eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani
یکی میگفت↓✨ _بچه ها! نگید حرم نداره... یِه بَرگِه بِگیرین روش بِنِویسین بِیت الزَهرا(س) بِزنین سَر دَر اُتاق یا خونَتون! بگید من میخوام🙃🌱 ازاین به بعد اینجا باشه اونوقت هرکاری میکنید نیت کنید... ظرف هم می شویید به نیت ظرفای حرمش،هیئتش بشویید.. شما هم بسازید🕌😉 دیگہ ناخودآگاه مراقب رفتارمونیم مبادا تو حرم هر ... ...!😌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انگار نه انگار دیروز همینجا یکی خورد به دیوار 🎙حاج مهدی رسولی سلام الله ╭┅──---───-----─┅╮ @khanevadeherani ╰┅───----──----─┅╯
خــــ💞ــــدای مهربان🙏 از تو شاکریم🙏 که چشمانمان را گشودی وفرصتی دیگر برای زندگی، برای نفس کشیدن، برای دیدن‌ عزیزان به ما عطا کردی🙏 در آغاز هفته برای عزیزان 💖 هفته‌ای سرشار از موفقیت و شادمانی و سلامتی تمنا داریم 🤲 آمین یا رَبَّ الْعالَمین 🙏 ای پروردگار جهانیان 🙏 سـ❄️ـلام هفته‌تون پراز خیر و برکت ❄️ 🗓 امروز  شنبه ☀️  ٣   دی   ١۴٠١   ه. ش   🌙 ٢٩   جمادی الاول     ١۴۴۴  ه.ق 🌲  ٢۴     دسامبر   ٢٠٢٢    ميلادی @khanevadeherani
فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن : سبزی استفاده شده در خورش قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورش آبکی نشود و آب نیندازد.سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورش قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورش می شود.سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورش شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورش می شود.حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورش قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.وقتی خورش شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورش شوک وارد کنید تا خورش لعابدار شود و روغن آن در سطح خورش جمع شود.در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورش افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورش اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورش جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورش آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورش غلیظ نمی شود.در انتهای پخت خورش قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورش شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورش غلیظ و لعابدار شود. @khanevadeherani @khanevadeherani 👇👇👇
۱_ابتدا گوشت رو با یک استکان اب روی شعله ملایم میزاریم و مرتب هم می زنیم تا نسوزد سپس وقتی ابش تقریبا خشک شد یک پیاز درشت (رنده شده ) و مقدار کمی روغن گوشت ها رو شروع به تفت دادن می کنیم وقتی که پیازها و گوشتها مقداری تفت خوردند و به رنگ طلایی در آمدند اگر مایل بودیم مقدار کمی رب گوجه زده و فلفل سیاه و زردچوبه و تفت دهیم ۲_همزمان که گوشت ها رو تفت می دهیم سبزی مان رو توی ماهیتابه جداگانه می گذاریم و با شعله نسبتا معمولی مرتب هم می زنیم تا یک طرف سبزی ها نسوزد تا جایی که با قاشق روی سبزی ها فشار داده شود و اثری از آب نباشد سپس روغن و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا جایی که سبزی یک کم با صدای نسبتا ارومی از کف ماهیتابه بلند شود ولی سبزی نباید بسوزد ۳_همزمان با دو قسمت قبل لیمو عمانی رو (برای پنج نفر ۳ عدد) با کارد اطرافش رو برش زده و در اب جوش برای حداقل یک ساعت خیس گذاشته در این مدت یکی دو بار ابش عوض می کنیم ۴_لوبیا رو اگر خیس نگذاشته باشیم،با یکی الی دوبار اب ریخته و چند قل خورده اب رو عوض می کنیم تا نفخش گرفته شود و پخته شود بهتر است ۵_مرحله اخر سبزی ها رو به گوشت ها اضافه کرده و همچنین لوبیاها رو نیز اضافه کرده و روی شعله کم در حد چهار پنج دقیقه به هم زده و اب جوش روی موادمان می ریزیم و به مدت چهار الی پنج ساعت با شعله کم میزاریم بجوشد یک الی دوساعت اخر نمک و لیمو عمانی رو اضافه کرده و در اخر حتما تست شود نمک و ترشی آن امیدوارم بپزید و لذت ببرید در ضمن اگر قبل از پخت خورش با وضو بوده و نیت نذری داشته باشید حتما خیلی خوشمزه می شود نوش جان💐💐💐 @khanevadeherani
عکس باز شود👆👆 مخصوص است که دوست دارند که برای پهن می شود شود🌸 لطفا برای دیگران هم فوروارد کنید تا شما نیز از این اجر معنوی بی بهره نمانید @khanevadeherani آشپزخانه بهشتی @khanevadeherani
انواع تزیین ساده سالاد الویه با خانواده سبزیجات
تصویر دیزاین حلوا با قاشق ، کافیست نوک قاشق را با ارتفاع دلخواه در حلوا فشار بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرحوم آیت‌الله سید احمد خوانساری می‌فرمودند تنها امیدم همین روضه هاست! @khanevadeherani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ای نگاهت ✨عشقِ عالمگیر از دلم غَم را بگیر ▪️حضرت کوثر ✨برایم جرعه ای مرهم بگیر ▪️تا نَلغـزَد ✨هر دوپایَم از صراطِ ٱلمستقیم ▪️مادری کن ✨دستهایم را خودت مُحکم بگیر ✨آغاز روزمون 🖤به نام تو مادر خوبی ها 🥀همه خوباݧِ 🖤جهاݧ عبد و غلامت ، زهـرا 🥀همه عالم 🖤شده دلبسته به دامت ،زهـرا 🥀نخی از چادر تو 🖤 هر دو جهاݧ ما را بَس 🥀ای امید 🖤دو سرا شافعِ اُمَت ،زهـرا 🕯پیشاپیش 🖤شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه (س) تسلیت 🏴 @khanevadeherani
🌷❄️دوشنبه تون گلباران 💗☃️امیدواریم 🌷❄️نگاه پرمهر خدا 💗☃️همراه لحظه هاتون 🌷❄️سلامتی ونیکبختی 💗☃️گوارای وجودتون 🌷❄️بارش برکت ونعمت 💗☃️جاری در زندگیتون 🌷❄️و نور و عشق الهی 💗☃️مهمون دلتون باشه 🌷❄️روزتون زیبا و در پناه خدا سـ❄️ـلام روزتون پراز خیر و برکت ❄️ 🗓 امروز  دوشنبه ☀️  ۵   دی   ١۴٠١   ه. ش   🌙 ٢   جمادی الثانی     ١۴۴۴  ه.ق 🌲  ٢٦     دسامبر   ٢٠٢٢    ميلادی @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻در کنار بَم 🔻 🔳گوشه‌هایی دیده نشده از سفر رهبرمعظم انقلاب به شهر بم پس از زلزله سال ۱۳۸۲ @shohadaes @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیر آمدم، دیر آمدم... در داشت می سوخت 🔹شعرخوانی بغض آلود شاعر طلبه آقای حسن بیاتانی در محضر مقام معظم رهبری @khanevadeherani
Hamed Zamani Ft Abdolreza Helali - Nahelatal Jesm Yani (320).mp3
7.99M
می نویسیم اگر یا زهرا ؛ کار داریم همه با زهرا●♪♫ می نویسیم هزاران دفعه؛ فاطمه… فاطمه… زهرا… زهرا…●♪♫ وصفِ او را ز سرِ ناچاری؛ می نویسیم و الا زهرا، فاطمه بود سراپا احمد «ص»●♪♫ مصطفی بود؛ سراپا زهرا…●♪♫ هر کسی را که ز نسلش دیدیم؛ حرمی داشته الا زهرا●♪♫ ناحلة الجسم یعنی؛ نحیف و دل شکسته میری●♪♫ جوونی؛ اما مادرِ پیری! بهونه ی سفر می گیری…●♪♫ باکیة العین یعنی؛ بارونِ غصه ها می باره… چشای مادرِ ما، تاره●♪♫ دیگه علی شده بیچاره…●♪♫ منهدة الرکن یعنی؛ توون برات نمونده، بانو…●♪♫ کی قلبتو سوزونده بانو؟ کی بالتوُ شکونده بانو؟●♪♫ معصبة الرأس یعنی؛ بستی سری رو که پرِ درده●♪♫ رنگِ رخِ تو مادر؛ زرده… توو کوچه؛ کی جسارت کرده؟●♪♫ جوری لگد خوردی؛ که نمی تونی بلند شی از جات…●♪♫ جای غلافه؛ رو بازوهات… داری میری؛ کنارِ بابات●♪♫ هیچ کسی… ای وای من! نگفت توو کوچه به اون کافر؛ نزن زن رو جلوی شوهر…●♪♫ بمیره زینبت… ای مادر…●♪♫ وای مادرم! وای مادرم! وای مادرم! وای مادرم!●♪ ┤ ♩♬♫♪♭ ├ حامد زمانی و عبدالرضا هلالی ناحله الجسم یعنی... @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و چقدر این دست سنگین بود! قرن‌ها از ماجرای کوچه می‌گذرد ولی گوش شیعه هنوز درد می‌کند...💔 🏴شهادت جانسوز بانوی دو عالم، حضرت مادر، فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تسلیت باد...🏴 @khanevadeherani @shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا