eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
نمک دریا نمک دریا یکی از بهترین و بی‌خطرترین ماده‌های طبیعی سفید کننده دندان است، برای استفاده از نمک دریا جهت سفید شدن تنها تنها کافی است پس از مرطوب کردن فرچه‌های مسواک‌تان آن را به نمک دریا آغشته کنید و سپس حدود ۲ الی ۳ دقیقه مسواک بزنید. @khanevadeherani
14030817_46370_1281k.mp3
13.13M
🌷 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری. ۱۴۰۳/۸/۱۷ 🖼 🎙از طریق یکی از سکوهای زیر بشنوید: castbox | shenoto | سایت
@khanevadeherani خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با گوشت مرغ یا گوشت قرمز درست کنیم، برای طرز تهیه خورش خلال در ادامه با ما همراه باشید.
@khanevadeherani برای تهیه خورش خلال، اول از همه گوشتتون رو خوب بشورید و به مکعب‌های کوچیک برش بزنید. پیازها رو نگینی خرد کنید و توی روغن داغ تفت بدید تا سبک شوند. بعد زردچوبه اضافه کنید و گوشت‌ها رو بریزید توی قابلمه تا سرخ شوند. وسط قابلمه رو خالی کنید، رب گوجه‌فرنگی بریزید و بذارید یه دقیقه تفت بخوره. بعد آب جوش اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید. حالا حرارت رو زیاد کنید تا جوش بیاد و بعد کمش کنید و بذارید گوشت‌ها مغزپخت بشوند. لیمو عمانی‌ها و بادام‌ها رو هم یه ساعت خیس کنید. آخر سر، بادام‌ها رو با زعفران دم کرده مخلوط و به خورشت اضافه کنید. تا جا بیفته و بعد نوش جان کنید! مواد لازم برای 4 نفر گوشت خورشتی 300 گرم زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم لیمو عمانی ۲ عدد پیاز ۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی روغن و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت ابتداگوشت را می شوییم ( می توانید به جای گوشت قرمز از ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید ) و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های در اندازه های ۲ سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله ۲: تفت دادن پیاز پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخونه نگینی خرد می کنیم و بعد قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند. مرحله ۳: اضافه کردن گوشت و زردچوبه سپس کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پیازها سرخ و طلایی شوند و آنوقت گوشت های خورشتی خرد شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و گوشت ها را اطراف قابلمه جمع می کنیم. مرحله ۴: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و آب حالا وسط قابلمه را خالی می کنیم و رب گوجه فرنگی را در وسط می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد مواد را مخلوط می کنیم و ۸ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. مرحله ۵: پخت گوشت با حرارت ملایم اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا گوشت ها کاملا مغز پخت شوند. پس از گذشت ۱ ساعت از پخت مواد خورشت لیموعمانی ها را با چنگال چند سوراخ می زنیم و در لیوانی قرار می دهیم. مرحله ۶: خیساندن لیمو عمانی و بادام سپس روی لیمو عمانی ها آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت خیس بخورند. خلال بادام ها را نیز داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا ۱ ساعت خیس بخورند و نرم شوند. مرحله ۷: آماده سازی خلال بادام سپس ۱۵ دقیقه آخر خلال بادام را آبکش کنید و در کاسه ای بریزید و زعفران دم کرده روی آن ها بریزید تا خیس بخورند و معطر و خوش رنگ شوند. سپس خورشت را بررسی می کنیم و گوشت را تست می کنیم به احتمال زیاد گوشت بعد از ۲ ساعت پختن کاملا مغز پخت شده است. مرحله ۸: افزودن ادویه‌جات و تزئینات خلال بادام ها را همانطور با زعفران دم کرده داخل خورشت می ریزیم و لیمو عمانی ها را آبکش می کنیم و آب ان را بیرون می ریزیم و همراه با زرشک،گلاب،فلفل و کمی نمک به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت منسجم شود و جابیافتد. مرحله ۹: نکات نهایی و سرو نکته مهم در مورد خورش خلال این است که این خورش مانند خورش کرفس به صورت کم آب سرو می شود. خورشت خلال که غلیظ و منسجم شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خورشت خلال را داخل ظرفی می ریزیم و همراه با پلو نوش جان کنید. نکات و راز خوشمزگی خورش خلال استفاده از گل محمدی به جای گلاب اگه دلتون می‌خواد خورشت خلال بادامتون یه کم عطر متفاوت و خاصی داشته باشه، می‌تونید به جای گلاب از پودر گل محمدی استفاده کنید. گل محمدی عطری دل‌نشین و یه کم تندتر از گلاب داره که می‌تونه به خورشتتون یه حس و حال جدید ببخشه. استفاده از روغن کرمانشاهی ریختن روغن کرمانشاهی توی خورشت خلال بستگی به ذائقه شما داره. اگه دوست دارید خورشتتون یه مزه‌ی سنتی و خاص داشته باشه، کمی روغن کرمانشاهی بهش اضافه کنید. این روغن طعمی عالی به خورشت می‌ده که نمی‌تونید ازش بگذرید! تفت دادن زرشک ازرشک را تفت بدید و به خورشت اضافه کنید. این کار طعم ملایم و دلپذیری به خورشت می‌بخشه که می‌تونه رضایت هر کسی رو جلب کنه. خیس کردن خلال بادام با گلاب قبل از اینکه پختن خورشتتون رو شروع کنید، یادتون باشه خلال بادام‌ها رو با گلاب خوب خیس کنید. این کار باعث می‌شه که بادام‌ها طعم بهتری بگیرند.
💠 حدیث روز 💠 💎 عملی که ناامیدی را از بین می‌برد 🔻امام علی علیه‌السلام: عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الاِْسْتِغْفارُ ❇️ در شـگـفـتـم از كـسـى كـه را بـه هـمـراه دارد و در ايـن حال به نااميدى می‌گرايد. 📚 بحارالأنوار، ح ۸۴، ص ۱۱۲۴ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈• @khanevadeherani
خارج شدن راحت از نمک پاش : برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید. @khanevadeherani
كودكی كه اغلب موردغفلت واقع میشود، ممكن است پس ازمدتی كشف كند كه اگر جنگ ودعوا راه بیندازد ودیگران را آزار دهد، مورد توجه قرار می گیرد علت بسیاری از رفتارهای منفی کودکان و نوجوانان، دریافت توجه است
💠 نماز نمی خواند! ✍اگر برای خرید هر چیز به نحوی آن را با نماز گره بزنیم، مثلاً زمان خرید گوشواره را برای دختر یا خرید دوچرخه را برای پسر، زمانی قرار دهیم که فرزندمان نماز را یاد بگیرد، یا نماز را به طور صحیح بخواند و زمان آن را روز جمعه و در مسیر نماز جمعه قرار دهیم، جاذبة نماز زیاد خواهد شد. 📚شیوه های دعوت به ؛ استاد ؛ ص 156 ┄┅┅❅💠❅┅┅┄ ➥ @khanevadeherani
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
🌹 آقای عزیز؛ تا می‌توانی همسرت را با کلمات زیبا صدا بزن و محبتت را به ایشان ابراز کن... 🔸 حواست باشه که خانمها برای مدیریت امور منزل و رسیدگی به خودت و بچه‌ها به انرژی‌ای که از طریق ابراز محبت تو دریافت می‌کنند، نیاز دارند. @khanevadeherani
فرزندان ما بدون بازی، مغزشان رشد نخواهد کرد... آنها با بازی روابط بین پدیده ها را کشف کرده و نسبت به دنیای اطراف خود شناخت پیدا می کنند. @khanevadeherani بدون دخالت های مستقیم در بازی آنها و امر و نهی های مکرر، این زمینه ی رشد را برای آنها فراهم کنید
رایج ترین کاربرد پوست پرتقال در فرهنگ غذایی ایرانی برای مرصع پلو مجلسی است. علاوه بر رایحه دلپذیر، پوست پرتقال تاثیر مثبتی نیز بر روی سلامتی شما دارد از جمله می توان به پیشگیری از یبوست، تهوع و مشکلات معده اشاره کرد پوست پرتقال دوست فشار خون و سلامت قلب و ریه ها و معده است. بهترین روش برای رفع تلخی پوست مرکبات حتی اگر پوست پرتقال خشک بازاری نیز داشته باشید می توانید تلخی آن را رفع کنید. البته باید ابتدا کمی آن را بخیسانید و بعد یک تکه کوچک را بجوید، ممکن است از قبل تلخی آن را گرفته باشند اما اگر تلخی احساس کردید ، همین مراحل را برای پوست پرتقال خشک شده نیز می توان اجرا کرد پوست پرتقال را به شکل رشته های بسیار نازک و یک اندازه جدا کنید پوست پرتقال شما باید کاملا نازک باشد و تا جای امکان دارد هیچ اثری از سفیدی روی آن باقی نماند.(خلال پوست پرتقال) با جوشاندن و دوباره سرد کردن پوست پرتقال تلخی آن را می گیریم. برای این کار مقدار زیادی آب بجوشانید. در یک قابلمه پوست ها رو ریخته، کمی آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ۳ دقیقه روی حرارت بجوشد. آب جوش کمی تغییر رنگ می دهد، بعد از این مدت محتوای قابلمه را در آبکش خالی کنید و روی آن آب سرد بریزید. باید کاملا پوستها سرد شوند. دوباره پوست پرتقال های آب کشی را در قابلمه ریخته و رویش کمی از آب جوش بریزید.۳ دقیقه بجوشد و باز هم بعد از خالی کردن آن در آبکش رویش آب سرد بریزید. بعد از ۵ بار، تلخی آن را چک کنید. معمولا با ۵ بار تکرار این عمل، تلخی پرتقال به خوبی بر طرف می شود.
هدایت شده از حامد نیک نام
۱۷.ogg
42.91M
●━━━━━━──── ⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻ 🤲🏻یا شافی🤲🏻 📚دوره آموزشی نگرشی نو بر: ⭕️چاقی، دیابت و سندرم متابولیک⭕️ 💎جلسه هفدهم _____ 7⃣1⃣ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ⬅️ارائه توسط: 👨🏻‍🎓حامد نیک نام/دانشجوی مقطع دکتری و پژوهشگر سلامت📚 ⬅️مسئول فنی دوره : 👨🏻‍⚕دکتر مجتبی کرباسی/پزشک و مشاور سبک زندگی سالم🌱 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔻کانال ما را در ایتا دنبال بفرمایید🔻 https://eitaa.com/joinchat/2049704473Cb0ffc91805
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خورشیدی‌و ما چو ذره ناپیداییم ✨سر، بر درِ آستان تو می‌ساییم 🌸صبح دگری دمید، برمی‌خیزیم ✨تا دفتر دل به نام تو بگشاییم 🌸خدایا ✨با توکل به‌اسم اعظمت که روشنگر 🌸جانست روزمان را آغاز می‌ کنیم 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو @khanevadeherani 🌸🍃 سـ🍁ــلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز شنبه ☀️  ۱۹ آبان   ١۴٠۳  ه. ش 🌙  ۷ جمادی الاولی   ١۴۴۶  ه.ق  🌲 ۹ نوامبر   ٢٠٢۴    ميلادی @khanevadeherani 🍁🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول هفته تون زیبا 🩷 الهی که هیچ آرزویی آرزو نماند معجزه هیچ چیز 🌸🍃 عجیبی نیست کافیست کسی برایمان دعا کند 🌸🍃 و خدا بخواهد و دری باز شود که آنطرفش پراز لاله ونرگس وشقایق باشد 🌸🍃 @khanevadeherani 🌸🍃 💫خداوندا... کمک کن تا شکرگزاری را همچون مرهمی در مسیر تحول روزانهٔ زندگی به کار ببریم. گاهی بهترین طریقهٔ ابراز قدردانی، لذت بردن از موهبت ها و شادمانی هائی است که به ما عطا شده است. 💫پروردگارا... کمک کن به زندگی عادی و روزمره ی خود دقیق تر نگاه کنیم. کمک کن تا شگفتی و اعجاب تولد دوباره را ببینیم و درس هایت را بیاموزیم‌ بدرستی که "اول آموزگارِ جهان" تو هستی. 🌻الهی آمین 🌸🍃
هدایت شده از حامد نیک نام
۱۸.ogg
35.91M
●━━━━━━──── ⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻ 🤲🏻یا شافی🤲🏻 📚دوره آموزشی نگرشی نو بر: ⭕️چاقی، دیابت و سندرم متابولیک⭕️ 💎جلسه هجدهم _____ 8⃣1⃣ 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ⬅️ارائه توسط: 👨🏻‍🎓حامد نیک نام/دانشجوی مقطع دکتری و پژوهشگر سلامت📚 ⬅️مسئول فنی دوره : 👨🏻‍⚕دکتر مجتبی کرباسی/پزشک و مشاور سبک زندگی سالم🌱 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🔻کانال ما را در ایتا دنبال بفرمایید🔻 https://eitaa.com/joinchat/2049704473Cb0ffc91805
خانواده ایرانی
●━━━━━━──── ⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻ 🤲🏻یا شافی🤲🏻 📚دوره آموزشی نگرشی نو بر: ⭕️چاقی، دیابت و سندرم متابولیک
سلام مجدد خدمت اعضای کانال خانواده ایرانی💐💐 عصر زیبای پاییزی تون بخیر و شادی این کلیپ هایی که هر روز در کانال ارسال می شود اگر بتونید حداقل گوش‌شون کنید خیلی خوبه راه های درمان اکثر بیماری‌ها رو میگه فشار خون، چربی خون، دیابت، چاقی، ناراحتی های معده و روده، سردرد های میگرنی، استرس، اضطراب، افسردگی، میوم ها، حساسیت ها و .... رو بیان می کنه @khanevadeherani
تاکید می شود اگر قرار است فایل ها رو گوش کنید حتما حتما از جلسه اول رو گوش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان 1 عددمتوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن 1 قاشق غذاخوری جوز هندی نصف قاشق چای خوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد پسته تازه 15 عدد فقط برای قشنگی هستش تو طعمش تاثیر نداره سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. پسته و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @khanevadeherani ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شروع روز با یک لیوان آب و نمک: انرژی‌بخش و متابولیک نوشیدن یک لیوان آب ولرم با کمی نمک در صبح، یکی از ساده‌ترین و موثرترین روش‌ها برای شروع روز است. این ترکیب ساده به تنظیم تعادل الکترولیت‌های بدن کمک کرده و باعث هیدراته شدن مناسب بدن پس از یک شب استراحت می‌شود. آب نمک به عنوان یک تقویت‌کننده طبیعی انرژی، می‌تواند به بدن شما کمک کند تا روز خود را با نیروی بیشتری آغاز کنید. این عادت ساده، به ویژه در صبح، می‌تواند به تسریع متابولیسم کمک کند. متابولیسم سریع‌تر به معنای سوزاندن بیشتر کالری‌ها در طول روز است که به کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین، مصرف آب و نمک به تحریک دستگاه گوارش و آماده‌سازی آن برای پذیرش غذاهای بعدی کمک می‌کند، که این امر به جذب بهتر مواد مغذی و دفع سریع‌تر مواد زائد منجر می‌شود. علاوه بر این، نوشیدن آب ولرم با نمک می‌تواند احساس سیری را افزایش داده و از پرخوری در طول روز جلوگیری کند. این عادت می‌تواند به ویژه برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، مفید باشد، زیرا با کاهش اشتها، شما را از مصرف میان وعده‌های پرکالری و غیرضروری بازمی‌دارد. @khanevadeherani
ایده مجلسی ----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆---- @khanevadeherani
فضای گوشیتونم کم کم فاطمی کنید فاطمیه در راه است😭😭 @khanevadeherani
شب بخیر🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 به نام خالق یکتای جهان ✨‌که پیدا و نهان داند به یکسان 🌸به نام خالق خورشید و باران ✨خداوند طراوت، جویباران 🌸بار پروردگارا امروزمان را ✨نیز با نام تو آغاز می کنیم 🌸یار و پناهمان باش... 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو @khanevadeherani 🌸🍃 سـ🍁ــلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز یکشنبه ☀️  ۲۰ آبان   ١۴٠۳  ه. ش 🌙  ۸ جمادی الاولی   ١۴۴۶  ه.ق  🌲 ۱۰ نوامبر   ٢٠٢۴    ميلادی