eitaa logo
خانواده ایرانی
388 دنبال‌کننده
8هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
صاحِبِ النّاسَ مِثلَ ما تُحِبُّ أن یُصاحِبوکَ بِه. (أعلام الدّین، ص 297 ) امام حسن ( ع ) با مردم به گونه ای رفتار کن که دوست داری با تو آن گونه رفتار کنند. @khanevadeherani
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. اما به دلیل طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است. @khanevadeherani معروف ترین غذایی که با بامیه می توان تهیه کرد خورشت بامیه با گوشت می باشد. خورش بامیه یک دستور پخت عربی نیز دارد که در آن از انواع ادویه های تند مثل انواع فلفل استفاده می شود. طرز تهیه خورش بامیه را در این بخش از خانواده ایرانی بخوانید.
خانواده ایرانی
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. ا
مواد لازم طرز تهیه خورشت بامیه : مواد لازم میزان برای4 نفر گوشت قرمز 400 گرم بامیه خورشتی 300گرم گوجه فرنگی 3 عدد پیاز 1 عدد بزرگ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر 1 الی 2 حبه نمک، فلفل ،زردچوبه به میزان لازم طرز پخت خورشت بامیه لذیذ برای تهیه خورشت بامیه ابتدا باید سیر و پیاز ها را پوست بگیرید سپس شسته و ریز نگینی خرد کنید. اگر نمی خواهید سیر هنگام خوردن حس شود می توانید آن را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.سیر و پیاز ها را در مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه به پیاز ها زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها رنگ بگیرند.گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود.هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. @khanevadeherani
رب گوجه فرنگی را نیز به خورش اضافه کنید و تفت دهید. به میزان لازم آب به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید سپس حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش آرام بپزد. بامیه ها را در یک تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بامیه ها را به خورش اضافه کنید و هم بزنید.نمک را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. آبلیمو را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا خورش کاملا جا بی افتد.میتوانید این غذای خوشمزه را با سیب زمینی نیز تزیین و سرو کنید. @khanevadeherani
خورشت بامیه را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. @khanevadeherani در صورت تمایل می توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید. زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود. بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد. در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند. برای ملس شدن طعم این خورش می توانید از آبغور نیز استفاده کنید. همچنین می توانید از غوره تازه یا غوره منجمد شده برای تهیه خورش استفاده کنید. برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید. بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت می شود. سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود. یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید. سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید. چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود. برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید. دقت کنید آب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کم و زیاد نکنید تا خورشت ظاهر خود را از دست بدهد. حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.
تزیین سالاد با طرح های شیک و زیبا @khanevadeherani
بچه هابرای رقابت ما بادیگران آفریده نشده اند هرچقدر رقابت بیشتر،فشار روی کودک بیشتر چه اشکالی دارداتاق کودک ساده باشد لباس کودک معمولی باشد درسش درمدرسه متوسط باشد؟ درعوض روح و روانش شاد وسالم باشد @khanevadeherani
خندیدن با فرزند نشان از این دارد که شما از نقش یک والد همیشه سختگیر خارج شده و لحظات خوشی را با او و در کنارش دارید. سعی کنید فضای خندیدن را در محیط خانه به وجود بیاورید. اینکه مدام در آشپزخانه‌ اید، یا در حال ديدن اخبار، شما را از فرزندتان دورتر و دورتر می‌ کند و او به ناچار به دنیای بازی‌ های رایانه‌ ای پناه می‌ برد. با کودک خندیدن کار مشکلی نیست، ولی با این کار چیزی را به او هدیه می‌ دهید که در تمام عمر به دردش می‌خورد؛ یعنی شاد بودن...
ساخت جا قلمی یا جامدادی با چوب بستنی چوب‌ بستنی‌ها را با سلیقه خود، با مداد رنگی رنگ آمیزی و یا بر روی آن طراحی کنید. یک رول دستمال کاغذی تهیه کنید. در صورتی که رول دستمال کاغذی ندارید می‌توانید از مقوا استفاده کنید و از آن یک رول بسازید. چوب‌های رنگ آمیزی شده را با استفاده از چسب چوب به دور تا دور رول بچسبانید. برای درست کردن کف جا مدادی، یک مقوای مربعی شکل کوچک تهیه کنید و از چوب بستنی‌های باقی مانده، بر روی سطح آن بچسبانید. لبه رول چوب بستنی را چسب بزنید و آن را به سطح مربعی پوشیده شده با چوب بستنی، بچسبانید. @khanevadeherani
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋 بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید @khanevadeherani
امام رضا (ع) می فرماید: إن بَکَیتَ عَلَی الحُسَینِ حَتّی تَصیرَ دُموعُکَ عَلی خدَّیکَ غَفَرَاللّه ُ لَکَ کُلَّ ذَنبٍ أذنَبتَهُ @KHANEVADEHERANI اگر بر حسین بگریی، چندان که اشک هایت بر گونه ات جاری شود، خداوند تمام گناهانت را می آمرزد.(امالی، ج 44، ص 286 )