صوت دوم همخوانی کتاب تربیت سالم در خانه .aac
28.56M
قسمت دوم همخوانی
کتاب تربیت سالم در خانه
https://eitaa.com/khanevadechandfarzandi
ارسال و انتشار فقط با ذکر منبع
#کتاب
Poyanfar_-_To_Ba_Hame_Fargh_Dari_(128).mp3
5.26M
تو با همه فرق داری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخر شبی 😐😐
زوووووووووو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اصل مهم تربیتی که از عمل به آن میترسیم!
🔻 آنچه در تربیت بسیار مهم است، مقام صدق است.
♨️ مقام صدق، یعنی از خوبی ها، چیزی را به بچهها یاد ندهیم مگر اینکه قبل و بعدش بیشتر از بچه ها به آن عمل کنیم. وگرنه ما به نفاق میرسیم و بچه ها به ضدیت با خدا می رسند.
⚡️ اگر میخواهیم بچه ها خوب تربیت شوند، باید هرچه بچه ها به لایه های درونی قلب و فکر ما نزدیکتر میشوند، بیشتر زیبایی های ناب دینی را ببینند، نه این که ما کارهایمان را به خاطر آبرو و مردم انجام دهیم.
✴️ مقام صدق، انسان را قدرتمند می کند. این قاعده قرآنی است. فی مقعد صدق عند ملیک المقتدر. یک مدیر، پدر، مادر یا معلم اگر میخواهد مقتدر باشد باید صادق باشد.
🔷 مثلاً قرار است در جلسه ای، برخط حاضر شود اما خواب مانده و دیر رسیده. به جای اینکه بگوید اختلال اینترنت بود، خیلی راحت و صادقانه بگوید خوابم برده بود و عذرخواهی کند.
☑️ خیلی ها از صدق می ترسند چون هنر عذرخواهی را بلد نیستند. هیچکس با صادق بودن کوچک نشده است که بزرگ هم شده.
"خانم دکتر نیلچی زاده"
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یکی از بازی هامون😁
تمرکز کنترل شده
بیشتر مردم نمی دانند که اگر همه نیروهای خود را بر یک جنبه واحد از زندگی خود متمرکز کنند چه قدرت عظیمی بلافاصله در اختیارشان قرار می گیرد. تمرکز کنترل شده، همچون اشعه لیزر است که از تمام موانعی که ظاهرا غیرقابل نفوذند عبور می کند. هنگامی که خود را بطور مداوم برای بهبود موضوعی متمرکز می سازیم، حدی بی نظیر برای بهبود آن موضوع به وجود می آوریم. اینکه اغلب ما به خواسته های واقعی خود دست نمی یابیم، یک دلیلش این است که نقطه تمرکز خود را درست جهت نمی دهیم و نیروهای خود را هرگز متمرکز نمی سازیم. بسیاری از مردم، وقتی در زندگی خود دچار مشکلی می شوند هرگز به صرافت نمی افتند که عامل خاصی را بکار گیرند و بر آن مداومت کنند. در واقع اغلب مردم به این دلیل در زندگی شکست می خورند که به مسائل کم اهمیت می پردازند و در آن غرق می شوند. در حالی که مشکل حل نشده برقرار است.
مثلا مشکل بی نظمی دارد اما مدام در شبکه های اجتماعی وقت می گذراند. کار مهم این است که با مطالعه و برنامه ریزی. تفکر و اقدام، مشکل را حل کند و به سمت بهبود مداوم حرکت کند. اما به سمت هزار کار بی اهمیت می رود که هیچ نتیجه ای در زندگی اش ندارد.
به نظر یکی از بزرگترین درسهایی که در زندگی می توان آموخت این است که بفهمیم انگیزه و علت کارهایی که می کنیم چیست؟ چه عاملی رفتارهای ما را شکل می دهد؟ پاسخ به این سوال، کلیدی در اختیار ما می گذارد که سرنوشت خود را به دست گیریم.
هیچ کس مثل خود شما نمی تواند به این وضعیت پایان دهد. حضور در این همه کانال و گروه چرا؟ شنیدن یک خبر در ده کانال همزمان چرا؟ در لحظه از همه اخبار و حوادث و وقایع باخبر بودن چرا؟ در حالی که می توانستی در این مدت ده جلد کتاب بخوانی و برای همیشه یک مشکل خیلی جدی در زندگی را حل کنی. می توانستی خانه نامرتب خود را، کارهای نامرتب خود را سامان بدهی و حال آرامش و آسایش را تجربه کنی.
در تمام مواردی که برای مشاوره مراجعه می کنند، می گویند زندگی ام نامرتب است، کارهایم نیمه تمام است و... ولی به راحتی ساعتها در شبکه های اجتماعی در تنوعی از مطالب غرق هستند... عجیب نیست؟
راه نجات بسیار واضح است. به این سبک زندگی که تن داده ای، پایان دهی. و سبکی جدید را آغاز کنی. سبک تمرکز بر مسائل که باید یکی پس از دیگری با دست شما حل شود. و تا روزی که این مسائل کاملا واضح سامان داده نشده، وقت خود را با مطلب خوانی های پراکنده، متنوع، بی ربط و بی ضرورت هدر ندهی.
لطفا شروع کنید...
ادامه دارد...
🌖🌗🌘
@manebabarname
آغاز سبک جدید...
ما باید بفهمیم چه عاملی سبب می شود که کیفیت و سبک زندگی افراد با هم متفاوت می شود؟ چگونه می شود که برخی از از صفر شروع می کنند و علیرغم همه مشکلات و سختی هایی که در زندگی دارند خود را به جایی می رسانند که زندگی شان الهام بخش ما می شود؟ و در مقابل چگونه است که برخی در شرایط ممتازی بدنیا می آیند و زندگی می کنند. همه امکانات در اختیارشان هست و یا حداقل از یک زندگی معمولی برخوردارند اما به آدمهای ضعیف، بی تفاوت یا بی انرژی تبدیل می شوند؟ چرا برخی پرشور و انگیزه، شادمان و شاکرند و برخی مدام می گویند: « این زندگی کی تمام می شود؟ این زندگی چقدر خسته کننده است. آیا همه زندگی همین است؟»
اولین مشغولیت بزرگ ذهنی ما باید این باشد که چه چیزی این افراد را متفاوت می کند؟ به نظر بحث کشف رسالت زندگی کمک بزرگی می تواند بکند. که ما یک دوره ده جلسه آفلاین برگزار کردیم و الحمدلله بازخوردهای ارزشمندی هم داشت. توصیه جدی می کنم اگر در این بخش دچار بحران هستید این دوره را از طریق ادمین کانال تهیه کنید...
اما در حالت کلی می توان به این فکر کرد که از امروز به بعد اگر بخواهم سبک زندگی ام را تغییر دهم از خود بپرسم: « چگونه می توانم کنترل زندگی خود را به دست بگیرم؟ نحوه برنامه ریزی زندگی من به چه شکل باشد که تغییر ایجاد کند. تغییری که با وضعیتی که الان دارم خداحافظی کنم؟
فهرستی از سبک زندگی فعلی خود ایجاد کنید. ساعات خواب و بیداری. ساعات عبادات و معنویت. ساعات و حجم مطالعات. موضوعات مطالعات. میزان ساعات حضور در فضای مجازی. موضوعاتی که دنبال می کنم. ساعات و میزان معاشرت با دوستان و خانواده. دوستانم چه کسانی هستند؟ میزان ساعتی که برای تفکر و بررسی کارهایی که می کنم صرف می کنم؟ داشتن یا نداشتن دفتر برنامه ریزی؟ سبک و سیاق تفکر کردنم... اینها سبک زندگی ما را تعریف می کند...
حالا فهرستی در مقابل بسازیم که از نگاه همین امروز ما وضعیت مطلوب چه وضعیتی است. بسیاری از بخش های زندگی را می دانیم و متوجه می شویم که غلط است و باید تغییر کند. همه را مکتوب کنیم... طبق موارد بالا هر یک را در مقابل در ستون وضعیت مطلوب ثبت کنیم...
ادامه دارد...
🌖🌗🌘
@manebabarname