در برابر بیاحترامی فرزندتان قاطعانه عمل کنید😠😠🌹🌹
بیاحترامی از طرف فرزندتان را نپذیرید
هرگز به فرزندتان اجازه ندهید با شما یا هر فرد دیگری گستاخانه صحبت کند یا از زبان آزاردهنده استفاده نماید. اگر او چنین زبانی را به کار برد قاطعانه به او یادآوری کنید که هیچگونه بیاحترامی را تحمل نخواهید کرد.
🌸 @Madarane_Beheshti
#سرماخوردگی_بارداری
دو قاشق چایخوری آویشن را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کنید و روزانه سه مرتبه از این دم کرده میل کنید.
یا دو حبه سیر را له کنید و سپس آنرا با شیر یا آب گوشت یا آب مرغ بجوشانید و داغ میل کنید.
درمان گلو درد :
آب داغ، عسل و لیمو را با هم مخلوط کرده و بنوشید
شربت پیاز
پیاز ضدعفونی کنندهی موثری است. پیاز پخته شده خلط آور است و باعث تسکین گلو شده و ترشحات برونشیتی و علائم سرماخوردگی را از بین میبرد.
🌺
۱۰۰ گرم پیاز را خرد کنید و در ۲۰ سیسی لیتر آب و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و ۱ قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. دوباره محلول را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید مثل شربت غلیظ شود. روزانه ۲ تا ۶ قاشق چایخوری از این شربت میل کنید.
پیاز پخته شده خلط آور است و به این ترتیب باعث تسکین گلو شده و ترشحات برونشیتی و علائم سرماخوردگی را از بین میبرد.
با اسطوخودوس بخور کنید
بخور دادن در دورهی سرماخوردگی باعث میشود که مجاری تنفسی باز شود. به خاطر اینکه گرما باعث انبساط رگهای خونی و افزایش سرعت جریان خون میشود و به این ترتیب سرعت عکسالعمل سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد. توجه داشته باشید که خود بخار تأثیر مفیدی در درمان سرماخوردگی دارد. حمام، سونا و حتی دوش آب گرم باعث بهبود سرماخوردگی میشود.
🌺
برای این کار ۵ قطره روغن اسطوخودوس را به یک کاسه آب داغ اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بخور دهید. اگر سرماخوردگیتان شدید بود این کار را روزی سه مرتبه تکرار کنید. در صورتی که سرماخوردگیتان خفیف بود یک مرتبه قبل از خواب بخور اسطوخودوس دهید. باید بدانید اسطوخودوس خواص ضدعفونی کننده و ضدالتهابی دارد که ترشحات بینی را بهبود میدهد.
ماساژ سینه با اکالیپتوس
اکالیپتوس به طوری موثر با بیمارهای تنفسی مقابله میکند. به خاطر اینکه این گیاه ضدعفونی کننده و خلط آور است. خواص دارویی این گیاه مدیون ماده ایی به نام اوکالیپتول است. این ماده به طور مستقیم روی سلولهای برونشیت تأثیر میگذارد.
ترکیبات اکالیپتوس ترشحات ریوی را روان کرده و دفع آنها را آسانتر میسازند. این گیاه التهاب مجاری تنفسی را درمان میکند.زمانی که سرما میخورید ۱۵ تا ۲۰ قطره روغن اکالیپتوس را در ۲۵ میلی گرم روغن مایع گیاهی ریخته و سینهتان را با آن ماساژ دهید. هر روز ۳ مرتبه این کار را تکرار کنید.
🌺
آب نمک
شستشو دادن بینی با سرم شستشو یا آب نمک معمولی باعث تمیز شدن مجاری بینی و از بین رفتن خلط میشود. زمانی که مجاری تنفسی شستشو داده نشود شرایطی به وجود میآید که میکروبها در مجاری تنفسی بیشتر شوند.
برای شستشوی مجاری تنفسیتان یک لیتر آب را با یک قاشق چایخوری پُر نمک بجوشانید و بگذارید تا خنک شود. آب نمک را در مشتتان ریخته و وارد سوراخهای بینتان کرده سرتان را به عقب ببرید به طوری که آب نمک وارد مجاری بینیتان شود و مخاط را تمیز کند. هر روز این کار را چندین با تکرار کنید خواهید دید که به زودی علائم بیماریتان رفع خواهد شد.
داروها را باهم مخلوط و هربار یک استکان آن را در یک کاسه آب بجوشانید و مدت 10 دقیقه بخور دهید. اگر گلودرد و هر نوع ناراحتی در مخاط گلو ایجاد شده با همان آب جوشانده روزانه چندین بار غرغره کنید و اگر آبریزش بینی شدید است مرزنجوش را بجوشانید و مرتب با آن استنشاق کنید و اگر قویتر میخواهید سیاهدانه را بکوبید و در بینی بپاشید
سپس با روغن بنفشه بادام چرب کنید.
در ضمن، آب جوشانده مذکور را با کمی آب جوشیده رقیق کرده داخل بینی را با آن بشویید. غذاها آبپز شوند و چیزهایی ماند جو پوستکنده و عدس و گشنیز و پیاز با گوشت گوسفند یا مرغ با آن پخته شود. کته گشنیز و کمی گوشت مرغ آبپز تنها غذای سفت باشد که بیمار میل میکند. پس هر غذایی باید زود هضم و نرم باشد. از مصرف ماست و ترشی و آب یخ اکیدا اجتناب ورزید.
☘ @Madarane_Beheshti
هیچ چیز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سنش را بدهید.
خواهید دید که هرگاه او مسولیتش را انجام می دهد چه رضایت خاطری پیدا می کند و احساس می کند که چقدر در خانواده اش فرد مهمی است.
مثلا از کودک ۳ یا ۴ ساله خود بخواهید اسباب بازی هایش را جمع کرده سر جایش بگذارد و یا از کودک ۷ ساله خود بخواهید لباس ها را پس از خشک شدن تا کند و در قفسه های مربوط به خود قرار دهد. سعی کنید این احساس درونی را در آنها به وجود آورید که خودشان باید مشکلاتشان را حل کنند.
🌻 @Madarane_Beheshti
وقتی دیدی یک روز صبح فرزندت خودش بیدار شد و بدون این که کسی به او بگوید وضو گرفت و در گوشه خلوتی نماز خواند، بدان که نماز فرزندت را گرفت، سجده شکر به جا بیاور.
مبادا از آن پس او را برای نماز خواندن تحریک کنی. جوانان این زمان، تحریک را دوست ندارند.
نمی خواهد آنها را خیلی امر به معروف و نهی از منکر کنید، آنها فطرتا در راه هستند. با اخلاق و صفات شایسته و با نیت خوب و دعای خیر در حق آنها کار کنید و آنها را به سمت کمالات ببرید. آنها را باید با نماز دوست کنید، نه اینکه فقط نمازخوان کنید.
کاربعضیها ،بی نماز کردن مردم است. آنها با امر و نهی زیاد و مردم آزاری ،جوانها را تارک الصلاة می کنند. مقدس مآب ها وافراد سخت گیر کارها راخرابتر میکنند.
[مرحوم حاج اسماعیل دولابی]
🌷☘ @Madarane_Beheshti
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درمان_خستگی_جنسی
مخصوص زوجین
علامه ضیایی
🌼 @Madarane_Beheshti
#تربیت_فرزند
استاد شهید مطهری
🕌 بچه را باید در محیطِ مشوّق نماز خواندن برد. به تجربه ثابت شده است كه اگر بچه به مسجد نرود، اگر در جمع نباشد و نماز خواندن جمع را نبیند، به این كار تشویق نمی شود، چون اصلاً حضور در جمع مشوّق انسان است. آدم بزرگ هم وقتی خودش را در جمع اهل عبادت می بیند، روح عبادت بیشتری پیدا می كند، بچه كه دیگر بیشتر تحت تأثیر است.
🕌متأسفانه كم رفتن ما به مساجد و معابد و مجالس دینی و اینكه بچه ها كمتر در مجالس مذهبی شركت می كنند، سبب می شود كه اینها از ابتدا رغبت به عبادت پیدا نكنند ولی این برای شما وظیفه است. اما اسلام كه می گوید بچه ات را وادار به نماز خواندن كن، نمی گوید آقامآبانه فرمان بده، تشر بزن، دعوایش كن؛ نه، از هر وسیله ای كه می دانید بهتر می شود برای تشویق او به عبادت و نماز خواندن استفاده كرد، شما باید استفاده كنید.
🕌 باید ما با بچه های خودمان برنامه ی مسجد رفتن داشته باشیم تا آنها با مساجد و معابد آشنا بشوند. ما خودمان كه از بچگی با مساجد و معابد آشنا بودیم، در این اوضاع و احوال امروز چقدر به مسجد می رویم كه بچه های ما- كه هفت ساله شده اند، به دبستان رفته اند و بعد به دبیرستان و بعد به دانشگاه ولی اصلاً پایشان به مساجد نرسیده است- بروند. اینها قهراً از مساجد فراری می شوند
📚 مجموعه آثار شهید مطهری، ج 23
#نکات_کاربردی_تربیت
💠 چگونه فرزندم را #تشویق کنم؟
✅ تشویق کودک برای رفتار نیکش میتواند آن رفتار را در او نهادینه کند. اماآیادر استفاده از این روش ها ،به جاوبه اندازه ،عمل می کنیم ؟ تشویقها معمولا به دو روش زیر است:
۱ـ تشویق مادی:
✅ این تشویق بیشتر از جنس مادی و رفاهی است، مثل هدیه دادن، واگذار کردن مسئولیت، امکان استفاده از برنامههای تفریحی و ...
۲ـ معنوی مثل:
✅ ـ کلامی: از کلام و سخن بهعنوان یک شیوه فراگیر میتوان نام برد، مثل تحسین، تشکر، تمجید و ...
✅ ـ رفتاری: برخی از تشویقها از حالتهای مربی و والدین بروز میکنند و نیازی به استفاده از کلام نیست؛ مثل نگاه محبتآمیز، لبخند رضایت، دست زدن و...
🌺 @Madarane_Beheshti