heyat.co-manshur-fanous-21.pdf
4.53M
🔻عنوان:
سبک روضه فاطمیه
✍ حجتالاسلام جعفر واضحی آشتیانی
📖یکی از مهمترین وسایل قرب به خداوند، یکی از بزرگترین نشانههای توحید و شعائرالله و یکی از مصادیق مهم مودت و محبت نسبت به اقربای نبی اعظم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) اقامه عزاء، بکاء و گریه بر اهلبیت(علیهمالسلام) مخصوصا عزاداری بر سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) و مادر بزرگوارشان حضرت صدیقه کبری(سلاماللهعلیها) میباشد و اثبات این مدعا، هم بر اساس آیات قرآن و هم احادیث نورانی ائمه (علیهمالسلام) و هم سیره معصومین (علیهمالسلام السلام) با آسانی امکانپذیر است که به بعضی از موارد آن در این شماره از فانوس اشاره شده است.
•┈┈••••✾•▪️⚫️▪️•✾•••┈┈•
🏴 #فاطمیه
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
📍مسجد عتیق؛ سنگر مبارزه و معراج شهادت آیت الله دستغیب
〽️ مسجد عتیق شیراز با قدمت هزار ساله، سنگر اصلی فعالیتهای شهید دستغیب بود، وی با برپایی مرتب مراسم دعای کمیل، زیارت عاشورا و دعای توسل و بیان دروس اصول عقاید، تفسیر قرآن و اخلاق، این مسجد را به محلی برای تربیت نسلی از جوانان مسلمان و مبارز تبدیل کرد.
🔗 https://bonyadehedayat.com/24671/
➕ دیگر رسانهها
🔗 خبرگزاری شبستان
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
#بایسته_های_امام_محله_شماره_۲۶
#بایسته_های_امام_محله
🔰امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد... ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است...
چرا این را میگوییم؟ برای اینکه ما هدف دین را چه میدانیم؟ دین خدا آمده است با ما انسانها چه بکند؟ خب یک هدف نهایی داریم که عبارت است از اینکه ما را در مسیر خلیفةاللّهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد... هدفهای میانی و ابتدائی هم وجود دارد؛ مثلاً اقامهی قسط: لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط؛(۱) یا تشکیل نظام اسلامی: وَ ما اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ اللَّه؛(۲) مرکز اطاعت، دین است؛ این یعنی تشکیل نظام اسلامی؛ این جزو اهداف دین است؛ هدف میانی است. یا فرض کنید که اقامهی معروف، اشاعهی معروف، ازالهی منکر، ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح: اِلَیهِ یَصعَدُ الکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ العَمَلُ الصَّالِحُ یَرفَعُه.(۳) خب اینها اهداف دین است؛ هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است.
#امام_خامنه_ای
۱۴۰۲/۰۴/۲۱ _ بیانات در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅هر وقت کارت گیر کرد، نترس اینجوری دعا کن!
🔰#استاد_شجاعی
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
بهجای بمب!
«میشل هولباک» نویسندۀ فرانسوی میگوید:
جنگ بر ضد اسلامگرایی، با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد؛ بلکه فقط با فاسدکردن آنها میتوان به این پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب، بر سرِ مسلمانان دامنهای کوتاه فرو بریزیم!
زیر سایه مادر|صفحه ۱۱۶
ــــــــــــــــــــــــ
دانلود کتاب زیر سایه مادر
shabaketabligh.ir/View-item-2-500
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
🔹آیین افتتاحیه طرح هزارمشعل🔹
💡دوره پیشرفته توانمندسازی کنشگران جهاد تبیین ویژه کنشگران مسجدی
📌 معرفی مدرسه هدایت
📌معرفی سرفصلهای جهاد تبیین
📌سخنرانی تخصصی
🎤سخنران: حاج حسین یکتا
⏰ چهارشنبه 22 آذرماه ساعت 16
🔴 پخش زنده در صفحه آپارات مدرسه هدایت به آدرس:
Aparat.com/madreseh_hedayat/Live
مدرسه هدایت
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
May 11
همسنگر عزیزم سلام
🔰در ادامه مباحث شیوههای طرح موضوعات در گعده به شرح عناوین دیگری می پردازیم؛
۵. طرح یک سؤال توسط راهبر گعده
گاهی اوقات برای آنکه ذهن مخاطب را بخواهیم به نقطه ای منعطف کنیم، می توانیم آن را در قالب یک سوال مطرح کنیم. انتخاب یک سوال خوب می تواند بخش مهمی از سیر پیش رو را تسهیل کند. مثلا فرض کنید می خواهیم اصل حضور کودکان و نوجوانان به مسجد را موضوع گعده قرار دهیم. ضمنا می دانیم که عده ای از اعضاء هیات امنا با حضور این قشر در مسجد موافق نیستند. می توان شروع گعده را با این سوال شروع کرد که «آقایان عزیز شما که الان مفتخر به خادمی مسجد شده اید، خاطرات شما از دوران بچگیتان در مسجد چیست؟» یا «رفقا آیا روایت سوار شدن حسنین علیهما السلام بر پشت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و طولانی کردن سجده توسط آن حضرت را شنیده اید؟» یا «ان شاءالله خداوند به همه عزیزان حاضر در این گعده عمر طولانی عنایت کند. به نظر شما کادر سازی برای مسجد چطوری ممکن است؟ آن نسلی که قرار است در سالهای بعد جای من و شما را بگیرد چطوری باید برای چنین روزهایی تربیت و آماده کرد؟»
۶. بیان یکی از مشکلات محله
گاهی لازم است یکی از مشکلات محله را به صورت مشخص مطرح کنیم، تا کم کم در ضمن کلام به موضوع اصلی مورد نظرمان برسیم. مثلا اگر موضوع ما حضور برخی بزهکاران در محله است، می توانیم مصادیق مختلف بزهکاری را که پیش آمده پیش درآمد سخن قرار دهیم.
۷. ارائه و تحلیل یک تجربه ناموفق
گاه برکتی که در تحلیل یک تجربه ناموفق هست در بیان یک تجربه موفق نیست. به طور کلی رسیدن به تجربه خوب و موفق بعد از عبرت گرفتن از تجربه ها تلخ و بهسازی مسیر حرکت است. لذا خوب است که گاهی اوقات از افرادی که تجربه ناموفقی داشته اند خواهش کنیم که برای روشن مسیر پیش رو این تجربه خودشان را با گعده مطرح کنند. به ویژه وقتی اعضاء گعده امید به تجربه ای دارند که شکست خورده است، این روش بهتر جواب می دهد. مثلا فرض کنید عده ای از اعضاء همیشه دنبال خیرین متول و ویژه می گردند تا مشکلات مسجد و محله را به وسیله آنها حل کنند. در حالی که از عامه مردم غافلند و گمان نمی کنند که ظرفیتهای مردم محله توان حل اغلب مشکلات را دارد. در این مورد می توانیم از کسانی که از وجود خیرین متمول بهره برده اند ولی در عوض با مشکلاتی نظیر دخالتهای بی جای خیّر، برتری طلبی و سلطه جویی خیّر، عدم عمل به وعده توسط خیّر، مشکلات امنیتی که ناشی از درز اطلاعات محله توسط خیّر و ... پیش آمده اشاره کند.
البته باید مراقب بود که بیان تجربه ها موفق به یک جمع بندی رو به جلو و طرحی جدید که مشکلات موارد شکست خورده را نداشته باشد منتهی شود نه ناامیدی و یاس از انجام هر کاری.
✍اگر مایلید نکات خود را با نویسنده این مطالب در میان بگذارید یا مزایای دیگری برای گعده مطرح کنید تا با نام خودتان در مطالب خودتان مطرح شود، در آی دی @mmovahed58 به بنده پیام دهید.
#گعده_محفل_تعالی_محله
#شیوههای_طرح_موضوعات_گعده۵
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam