eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
👆👆 مصرف میوه بنه نفخ معده را کاهش داده برای سرفه ، فلج، رفع سر درد، تقویت اعصاب، صاف کردن صدا، یرقان، درد کمر، زانو درد و درد مفاصل مؤثر و مفید می باشد وبرگ آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. @khanevadeherani بنه یا پسته کوهی طرز تهیه :دانه های بنه را با پوست میکوبیم یا آسیاب کرده، به صورتی که مغز دانه‌ها کاملا با پوسته دانه مخلوط شوند. بنه راداخل ظرفی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته و با ساییدن بنه ها به آنها نیز آب خیلی کم میریزیم مقدار کمی نمک نیز اضافه کرده ،ساییدن خمیره حاصل از دانه های بنه را تا پیداشدن چربی ( آزاد شدن چربی موجود در هسته دانه های بنه)ادامه می دهیم بعد از این به آن آب بیشتری اضافه می کنیم تا قسمتهای چوبی مربوط به دانه های بنه از سایر قسمتها جدا شوند (قسمت های چوبی در ته ظرف باقی می مانند،آنها را الک می نماییم تا آب آن را جدا نموده ). مایع به دست آمده را قاتق بنه می گویند و با پیاز،یا آب لیمو می خورند بعضی ها آن را با ناردون میخورند @khanevadeherani
zndn.pdf
7.98M
🦋 داستان 🦋 🌞نام داستان: زندان🔥 ✔️داستان شهادت امام موسی کاظم علیه السلام 🌺 👦🏻مخاطب: دبستان ✍️نویسنده: حسین فتاحی @khanevadeherani 🌷🏴🌷🏴🌷🏴🌷🏴🌷
أوشَک دَعوَةً وَ أسرَعُ إجابَةُ دُعاءُ المَرءِ لاِخیهِ بِظَهرِ الغَیبِ دعایی که بیشتر امید اجابت آن می‌رود و زودتر به اجابت می‌رسد، دعا برای برادر دینی است در پشت سر او. اصول کافی، ج. ۱، ص. ۵۲، ——————————— درود فراوان خداوند بر او که خشم خود را می خورد و بردباری را به اوج می رساند، او که زندان های طولانی و شکنجه های بی حد و اندازه را با متانت و بزرگ منشی می آراست و دل سنگ زندانبانان را با صبر خود حیرت زده می کرد. سلام بر امامی که آرامگاهش دروازه گشایش و رحمت است و دل های شکسته در هوای ملکوتی اش التیام می یابند، دست ها از آستانه اش حاجت روا بازمی گردند و قلب ها به راحتی و آسایش می رسند. سلام بر امامی که نیازمندان را باب الحوائج است.سلام بر نام معطر و زیبایش، که الهام بخش ِ صبوری ، شکیبایی ، بردباری و حلم است. ———————————- ع ع @khanevadeherani
دل‌ها در فراق امام غریبی سوگوار اسـت کـه سالها تحت اذيت و تعقیب و شکنجه بود، امامی کـه مدت‌ها زیر نظر بودو در تبعید و زندان‌هاي‌ تک سلولی و سیاهچال‌هاي‌ بغداد در غل و زنجیر بـه سر می برد. ۲۵ رجب شهادت هفتمین مقتدای مومنان، حضرت امام موسی کاظم«ع» را بر رهروان شکیبای قافله ایمان تسلیت عرض می‌نمائیم. https://b2n.ir/f04694 ————————— ع ع =================== @khanevadeherani
1_882004177.mp3
13.02M
🔖منبر کامل🔖 💠زندگانی و سیره امام کاظم علیه السلام ✍ امام کاظم علیه السلام علیه السلام +++++++++++++ ع ع @khanevadeherani
۴- تمیز کردن شیشه ها: تمیز کردن شیشه برای عید و خانه تکانی برای تمیز کردن شیشه ها ابتدا با یک دستمال خشک خاک آن را بگیرید . بعد سرکه سفید و آب و آب لیمو را مخلوط کنید و داخل اسپری بریزید و روی شیشه ها اسپری کنید . به این صورت می توانید شیشه براقی داشته باشید. @khanevadeherani
4_6010516296473513680.mp3
5.99M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ 💻 Farsi.Khamenei.ir @khanevadeherani
✨بر خلق خوش و 🌸خوی محمد (ص) صلوات ✨بر عطر گل 🌸روی محمد (ص) صلوات ✨در گلشن 🌸سر سبز رسالت گوييد ✨بر چهره 🌸گل بوی محمد (ص) صلوات 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸 🌸ای احمدیان به نام احمد صلوات🌸 🌸هردم به هزارساعت از دم صلوات🌸 🌸از نور محمدی دلم مسرور است🌸 🌸پیوسته بگو تو بر محمد صلوات🌸 🌋الّلهُمَّ 🌟💐 🌋صلّ🌟💐 🌋علْی 🌟💐 🌋محَمَّدٍ 🌟💐 🌋وآلَ🌟💐 🌋محَمَّدٍ🌟💐 🌋وعَجِّل🌟💐 🌋 فرَجَهُم🌟💐 🌋الّلهُمَّ 🌟💐 🌋صلّ🌟💐 🌋علْی 🌟💐 🌋محَمَّدٍ 🌟💐 🌋وآلَ🌟💐 🌋محَمَّدٍ🌟💐 🌋وعَجِّل🌟💐 🌋 فرَجَهُم🌟💐 🌋الّلهُمَّ 🌟💐 🌋صلّ🌟💐 🌋علْی 🌟💐 🌋محَمَّدٍ 🌟💐 🌋وآلَ🌟💐 🌋محَمَّدٍ🌟💐 🌋وعَجِّل🌟💐 🌋 فرَجَهُم🌟💐 🌋الّلهُمَّ 🌟💐 🌋صلّ🌟💐 🌋علْی 🌟💐 🌋محَمَّدٍ 🌟💐 🌋وآلَ🌟💐 🌋محَمَّدٍ🌟💐 🌋وعَجِّل🌟💐 🌋 فرَجَهُم🌟 @khanevadeherani
صلوات.mp3
4.79M
🎧 | صلوات 🌸عید مبعث بر همگان مبارک 🌸 🌸آید از سوی بهشت و آسمانها بـــرکات 🌸هر زمانی که فرستی بر محمّد صلوات @khanevadeherani
.🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊💐🎊 از حراء آیات رحمان و رحیم آمد پدید با نخستین حرف، قرآن کریم آمد پدید صوت اقراء باسم ربک می‌رسد بر گوش جان یا که از غار حراء خلق عظیم آمد پدید 💐💐 🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸 @khanevadeherani
سلام ای گل محمدی-قصه.pdf
2.6M
📚 سلام ای گل محمدی 💐داستان های 💐 صلی الله علیه وآله برای کودکان عزیز 👏🌈 🌷 @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 🌹 پیغمبر خوب ما پیغمبر خوب ما نور خدا محمّد چراغ راه مردم رهبر ما محمّد ما کودکان همیشه گوییم یا محمّد ما پیرو تو هستیم صلّ علی محمّد ای پیرو محمّد ای کودک مسلمان قلب تو پاک و روشن از نور دین و ایمان یار و نگهدار تو باشد خدا و قرآن بگو تو یا محمّد صلّ علی محمّد 💟 ویژه :‌ ❣کودکان❣نوجوانان❣والدین❣مربیان ❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸❣🌸 @khanevadeherani
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
طرز تهیه سیرابی خوراک سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که همچنان طرفداران پر و پا قرصی دارد مواد لازم برای ۴ نفر سیراب و شیردان۱ دست سیر۲ حبه پیاز۲ عدد بزرگ آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری نخود½ پیمانه دارچین۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه‌به مقدار کافی زردچوبه و روغن‌به مقدار کافی طرز تهیه سیرابی مرحله اول برای تهیه سیرابی خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود. در صورت امکان بهتر است آب درون کاسه را یک یا چند مرتبه تعویض کنیم و آب تازه اضافه کنیم. مرحله دوم در این مرحله سیرابی ها را پس از شستشو داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب چند بند انگشت بالاتر از سطح سیرابی ها باشد. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم. مرحله سوم پس از اینکه آب به نقطه جوش برسد، کف موجود در سیرابی ها خارج می شود و روی آب جمع می شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه که کف سیرابی ها به طور کامل خارج شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیرابی ها را مجددا می شوییم. مرحله چهارم حتما باید این کار را انجام دهیم تا در پایان سیرابی ما عطر و طعم نامطبوع نداشته باشد. در ادامه پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس سیرها را رنده می کنیم و به قابلمه می افزاییم. سیرها را در حد یکی دو دقیقه تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود. مرحله ششم حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیرابی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و آنها را نیز چند دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم. مرحله هفتم در این مرحله چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. باید به اندازه ای آب اضافه کنیم که سیرابی ها به طور کامل زیر آب قرار بگیرند. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۲  ساعت با حرارت ملایم بپزند. مرحله هشتم پس از گذشت ۲ ساعت نخود را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مجددا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم نخود هم به همراه سیرابی به مدت یک تا یک و نیم ساعت دیگر بپزد و به طور کامل نرم شود. مرحله نهم اگر در میانه پخت سیرابی ها، آب درون قابلمه کم شد، فقط باید آب جوش اضافه کنیم. هر چند توصیه می شود در شروع پخت، آب کافی در قابلمه بریزید تا در میانه پخت نیاز به اضافه کردن آب نباشد، چون روی طعم سیرابی تاثیر منفی می گذارد. مرحله دهم پس از گذشت یک ساعت از اضافه کردن نخود، نمک غذا را اندازه می کنیم و مقداری نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیرابی ها به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت دیگر بپزند. توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن نمک خیلی مهم است. مرحله یازدهم اگر نمک را اوایل پخت اضافه کنیم، باعث دیر پز شدن سیرابی ها می شود و اگر خیلی دیر اضافه کنیم، سیرابی ها بی مزه می شوند. در پایان پس از اینکه سیرابی آماده شد، دارچین و آب لیمو ترش را اضافه کرده و اجازه می دهیم یک جوش دیگر بخورد. مرحله دوازدهم مهم ترین نکته در تهیه غذاهای سنتی مثل سیرابی زمان کافی است و هر چقدر غذا با حرارت کمتر و زمان طولانی تری بپزد خوشمزه تر خواهد شد. در پایان خوراک سیرابی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم. نکات @khanevadeherani اگر تمایل دارید در منزل سیرابی درست کنید، بهترین زمان برای درست کردن سیرابی فصل های بهار و تابستان است. دلیل این موضوع این است که در این فصول دام ها با علوفه تازه تغذیه می شوند.
@khanevadeherani کیک هویج و گردو