eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
به نام خداوند بخشنده مهربان🌸⃟🌱 با عرض سلام و خدا قوت خدمت اعضای محترم کانال خانواده ایرانے سعی ما بر این است که هر روز هفته رو در کانال فعال باشیم به جز روزهای جمعه، ترجیح می دهیم که همگی در کنار خانواده باشیم🌺 التماس دعا...
🏴بر نور دل و دیده زهرا صلوات 🕯بر دخت گرانمایه مولا صلوات 🏴بر منطق کوبنده زینب صلوات 🕯بر مظهر صبر و حلم و ایمان و شرف 🏴بر یاورِ دین زینبِ کبری صلوات 🏴 اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ 🕯 وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🏴 وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ @khanevadeherani
🌸⃟🌿حیدری وار بیا حیدر کرار زمان؛ 🌸⃟🌿جمکران منتظر منبر مردانه توست .. 🌸⃟🌿پرده بردار از این مصلحت طولانی؛ 🌸⃟🌿که جهان معبد و منزلگه شاهانه توست 💚 @khanevadeherani
رحلت🖤جانگداز حضرت زینب کبری، «موثّقه»، «عارفه»، «عالمه»، «فهیمه»، «نائبه الزهراء»، «فاضله»، «کامله»، «عابده»، «محدثه»، «مخبّره»، «عصمت الله»، «زاهده، راضیه، صابره، امینه»، «محبوبة المصطفی، عفیفه، قانته، شریفه و عقیله» و ... را خدمت شما تسلیت عرض می کنیم...💔⃟😔 @khanevadeherani
سلام صبحتون بخیر اولین روز هفته تون زیبـا امـيدوارم كہ این روز براتون سرشـار از آرامـش باشہ و پـر از موفقيت در كار و بـارش رحـمت الـــهــی هميشہ در زندگيتون جـارى باشـہ🌸⃟😃 ان شاءالله به حق این روز معنوی حاجت روا باشید🌺 @khanevadeherani
✨👌هل سالم ترین عضله باز کن و مسکن دنیاست ✨👌اگر کمردرد ، درد عضلانی ، یا رماتیسم دارید از دمنوش هل استفاده کنید ✨👌جالب است بدانید ، هل ضد سرفه است همچنین کبد و کلیه را تقویت می کند
✨👌 تسکین ناراحتی معده ⚪️✨اگر قبلا درد ناشی از غذا یا استرس را تجربه کرده اید ، مخلوط شیر و زعفران را مصرف کنید ، چرا که باعث کاهش چشمگیر احساس بیماری مانند تهوع و استفراغ میشود
وقتی دو فرزند شما بر سر اسباب بازی یا خواسته ای دعوا داشتند، به نفع کودک کوچکتر، آنها را راضی نکنید... با وعده دادن یا گفتن اینکه تو بزرگتری پس از حقت بگذر، کودک کوچکتر نباید یاد بگیرد که حق تجاوز و زیاده خواهی دارد. یا هر دو با هم استفاده میکنند یا اینکه از بازی کنار میرود، در این موضوع قاطعانه رفتار کنید و از گریه زاری کودک خود نترسید. @khanevadeherani
🔴 💠 پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان ميخوام بخوابم، وقتی بيدار شدم حرف می‌زنيم. خرس به خواب زمستاني رفت و هيچوقت نفهميد که عمر پروانه فقط است. 💠"همديگر را دوست داشته باشيم؛ شايد فردايی نباشد" آدمای زنده به گل و محبت نياز دارند و مرده‌ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل می‌کنيم! به مرده‌ها سر ميزنيم و برایشان گل می‌بريم، اما راحت فاتحه زندگی بعضيا رو می‌خونيم! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه‌هاست! 💠 بيائيم ساده‌ترين چيز، یعنی را از همسر و فرزندانمان دريغ نکنيم. ولو با یک جمله ولو با یک لبخند و یک نگاه. به قول یکی از عرفا، هرکجا به همسر و فرزند خود محبّت کنید را بیشتر می‌بینید. @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے :)💚🍃 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💛 "دو اشتباه بزرگ در ارتباط کلامی زن و شوهر!" 💙 وقتی زن ناراحت است، مرد تلاش می‌کند برای رفع مشکلات همسرش، دائم راه حل نشان بدهد و با این کار احساسات او را جریحه دار می‌کند. 💜 رفتار صحیح؛ شوهر به جای ارائه راه حل، به صحبت‌های زن خوب گوش بدهد و بازخورد احساسی به صحبت‌های همسر خود بدهد. 🧡 وقتی مردی مرتکب اشتباه می‌شود، زن در جهت تغییر رفتار شوهرش، شروع به ارائه توصیه‌ها و پیشنهادهای خود می‌کند و این حال مرد را خراب می‌کند. ❤️ رفتار صحیح؛ زن به جای توصیه و ارائه پیشنهاد، بهتر است از کارها و تلاش‌های مرد قدردانی بکند و موفقیت‌های او را یادآوری کند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی میثم مطیعی با موضوع: یا تکفیری صبرک صبرک ..... حاج میثم مطیعی @khanevadeherani 👌
“قلیه ماهی” غذایی تند و مخصوص هموطنان عزیزمان در جنوب کشور است. از مواد تشکیل دهنده این غذا می توان به تمبر هندی، شنبلیله، فلفل قرمز و ... اشاره کرد. مواد لازم ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده) پیاز متوسط :3 تا 4 عدد گشنیز : 1 کیلوگرم شنبلیله: 250 گرم تمبر هندی : 200 گرم زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)سیر: 1 بوته روغن :200 گرم طرزتهیه   سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. بخاطر نمک زیاد تمرهندی ، ابتدا باید قلیه ماهی را بچشید تا غذا شور نشود.و اگر احتیاج به نمک داشت به آن مقداری نمک اضافه کنید.شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن غذا خواهد شد بخاطر همین مقدار شنبلیله و گشنیز را حتما رعایت کنید.اگر مقدار ترشی غذا کم بود میتوانید مقدار دیگری از تمر هندی را به همان شکل قبل که گفته شد آماده کنید و به خورش اضافه کنید.اصولا قلیه ماهی را کمی تند تهیه میکنند ،اما اگر شما طعم تند را دوست ندارید، میتوانید از مقدار خیلی کمی فلفل قرمز استفاده کنید.برای بوی بد ماهی و طبع سرد آن حتما از سیر استفاده کنید.برای قلیه میتوان از هر ماهی گوشتی که دوست دارید استفاده کنید ولی بهترین گزینه برای قلیه سنگ سر و هامور و زمین کن و شیر است.همچنین ماهی سالمون و قزل الا هم دارای گوشت منسجمی هستد.برشهای ماهی را ضخیم بزنید تا توی قلیه له نشود.کیفیت تمر هندی بسیار مهم است و رنگ سیاه و سفت آن بهتر از تمر هندی قهوه ای و نرم است.هنگام جا افتادن خورش درب دیگ را هرگز نبندید چون سر دیگ عرق می کند و خورشت می برد.برای اینکه گوشت ماهی له نشود زیاد آن را هم نزنید.همچنین هنگام کشیدن قلیه به آرامی گوشت ماهی را به ظرف انتقال دهید تا بافت آن باز نشود. @khanevadeherani قلیه ماهی جزو غذای محلی - جنوبی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . قلیه ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد
برای دوستان خوش سلیقه بفرست😉🍃 🥗🥢 @khanevadeherani
کتاب دبستان شهید رجبی.pdf
4.03M
کتاب 🌸امام زمان (علیه السلام) که بیاید… 🌸 کتاب مذهبی موضوع :مصباح الهدی (امام زمان)🌸 @khanevadeherani
هدایت شده از محب مادر سادات
دوست داری شهید بشے ولے یه جایِ کار میلنگه درسته؟! هنوز درِشهادت بازه فرصت هست😍👇 🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪🚪 بزن رویِ در و برو جایے که دیگه بیرون اومدنت دست خودت نیست !🕊 هر کے رفته اینجا متحول شده🦋🍃 دیگه انتخاب با خودته +ازاینجاتاآسمان‌چندصباحےبیش‌نیست! کلیک کن👆😇 @shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام 😊صبح زیباتون بخیر ☕️ 🌤بیدار شو! ﺁﻣﺪﻥ ﻫﺮ ﺻﺒﺢ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻏﺎﺯ ﯾﮏ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺧﯿﺰ ﻭﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮﻣﺜﺒﺘﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻦ ﻭﺍﺯ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ😍🌈☀️🌻🍃 @khanevadeherani
سلام امام زمانم✋🌸 دل را پر از طراوٺ عطر حضور ڪن  آقا تو را به حضرٺ زهرا ظهورڪن  آخر ڪجایے اے گل خوشبوے فاطمه(س) برگرد و شهـر را پر از امواج نورڪن   🍁اللهم عجـل لولیـک الفـرج🍁 🕊🌹🕊 💝سلام امام زمانم💝 عاقبت روزی به سر آید هجران, غم مخور می دمد فصل بهار بعدِ زمستان , غم مخور تیرگی از روی دنیا می رود با فضل حق از برِ کعبه رسد خورشید رخشان غم مخور @khnevadeherani
🌸ســــلام 🌿صبح زیبـاتـون بخیر 🌸وسرشار از اتفاقهای عالی 🌿امیدواریم 🌸زندگی به کامتون 🌿خوشبختی سرنوشتتون 🌸وآفتاب عشق مهمان 🌿همیشگی دلتون باشه 🌸صبح زیبـاتون پر ازنور امید 🌸وعشق به خالق مهربون @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پلو با زیره @khanevadeherani 👇👇
از غذاهای سنتی کرمان است پلو با زیره : مواد لازم برای 2 نفر : لپه نصف پیمانه برنج 2 پیمانه گوشت گوسفندی 200 g رب گوجه فرنگی 1 ق غ پیاز1 عدد زیره سیاه 2 ق س نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم نحوه ی درست کردن لپه پلو با زیره :‎ لپه را از قبل خیس کنید و بپزید و آن را آبکش کنید و کنار قرار بدهید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز بدهید. سپس گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی های کوچک در آورید و در روغن کم سرخ کنید. رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن مقداری آب و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدهید با هم خوب بپزند تا گوشت ها مغز پخت شوند و طعم دار شوند. داخل قابلمه ای مناسب آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید، آب برنج را خالی کنید و آن را به آب در حال جوش اضافه کنید. مقداری نمک به آب آن اضافه کنید. پس از اینکه برنج نیم پز شد، لپه های پخته شده را به آن اضافه کنید. اگر لپه ها کامل نپخته بودند، همان اوایل به آب برنج اضافه کنید. زمانی که اطراف برنج نرم شد و وسط آن کمی سفت بود آبکش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را قرار بدهید. سپس لایه ای از برنج و لپه را داخل قابلمه بریزید و بعد یک لایه گوشت و یک لایه زیره بپاشید. و باز این لایه ها را تکرار کنید تا موادتان تمام شود. سپس روی آن را چند سوراخ بزنید و دمکنی قرار بدهید. زیر آن را زیاد کنید، زمانی که بخار افتاد شعله را کم کنید و اجازه بدهید برنج شما دم بکشد. اگر دوست داشتید می توانید زمان دم گذاشتن برنج روی آن زعفران آبکرده بریزید. را می توانید با گوشت چرخ شده ی قلقلی درست کنید و یا گوشت چرخ شده و گوشت تکه ای تهیه می شود. اما در اصل با گوشت قلقلی تهیه می شود. @khanevadeherani • برای تهیه ی لپه پلو با زیره می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و می توانید آن را حذف کنید و از زعفران استفاده کنید تا برنج شما زرد شود. اما اصل این غذا با رب گوجه است. حتی می توانید از هر دو با هم استفاده کنید. • برای از بین بردن نفخ لپه ها حتما آن ها را خیس کنید. • این غذا را می توانید با ماهیچه گوسفندی و مرغ سرخ شده و پخته شده هم سرو کنید.‏ گردآوری: بخش آشپزی بیتوته