┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
صبح را آغاز میکنیم
با نام خدایی
که همین نزدیکیهاست
خدایی که در تارو پود ماست
خدایی که نعمتهای بیکرانش را به ما هديه داد،
وعشق به خدا را
درسفره دل ما جای داد
الهی به امید تو💚
🔶 ما را در فضای مجازی دنبال کنید
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄3
@khanevadeherani
هر هفته با یک معصوم
امام هادی علیهالسلام
https://b2n.ir/673915
**************
@khanevadeherani
@shohadaes
💐 صلوات خاصه امام هادی (علیه السلام)
🌺 اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ ،
وَصِيِّ الْأَوْصِياءِ ،
وَ إِمامِ الْأَتْقِياءِ ،
وَخَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ ،
وَالْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ .
🌺 اللّٰهُمَّ كَما جَعَلْتَهُ نُوراً يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ ،
فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوابِكَ ،
وَأَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقابِكَ ،
وَحَذَّرَ بَأْسَكَ ، وَذَكَّرَ بِآياتِكَ ،
وَأَحَلَّ حَلالَكَ ، وَحَرَّمَ حَرامَكَ ،
وَبَيَّنَ شَرائِعَكَ وَفَرائِضَكَ ،
وَحَضَّ عَلَىٰ عِبادَتِكَ ،
وَأَمَرَ بِطاعَتِكَ ، وَنَهىٰ عَنْ مَعْصِيَتِكَ.
🌺 فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيائِكَ يَا إِلٰهَ الْعالَمِينَ.
🌻 خداوندا بر علی بن محمد، جانشین اوصیا و پیشوای پرهیزگاران و یادگار امامان دین و حجّت بر همه آفریدگان، صلوات فرست.
🌻 خداوندا همچنان که آن بزرگوار را نوری قرار دادی که مؤمنان به وسیله او روشنی جویند،
پس او هم به پاداش شایانت مژده داد،
و به کیفر دردناکت بیم داد
و به هیبت و عظمتت متوجه نمود.
و آیاتت را به مردم یادآوری کرد
و حلالت را حلال نمود و حرامت را حرام کرد
و قوانین و واجباتت را بیان فرمود
و مردم را به بندگیات ترغیب نمود
و به طاعتت فرمان داد و از نافرمانیات بازداشت.
🌻 پس بر او درود فرست، برترین درودی که بر یکی از اولیایت و نسل پیامبرانت فرستادی، ای معبود جهانیان.
#امام_هادی
@khanevadeherani
به شنبه و هفته جدید خوش آمدین
پروردگارا!
در این صبح نوید بخش
امید و رحمت خود را از بندگانت دریغ مکن
قلبمان را به نور خود منور کن
الهی … در این روز شنبه
زیباترینها را نصیب دوستان کن
تا تقدیرشان انگونه که تو میپسندی مهیا شود
روزتون سرشار از خیر وبرکت
سلام صبح تون بخیر
#صبح_بخیر
@khanevadeherani
برنامه آشپزخانه بهشتی که شهیدسیاهکالی عزیز آماده کردند
ناهار امروز #شنبه به نیت حضرت رسول صلی الله علیه و آله وسلم درودخدابرایشان باد🌸
شام امشب هم شنبه شب به نیت امام علی علیه السلام درودخدابرایشان باد🌸
امروز خانوادمون نذری اهل بیت «علیه السلام» نوش جان کنند ان شاء الله 🤲🌹
@khanevadeherani
خانواده ایرانی
@khanevadeherani #مرغ_بریان_خونگی
#مرغ_بریانی غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا از خوردن آن لذت خواهید برد.
درست کردن مرغ بریان برای مهمانی ها ایده بسیار خوبی است، شما با طعم دار کردن مرغ می توانید آن را به صورت کامل بپزید و به زیبایی سرو کنید.پس اگر به دنبال یک روش متفاوت برای پختن مرغ هستید حتما مرغ بریانی را امتحان کنید.
مواد لازم برای مرغ بریانی :
مرغ کامل :1و نیم الی 2 کیلویی
پیاز متوسط :1 عدد
فلفل دلمه :1 عدد
سیب زمینی : 2 عدد
کره :2 قاشق غذا خوری
آبلیمو :به میزان لازم
زعفران دم کرده :به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
مرغ بریانی
طرز تهیه مرغ بریان :
مرحله اول:
@khanevadeherani
برای درست کردن مرغ بریانی اولین کاری که باید انجام دهید این است که قسمت های اضافی و شکم مرغ را خالی کنید و آن را خوب بشوید.
سپس مرغ را خشک کنید و با کمک انگشت دست ، زیر تمام قسمت های پوست مرغ را باز کنید طوری که به بافت مرغ آسیب نرسد و پوست آن جدا نشود.
و فقط بین پوست و گوشت مرغ فاصله بیفتد.تا بتوان گوشت مرغ را مزه دار کرد.و پوست به صورت یک لایه روی آن قرار گیرد.
مرحله دوم:
سپس پیاز را داخل خرد کن خرد میکنیم و وقتی خرد شد آب آن را جدا میکنیم و کنار میگذاریم.
بعد فلفل دلمه را داخل پیاز های خرد شده ،خرد کن میریزیم و خرد میکنیم.
مرحله سوم:
پیاز و فلفل دلمه خرد شده را داخل ظرفی میریزیم و کره را به همراه مقداری آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه و کمی هم زعفران به پیازها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مرحله چهارم:
مواد مخلوط شده را به تمام قسمت های زیرین پوست مرغ که باز شده میریزیم.
وقتی این مواد را همه جای مرغ قرار دادیم اگر جایی از پوست باز شد و یا ممکن بود مواد زیرینش بریزید میتوانید پوست را جمع کنید و با نخ و سوزن آشپزی بدوزید.
مرحله پنجم:
برای مزه دار کردن قسمت بیرونی مرغ هم آب پیاز را به همراه کمی زعفران و کمی آب لیمو مخلوط میکنیم و با برس به همه ی قسمت های آن می مالیم.
مرحله ششم:
مرغ مزه دار شده را در ظرف مناسب قرار میدهیم و در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 2 الی 3 ساعت می پزیم.
حتما بعد از تایم پخت آن را با خلال چوبی تست کنید تا کاملا از پخته شدن آن مطمئن شوید.
مرغ پخته را با مقداری سبزیجات و سیب زمینی ها بخارپز شده و رب انار سرو کنید و هنگام کشیدن آن از قیچی استفاده کنید تا مرغ متلاشی نشود.
پخت مرغ بریانی
نکات تکمیلی در مورد مرغ بریانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
مرغ بریانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
بهترین برخورد با کودکانی که بدخواب شدهاند، چیست⁉️
ریتم خواب و بیداری كودكان، گاهی، به دلایل مختلف، بههم میخورد.
در این شرایط، كودک بدخلق میشود و دائم نق میزند.
✅ یكی از راههایی كه مادر و کودکی ها میتوانند این وضع را اصلاح و خود و كودكشان را آسوده کنند، این است كه:
1⃣ سعی نكنید هر ساعت از روز، او را مجبور كنید كه بخوابد.
2⃣ در طول روز، سعی كنید با بازی كردن، (مانند سرسره بازی) او را خسته کنید.
3⃣ تا شب صبركنید تا در وقت مناسب و پس از آنكه غذایش را خورد، او را به اتاقش ببرید.
4⃣ او را در تخت خودش بخوابانید و چراغ را خاموش كنید.
5⃣ حالا، برایش یک داستان تعریف كنید. بهتراست كه یک داستان تخیلی باشد تا توجهاش كاملا جلب شود.
6⃣ از نوازش كردنش، غافل نشوید و توجه داشته باشید كه بهخاطر بدقلقی كردنش، از كوره در نروید!
@khanevadeherani
‼️ ترجمه آیات سجده دار
🔷 س ۵۷۸۰: آیا با خواندن ترجمۀ آیۀ سجده، سجده واجب می شود؟
✅ ج: سجده واجب نمی شود.
🆔 @resale_ahkam
@khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱
#رنگ_امیزی
@khanevadeherani
#نقاشی
#کاربرگ
#دفتر_مشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 ۱۷ رجب سالروز بزرگداشت شهادت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام
السلام ای سید سادات یا شاهچراغ
احمد بن موسی الکاظم شه عالی تبار
▪️۱۷ رجب سالروز شهادت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ تسلیت باد.
@shohadaes
@khanevadeherani
زندگی در واقع مثل
یک فنجان قهوه است
سیاه، تلخ و داغ
اما میشه توش شیر ریخت
تا روشن بشه
میشه توش شکر ریخت
تا شیرین بشه
و میشه کمی صبر کرد
تا خنک بشه
قهوهی زندگیتون به کام
@khanevadeherani
عصـرتون زیبا الهی ...
حال دلتون قشنگ
عصر زیبای زمستونیتون
بخیر و خوشی
زندگیتون پراز عطر خداوند
عصرتون زیبا و شاد
آشپزخانه یکی از قسمت های شلوغ خانه ما به حساب میآید. بیشتر مواد غذایی و ظرف و ظروف در آن است. بهتر میدانیم در این قسمت خانه وقت و زمان بیشتری را اختصاص دهید.
با استفاده از این راهکارها میتوانید کارتان را آسانتر انجام دهید و خانه تکانی را با موفقیت بیشتری به پایان برسانید . ۱- هود:
تمیز کردن هود در خانه تکانی
چربی بیشتر روی هود می نشیند و برای شستن هود احتیاج به آب گرم و مایع ظرفشویی که قدرت پاک کنندگی قوی داشته باشد دارید . قسمت بیرونی و خارجی آن را با دستمالی که مرطوب شده و از پاک کننده چند منظوره استفاده کنید . قسمت داخلی آن از فیلتر تشکیل شده که به آسانی باز و قابل تمیز کردن است .
#خانه_تکانی
@khanevadeherani
مَن تَواضَعَ فِِی الدُّنیا لِاخوانِهِ فَهُوَ عِندَ اللهِ مِنَ الصِّدّیقینَ وَ مِن شیعَةِ عَلِیِّ بنِ أَبِی طالبٍ حَقّاً
کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند، به راستی چنین کسی نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب خواهد بود. (احتجاج، ج. ۱، ص. ۴۶۰) #امام_هادی علیه السلام #حدیث @khanevadeherani
@khanevadeherani
💠 #آشپزخانه
#سمنو
اینم طرز تهییه سمنو خوشمزه
🍃مواد لازم :
گندم ۱ کیلو
آرد گندم ۳ الی ۴ کیلو
بادام یا فندق یا پسته به دلخواه
🍃طرز تهیه :
ابتدا گندمها را خوب تمیز کرده شسته و در ظرفی می ریزیم و روی آنها را با آب سرد به مدت دو روز می پوشانیم , در این فاصله چند بار آب آن را عوض می کنیم , زمانی که نوک گندمها سفید شد , در صافی ریخته تا آب آن خارج شود , سپس گندمها را در یک پارچه تمیز و مرطوب ریخته و در دیس قرار می دهیم و در جای نسبتاً گرمی گذاشته یکی دو روز به این صورت بماند. در این فاصله روزی یکی دو بار کمی آب روی پارچه می پاشیم تا خشک نشود.
🍃(باید توجه داشته باشیم آب زیاد باعث ترشیدگی گندمها می شود ) بعد از دو روز که گندمها ریشه داد, پارچه را از روی آنها برداشته و در ظرف مناسب می ریزیم , سپس پارچه ای مرطوب روی گندمها می کشیم و باز روزی یکی دو بار روی آنها راکمی آب می پاشیم تا زمانی که گندمهاساقه پیدا کنند و کمی بلند شوند . پارچه را بر می داریم و زمانی که ساقه نقره ای رنگ شد , قبل از اینکه شکفته و سبز شود آن را برای سمنو استفاده می کنیم .
🍃حال گندم نقره ای شده را چرخ کرده، آن را در ظرفی ریخته مقداری آب روی آن می ریزم و خوب مخلوط می کنیم . از صافی رد کرده مواد موجود در صافی را بین دو دست فشار داده تا کاملاً شیره آن خارج شود .
🍃 آردگندم را در ظرفی ریخته شیره گندم تهیه شده را به تدریج به آرد اضافه کرده و هم می زنیم بطوری که گلوله نداشته باشد . (باید توجه داشت که مقدار شیره در حدی باشد که مایه را کاملاً رقیق کند) روی حرارت قرار داده و مایه را کاملاً هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید و غلیظ شود .
🍃این مایه باید مرتب هم زده شود زیرا سمنو زود ته می گیرد. آنقدر زدن را ادامه می دهیم تا اب آن کاملاً تبخیر شده و به شکل حلوا در آید و رنگ آن کمی سرخ شود
(باید متذکر شویم که در سمنو شکر یا روغن اضافه نمی شود , زیرا جوانه گندم بطور طبیعی مقداری شیرینی و چربی دارد)
مجدداً بتدریج مقداری آب به سمنو اضافه کرده ,هم می زنیم تا گلوله نشود و مایه یکدست و رقیق شود. حرارت را ملایم نموده وگاهی آن را هم می زنیم تا زمانی که کاملاً غلیظ شود و به صورت سمنو در آید .
🍃در آخر پسته یا فندق یا بادام رادر سمنو ریخته بعد از بیست الی سی دقیقه حرارت را خاموش کرده و مورد استفاده قرار می دهیم . قابل ذکر است که این غذای سنتی ایرانی برای کودکان بسیار مفید و مغذی می باشد.