیمی از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران مخلوط کنید مجددا روی حرارت قرار داده و بهم بزنید تا رنگ زعفران بگیرد و روی مواد سفید رنگ بریزید. روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید ظرف را بعد از خنک شدن با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید تا حلوا کاملا سفت شود و بتونید اونو برش بزنید.من همیشه یک روز قبل حلوا رو درست میکنم تا حلوا کاملا خودشو بگیره.
•[👨🍳ببین و بپز👩🏿🍳]•
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_لقمه_ای
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
نصف لیوان پوره گوجه فرنگی
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا
برای سس بشامل:
۲ ق غ کره
۲ ق غ آرد
۳ فنجان شیر
نمک
طرز تهیه:❤
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید
داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید
لازانیا رو در آب جوش در حدود هشت دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه)
هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفندهای_کاربردی👌👌👌
#هنر_وخلاقیت😍😍😍
•[✂️ببین و بساز ✂️]•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی😋😋
◀ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
◀حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
◀بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
◀همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی برای تمام سالادها
◀اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
◀اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه👍
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
#ترفندهای_خانه_داری
#لکه_نوشابه_برروی_مبل👇
برای از بین بردن لکه نوشابه می توانید کمی نمک بر روی لکه تازه بپاشید و بعد اسفنجی را خیس نموده روی لکه بکشید و سپس با آب گرم به وسیله اسفنج آبکشی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت جذاب با پوست نارنگی