🖤صیغه مخصوص #نذر
خیلی از مردم وقتی می خواهند نذری کنند، می گویند:
"خدایا اگر حاجتم براورده شد فلان کار را می کنم" یا "نذر کرده ام که چنین کنم" در صورتی که بیان این عبارات برای انعقاد نذر کافی نیست و باید #صیغه_مخصوص خوانده شود.
استفتائات امام خمینی ج2 ص460 س8
🌱
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 معجزه ی زیارت عاشورا
حضرت سیدالشهدا علیه السلام رو دوست داری ....
🎙️ سخنران : استاد مسعود عالی
💗 📝📝📝📝📝📝
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆عجب روضه خوانی جانسوزی!!
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️
☑️پرسش:
چرا امام حسين(عليه السلام) در خود مدينه قيام نكردند و صدها كيلومتر دورتر از شهر خود قيام كردند؟
◾️ پاسخ:
براي يافتن پاسخ اين سوال که چرا امام حسين(عليه السلام) صدها كيلومتر دور تر از شهرشان و در کربلا به شهادت رسیدند لازم است بیشتر به مطالعه تاریخ عاشورا بپردازیم.
▪️آن حضرت پس از مرگ معاویه بن ابی سفیان و درخواست بیعت از سوی یزید بن معاویه،چون شرایط قیام در مدینه فراهم نبود،به مکه رفتند و مدت چند ماه در مکه ماندند و پس از اینکه چندین هزار نفر از کوفیان برای آن حضرت نامه نوشته و ایشان را به کوفه دعوت کردند،ایشان به دلایلی که ذکر خواهيم کرد،ناگهان از مکه خارج شده و به سوی کوفه حرکت کردند،اما در بین راه اتفاقاتی رخ داد که آن حضرت مجبور شدند،از مسیر اصلی منحرف شده و در سرزمین کربلا توقف کنند و در همانجا به شهادت برسند.
✍️اما اینکه چرا آن حضرت ناگهان از مکه خارج شدند،به طور خلاصه ميتوانيم علل اين تصميم ناگهاني را چنين ذكر كنيم:
يك. 📌احتمال خطر جاني
از برخي عبارات امام حسين(عليه السلام) - كه در مقابل ديدگاه شخصيتهاي مختلفي كه با بيرون رفتن آن حضرت از مكّه و حركت به سوي كوفه مخالف بودند، ابراز شده - چنين بر ميآيد كه امام(عليه السلام) ماندن بيشتر در مكّه را مساوي با بروز خطر جاني براي خود ميدانست؛ چنانكه در جواب ابن عباس ميفرمايد: «كشته شدن در مكاني ديگر براي من دوست داشتنيتر از كشته شدن در مكّه است».(1)
▪️در پاسخ عبداللَّه بن زبير نيز فرمود: «به خداوند سوگند! اگر يك وجب خارج از مكّه كشته شوم، براي من دوست داشتنيتر است تا آنكه به اندازه يك وجب در داخل مكّه كشته شوم. به خداوند سوگند! اگر من به لانهاي از لانه جانوران پناه برم، مرا از آن بيرون خواهند كشيد تا آنچه را از من ميخواهند، به دست آورند».(2)
🌱امام حسين(عليه السلام) در برخورد با برادر خود محمد حنفيه، به صراحت سخن از قصد ترور يزيد در محدوده حرم امن الهي نسبت به جان خود سخن به ميان آورد.(3). بالاخره در بعضي از متون به صراحت سخن از اين مطلب به ميان آمده كه يزيد، عدهاي را همراه با سلاحهاي فراوان براي ترور امام حسين(عليه السلام) در مكّه فرستاده بود.(4).
دو. 📌شكسته نشدن حرمت حَرَم
در ادامه برخي از عبارات پيش گفته، تذكّر اين نكته از سوي امام حسين(عليه السلام) وجود داشت كه نميخواهد حرمت حرم امن الهي، با ريخته شدن خون او در آن شكسته شود؛ گرچه در اين ميان گناه بزرگ از آن قاتلان و جنايتكاران اموي باشد.
🔹آن حضرت اين مطلب را در برخورد با عبداللَّه بن زبير و به گونه تعريضآميز نسبت به او - كه بعدها در مكّه موضع گرفته و لشكريان يزيد حرمت حرم را خواهند شكست - به صراحت بيان ميدارد. ايشان در جواب ابن زبير ميفرمايد: «ان ابي حدثني ان لها كبشاً به تستحلّ حرمتها فما احبّ ان اكون انا ذالك الكبش : پدرم (علي(عليه السلام)) براي من نقل كرد كه در مكّه قوچي است كه به وسيله آن حرمت شهر شكسته ميشود و من دوست ندارم كه مصداق آن قوچ باشم»(5)
✍️دوست عزیز،این یزیدی که برای نابودی عبدالله بن زبیر،کعبه را با منجنیق به آتش کشید،در آن زمان هم بدون توجه به حرمت کعبه،امام حسین(عليه السلام) را هم در حرم امن الهی به قتل می رساند،چنانکه چنین قصدی هم داشت،اما آن حضرت برای حفظ حرمت مکه،از آن سرزمین خارج شدند.
پي نوشتها:
(1). ابن كثير، البداية و النهاية، ج 8، ص 159.
(2). وقعة الطف، ص 152.
(3). سيد بن طاووس، لهوف، ص 82.
(4). همان.
(5). ابن اثير، الكامل في التاريخ، ج 2، ص 546.
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
n.hajilou:
با سلام و عرض ادب و احترام و تسلیت به مناسبت شهادت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و هفتاد و تن از یارانش🖤
دفتر پاسخگویی به سؤالات شرعی📿 و دینی هر روز 2ساعت🕰 قبل از اذان(به صورت تلفنی☎️)
☎️028_32526472
☎️028_32526473
🔰 شما می توانید سوالات شرعی خود را مطرح کنید. پاسخگویی توسط خانم ها برای بانوان صورت می گیرد.
منتظر سوالات شما عزیزان هستیم.
🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
#احکام.
#نذر_روزه_تاسوعا_عاشورا.
#حکم_روزه_در_ماه_محرم در فتوای آیات عظام #خامنه_ای و #مکارم شیرازی.
🔹پرسش : گرفتن #روزه در ماه #محرم، بالخصوص در روز #عاشورا چه حکمی دارد؟
🍃پاسخ :روزه گرفتن در ماه #محرم و #صفر #مستحب است و تنها روزه در روز عاشورا #مکروه است.
🔹سوال : کسی که #نذر کرده در روز #تاسوعا و #عاشورا #روزه بگیرد، اگر بعداً بفهمد که روزه گرفتن در روز عاشورا مکروه است، آیا نذرش صحیح بوده و عمل به نذر واجب است؟
🍃جواب : اگر با شرایط شرعی نذر کرده، عمل به نذر واجب است.
📚 منابع :
رهبری : https://b2n.ir/855677
مکارم : https://b2n.ir/f06596
#احکام
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi
◾️شهادت حضرت امام زین العابدین علیه السلام تسلیت باد◾️
☘امام سجاد(علیه السلام):
🔸تعجب می کنم از کسی که از غذای فاسد بخاطر ضررش دوری میکند، اما از گناه بخاطر زیان و ننگ آن پرهیز نمی کند.🍂
الان ماجرای این روزهای کرونایی ما شده است که بخاطر سلامتی جسم به همدیگر در مورد ماسک رعایت دستورات بهداشتی تذکر می دهیم و به اسیب های ان توجه ویژه ای داریم.
💠 اما دریغ از وضعیت فرهنگی و بحث حجاب و عفاف و غیرت و... که امر به معروف و نهی از منکر صورت نمی گیرد.که اسیب این گناهان به مراتب بسیار بیشتر و در روح و جسم انسان هست. 😔
📙کشف الغمه2107
http://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi