#مادرانه
اگر قرار بود یک بار دیگر فرزندم را بزرگ کنم؛
کمتر خودم را جدی می گرفتم، اما جدی تر با او بازی می کردم.
دشت های بیشتری با او می پیمودم و ستارگان بیشتری را با او تماشا می کردم.
کمتر او را می کشیدم که تندتر راه برود و بیشتر او را در آغوش می کشیدم.
رفتار خشک و سخت گیرانه ام را کمتر به کار می بردم و در عوض بیشتر حمایتش می کردم.
به جای فکر کردن به ساختن خانه، اعتماد به نفس او را بهتر می ساختم
#تربیت_کودک
بزرگترین دشمن انسان جهل نیست،
توهم دانستن است.
والدینی که اعتراف می کنند چیزی
از تربیت کودک نمی دانند، آسیب کمتری به فرزندان خود وارد می کنند تا والدینی که توهم دانستن دارند.
دسته اول با کسب دانش راه درست را پیدا می کنند، اما گروه دیگر با هیچ دلیل و منطقی تغییر نخواهند کرد.
#از_پوشک_گرفتن
خیلی مادرها سوال می کنن و میگن به همین عبارت که "من خیلی آدم تنبلی هستم و خیلی حوصله ندارم جایی کثیف میشه جایی ادرار کرده هی بخوام برم بشورم مواظب باشم.. من ترجیح میدم بعد از سه سال و نیم این کار را بکنم."
اینو بگم از دو سال و نیم تا سه سال سن خیلی خوبی است برای از پوشک گرفتن چون هم به رشد جسمی و هم رشد روانی بچه مون کمک کردیم، پس بهتره به تعویق نندازیم به این خاطر که من نمیخوام به سختی بیافتم یا مثلاً من نمی خوام خونم نجس بشه اون موقع عقلش میرسه و بهتر همکاری می کنه.
👈 من این پیام را به شما بگم که من ندیدم بچه ای بعد از سه سال هم بدون خطا باشه. پس بهتره که همون سن بدون اینکه بهش فشار بیارین از همون سن دو سال و سه ماه دو سال و چهارماه ما شروع کنیم برای آماده کردن بچه مون دیگه دو سال و شش ماه دو سال و ۷ ماه بچه تقریباً #کنترل_ادرار را به دست آورده نزاریم بعد از سه سال و نیم این اتفاق بیفتد چون یک مقدار دیره.
❓یه سوال دیگه ای که هست اینه که آیا میشه زمانی که داریم بچه مون را #از_شیر میگیریم از پوشک هم بگیریم؟
⚠️ یادتون باشه هیچ وقت دو تا عادت را در بچه و کلا آدمیزاد نمیشه همزمان ترک کرد شما بخواهید هم بچه را از شیر بگیرید، هم از پوشک. اینها همزمان با هم اتفاق نمیافتد. تنها ماحصل این کار #اضطراب برای بچه است.
یه پروژه را موفقیت آمیز به پایان برسونید، یک ماه دو ماه سه ماه فاصله بدید و بعد پروژه بعدی را شروع کنیم به بچه ها فشار نیارید.
برای ما خیلی راحته از پوشک گرفتن چون ما این مراحل را طی کردیم آزمون خطا را طی کردیم یادمون نیست ولی کودکان اول راه هستن هیچی نمیدونن. نه به صورت آموزش نه به صورت تربیت در مورد پوشک گرفتن به بچه ها فشار نیارید چون کار بدتر میشه. رمز کار صبوری آرامش هدایت وحمایت است.
زمان زودتر هم اگر شروع کنید هیچ فایدهای ندارد چون سن کودک هنوز به این مرحله نمیخوره بچه از دو سال و سه ماه دو سال و چهار ماه تازه داره یه چیزی درش جوونه میزنه که إنشاءالله سه ماه بعد دو ماه بعد این کنترل براش بدست میاد یعنی دو سال و نیم دو سال و شش ماه دو سال و ۷ ماه پس اصلاً عجله به خرج ندهید.
#تربیت_کودک
✅ فرزندانمان را کارآفرین بار بیاوریم نه کارمند.
سیستم آموزشی ما به بچه ها میگه برید وکیل و مهندس و دکتر بشید، رسانه ها فوتبالیست شدن و هنرمند شدن رو تبلیغ میکنن، تو خونه همه دنبال اینیم که بچه هامون درس بخونن و تحصیل کرده بشن و...
👈 کجای این #آموزش و تربیت به بچه ها یاد میده کارآفرین باشن؟ برای خودشون کسب و کار داشته باشن؟ شرکت تاسیس کنن و صاحب کار باشن؟ تجارت کنن و تاجر بشن؟ تقریبا هیچ جا...
کلا در حال آموزش به بچه هامون هستیم که توی زندگی اصلا #ریسک نکنن و همیشه توی عافیت زندگی کنن. کارمند جاهای خوبی بشن و حقوق بگیر باشن.
❓چکار کنیم که کار آفرین بار بیاریم بچه هامون رو؟
✅ ۱. #پول_تو_جیبی دادن همیشگی به بچه ها عادتیه که ذاتا بچه ها رو غیر مستقل و حقوق بگیر بار میاره. بچه ها رو منتظر پرداخت منظم بار میاره. مواجب بگیر و این دقیقا مخالف روحیه کار آفرینیه.
⏪ #راه_حل مناسب به نظر میرسه این باشه که پول تو جیبی بچه ها مشروط بشه به کمکی که به خانواده میکنن و ارزشی که برای خانواده ایجاد میکنن. یاد بگیرن که در صورت کمک به خانواده و انجام یک کار خلاقانه و خوب میتونن پول توجیبی های متغیر بگیرن. هم #خلاقیت پروش پیدا میکنه و هم حقوق بگیر و مواجب بگیر نمیشن.
✅ ۲. هر شب براشون #قصه نخونید.
چهار شب شما قصه بخونید و ۳ شب بخواهید اونا برای شما قصه بگن. کارآفرین باید بتونه سناریو ایجاد کنه و دیگران رو تحت تاثیر قرار بده.
✅ ۳. بچه ها رو تشویق کنید جلوی دوستاشون راجع به اسباب بازیهاشون و بازی هایی که بلدن #سخنرانی کنن.
بهشون یاد بدید که روی بقیه تأثیر بزارن و دوستاشون رو با خودشون همراه و هم نظر کنن.
✅ ۴. اگه جایی مثلا توی رستورانی میرید و خدمات نامناسبی میگیرید، به بچه ها یاد بدید که خدمات نامناسب رو تشخیص بدن و بتونن #انتقاد کنن.
✅ ۵. بعضی از ویژگی های #کارآفرینی که باید در بچه ها تقویت بشن اینها هستند: نتیجه گرایی، استمرار، رهبری، درون نگری، همبسته بودن
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تکان_دهنده
✅ اگر آقازاده ها این کلیپ رو میبینند و احساس سنگینی و گناه نمی کنند دمشون گرم😔
🔴 #حتما_ببینید_و_نشر_دهید
☝️ بزرگترین خیانتی که یک انسان می تواند در حق خودش بکند 🔰
➖ ترس از تایید دیگران و ترس از داوری و قضاوت آنهاست !
👈 این یعنی جهنم زندگی یک انسان...
✅ پس خودتون باشید و خودتون زندگی کنید
و خودتون تصمیم بگیرید
ما برای دیگران زندگی نمی کنیم 👉
البته احترام فراموش نشه😊
و بدونیم هرکسی رو نباید از دست بدیم.
تربیت_کودک
آسیب های #خانواده_سخت_گیر یا مستبد:
🔻خصوصیات فرزندان این خانواده👇
خلاقیت کم
متکی به دیگران
اعتماد به نفس پایین
این کودکان معمولاً در کارهای گروهی شرکت نمی کنند چون اعتماد بنفس ندارند. از قبول مسئولیت خودداری می کنند چون خلاقیت ندارند.
این نوع از تربیت خودمهارگری را در این کودکان کاهش می دهد. یعنی همیشه باید یک عامل بیرونی باشد تا اینها را کنترل کند. کودکان این خانواده از اراده قوی برخوردار نبوده و نمی توانند در برخورد با محرکهای تحریک کننده بیرونی خود را کنترل کنند و به راحتی دچار آسیب های اجتماعی می گردند.
#استاد_صادقی
#همسرداری
خانمی ۳۲ساله سوال کرده اند که روشی فوری برای ازدیاد محبت در دل همسرمان معرفی کنید.🤔
جواب:
وقتی شوهرتون داره فوتبال میبینه،
دستمال و شیشه پاک کُن بردارید و تلویزیون رو تمیز کنید. مردا خیلی دوس دارن 😜😂
┄┄┅┅✿🍃❀💞❀🍃✿┅┅┄
animation.gif
4M
خوشبِحالِ دلِ هر مَرد که دُختَر دارد
کِی تواند پِسری، دُخملِ بابا بشود ؟!
حالا فهمیدین چرا دخترا بابایی ان؟
┄┄┅┅✿🍃❀💞❀🍃✿┅┅┄