📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه؛ تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
🔹️متن پیام رهبر انقلاب اسلامی تا دقایقی دیگر منتشر میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با موادی مثل سیب زمینی یا قارچ یا هویج درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی سنتی و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی در ادامه با کانال خانواده ایرانی در ایتا همراه باشید. @khanevadeherani
خانواده ایرانی
عدسی یکی از انواع آش های اصیل و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه سرو می شود. این غذای خوشمزه را به
مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۲٫۵ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه عدسی
مرحله اول
برای تهیه عدسی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ابتدا یک کاسه بزرگ را از آب پر می کنیم و عدس را نسبت به نوع آن به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در آب می خیسانیم. پس از گذشت این زمان عدس را آبکشی و تمیز می کنیم.
مرحله دوم
اگر از عدس محلی استفاده می کنید حتما با دقت آنرا با پاک کنید زیرا در میان عدس های محلی سنگ ریزه زیاد وجود دارد. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم سپس با ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله سوم
در مرحله سوم تفت دادن پیاز را تا زمانی که سبک شود ادامه می دهیم. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه می کنیم. مرحله چهارم
سپس خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. توجه داشته باشید که سرخ کردن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه طعم و بوی خامی آنرا می گیرد باعث می شود در پایان عدسی خوشرنگ تری داشته باشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله عدس آبکشی شدهرا به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و در صورت تمایل عدس را هم کمی تفت می دهیم. در ادامه ۶ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا عدس به آرامی بپزد. مرحله ششم @khanevadeherani
حالا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید ، پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش امد حرارت را کم می کنیم تا عدسی با حرارت ملایم بپزد. در ادامه آرد سفید را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه کوچک تفت می دهیم.
خانواده ایرانی
مواد لازم برای ۴ نفر عدس ۲٫۵ لیوان سیب زمینی ۱ عدد بزرگ پیاز ۱ عدد بزرگ آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
مرحله هفتم
تفت دادن آرد باعث می شود که تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در نهایت رنگ آن کرمی شود. پس از اینکه آرد را خوب تفت دادیم آنرا به قابلمه عدسی اضافه می کنیم. این کار باعث می شود عدسی لعاب خوبی بگیرد.
مرحله هشتم
در ادامه سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم تا راحت تر پخته شوند ، سپس با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه عدس ها نیمپز شدند سیب زمینی های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
برای پخت سیب زمینی ها ۳۰ دقیقه زمان کافی است و اگر آنها را خیلی زود داخل عدسی بریزیم له می شوند و ظاهر عدسی را خراب می کنند.پس از اینکه عدسی اماده شد می توانید برای تزیین آن از کنجد ، جعفری تازه یا پیاز داغ به سلیقه خود استفاده کنید. مرحله دهم
پس از اینکه عدسی را در ظرف مورد نظر خود کشیدید، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را برای زیبایی بیشتر روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید چند برش لیمو ترش تازه نیز در کنار عدسی خود سرو کنید.
نکات طرز تهیه عدسی
طرز تهیه عدسی با قارچ
اگر تمایل دارید علاوه بر سیب زمینی از قارچ هم در عدسی خود استفاده کنید برای مقدار مواد بالا می توانید بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم قارچ اضافه کنید. قارچ را با مقداری روغن و آبلیمو تفت دهید سپس در ۱۵ دقیقه پایانی پخت عدسی به آن اضافه کنید. استفاده از آبلیمو برای سرخ کردن قارچ باعث می شود که رنگ قارچ های شما تیره نشود. خیساندن عدس
عدس مانند نخود و لوبیا نیاز به خیساندن ندارد ، ۱۵ دقیقه خیساندن عدس برای نرم شدن و تمیز کردن آن کافی است. نکته دیگر اینکه اگر عدس را به مدت طولانی بخیسانید در زمان پخت بیش از حد نرم شده و ممکن است له شود و ظاهر عدسی شما را خراب کند. زمان پخت عدس با حرارت ملایم حدود ۱ ساعت می باشد و نباید بیشتر از این زمان روی حرارت بماند. @khanevadeherani
موادی برای خوشمزه تر شدن عدسی
از موادی که باعث خوشمزه تر شدن عدسی می شوند می توان به سیر و پیاز اشاره کرد. اگر با طعم سیر مشکل ندارید می توانید برای مقدار مواد بالا بین دو تا سه حبه سیر استفاده کنید. پیاز فراوان نیز به خوشمزه تر شدن عدسی کمک زیادی می کند ، البته به دلیل اینکه دستور بالا برای تمام سلیقه ها ارائه شده است از سیر در آن استفاده نشده است و مقدار پیاز آن نیز متعادل است.
@khanevadeherani
عدسی بدون سیب زمینی
وجود سیب زمینی در عدسی علاوه بر اینکه به خوشمزه تر شدن آن کمک می کند ، باعث می شود عدسی لعاب بیشتری داشته باشد. البته اگر دوست ندارید از سیب زمینی در عدسی خود استفاده کنید می توانید آنرا حذف کنید. توصیه می کنیم در صورت حذف سیب زمینی مقدار بیشتری آرد تفت داده و در عدسی بریزید تا عدسی شما پس از پخت لعاب کافی داشته باشد.
لعاب دار شدن عدسی
برای لعاب دار شدن عدسی راه های متفاوتی وجود دارد که از مرسوم ترین این روش های می توان به اضافه کردن آرد تفت شده اشاره کرد. مقداری آرد را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت به عدسی خود اضافه کنید، این کار لعاب بسیار خوبی به عدسی می دهد.
كودك نيازمند مهر والدين است
نه دلسوزی آنها...
هر چقدر توان داريد به کودک مهر بورزيد ولي دلسوزي نكنيد چرا كه دلسوزي مانع رشد كودك مي شود.
مثلاً اگر كودك شما قادر باشد خودش غذا بخورد ولي شما به او غذا بدهيد دلسوزي كرده ايد، كودك شما بايد بداند كه با گريه كردن نمي تواند به خواسته هايش برسد و اگر شما به درخواست او که با گريه است، توجه كنيد دلسوزی كرده ايد.
هرگز به کودک نگویید اینقدر ترسو نباش!
برای آموزش دفاع کردن به کودکتان از نصیحت استفاده نکنید.
مثلا نگویید: «از خودت دفاع کن، چرا از خودت دفاع نکردی؟ چرا وقتی کتک خوردی هیچ کاری نکردی؟ نگفتم اینقدر ترسو نباش؟» یا برچسب نزنید: «بچه من پخمه است، مظلومه، بیدست و پاست، اصلا این کتک خوره و ...».
یا زمانی که کودکتان کتک میخورد، خشم خود را از بقیه سر او خالی نکنید: «چرا هیچی نگفتی؟ همینطور وایستادی کتک خوردی؟» از همان ابتدا که کودک شما کتک خورد یا حقش گرفته شد یا هل داده شد، رفتاری را داشته باشید که انتظار دارید فرزندتان در آن شرایط انجام دهد.
مثلا اگر کسی کودک را کتک زد، دستش را با اقتدار، ولی بدون خشونت میگیرید و میگویید کار بدیه، نباید بزنی.
اگر به زور اسباببازی را گرفت، میگویید این اسباببازی مال اونه، این برای شماست، ولی میتونید با همدیگه تقسیم کنید.
این رفتارها باید بدون خشونت و خجالت گفته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم
✨با توکل به اسم اعظمت یاالله
🌸خدایا بزرگ و توانا تویی
✨رحیم و رئوف و یکتا تویی
🌸پر از مهری و بخشش و مغفرت
✨که ما قطره هستیم و دریا تویی
🌸الهی به امید لطف و کرم تو
✨روز و هفته مان را شروع می کنیم
سـ🌼ـلام
روزتون پر از خیر و برکت 🌸🍃
🗓 امروز شنبه
☀️ ۱۳ مرداد ١۴٠۳ ه. ش
🌙 ۲۸ محرم ١۴۴۶ ه.ق
🌲 ۳ آگوست ٢٠٢۴ ميلادی
نیایش
🌸خدای مهربان
✨به دلهایمان صفای صبح
✨به دیدگانمان توان دیدن
✨ زیباییها و به دستهایمان
✨توان و قدرت هدیه دادن
✨عشق را عنایت فرما
🌸در اولین روز هفته
✨نوری از آسمانهای الهی
✨برای تابیدن به اجابت
✨آرزوهایتان میطلبم الهی که
✨بهترینها در بهترین زمان
✨برای شمـا حاصـل شود
🌸آمیـن
@khanevadeherani 🌸🍃
@khanevadeherani
طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری
حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شباهت هایی به حلیم گندم دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد متوسط
عدس نصف فنجان
گوشت گوسفندی ۲۰۰g
پیاز ۲ عدد متوسط
برنج نصف فنجان
سیر ۲ حبه
کشک ۲ق غ
مغز گردو نصف فنجان
نعناع خشک ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایع به اندازه کافی
ابتدا گوشت گوسفندی که بهتر است از سردست استفاده شود را داخل قابلمه ای می گذاریم و ۱ عدد از پیازها را نگینی خرد کرده
سپس به گوشت اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده گوشت و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و زردچوبه زده، ۱ حبه از سیرها را خرد کرده به مواد می افزاییم و حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت آب بیاندازد. حالا بعد ۴ الی ۵ لیوان آب جوش روی گوشت می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مدت ۲ الی ۳
تا گوشت بپزد بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و در سینی می چینیم. سپس روی آن ها نمک می پاشیم
سپس کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا اگر تلخی دارند از بین برود.عدس را می شوییم و در صافی می ریزیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و ۲الی ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهم تا زودتر به جوش بیاید.
بعد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا عدس کاملا بپزد. پس از پخت عدس، برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و به عدس اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج نیز کاملا بپزد و له شود و بعد از روی شعله قابلمه را بر می داریم و کنار می گذاریم
بادمجان ها را داخل آبکش قرار می دهیم و آن ها را می شوییم تا نمک موجود روی آن ها از بین برود و بعد با دست آب بادمجان ها را می گیریم.تابه ای بزرگ را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود بادمجان ها را داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند و کمی زردچوبه نیز روی آن ها می پاشیم و زمانیکه سرخ شدند آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر بادمجان ها نیز سرخ شود و بعد داخل صافی یا روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
سپس تابه را می شوییم و مجددا روی اجاق می گذاریم و پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و تابه را روی شعله قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم و روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.
سپس پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود و صبر می کنیم تا طلایی شود و بعد در صافی می ریزیم تا روغن اضافه آن خارج شود و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم.
سپس داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شود و داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.داخل شیرجوش ۴ الی ۵ق غ روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.
حالا ۲ قاشق نعناع خشک داخل روغن می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه نعناع ها را تفت می دهیم. نباید نعناع ها سیاه شود و رنگ سبز خود را از دست بدهد همین که کمی تفت دادید از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و کنار می گذاریم.
بعد از پخت کامل گوشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و تکه های گوشت را از داخل آب گوشت بیرون می آوریم.سپس داخل صافی می گذاریم و ( آب گوشت باید به اندازه ۱ لیوان باقی مانده باشد) صبر می کنیم تا خنک شود.
بعد گوشت ها را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و مجددا داخل همان قابلمه ای که آب گوشت ها هنوز داخل آن است می ریزیم و برنج و عدس پخته شده و همین طور بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.
حالا کمی زعفران دم کرده نیز به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت کم مواد با هم بپزند، به طوریکه دیگر همه آب داخل غذا تبخیر شود و بعد مواد را داخل پارچ غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم.
سپس میکس کرده می توانید با گوشتکوب برقی یا دستی نیز این کار را نیز انجام دهید. در آخر ۲ق غ کشک را به مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم و هم می زنیم تا کشک به خورد مواد برود و کمی از پیاز و سیرداغی که سرخ کرده بودیم را برای تزئین کنار می گذاریم. سپس باقی آن را به حلیم اضافه می کنیم.
سپس داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن را با کشک و یا کمی زعفران را آغشته به کشک کنید علاوه بر این از پیازداغ و سیرداغ و نعناع نیز برای تزئین استفاده کنید و با نان نوش جان کنید.
سلام میدهم از بام خانه سمت حرم
چه میشود که بیایم منم قدم به قدم؟
یک اربـعین طلبیدن برای تو سهل است
حرم نرفته بمیرم برای من سخت است
#اربعین
#امام_حسین
#محرم @khanevadeherani
﷽
❤️ #امام_حسين عليه السلام فرمودند :
🍃 قوىترين كَس در صله رحم كسى است كه با خويشاوند بريده از خود پيوند برقرار كند
#امام_حسین
#محرم
#اربعین
📖 بحارالأنوار، ج۴۱، ص۴۰۰، ح۷۴
@khanevadeherani
بخش بزرگی از یک پدر خوب بودن،
همسر خوب بودن است!
هنگامی که یک مرد،
انرژی مثبتی به همسر خود منتقل کند،
همسرش نیز این انرژی را
به فرزندان منتقل خواهد کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس یک پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
@khanevadeherani