eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🏴 اهمیت مجالس روضه خانگی 🔸 تمثیل جالب درباره‌ی اهمیت روضه های خانگی در برپایی عزای حسینی حسینیه معلی_  
🏴خانه کوچک و برکت بزرگ! ▪️اگر بهانه‌ها قرار است از فیض روضه خانگی محرومتان کند. اگر حرفتان این است که خانه کوچک است و فضایی برای برگزاری مراسم ندارید باید بگوییم. همین خانه‌های کوچکی که در آن مراسم عزای اهل‌بیت برپا می‌شود. برکت‌های بزرگ به همراه دارد. مرحوم «علامه طهرانی» در نجف، در منزل کوچکی که داشت هر هفته برای مادر و مادربزرگ خود روضه می‌خواند و بعد با چای پذیرایی می‌کرد. وی معتقد بود این چای از مجلس روضه متبرک شده و مورد عنایت است و خوردن دارد. ایشان می‌گفت مجلس ذکر و یاد ائمه علیهم‌السلام بسیار مهم است و برگزاری آن در خانه‌ای که زندگی می‌کنید، بسیار مطلوب و با برکت است و انسان نباید به شرکت کردن در مجالس روضه در بیرون از خانه قناعت بورزد. 🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🏴🖤 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) 🖤🏴 فرا رسیدن ایام سوگواری و عزاداری سالار شهیدان و سرور آزادگان جهان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش برهمگان تسلیت باد.🏴🏴 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
🏴💚🖤یاباب الحوائج حضرت عباس ▪️و دو دست بریده اش کافیست ▪️برای گرفتن دست تمام عالمیان ▪️امیدواریم به حق امشب 🖤باب الحوائج  حضرت عباس(ع) ▪️در دنیا و آخرت دستگیرتون باشه حاجت روا باشیــد 🖤
آب به خیمه نرسید فدای سرت.mp3
5.46M
🖤 آب به خیمه نرسید فدای سرت 🖤 ▪️ محمود کریمی 💫اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ✨ به نام خداوند بخشنده مهربان 🌸تاﺧﺪﺍ ﻫﺴﺖ ﺩﻟﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺖ!!! ✨ﺍﺳﯿﺮ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺵ... 🌸ﮐﻪ ﺑﯽ ﺧﺪﺍ.... ✨ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺮﮔﺰ، ﺯﯾﺒﺎ ﻧﯿﺴﺖ 🌸 شروع روزمان به نام الله ✨ الهـی به امیـــد تـو سـ🥀ـلام ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین علیه السلام تسلیت🥀 امروز دوشنبه ☀️  ۲۵  تیر   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ۹ محرم   ١۴۴۶  ه.ق 🌲   ۱۵  ژوئیه  ٢٠٢۴   ميلادی @khanevadeherani ‍ ‍ نیایش صبحگاهی 🌸🍃 ✨خدایا🙏 🌸به حرمت اين روز تاسوعا 🕊وبه حرمت سقاى كربلا 🌸حضرت ابوالفضل عباس(ع) 🕊دستمان به آسمانت نمیرسد 🌸اما توکه دستت بزمین میرسد 🕊به حق آقا ابوالفضل العباس عليه السلام 🌸عزت دوستان وعزیزان را 🕊تاعرش کبریایی خودبلندکن🙏 🌸عطاکن به آنان 🕊هرآنچه برایشان خیراست 🌸زندگیشان را لبریز از آرامش و سلامتی کن ✨آمیـــن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَاالْفَضْل 🖤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یاِ اَبَالْفَضْلِ الْعَبّاس ▪ ایمان و وفا ▪سایه‌ی بالای تو بود ▪ایثار علی (ع) ▪نقش به سیمای تو بود ▪گر لب نزدی ▪به آب دریا ، عباس ▪دریای ادب ▪میان لبهای تو بود 🖤یا ابوالفضل العباس ▪️طاقت مشک تمامست 🖤علــی وار بیا ▪️آب اگر ریخـت 🖤 فدای سرت ای یار بیا ▪️همه دلخوشی اهل حرم 🖤بیرق توست تا حـرم ▪️راه کم مانده علمدار بیا 🖤آجرک الله یا صاحب الزمان ▪️تاسوعای حسینی تسلیت باد @khanevadeherani
مداحی آنلاین - تا مشکت تو آب زدی - مهدی سلحشور.mp3
7.84M
تا مشکت تو آب زدی موجای دریا شد آروم تا رو به ساحل اومدی بغضی نشست توی گلوم @khanevadeherani
عاشورای حسینی تسلیت باد... التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚امام سجاد(ع): ✨دعاى مؤمن 🌸از سه حال خارج نيست: 🌿يا برايش ذخيره می گردد 🌿يا در دنيا برآورده می شود 🌿يا بلايى را كه می خواهد 🌿به او برسـد دفع می کند پس یکدیگر را دعاکنیم 🙏 @khanevadeherani سـ🌼ـلام شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیت🏴 🗓 امروز  پنجشنبه ☀️  ۲۸  تیر   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ۱۲ محرم   ١۴۴۶  ه.ق 🌲   ۱۸  ژوئیه  ٢٠٢۴   ميلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از غذاهای معروف دریایی در جنوب کشور ایران می باشد که متعلق به استان بوشهر است. میگو به دلیل غنی بودن از کلسیم، ید، پروتئین می تواند برای رشد فرزندانمان بهترین گزینه باشد که به روش های مختلفی می توان این آبزی پر خاصیت را طبخ کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با کانال خانواده ایرانی همراه باشید. @khanevadeherani
مواد لازم برای ۲ نفر میگو ۳۰۰ گرم سبزی پلویی ۷ قاشق غذاخوری برنح ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۶ حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم مرحله اول برای درست کردن میگو پلو ابتدا برنج ها را می شوییم و تا سطح روی آن آب ولرم می گیریم و ۱ قاشق غذا خوری نمک اضافه می کنیم تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. سپس میگوهای تازه را در صورت نیاز به تمیز کردن (یعنی به شکل بسته بندی و پاک کرده) رگ سیاه پشت میگوها را خارج می کنیم و با آب سرد می شوییم. @khanevadeherani نکته: توجه داشته باشید میگو باید گوشت سفت و شفافی داشته باشد و بوی بدی ندهد. و حتما با آب سرد شسته شود، چون بافت گوشت با آب داغ حالت پختگی پیدا می کند. مرحله دوم بعد از اینکه میگو ها را شستیم، درون آبکشی می ریزیم تا آب آضافه آنها گرفته شود. سپس کاسه ای مناسب را که می خواهیم میگوها را در آن مزه دار کنیم آماده کرده و میگو ها همراه زعفران دم کرده، مقداری نمک و فلفل قرمز و ۲ حبه سیر برای گرفتن بوی میگو به آن می افزاییم. مرحله سوم طعم دهنده ها را به آرامی با دست به میگوها آغشته می کنیم تا به تمام نقاط نفوذ کنند. حالا با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها با هم یکی شوند و بوی زهم میگو از بین برود. مرحله چهارم در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن به همراه پیاز درون آن می ریزیم و با قاشق تفت می دهیم تا کمی نرم شوند، حالا باقی سیرها را که از قبل خرد کرده بودیم با ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به تابه می افزاییم. مرحله پنجم پس از گذشت ۱ ساعت میگو ها را از یخچال بیرون می گذاریم و بعد از اینکه پیاز ها طلایی شدند، نباید پیازو سیر خیلی تفت داده شوند زیرا بعد از اضافه کردن میگو ها تفت دادن ادامه می دهیم و ممکن است بسوزند. مقداری زعفران به میگوهای در حال سرخ می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا میگوها به صورت یکدست سرخ شوند. نکته: اگر از طعم غذاهای تند لذت می برید می توانید به میگو های درحال سرخ دوباره فلفل قرمز اضافه کنید. مرحله ششم وقتی که گوشت میگو کمی جمع شد، مایع میگو پلو ما حاضر است، تابه را کنار می گذاریم. سپس سبزی های معطر را که شامل: شوید،تره،جعفری و گشنیز می باشد بعد از شستن و گرفتن آب اضافه شان، به صورت ساطوری روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم . مرحله هفتم اکنون برای پخت برنج، قابلمه را تا نیمه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به نقطه جوش برسد. سپس برنج ها درون آب جوش اضافه می کنیم و با قاشق یک دور هم میزنیم تا دانه های برنج از هم باز شوند. بعد از گذشت ۵ الی ۷ دقیقه (بسته به نوع برنج ) با تست کردن متوجه می شویم که زمان آبکش برنج شده است. مرحله هشتم آن وقت قابلمه ای را که برای پخت میگو پلو در نظر داریم روی حرارت قرار می دهیم و با توجه به علاقه می توانید از نان لواش یا سیب زمینی ورقه ای برای ته دیگ استفاده کنید. با کمک کفگیر یک لایه برنج روی سیب زمینی ها می ریزیم و مقداری سبزی معطر، همراه میگوهای سرخ شده روی برنج می افزاییم و به همین صورت یک لایه برنج، لایه بعدی مخلوط سبزی معطر و میگو را اضافه می کنیم. نکته: همراهان لازم است بدانید می توانید پخت پلو را به صورت جداگانه انجام دهید و بعد از دم کشیدن زمانی که در دیس پلو را کشیدیم مایع میگو را روی پلو با کمی زعفران تزئین کنیم. مرحله نهم در آخر بعد از ۴۵ دقیقه میگو پلو ما آماده است. کمی زعفران به همراه ۲ قاشق روغن داغ، روی پلو پخش می کنیم و درب قابلمه را برمی داریم، سپس ظرفی مناسب که بهتر است به شکل گرد باشد روی آن قرار می دهیم و با کمک دو دست همزمان قابلمه را برمی گردانیم تا تمام میگو پلو همراه ته دیگ به دیس برگردد. نوش جان💐
✅ فواید خاک بازی برای کودکان؛ 👈 بد نیست بدانید که بازی با گل و خاک شاید، میکروبیوم یا سیستم گوارشی کودکان را تحت تأثیر قرار دهد. اما اگر دنبال راهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان قبل از فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستید، راهکار بسیار آسان است. بگذارید کودکان خاک بازی کنند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 @khanevadeherani کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره @khanevadeherani
. 🌸 چهار مدل تزیین @khanevadeherani