🍃❤️🍃
🌹 اَشهَدُ اَنَّ عَلیّا وَلیُّ الله
شخصیٺِ ممتازِ
جهان اسٺ #علــی_ع
حاکم به زمین و
آسمان اسٺ #علی_ع
در روزِ غدیر خم
محمّد (ص) فرمود:
مولای ِچومن،
به انس وجان اسٺ #علی_ع
🌹 #عید_سعید_غدیر_خم_مبارک
#ترفند_شربت تابستونی
اما اگه مثل من حوصله ی دم به دقیقه خاکشیر شستنو تخم شربتی شستنو شکر هم زدنو آب لیمو گرفتنو اینکارو ندارین، برای یه بار این یخای طعم دارو درست کنینو از اون به بعد هر وقت دلتون شربت خواست فقط بندازینشون توی آب و تماااام
اینجا من چهار مدلشو درست کردم، گل محمدی، لیمو، خاک شیرو تخم شربتی
به جای آب تو قالب یخا یه کوچولو آب، گلاب و شکر به نسبت زیاد ریختم تا بعدا بتونن به کل لیوان مزه بدن...
دیگه باید فقط یخ بزننو برن تو لیوانای آب که اینطوری هم خیلی خوشگل میشه و هم دردسر شربت درست کردنش فقط واسه یه دفعه اس و بعد اون تا یه مدت راحتین....
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
از بطری ها و شیشه های دورریختنی برای نگه داری انواع ادویه ها استفاده کنید👍
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
نازخاتون مازندرانی🤤
مواد لازم :
بادمجان ۴تابزرگ
سبزی شامل:ریحان نازخاتون یا ریحان معمولی-کمی گشنیز وکمی جعفری وسیر سبز (سیر باید بیشتر باشد )۲۰۰ گرم(۳ قاشق خردشده برای ۴تا بادمجون کافیه )
درنبود سیر سبز(سیر ۱ بوته)
ابغوره ۲ لیوان(در حدی بریزیدکه نازخاتون نه شل باشه نه سفت)
نمک به اندازه ی لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را کبابی میکنیم پوست انرا میگیریم وانرا روی تخته ساتوری میکنیم انرادر ظرفی ریخته کنار میگذاریم سبزیهاراساتوری یا چرخ میکنیم وبه بادمجان اضافه میکنیم به اندازه هر بادمجان تقریبا یک قاشق سبزی خرد شده اضافه میکنیم سبزی را با بادمجان مخلوط میکنیم وسپس ابغوره را کم کم اضافه کرده وموادمان را خوب مخلوط میکنیم به حدی ابغوره اضافه میکنیم که ترشی مان نه سفت شود نه زیاد شل بعد نمک را اضافه میکنیم این هم بستگی به ذائقه ی خودتان که چقدر شور یا ترش باشد. دارد حالا ترشی را در شیشه ی دربسته ای میریزیم ودر یخچال نگه داری میکنیم.میتونید موقع سرو چند تکه یخ داخل ترشی بندازید
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
با رنگ آمیزی میتونید شیشه های دورریختنی رو تبدیل به شیشه های خوشگل برای نگهداری حبوبات و ... تبدیل کنید 😍👍
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
💥💫خانه داری آسان💫💥
#رب_گوجه_فرنگی
🔴مواد لازم🔻🍅
▫️گوجه فرنگی ۱۰۰ کیلوگرم
▫️آب ۱۲ کیلوگرم
▫️روغن ۱ کیلوگرم
▫️نمک ۱بسته ۴۰۰ گرمی
▫️توری سیمی با خانه های خیلی ریز
🔴طرز تهیه رب گوجه فرنگی🔻🍾
⭕️۱) ابتدا گوجه فرنگی را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود.
⭕️۲) گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند.
⭕️۳) در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود.
⭕️۴) آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است.
⭕️۵) روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.
⭕️۶) بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است.
⭕️۷) رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود.
🔴نکات🔻🚦
♦️اول: دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای در بازار موجود است که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه ای می توانید استفاده کنید که هر یک مزایا و کاستی هایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری می دهد اما باعث می شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.
گوجه فرنگی گلخانه ای گران تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می شود. معمولا به ازای هر ۱۰۰کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب بدست می آید.
♦️دوم: در موقع خرید یا چیدن از زمین کشاورزی، گوجه فرنگی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز یا سفید نباشد. از انتخاب گوجه های لهیده، خراب و کپک زده جدا خودداری کنید چرا که سالم نیست و طعم رب را تغییر می دهد.
♦️سوم: اضافه کردن نمک برای جلوگیری از کپک زدن و خرابی رب است و افزودن روغن برای یخ نزدن در فریزر و خوش رنگ شدن رب است.
♦️چهارم: در بیشتر خانه های روستایی رب در فضای باز و بر روی آتش پخته می شود چون جوشانیدن رب زمان زیادی می برد و مصرف گاز خانگی بالا می رود.
♦️پنجم : توری های سیمی همان توری های خانه ریزی است که بر روی پنجره های منزل برای جلوگیری از ورود حشرات نصب می شود. البته در بازار توری های مخصوص جوشاندن رب نیز به فروش می رسد.
♦️ششم : بهترین جنس دیگی که برای جوشاندن رب بکار می رود دیگ مسی است
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریز کردن لوبیا سبز 🌺
قسمت اول
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه لیمو عمانی 🌺
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
**
﷽
به خودت عشق بورز،
زيرا تنها از راه عشق،
ميتواني به هماهنگي برسی و يكی شوی.
خودت را سرزنش مكن!
به تو بدني زيبا بخشيده شده.
به تو ساز و كاري زيبا
به نام ذهن داده شده.
اگر ذهن را درست بكار بگيري،
آنرا بسيار مفيد خواهي يافت.
اما اگر آنرا ارباب خود سازي،
خطرناك خواهد بود.
اگر تو همچنان ارباب باقي بماني،
هيچ مشكلي ايجاد نخواهد شد،
و ذهن خدمتگزار تو خواهد شد...
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ_کردن_قارچ☝️🎥
طرز تهیه........ قارچ را هم میتونید پوسته نازک روی اونو بردارید که خیلی سفید می شه وهم میتونید بابرس یایه دستمال شنهای قارچ را پاک کنید بستگی به خودتان داره هر روشی که راحتید بعد دونه دونه زیر شیر اب بگیرید فشار اب خیلی کم باشه وبا برس ویا دست ارام بشورید هرگز قارچ را توی ظرف پر اب نریزید وبعد بشورید چونکه کلی اب بخودش جذب می کنه وبعد سریع خشک کنید که سیاه نشه
ادامه کار... توی قابلمه اب را جوش بیارید ونمک وسه قاشق ابلیمو وقارچ خرد شده یا درسته می تونید اسلایس نکنید وبعد بلانچ کردن خرد کنید فرقی نداره
حدود سه تا پنج دقیقه بجوشه کافیه وابکش کنید وبذارید خنک بشه وبسته بندی کنید
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آموزش تشکچه صندلی رو واستون آوردم
این تشکچه رومیتونید با پارچه های اضافه توی خونه درست کنید.
فوقالعاده آسونه
امیدوارم خوشتون بیاد 😘
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍎 @khaneedaryasan
#خانه داری آسان
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅