مودت و رحمت.mp3
749.1K
🎥 آرامش، مودت و رحمت
#استاد_پناهیان
💠 حتما دانلود کنید!
🔴 #ابتکارات_محبت_آور
💠 گاه برای همسرتان محبتهای #ابتکاری داشته باشید تا علاقهتان به یکدیگر #بیشتر شود.
💠 مثلا در را با زبان محبت برایش #باز کنید. یا کفشهایش را برایش #جفت کنید. گاهی موقع تنهایی جلوی او #بلند شوید و احترام بذارید.
💠 گاهی سر سفره صبر کنید و بگید بدون تو #غذا از گلوم پایین نمیره! گاهی #ناخنهای او را بگیرید و دهها مصادیق دیگر که برای همسرتان خاص باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ
❌چرا تمامیت خواهی در زندگی زناشویی مُضرّ است؟
🔴 ورود کمکدرسیها به مدارس ابتدایی ممنوع شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
🔸 استفاده از کتب کمکدرسی و آموزشی در مدارس ابتدایی ممنوع شده و اجرای این مهم در همه مدارس دولتی و غیردولتی ضروری است
🔸 در هر استان معاونان آموزش ابتدایی با هدایت مدیرانکل آموزش و پرورش، ممنوعیت استفاده از کتب مذکور را پیگیری میکنند.
4_382100588667601050.mp3
606K
📚 #فرهنگ_تربیت
✅ نحوه برخورد با فرزند در جمع👨👩👧👦
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد رفیعی ❀
حتما دانلود کنید🍃👌
#نکات_تربیتی
🐳🌱✨🍃✨🌱✨🌱
🍂 🍁
🐬✨🍃✨🌱💥
💥🍃✨🌱
📚 فرهنگ و تربیت
🐬 #نکات_تربیتی
💢 اغلب مي پنداريم فرزندی که خیلی به والدینش توجه دارد فرزندی نمونه و وفادار است
⬅️ ولی چنین نیست، واقعیت این است که وقتی فرزندی همیشه نگران شماست یعنی خودش یک آسیب دیدهٔ واقعی است که مسئول آسیبش شمایید!
🍃✨🍃✨🍃✨
یک والد خوب والدی است که ذهن فرزندش از او آسوده باشد و به فرزند توانایی و قدرت آسوده فاصله گرفتنِ را بدهد.
وقتی فرزندتان از شما دور نمیشود وقتی همیشه نگران شماست وقتی تمام برنامه هایش را با شما تنظیم میکند... نه نشانه وفاداری او بلکه نشانه آسیب خوردگی اوست.
🍃✨🍃✨🍃✨
⬅️توجه کنید وقتی مرتب با فرزندتان صحبت میکنید و در گفتگوها گوشزد میکنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و….
در واقع مرتب به فرزندتان القا میکنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی.
🍃✨🍃✨🍃✨
حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور میکند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمی دهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد.
✨🍃✨🍃✨🍃
⬅️ در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند.
فرزندان ما ناجیان ما نیستند.
👈جبران خليل جبران در كتاب پيامبر ميگويد :
"فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگي اند در سوداي خويش....آنها از كوچه وجود شما گذر مي كنند اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند.
🍃✨🍃✨🍃
عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را براي خود نگه داريد. زيرا آنها را نيز براي خود انديشه اي ديگر است.
جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد زيرا روح آنان در خانهٔ *فردا* زيست خواهد كرد.
🍃💞🍃💞🍃💞
كه شما حتي در رويا نمي توانيد به ديدار آن فردا برويد، ممكن است تلاش كنيد كه شبيه آنها باشيد اما مكوشيد كه آنان را مانند خود بار بياوريد.
🍃💞🍃💞🍃💞
زيرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با ديروز درنگ نخواهد كرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💫💞🍃💞🍃💞🍃💞💫
💖💖
✨💞👒👒💞✨
#گناه_کبیره_غرب
💕یکی از مشکلات دنیای غرب که به تدریج پایه های تمدن غرب را مثل موریانه می خورد و علیرغم پیشرفتهای صنعتی علمی اش مشرف به سقوط و هلاکت است .
💞البته در بلند مدت -همین قضیه بی توجهی به خانواده است .نتوانستند خانواده را حفظ کنند .در غرب خانواده،غریب مورد بی اعتنایی و تحقیر شده است.
💕یکی از گناهان کبیره تمدن غرب نسبت به بشریت، این است که ازدواج را در چشم مردم سبک کرد .
💞تشکیل خانواده رو کوچک کرد.مثل لباس که عوض می کنند.
قضیه زن و شوهری را این طور کردند.
💕آن کشورهایی که درآن خانواده دارد ضایع می شود ،در واقع پایه های مدنیت آنها دارد می لرزد و نهایتا فرو خواهد ریخت.
✍ گزیده ای از رهنمود های حضرت آیت الله خامنهای(مدظله العالی) به زوج های جوان...👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
پدر و مادرانی که به مغز کودک شان آسیب می رسانند.
🔸تومودا آکمی پژوهشگر ژاپنی متخصص در رشد روانی کودکان به کمک دانشگاه هاروارد مغز ۱۵۰۰ کودک را با MRI اسکن کرده است تا تأثیر رفتار والدین بر مغز کودکان را بررسی کند. این متخصص پرورش کودکان نتیجه ی تحقیقاتش را در کتاب "پدر و مادرانی که به مغز کودکشان آسیب میرسانند" به تازگی منتشر کرده است. او رفتار اولیایی که با روشهای نامناسب پرورشی نه تنها به شخصیت کودک بلکه ناخواسته به مغزش هم آسیب وارد میکنند را تشریح کرده است؛ رفتاری که ممکن است حتی زندگی شخص را برای تمام عمرش تغییر دهد.
🔸یکی از بدترین رفتارها با کودکان، دعوای شدید پدر و مادر با هم در برابر کودک است. کودکی که در معرض دیدن دائم چنین صحنه ایست بخشی از مغزش به اسم Lingual gyrus نسبت به کودکان معمولی تا شش درصد کوچکتر می شود. نتیجه ی چنین موردی کاهش توانایی درک گفتاری کودک است.
🔸دخالت بیش از حد والدین. در مورد کودکانی که به سنی رسیدهاند که میتوانند کارهای شخصیشان را خودشان انجام بدهند، اگر والدین دائم در پوشاک، خوراک، بازی، همراه بردن لوازم مدرسه و غیره دخالت کنند، باعث میشود تا کودک فکر کند مورد اعتماد قرار نگرفته است. در این نوع کودکان بخش Amygdala مغز که مسئول احساس خطر و ترس است تغییر شکل می دهد. احتمال زیادی دارد چنین کودکانی در بزرگسالی تبدیل به افراد ترسو و بدون اعتماد بنفس شوند.
🔸استفاده ی زیاد کودک از تبلت یا اسمارتفون. مغز این کودکان در قسمت corpus callosum که قسمتهای راست و چپ مغز را بهم متصل میکند مسئول کنترل احساسات است، کوچک و کودک از ایجاد ارتباط با والدین یا دیگر کودکان ناتوان می شود. چنین کودکانی توانایی فعالیت جمعی را از دست میدهند.
🔸انجام اعمال مورد تنفر کودک به وسیله ی والدین، مانند لخت گشتن آنها در خانه. کودکی که از دیدن چنین صحنهای منزجر است، ناخودآگاه مغزش تحت استرس قرار میگیرد تا که آن صحنه را نبیند. در بخش بینایی مغز این چنین کودکانی تغییر شکل و کوچک شدن مشاهده شده که بر روی میزان حافظه یا درک مفاهیم تأثیر منفی داشته است. با کودکان گفتگو کنید تا متوجه شوید دیدن چه صحنههایی را دوست ندارند تا از انجام آن در مقابل او پرهیز کنید.
🔸مقایسه کردن کودک با دیگران همراه با سرزنش او. چنین عملی غرور کودک را خدشهدار و استرس بزرگی به او وارد می کند. مغز چنین کودکانی در بخش Striatum که مسئول حس شادی است تغییر می کند. احتمال زیادی وجود دارد چنین کودکانی در بزرگسالی دچار اعتیاد به مواد مخدر یا مشروب شوند. تک تک انسانها با هم متفاوتند. اگر از موردی در فرزندتان ناراضی هستید، بدون مقایسه کردنش با دیگران برای رفع مشکلش تلاش کنید.
🔸سرزنشهای احساساتی و تند. در حقیقت تحقیر کلامی کودک از مجازات بدنی آسیب بیشتری به او وارد میکند. بخش شنوایی مغز این کودکان تورم زیادی به دنبال تحقیر کلامی کودک از خود نشان داده است. حتی مواردی از ناشنوا شدن کودک هم دیده شده در حالیکه گوش و سیستم شنوایی هیچ آسیبی ندیده است. در مواردی که قصد بیان رفتار بد کودک را دارید، حداکثر در ۶۰ ثانیه انجامش دهید. نقدهایی که بیشتر از این مدت باشد، اکثراً از عامل اصلی دور می شود و تبدیل به بیرون ریختن احساسات تند والدین در قالب موعظه با واژه های آزاردهنده و تحقیرآمیز می شود.
🔸فراموش نکنید مغز کودکان قابلیت انعطاف زیادی دارد. از هر زمانی که به اشتباههای تربیتی پی ببرید و روش تان را تصحیح کنید، فرصت ترمیم مغز و اخلاق کودک امکان پذیر است.
سال هاي کودکی ما در چه وضعیتی بوده و چه نگاهی به جهان هستی داریم؟ ناامن، غمگین، افسرده و .....؟ بچه ها عقل ندارند که قدرت تفکر منطقی داشته باشند. اما احساساتشان کامل و خیلی قوي است. بسیار خودمحور هستند یعنی هراتفاقی می افتد خود را مسبب آن می دانند. اگر مادر غمگین است، کودك خود را مسبب غم مادر می داند. نسل امروز مادران، نسل خوشحالی نیستند و با این حال و دید کودك بزرگ می کنند و پرورش می دهند.
همه ي ما براساس این که از چه چیزي امنیت می گیریم و اصل ما چیست و به اصطلاح نقطه ي نگاهمان چیست، یک درکی از جهان هستی پیدا می کنیم و براساس این درك یک تصوري از خود پیدا می کنیم، براساس این تصور احساسی در ما به وجود می آید و براساس این احساس، فکر در ذهن ما شکل می گیرد و براساس این فکر، رفتار ما جلوه گر می شود. نقطه ي امنیت و درك و تصور و احساس و فکر همه در ذهن صورت می گیرند ولی رفتار در بیرون از ذهن ما است و عینیت دارد.
نقطه نگاه —- درك —- تصور از خود —- احساس —- فکر —- رفتار
علت اصلی ناراحتی هاي ما ورود اطلاعات منفی به سیتم بالا است. باور مادر امروزي این است که: من بدم، دوست داشتنی نیستم و برپایه ي این نگاه رفتار می کنند. امروزه دوست داشتن و دوست داشته شدن را بلد نیستیم. پس باید از ابتداي راه یعنی نگاه را درست کنیم تا همه چیز درست شود؛ اصلاً هم دست نیافتنی نیست.
دنیاي امروز دنیاي پر استرسی است به خصوص که طبق نظریه ي محقق امریکایی ما چهار نوع جهان و جامعه داریم: جهان کشاورزي، جهان صنعتی، جهان اطلاعاتی و جهان معنوي. هر جامعه اي زمانی که از یکی به آن یکی گذار می کند دچار استرس زیادي می شود؛ حال کشور ما در حال گذار هر سه مرحله با هم است پس بخوانید خود این قصه ي پر از استرس را.
همه ي تغییرات زندگی استرس زا هستند مثل تغییر مسکن، مرگ همسر، ازدواج، طلاق و شادي ها و هیجانات غیر متعارف و غیره. هر انسان در یک سال تحمل 300 استرسور، استرس دارد که امروزه خیلی بیش تر از این مقدار را ما تحمل می کنیم و دائم در حال استرس هستیم. با این مسائل ما چه کار می توانیم کنیم؟ خوشبختانه حرکت جوامع جهانی به سمت معنویت است. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌چرا شاگرد زرنگ ها از دیگران ضعیفترند؟😳
بخاطر نمره وامتحان بچه ها رو مضطرب نکنید ....👌