6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖چرا باید روزه بگیریم؟
♦️لطفا انتشار بدهید👌
#سلامتی
🍃
🌸🍃@khanevade_Beheshti
💎کلیدهای تربیت و رفتار فرزند(۱۰۳۵)
✔️نشانههای کودک دارای اعتماد به نفس بالا
* کودک برای خود ارزش و احترام قایل است.
* با دیگران به خوبی ارتباط برقرار میکند.
* به توانایی های خود اعتماد دارد.
* انتقاد را بدون احساس خشم و گرفتن حالت تدافعی میپذیرد.
* تجارب جدید را میپذیرد.
* توانایی تحمل شکست را دارد.
* میتواند احساساتش را ابراز کند.
* میتواند نظرش را برای دیگران بیان کند.
* در موقعیتهای اجتماعی احساس راحتی و شادی میکند.
* در موقعیتهای اجتماعی شرکت میکند.
🍎#تربیت_فرزند
🍏#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@khanevade_Beheshti
┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅┄
💎کلیدهای تربیت و رفتار فرزند(۱۰۳۴)
🔻راههای #تربیت_فرزند(۲)
❇️ تأثیر منفی مشاجره های والدین بر فرزندان
◻️ اغلب والدین فکر میکنند بچهها متوجه ناسازگاریها و تعارضات بین آنها نمیشوند.
تحقیقات نشان میدهد بچهها حتی از ششماهگی نسبت به صداهایی که در اطراف خود میشنوند و بویژه گفتوگوهای ناشی از استرس و برخوردها و منازعات پرخاشگرایانه واکنش میدهند.
◻️ شواهد و مدارک تجربی نشان میدهد چیزهایی که والدین تجربه میکنند، بچهها هم تجربه خواهند کرد. این رفتارها میتواند منجر به ایجاد احساس استرس و اضطراب در بچهها شود.
◻️این خصوصیات رفتاری میتواند تأثیر بسیار مهمی بر اعتماد به نفس و عزت نفس آنها داشته باشد و چه بسا زندگی آینده آنها با خطرات جدی مواجه خواهد شد.
🔹چه باید کرد!
◻️ والدین باید سعی کنند#مشاجرات و بگوومگو هایشان را به دور از چشم بچهها انجام دهند و در صورت امکان بعد از اینکه بچهها به خواب رفتند با یکدیکر گفتوگو کنند و حتماً هم به نتیجه قابل قبولی برسند؛ بهگونهای که رفتاری ناشی از آرامش در پیش بگیرند. زیرا توجه داشته باشید وقتی والدین حس خوبی به هم ندارند حتی اگر مشاجرهای هم با همدیگر نداشته باشند بچهها متوجه میشوند شرایط مطلوبی بر خانه حکمفرما نیست و#احساس_امنیت نمیکنند.
◻️بنابراین باتوجه به اینکه هیچ گریزی از اختلافات خانوادگی نیست والدین حتماً باید قانونی را در خانه وضع کنند که به موجب آن کسی حق نداشته باشد کودکان را به هر نوعی در مشکلات و ناملایمات زندگی خود دخالتی بدهد.
◻️ اما اگر بچههای ما شاهد#مهر و#علاقه ما به یکدیگر باشند و خودشان هم به اندازه کافی از این نوع محبتها دریافت کنند، وقتی دعوا و مشاجرهای هم پیش بیاید در نظر آنها این#مشاجره در یک رابطه دوستانه، گرم و بامحبت اتفاق افتاده که تأثیر چندان منفی بر آنها نخواهد داشت.
🍏#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
🍎#تربیت_فرزند
@khanevade_Beheshti
┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅┄
هدایت شده از ازدواج بهشتی🌸
🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨
#عاشقانه_شهدا
.
.
*|•💍•| همیشه سر این که
اصرار داشت حلقه ازدواج
|•😉•| حتماً دستش باشد،
اذیتش میکردم. میگفتم:
|•🧐•| «حالا چه قید و بندی داری؟»
|•😌•| میگفت: «حلقه، سایهۍ
یک مرد یا زن در زندگی است
|•😍•| من دوست دارم سایه تو همیــشہ ، دنبال من باشد.
|•💕•| من از خدا خواسته ام
تو جفتِ دنیا و آخرت من باشی!»
#شهید_محمدابراهیم_همت😍🌱*
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
@Ezdevaje_Beheshti
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
کنترل عصبانیت
🔹هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند.
🔶روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
🔹بنابراین کنترل خشم وعصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند.
🔶با کسب این مهارت،والدین خواهند توانست تابافرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.
🔹مثلا وقتی کودک ما شاهد است که بنظر خیلی عصبانی میآییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم،اونیز ازاین شیوه استفاده خواهد کرد.در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.
🔶خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.
#نوجوان
#تربیت_فرزند
به ما بپیوندید ⏬
🐳@khanevade_Beheshti
🌸🍃
🍃
🔖 توصیه هایی از افطار تا سحر
🌛توصیه میشود غذای وعده افطار، سبکتر و در قالب وعده صبحانه و یا شام سبک همانند ماههای غیر از رمضان میل شود و صرف وعده افطار به آرامی و حتی الامکان در یک وعده غذایی صورت پذیرد.
🌛افراد روزه خود را با خوردن یک تا دو عدد خرما و یک استکان آب گرم، چای کمرنگ و یا فرنی آغاز کنند و حتی الامکان از نوشیدن آب زیاد خصوصا آب سرد، نوشابههای گازدار و ... در خلال وعدههای افطار و سحر خودداری کنند.
🌛اگر چه لازم است روزه داران در حدفاصل وعدههای افطاری و سحری، آب و مایعات کافی دریافت نمایند، آشامیدن آب زیاد همزمان با وعدههای غذایی مذکور و یا بلافاصله بعد از وعده سحر موجب بروز نفخ، سوء هاضمه و مشکلات گوارشی بعدی می شود.
🌛بهترین زمان برای دریافت آب و مایعات کافی توسط روزه داران را از حدود یک تا دو ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از وعده سحری می باشد.
🌛افراد ساعات خواب خود را در طول این ماه به نحوی برنامه ریزی کنند که دچار کم خوابی آزار دهنده و یا پر خوابیهای زیان بخش نشوند. لذا خواب زود هنگام در این ایام بسیار مفید بوده و ضمن اینکه امکان بیداری به موقع و بهره بردن از فیوضات معنوی سحرگاهان را در ماه رمضان مهیا میکند.
🖊دکتر ابراهیم خادم ( متخصص طب سنتی ایرانی)
#تغذیه
#سلامتی
🍃
🌸🍃@khanevade_Beheshti
♦️امسال چه کسانی روزه میگیرند؟
🔻پسران ؛ متولدین 22 شهریور 1386 به قبل کامل روزه خواهند گرفت.
🔻دختران ؛ متولدین 18 تیر 1392 به قبل کامل روزه خواهند گرفت.
💢کسانی که در طول ماه مبارک رمضان به سن تکلیف میرسند از آن روز مکلف به انجام فرایض دینی و گرفتن روزه هستند.
مثلا اگر پسری در تاریخ 30 شهریور 1386 به دنیا آمده باشد، 8 روز اول رمضان را روزه نمیگیرد، و از روز 9 رمضان باید روزه بگیرد.
علائم بلوغ یکی از سه علامت ذیل است
1-سن
2-روییدن موی زبربالای عانه(عورت)
3-محتلم شدن(خروج منی)
🌸@khanevade_Beheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه بازگشایی مدارس کوله پشتی بچه ها رو سنگین نکنید😂😂
#طنز
@khanevade_Beheshti
┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅
✅ پاسخ استاد مطهری به یک انتقاد مشهور از روزه: روزه از نیروی کار میکاهد
🔸مگر بشر فقط باید کار بکند؟ مگر بشر یک ماشین است که حداکثر استحصال را باید از این ماشین کرد؟ مگر حیوانِ بارکش است؟ مگر بشر دل ندارد؟
🔹مگر بشر روح ندارد؟ مگر بشر احتیاج به تقوا ندارد؟ آیا بشر فقط احتیاج به یک چیز دارد و آن کار است؟ دیگر احتیاج به آدمیت ندارد؟ احتیاج به اینکه طبیعت سرکش را رام کند ندارد؟ احتیاج به اینکه شهوات خودش را بشکند ندارد؟ احتیاج به اینکه اراده عقلانی و انسانی خودش را تقویت کند ندارد؟ همه چیز را باید از دریچه کار ببینیم و کار فقط؟!
📝 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج 1، ص53
🌸@khanevade_Beheshti