eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
استانبولی با مرغ یا استامبولی یکی از خوشمزه ترین پلو های ایرانی است که در زمان قاجار وارد ایران شد و جالب اینکه در ترکیه به این غذا پلو عجمی می گویند یعنی غذایی که آنقدر خوشمزه است کسی باور نمی کند دستپخت خودش باشد. استانبولی پلو جزو غذا هایی است که خیلی زود درست میشه. برای تهیه این استانبولی می توان از ران مرغ تیکه شده یا سینه مرغ تیکه شده استفاده کرد که در اینجا امروز از سینه مرغ که نگینی خرد شده یاد می دهیم. یکی از عوامل مهم استانبولی که خیلی در طعم و رنگش تاثیر می گذارد استفاده از پوره گوجه فرنگی در کنار رب و یا به تنهایی می باشد. حتما ادویه پلویی و زیره را برای عطر و بوی بیشتر این غذا تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه استانبولی با مرغ برنج۴ پیمانه سینه مرغ فیله شده۴۰۰ گرم گوجه فرنگی۴ عدد سیب زمینی۳ عدد رب۱ ق غذا خوری پیاز۱ عدد بزرگ زعفران‌به مقدار لازم ادویه ها : فلفل سیاه ، ادویه پلویی ، زردچوبه ، ادویه کاری ، زیره سبز ، نمک ، پودر سیربه مقدار لازم طرز تهیه استانبولی مرغ مرحله اول (آماده سازی مواد ) برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. گوجه فرنگی را شسته و درون میکسر یا به کمک گوشکوب برقی میکس میکنیم و اگر در دسترس نداشتید رنده کنید و به مرغ اضافه کنید تا سینه مرغ خوب بپزد. سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.مرحله دوم ( پخت مواد میانی ) برنج را روی حرارت گذاشته و یکم زنده تر بر می داریم زیرا مواد پوره گوجه دارد و باعث شل شدن برنج نشود. بعد از اینک آب پوره گوجه کشیده شد سیب زمینی سرخ کرده را اضافه می کنیم و ۱ ق غذا خوری رب را برای خوش رنگ تر شدن غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و خامی آن از بین برود سپس ادویه کاری و زیره سبز و زعفران را به موادمون اضافه می کنیم. مرحله سوم ( دم گذاشتن برنج) برنج را آبکش کرده و مقداری روغن کف ظرف ریخته و ته دیگ نان و یا سیب زمینی می گذاریم و برنج را طی دو مرحله می ریزیم و لا به لای برنج مواد استانبولی را می ریزیم و روش ادویه پلویی می پاشیم و برنج را دم می گذاریم. نوش جان نکات فوت و فن های استانبولی با مرغ می توان از پودر گوجه فرنگی هم استفاده کرد. گوجه فرنگی شوک حرارتی یا بلانچ کنید به این صورت که یک دقیقه آن را در آب جوشان قرار دهید، بلافاصله از آب بیرون آورید و به مدت ۱ دقیقه در ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید‌ سپس پوست آن را بگیرید، رنده کنید یا آن را در مخلوط کن (غذا ساز) آسیاب كنید. مقداری دارچین نیز به سلیقه می توان استفاده کرد. در آخر پخت برای خوشمزه تر شدن پلو از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کرد. @khanevadeherani
14001128_42682_1281k.mp3
12.68M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ 📥 https://khl.ink/f/49629 @khanevadeherani @shohadaes
من ازاشکی که میریزد ز چشم یارمیترسم ازان روزی که اربابم شودبی یار میترسم رهاکن صحبت یعقوب ودوری وغم فرزند من ازگرداندن یوسف سر بازار میترسم همه گوینداین جمعه بیااما درنگی کن ازاین که باز عاشوراشودتکرارمیترسم... اللهم عجل لولیک الفرج **************** از روزی که شنیدم دربین ما هستی ، به همه سلام میکنم “السلام علیک یا اباصالح المهدی یا صاحب الزمان(عج)” @khanevadeherani
سلام دوستان آخر هفته تون گلباران امیدواریم نگاه پر مهر خدا همراه لحظه هاتون سلامتی و نیکبختی گوارای وجودتون بارش برکت و نعمت جاری در زندگیتون و نور و عشق الهی مهمون دلتون باشه طاعات و عباداتتون قبول @khanevadeherani روزتون زیبا و در پناه خـدا
آیا روح مومن به دیدار خانواده اش می آید ؟ اسحاق بن عمار می گوید : « به امام موسی کاظم (علیه السلام) عرض کردم : آیا روح مومن به دیدار خانواده اش می آید ؟ فرمودند : بله. عرض کردم : هر چند وقت یک بار به ملاقات ایشان می آید ؟ فرمودند : به اندازه فضیلت و قدر و منزلتی که هر کدام دارند . بعضی هر روز ٬ بعضی هر دو روز یک بار و بعضی هر سه روز یک بار و هرکدام که منزلتشان کم است هر جمعه. عرض کردم : در چه ساعتی می آیند ؟ فرمودند : هنگام ظهر و مانند آن. عرض کردم : در چه صورت و قیافه ای می آیند ؟ فرمودند : در شکل گنجشک یا کوچکتر از آن . خداوند فرشته ای را هم با او می فرستد تا آنچه مایه خوشحالی اوست به او نشان می دهد و آنچه مایه ناراحتی اوست از او می پوشاند . منبع : بحار ج۶۰ ص۲۵۷
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┄┅─✵💝✵─┅┄ صبح را آغاز میکنیم با نام خدایی که همین نزدیکیهاست خدایی که در تارو پود ماست خدایی که نعمتهای بیکرانش را به ما هديه داد، وعشق به خدا را درسفره دل ما جای داد الهی به امید تو💚 🔶 ما را در فضای مجازی دنبال کنید ┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄3 @khanevadeherani
هر هفته با یک معصوم امام هادی علیه‌السلام https://b2n.ir/673915 ************** @khanevadeherani @shohadaes
💐 صلوات خاصه امام هادی (علیه السلام) 🌺 اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ ، وَصِيِّ الْأَوْصِياءِ ، وَ إِمامِ الْأَتْقِياءِ ، وَخَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ ، وَالْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ . 🌺 اللّٰهُمَّ كَما جَعَلْتَهُ نُوراً يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ ، فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوابِكَ ، وَأَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقابِكَ ، وَحَذَّرَ بَأْسَكَ ، وَذَكَّرَ بِآياتِكَ ، وَأَحَلَّ حَلالَكَ ، وَحَرَّمَ حَرامَكَ ، وَبَيَّنَ شَرائِعَكَ وَفَرائِضَكَ ، وَحَضَّ عَلَىٰ عِبادَتِكَ ، وَأَمَرَ بِطاعَتِكَ ، وَنَهىٰ عَنْ مَعْصِيَتِكَ. 🌺 فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيائِكَ يَا إِلٰهَ الْعالَمِينَ. 🌻 خداوندا بر علی بن محمد، جانشین اوصیا و پیشوای پرهیزگاران و یادگار امامان دین و حجّت بر همه آفریدگان، صلوات فرست. 🌻 خداوندا همچنان که آن بزرگوار را نوری قرار دادی که مؤمنان به وسیله او روشنی جویند، پس او هم به پاداش شایانت مژده داد، و به کیفر دردناکت بیم داد و به هیبت و عظمتت متوجه نمود. و آیاتت را به مردم یادآوری کرد و حلالت را حلال نمود و حرامت را حرام کرد و قوانین و واجباتت را بیان فرمود و مردم را به بندگی‌ات ترغیب نمود و به طاعتت فرمان داد و از نافرمانی‌ات بازداشت. 🌻 پس بر او درود فرست، برترین درودی که بر یکی از اولیایت و نسل پیامبرانت فرستادی، ای معبود جهانیان. @khanevadeherani
به شنبه و هفته جدید خوش آمدین پروردگارا! در این صبح نوید بخش امید و رحمت خود را از بندگانت دریغ مکن قلبمان را به نور خود منور کن الهی … در این روز شنبه زیباترین‌ها را نصیب دوستان کن تا تقدیرشان انگونه که تو می‌پسندی مهیا شود روزتون سرشار از خیر وبرکت سلام‌ صبح تون بخیر @khanevadeherani
برنامه آشپزخانه بهشتی که شهیدسیاهکالی عزیز آماده کردند ناهار امروز به نیت حضرت رسول صلی الله علیه و آله وسلم درودخدابرایشان باد🌸 شام امشب هم شنبه شب به نیت امام علی علیه السلام درودخدابرایشان باد🌸 امروز خانوادمون نذری اهل بیت «علیه السلام» نوش جان کنند ان شاء الله 🤲🌹 @khanevadeherani
خانواده ایرانی
@khanevadeherani #مرغ_بریان_خونگی
غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا از خوردن آن لذت خواهید برد. درست کردن مرغ بریان برای مهمانی ها ایده بسیار خوبی است، شما با طعم دار کردن مرغ می توانید آن را به صورت کامل بپزید و به زیبایی سرو کنید.پس اگر به دنبال یک روش متفاوت برای پختن مرغ هستید حتما مرغ بریانی را امتحان کنید. مواد لازم برای مرغ بریانی : مرغ کامل :1و نیم الی 2 کیلویی پیاز متوسط :1 عدد فلفل دلمه :1 عدد سیب زمینی : 2 عدد کره :2 قاشق غذا خوری آبلیمو :به میزان لازم زعفران دم کرده :به میزان لازم نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم مرغ بریانی طرز تهیه مرغ بریان : مرحله اول: @khanevadeherani برای درست کردن مرغ بریانی اولین کاری که باید انجام دهید این است که قسمت های اضافی و شکم مرغ را خالی کنید و آن را خوب بشوید. سپس مرغ را خشک کنید و با کمک انگشت دست ، زیر تمام قسمت های پوست مرغ را باز کنید طوری که به بافت مرغ آسیب نرسد و پوست آن جدا نشود. و فقط بین پوست و گوشت مرغ فاصله بیفتد.تا بتوان گوشت مرغ را مزه دار کرد.و پوست به صورت یک لایه روی آن قرار گیرد. مرحله دوم: سپس پیاز را داخل خرد کن خرد میکنیم و وقتی خرد شد آب آن را جدا میکنیم و کنار میگذاریم. بعد فلفل دلمه را داخل پیاز های خرد شده ،خرد کن میریزیم و خرد میکنیم. مرحله سوم: پیاز و فلفل دلمه خرد شده را داخل ظرفی میریزیم و کره را به همراه مقداری آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه و کمی هم زعفران به پیازها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مرحله چهارم: مواد مخلوط شده را به تمام قسمت های زیرین پوست مرغ که باز شده میریزیم. وقتی این مواد را همه جای مرغ قرار دادیم اگر جایی از پوست باز شد و یا ممکن بود مواد زیرینش بریزید میتوانید پوست را جمع کنید و با نخ و سوزن آشپزی بدوزید. مرحله پنجم: برای مزه دار کردن قسمت بیرونی مرغ هم آب پیاز را به همراه کمی زعفران و کمی آب لیمو مخلوط میکنیم و با برس به همه ی قسمت های آن می مالیم. مرحله ششم: مرغ مزه دار شده را در ظرف مناسب قرار میدهیم و در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 2 الی 3 ساعت می پزیم. حتما بعد از تایم پخت آن را با خلال چوبی تست کنید تا کاملا از پخته شدن آن مطمئن شوید. مرغ پخته را با مقداری سبزیجات و سیب زمینی ها بخارپز شده و رب انار سرو کنید و هنگام کشیدن آن از قیچی استفاده کنید تا مرغ متلاشی نشود. پخت مرغ بریانی نکات تکمیلی در مورد مرغ بریانی زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد . مرغ بریانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
تزیینات جدید و زیبا سبزیجات برای کودکان @khanevadeherani
بهترین برخورد با کودکانی که بدخواب شده‌اند، چیست⁉️ ریتم خواب و بیداری كودكان، گاهی، به دلایل مختلف، به‌هم می‌خورد. در این شرایط، كودک بدخلق می‌شود و دائم نق می‌زند. ✅ یكی از راه‌هایی كه مادر و کودکی ها می‌توانند این وضع را اصلاح و خود و كودك‌شان را آسوده کنند، این است كه: 1⃣ سعی نكنید هر ساعت از روز، او را مجبور كنید كه بخوابد. 2⃣ در طول روز، سعی كنید با بازی كردن، (مانند سرسره بازی) او را خسته کنید. 3⃣ تا شب صبركنید تا در وقت مناسب و پس از آن‌كه غذایش را خورد، او را به اتاقش ببرید. 4⃣ او را در تخت خودش بخوابانید و چراغ را خاموش كنید. 5⃣ حالا، برایش یک داستان تعریف كنید. بهتراست كه یک داستان تخیلی باشد تا توجه‌اش كاملا جلب شود. 6⃣ از نوازش كردنش، غافل نشوید و توجه داشته باشید كه به‌خاطر بدقلقی كردنش، از كوره در نروید! @khanevadeherani
‼️ ترجمه آیات سجده دار 🔷 س ۵۷۸۰: آیا با خواندن ترجمۀ آیۀ سجده، سجده واجب می شود؟ ✅ ج: سجده واجب نمی شود. 🆔 @resale_ahkam @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani