eitaa logo
💥💫خانه داری آسان💫💥
4هزار دنبال‌کننده
8هزار عکس
8هزار ویدیو
7 فایل
﷽ مدیریت جهت رزرو تبلیغات🌷 @Mohammadd55
مشاهده در ایتا
دانلود
😋😋 1 عدد نون لواش 5 ورق کالباس یا ژامبون دلخواه 5 ورق پنیر ورقه ای 1 عدد تخم مرغ مقداری پودر سوخاری طلایی مقداری روغن سرخ کردنی طرز تهیه: اول نون ها رو مستطیلی برش زدم بعد روی هرنون، طبق شکل، 2 ورق پنیر و 2 ورق ژامبون، به صورت یکی درمیون گذاشتم. میتونید اول و آخرِ کار، پنیر بزارید که مواد خوب به نون بچسبه، میتونید لایه های پنیر رو 3 تا کنید که خفن تر هم بشه. بعد سمبوسه رو بپبچید و آخرش، لبه ی بالای نون رو به سمت داخل تا کنید. قبلا فیلمشو تو کانال گذاشتم،میتونید سرچ کنید😊 بعد سمبوسه ی آماده رو توی ترکیب تخم مرغ زده شده و کمی شیر بزنید و دوطرفش رو خوب آغشته کنید بعد توی پودر سوخاری بزنید و بعد هم تو تابه، سرخ کنید. بعد که دو طرفش طلایی شد، روی دستمال بزارید که روغن اضافش جذب دستمال بشه و بعد همراه سس های دلخواه میل کنید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ کانال دوم ما خانه داری و خلاقیت👇 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
.تخم مرغ 3 عدد آرد سفید قنادی 4 ق س سر پر بکینگ پودر= 1 ق چ روغن مایع= 1/4 پیمانه ماست سفت= دو ق س وانیل= 1/4 ق چ مواد شربت شکر 1/5پیمانه آب 3/4پیمانه گلاب 1/4 پیمانه زعفران به مقدار لازم ابتدا شربت را آماده میکنم شکر وآب را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشه و شکر کاملا حل بشه در آخر گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم کاملا خنک شود تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود و بوی زخم تخم مرغ گرفته شود آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم ماست و روغن مایع را به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم، میتونید یک قاشق چایخوری زعفران دن کرده غلیظ به مواد اضافه کنید تا خاگینه هاتون خوش رنگ تر بشه 😍و در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر 180 درجه قرار میدیم بسته به اندازه قالب مدت زمان پخت متفاوت است بعد از پختن از فر خارج میکنیم و شربت خنک را در همان قالب روی خاگینه میریزم وقتی شربت به خورد خاگینه رفت از قالب خارج میکنیم و تزیین میکنیم😊 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
😍 آب یک لیوان تخم مرغ 2 عدد آرد قنادی یک لیوان کره 40 گرم شکر 2 ق غ‌ طرز تهیه 👇 آب و کره رو میزاریم بجوشه،جوش که اومد آرد و شکر رو‌ یهو اضافه میکنیم و خیلی با سرعت هم میرنیم تا خمیری وسط قابلمه جمع بشه،بعد که خمیر درست شد میزاریمش سرد بشه ، سرد که شد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و با همزن برقی هم میزنیم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد ، قیف رو آماده میکنیم و خمیر رو داخل قیف میریزیم ، قابلمه رو روغن میریزیم تا جایی که بامیه هارو بگیره،روغن حتما حتما باید داغ بشه،داغ که شد بامیه هارو با قیف میزنیم و با قیچی چرب شده برش میدیم،زمان میدیم که بپزه و رنگش طلایی بشه،طلایی که شد فورا ورمیداریم و داخل شهد سرد میریزیم و 10 دقیقه میزاریم تا شهد به خورد بامیه ها بره😊 🔴نکات : روغن حتما باید داغ باشه شهد حتما باید سرد باشه‌ ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ کانال دوم ما سفره آرایی وتزئینات👇 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🌟 خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: 113 گرم کره سرد 1 و 1/4 پیمانه آرد 2 قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از 1/8 پیمانه آب سرد فر رو در دمای 180 درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک 1 ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و 15 دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود 6 سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
با کمی مراقبت می توان طول عمر خیلی از وسایل شخصی و منزل را افزایش داد.👇 سشوار خود را با جاروبرقی تمیز کنید ، به منفذ مکش که در پشت سشوار دستی قرار دارد نگاهی بیندازید. خاک و پرز که در آن قسمت گیر کرده باعث می شود هنگام استفاده روی موتور دستگاه فشار وارد شود. لوله جاروبرقی را به طور مستقیم روی منفذ قرار دهید تا خاک ها را بیرون بکشد. در صورتی که خاک ها به درستی تخلیه نشود با استفاده از مسواک آشغال های گیر کرده را بیرون بیاورید و دوباره از جاروبرقی کمک بگیرید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
توی فصل بهار و هوای عالی نمیشد پنجره رو باز کرد ، همیشه حضور حشرات آزارم میداد، منم مخالف سرسخت استفاده از اسپری حشره کش هستم . از بازار توری خریدم و دوردوزیش کردم . چهارگوشه رو چسب نر و ماده( از خرازی تهیه کنید) دوختم . اون قسمتی که به پنجره متصل میشه رو با چسب نواری دوطرفه وصل کردم . الان دیگه یه توری سیار دارم که هر زمان دلم بخواد وصلش میکنم و از هوای بهاری لذت میبرم . خونمم از شر حشرات و پشه در امان خواهد بود .☺️👍 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
🍋💅🍋💅🍋💅 زرد شدن ناخن‌ها یکی از مشکلات شایعی است که بسیاری از افراد با آن روبه‌رو می‌شوند و یکی از دلایل اصلی ایجاد آن استفاده‌ی زیاد از لاک ناخن است. ✨برای روشن کردن ناخن‌های زرد شده می‌توانید از پوست لیمو استفاده کنید. خاصیت اسیدی موجود در پوست لیمو باعث تغییر رنگ شده و سفیدی ناخن‌ها را بازمی‌گرداند. 💅ناخن‌های خود را به مدت 10 دقیقه با آب گرم خیس کرده و هریک از ناخن‌ها را به مدت 20 تا 30 ثانیه و با استفاده از پوست لیمو ماساژ دهید. سپس با آب شست‌وشو دهید. این کار را دوبار در روز انجام دهید. 🍃🌸 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمع 🕯 🏝 وسایل لازم: دستمالهای کاغذی طرح دار ،لاینر،شمع برای دکوپاژ ،قاشق،شمع برای حرارت دادن به قاشق، چسب چوب،قلم ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
🍕برای خوشمزه تر شدن کتلت 😋از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید. 🍕* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
👇 📝برای اینکار سرکه را داخل خیارشور نریزید 👈روی ظرف خیارشور تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
📝تلفن های همراه، تلویزیون، پخش کننده های موسیقی هرکدام از جمله وسایلی هستند که آلودگی بسیاری دارند زیرا دست به ان زیاد زده می شود و معمولا به عنوان آلوده ترین وسایلی که در نزدیکی ما هستند شناخته می شود. برای تمیز کردن دستگاه های الکتریکی هیچگاه از تمیزکننده ها استفاده نکنید و شما می توانید از دستمال های نرم یا فایبر استفاده کنید. این دستمال ها گرد و خاک را گرفته و جرم ها را پاک می کنند. اسپری کردن مایع های شوینده یکی از بدترین کارهایی است که می توان با دستگاه های الکتریکی انجام داد. ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍎 @khaneedaryasan داری آسان ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 🍃🌸🍃
مرغ چرخ شده نيم كيلو سير 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مايع 1 ق غ هويج پخته و خورد شده 1 عدد قارچ پخته و خورد شده 2 عدد پسته مقدارى آرد ذرت 1 ق فلفل سياه 1 ق م نمك 1 ق چ پودر هل نصف ق چ پودر زنجبيل نصف ق چ اول سير رو تو مرغ رنده كنيد، بعد آردذرت و ادويه ها رو با هم الك كنيد و روى مرغ بريزيد و خوب ورز بديد، حالا نوبت تخم مرغ و روغن و اگه هم خواستيد هويج و قارچ و پسته اس، اونها رو هم اضافه كنيد و خوب ورز بديد تا يه خمير يك دست درست بشه، كيسه فريز رو باز كنيد و خميرو توش استوانه اى شكل بريد و رول كنيد و عين شكلات ببنديد. حالا با فويل آلومينيومي دوباره دور خمير و ببنديد. اگه بخار پز داريد كه 1/5 ساعت بخار پز كنيد اگه ندارين يه آبكش فلزى رو روى يك قابلمه بذاريد طوريكه ته آبكش چندسانت بالاتر از ته قابلمه باشه تا زير آبكش و آب كنيد بذاريد جوش بياد كالباس و تو آبكش بذاريد و درش و ببنديد تا بخارپز بشه، مستقيم هم ميشه تو آب انداخت و پخت اما بايد حسابى بپيچينش كه آب داخلش نفوذ نكنه و اين روش پخت 1 ساعت زمان ميبره. بعد همونجورى با نايلون چند ساعت يا يك شب داخل يخچال قرار بدين ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ ☘🌹☘ @Khalagh_bash_bano ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅