eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
موادی برای خوشمزه تر شدن عدسی از موادی که باعث خوشمزه تر شدن عدسی می شوند می توان به سیر و پیاز اشاره کرد. اگر با طعم سیر مشکل ندارید می توانید برای مقدار مواد بالا بین دو تا سه حبه سیر استفاده کنید. پیاز فراوان نیز به خوشمزه تر شدن عدسی کمک زیادی می کند ، البته به دلیل اینکه دستور بالا برای تمام سلیقه ها ارائه شده است از سیر در آن استفاده نشده است و مقدار پیاز آن نیز متعادل است. @khanevadeherani عدسی بدون سیب زمینی وجود سیب زمینی در عدسی علاوه بر اینکه به خوشمزه تر شدن آن کمک می کند ، باعث می شود عدسی لعاب بیشتری داشته باشد. البته اگر دوست ندارید از سیب زمینی در عدسی خود استفاده کنید می توانید آنرا حذف کنید. توصیه می کنیم در صورت حذف سیب زمینی مقدار بیشتری آرد تفت داده و در عدسی بریزید تا عدسی شما پس از پخت لعاب کافی داشته باشد. لعاب دار شدن عدسی برای لعاب دار شدن عدسی راه های متفاوتی وجود دارد که از مرسوم ترین این روش های می توان به اضافه کردن آرد تفت شده اشاره کرد. مقداری آرد را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس در میانه پخت به عدسی خود اضافه کنید، این کار لعاب بسیار خوبی به عدسی می دهد.
تزیین عدسی ساده برای صبحانه @khanevadeherani
کاردستی های زیبا با چوب بستنی @khanevadeherani
كودك نيازمند مهر والدين است نه دلسوزی آنها... هر چقدر توان داريد به کودک مهر بورزيد ولي دلسوزي نكنيد چرا كه دلسوزي مانع رشد كودك مي شود. مثلاً اگر كودك شما قادر باشد خودش غذا بخورد ولي شما به او غذا بدهيد دلسوزي كرده ايد، كودك شما بايد بداند كه با گريه كردن نمي تواند به خواسته هايش برسد و اگر شما به درخواست او که با گريه است، توجه كنيد دلسوزی كرده ايد.
هرگز به کودک نگویید این‌قدر ترسو نباش! برای آموزش دفاع کردن به کودک‌تان از نصیحت استفاده نکنید. مثلا نگویید: «از خودت دفاع کن، چرا از خودت دفاع نکردی؟ چرا وقتی کتک خوردی هیچ کاری نکردی؟ نگفتم این‌قدر ترسو نباش؟» یا برچسب نزنید: «بچه من پخمه است، مظلومه، بی‌دست و پاست، اصلا این کتک خوره و ...». یا زمانی که کودک‌تان کتک می‌خورد، خشم خود را از بقیه سر او خالی نکنید: «چرا هیچی نگفتی؟ همین‌طور وایستادی کتک خوردی؟» از همان ابتدا که کودک شما کتک خورد یا حقش گرفته شد یا هل داده شد، رفتاری را داشته باشید که انتظار دارید فرزندتان در آن شرایط انجام دهد. مثلا اگر کسی کودک را کتک زد، دستش را با اقتدار، ولی بدون خشونت می‌گیرید و می‌گویید کار بدیه، نباید بزنی. اگر به زور اسباب‌بازی را گرفت، می‌گویید این اسباب‌بازی مال اونه، این برای شماست، ولی می‌تونید با همدیگه تقسیم کنید. این رفتار‌ها باید بدون خشونت و خجالت گفته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم ✨با توکل به اسم اعظمت یاالله 🌸خدایا بزرگ و توانا تویی ✨رحیم و رئوف و یکتا تویی 🌸پر از مهری و بخشش و مغفرت ✨که ما قطره هستیم و دریا تویی 🌸الهی به امید لطف و کرم تو ✨روز و هفته مان را شروع می کنیم سـ🌼ـلام روزتون پر از خیر و برکت 🌸🍃 🗓 امروز شنبه ☀️  ۱۳ مرداد   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ۲۸ محرم   ١۴۴۶  ه.ق 🌲   ۳ آگوست  ٢٠٢۴   ميلادی نیایش 🌸خدای مهربان ✨به دل‌هایمان صفای صبح ✨به دیدگانمان توان دیدن ✨ زیبایی‌ها و به دست‌هایمان ✨توان و قدرت هدیه دادن ✨عشق را عنایت فرما 🌸در اولین روز هفته ✨نوری از آسمان‌های الهی ✨برای تابیدن به اجابت ✨آرزوهایتان می‌طلبم الهی که ✨بهترین‌ها در بهترین زمان ✨برای شمـا حاصـل شود 🌸آمیـن @khanevadeherani 🌸🍃
@khanevadeherani طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است شباهت هایی به حلیم گندم دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر بادمجان ۴ عدد متوسط عدس نصف فنجان گوشت گوسفندی ۲۰۰g پیاز ۲ عدد متوسط برنج نصف فنجان سیر ۲ حبه کشک ۲ق غ مغز گردو نصف فنجان نعناع خشک ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن مایع به اندازه کافی ابتدا گوشت گوسفندی که بهتر است از سردست استفاده شود را داخل قابلمه ای می گذاریم و ۱ عدد از پیازها را نگینی خرد کرده سپس به گوشت اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده گوشت و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و زردچوبه زده، ۱ حبه از سیرها را خرد کرده به مواد می افزاییم و حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت آب بیاندازد. حالا بعد ۴ الی ۵ لیوان آب جوش روی گوشت می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مدت ۲ الی ۳ تا گوشت بپزد بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و در سینی می چینیم. سپس روی آن ها نمک می پاشیم سپس کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا اگر تلخی دارند از بین برود.عدس را می شوییم و در صافی می ریزیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و ۲الی ۳ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهم تا زودتر به جوش بیاید. بعد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا عدس کاملا بپزد. پس از پخت عدس، برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و به عدس اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج نیز کاملا بپزد و له شود و بعد از روی شعله قابلمه را بر می داریم و کنار می گذاریم بادمجان ها را داخل آبکش قرار می دهیم و آن ها را می شوییم تا نمک موجود روی آن ها از بین برود و بعد با دست آب بادمجان ها را می گیریم.تابه ای بزرگ را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود بادمجان ها را داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند و کمی زردچوبه نیز روی آن ها می پاشیم و زمانیکه سرخ شدند آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر بادمجان ها نیز سرخ شود و بعد داخل صافی یا روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. سپس تابه را می شوییم و مجددا روی اجاق می گذاریم و پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و تابه را روی شعله قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم و روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود. سپس پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود و صبر می کنیم تا طلایی شود و بعد در صافی می ریزیم تا روغن اضافه آن خارج شود و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم. سپس داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شود و داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.داخل شیرجوش ۴ الی ۵ق غ روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. حالا ۲ قاشق نعناع خشک داخل روغن می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه نعناع ها را تفت می دهیم. نباید نعناع ها سیاه شود و رنگ سبز خود را از دست بدهد همین که کمی تفت دادید از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و کنار می گذاریم. بعد از پخت کامل گوشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و تکه های گوشت را از داخل آب گوشت بیرون می آوریم.سپس داخل صافی می گذاریم و ( آب گوشت باید به اندازه ۱ لیوان باقی مانده باشد) صبر می کنیم تا خنک شود. بعد گوشت ها را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و مجددا داخل همان قابلمه ای که آب گوشت ها هنوز داخل آن است می ریزیم و برنج و عدس پخته شده و همین طور بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم. حالا کمی زعفران دم کرده نیز به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت کم مواد با هم بپزند، به طوریکه دیگر همه آب داخل غذا تبخیر شود و بعد مواد را داخل پارچ غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم. سپس میکس کرده می توانید با گوشتکوب برقی یا دستی نیز این کار را نیز انجام دهید. در آخر ۲ق غ کشک را به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم و هم می زنیم تا کشک به خورد مواد برود و کمی از پیاز و سیرداغی که سرخ کرده بودیم را برای تزئین کنار می گذاریم. سپس باقی آن را به حلیم اضافه می کنیم. سپس داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن را با کشک و یا کمی زعفران را آغشته به کشک کنید علاوه بر این از پیازداغ و سیرداغ و نعناع نیز برای تزئین استفاده کنید و با نان نوش جان کنید.
سلام میدهم از بام خانه سمت حرم چه میشود که بیایم منم قدم به قدم؟ یک اربـعین طلبیدن برای تو سهل است حرم نرفته بمیرم برای من سخت است @khanevadeherani
﷽ ❤️ عليه السلام فرمودند : 🍃 قوى‌ترين كَس در صله رحم كسى است كه با خويشاوند بريده از خود پيوند برقرار كند 📖 بحارالأنوار، ج۴۱، ص۴۰۰، ح۷۴ @khanevadeherani
بخش بزرگی از یک پدر خوب بودن، همسر خوب بودن است! هنگامی که یک مرد، انرژی مثبتی به همسر خود منتقل کند، همسرش نیز این انرژی را به فرزندان منتقل خواهد کرد
✅اگر بی دلیل اضطراب می‌گیرید ، دچار دردهای میگرنی می‌شوید و از گرفتگی عضلات رنج می‌برید، امکان دارد دچار کمبود منیزیم شده باشید 1/4 فنجان تخمه کدو تنبل بخورید !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس یک پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره @khanevadeherani
اگر غذا دهان بچه بگذارید بچه بد غذا خواهد شد اگر موقع غذا خوردن هواپیما بازی کنیم و با این روش بخواهیم بچه ها غذا بخورند، بدغذا خواهند شد فردا میگن لوبیاشو نمیخوریم جدا کن، زرشکشو جداکن هواپیما بازی کنید ولی قاشق رو ببرید تو دهان خودتان تا اونم یاد بگیره قاشقو ببره تو دهانش {دکتراسلامی} @khanevadeherani وقتی فرزند شما دوچرخه راتعمیر می کند و دستها و لباسهایش کثیف می شود شما فقط چرک دست ولباس را می بینید اما خلاقیتی را که در تعمیر دوچرخه به کار برده و تجربه ای که کسب کرده است رانمی بینید
بازي فعاليتي است براي كسب شادي و لذت... نه براي بدست آوردن نتيجه . لذت بردن از فرآيند بازی و رسیدن به احساس خوشایند مهم است نه رسيدن به جائي.
کادر دفتر مشق 🤩 @khanevadeherani