⚠️ اگر فرزند نوجوان دارید
برخوردهای كودكانه با او نداشته باشید...
شيوه صحبت كردن با نوجوان را تغییر دهید :
• امر و نهي نكنيد؛
• نصيحت نكنيد؛
• خواهش و التماس نكنيد؛
• تهديد نكنيد؛
• لفافه صحبت نكنيد؛
• كنايه نزنيد؛
اين روش ها خيرخواهانه است، اما مفيد نيست.
✅روش صحبت با نوجوان ، مذاکره دوستانه و صمیمانه است ، البته توام با اقتدار مهربانانه.
@khanevadeherani
ســـ😊ــــلام✋
🌸🍃صبح شنبه تون بخیـر☕️😊🌸
امروزتون پر از موفقیت 🌸
🌼🍃قلبتون مملو از عشق💕
زندگیتون سرشـار از نیکی🌸
الهی
🌸🍃ساحل زندگیتون همیشه آرام
دلتون مثل دریا وسیع وبخشنده💞
💖و قلبتـون مثـل
آسمان آبی، پهناور و مهربان💖
شروع صبح پر برکتی براتون آرزومندم🌸🙏
سلام صبحتون بخیر🌸🍃🌸
@khanevadeherani
#کلام_ناب
🌼نماز با حال...
🔷ابراهیم میگفت:
💠بهتره که شبها زود بخوابیم
تا نماز صبح رو اول وقت و
سرحال بخونیم. کسی که نماز
ظهر و مغرب رو اول وقت
بخونه هنر نکرده چون بیدار
بوده. آدم باید نماز صبح هم
اول وقت بخونه.
@khanevadeherani
#سال_روز_شهادت
#طرح_ناب
🌷۳۱خرداد۱۳۶۰
مصادف است باسالروز
شهادت دکتر مصطفی
چمران در دهلاویه...
یادش گرامی و ...
راهش پر رهرو باد...
@khanevadeherani
#دفع_عفونت
🔻برای دفع عفونت
گیاه پونه را به صورت دم کرده
یا به صورت بخور استفاده کنید
🌱 برای دفع عفونت ها
گیاه آویشن را به مدت ۲۰ دقیقه
دم کرده و میل کنید
♨️بهتر است آویشن شیرازی باشد
@khanevadeherani
روزی ڪه مصطفے به خواستگاری من آمد مادرم به او گفت : این دختر صبح ها ڪع از خواب پا مے شود ، در فاصله ای ڪھ دستش را شسته و مسواڪ می زند ، یڪ نفر تختش را مرتب ڪرده است و لیوان شیر را جلوی در اتاقش آورده اند و قهوه را آماده ڪرده اند. شما مے توانید با این دختر ازدواج ڪنید ؟
مصطفے ڪه خیلے آرام گوش مےڪرد ؛ گفت : من نمے توانم برایش مستخدم بگیرم ، ولے قول مے دهم تا زنده ام ،وقتے بیدار شد ، تختش را مرتب ڪنم و لیوان شیر و قهوه را روی سینی بیاورم روی تخت.
تا وقتی شهید شد این کار را مےڪرد ، خودش قهوه نمے خورد اما چون مے دانست ما لبنانے ها عادت داریم ؛ درست مےڪرد و وقتی منعش مےڪردم ، مےگفت : من به مادرتان قول داده ام تا زنده ام این کار را برای شما بکنم
.
پ.ن : مساله سر قول و قرار موندنه .
.
سر جلسه خواستگاری مراقب حرفامون باشیم .
#شهید_چمران
@khanevadeherani
"مشکلاتِ تله موشی!"
🔻 موشی در خانه تله موشی دید. به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد، همه گفتند تله موش مشکل توست، به ما ربطی ندارد!
🔹 از قضا ماری در تله افتاد و زن خانه را گزید، از مرغ برایش سوپ درست کردند. گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند و گاو را برای مجلس ترحیم کشتند! و تمام این مدت موش از سوراخ دیوار مینگریست و به مشکلی که به دیگران ربطی نداشت فکر میکرد.
🔸 زن و شوهر و فرزندان باید نسبت به تمام اتفاقات و مسایل کوچک و بزرگ در خانه احساس مسئولیت کرده و داوطلبانه و با مشورت نسبت به آن اقدام مناسب نمایند!
🔺 این اعتقاد را که «به من ربطی ندارد!» سنگ بنای سلسله مشکلات بزرگ بدانید.
#زندگی_مشترک
@khanevadeherani
✅ وقتی #جهیزیه معضل می شود...
متاسفانه تهیه جهیزیه یکی از بنیادی ترین مشکلات خانواده های ایرانی به هنگام #ازدواج دختر شده است.
😐 جوانان با چشم داشت های بی جا و درخواست وسائل غیرضروری، خانواده ها را زیر فشار می گذارند و از سوی دیگر، خانواده ها نیز با چشم وهمچشمی، بر درخواست های بی مورد جوانان دامن می زنند.
🍃 گاه بسیار پیش می آید که تهیه جهیزیه به اختلاف خانوادگی تبدیل می شود؛ که برآمده از نبود الگوی خرید جهیزیه است. به سخن دیگر، موردهای جهیزیه روشن نیست و هر خانواده برای خود الگویی جداگانه دارد.
👌حال آنکه ملاک باید تهیه وسائل غیراشرافی و بسیار ضروری باشد. مانند تهیه وسائلی که بدون آن نمی توان زندگی آسوده ای داشت.
📎امروز نداشتن تواناییِ مالی پدر عروس برای تهیه جهیزیه، مشکل بسیاری از خانواده های ایرانی است. این فرهنگ نادرست وجود دارد که تهیه همه وسائل زندگی، به دوش پدر عروس است؛ که چشم داشت های بی جا و خودخواهی ها به این مشکل دامن می زند و در صورت ناتوانی پدر، به کوچک شدن وی در میان فامیل می انجامد؛ و گاه زمینه ساز مشکلات پس از آن در زندگی خانوادگی می شود.
❓ چه باید کرد؟
قطعا اکثر جوانان علاقه دارند یک زندگی کامل و حتی مدرن را شروع کنند و در میان دوستان و هم دوره ای های خود بهترین ها را داشته باشند اما این خواسته چقدر با واقعیت تناسب دارد و آیا عادلانه هست یا خیر، موضوعی که باید در خانواده های ایرانی فرهنگ سازی جدی شود و هم خانواده دختر و هم خانواده #پسر این باور را در ذهن جوان خود تقویت کنند که شروع #زندگی_مشترک یعنی آغاز ساختن با یکدیگر.
💫 قرار نیست همه امکانات و تشریفات یک جا وارد یک خانواده نوپا شود و برای رضایت قلبی دختر و پسر یا ایجاد یک فضای رقابتی در میان جوانان همدوره، خانواده های دو طرف خصوصا خانواده دختر تا این حد متحمل مشکلات مالی گردد.
⚠️جوانان باید یاد بگیرند که حتی اگر توانایی مالی والدین خوب هم بود برای تامین مایحتاج زندگی حریص نباشند و به جای تمرکز بر تشریفات و تجملات، صرفا به ملزومات جهیزیه بسنده کنند.
✔️ جوانان می توانند دربارهِ لوازم ضروری زندگی مشترك زیاد سخت گیری نکنند و با مدلهای ساده تر زندگی را آغاز کنند. اما مشکل این است که جوانان می خواهند از همان آغاز، بهترین ها را داشته باشند؛ و از آن جایی که الگویی درست در خرید جهیزیه ندارند، خواستار وسائل گرانبها می شوند و خانواده شان را به دردسر می اندازند.
◽️▫️خردمندانه آن است که خانواده ها بر پایهِ توان مالی خود برای تهیه وسائل ضروری یک زندگی مشترک اقدام كنند و زیر فشار دیگران و خرید وسائل غیرضروری نروند و خود را بدهکار نکنند.
📢 به خانواده ها سفارش می شود که برای جوانان روشن کنند که آغاز یک زندگی نو با کمترین امکانات نیز شدنی است و نباید از همان آغاز، چشم داشت یک زندگی مرفه را داشته باشند.
________
#پدر_و_مادر ها بدانند
#ازدواج_آسان
#نکات_آموزنده
#والدین
@khanevadrherani
🔴 #هردو_بدانید!
💠 یکی از بهترین روشها برای تازه و شاداب ماندن زندگی مشترک، عوض شدن محیط است. باهم جایی بروید که از بودن در آن لذت می برید و خاطرات خوبی از آنجا دارید. میتوانید به یک رستوران یا سینما بروید یا با هم پیاده روی کنید. مهم این است که محیط اطرافتان تغییر کند و به عنوان یک زوج، باهم تنها باشید.
🆔 @khanevadeherani
ازدواج به خودی خود افراد را تغییر نمیدهد. زندگی زناشویی مکانی نیست که بتوانید در آن دیگری را تغییر دهید و او را در قالب آنچه که می خواهید در آورید.
با توجه به قانون ۳۰-۷۰؛ معمولاً ۷۰ درصد از خصوصیات همسرتان خوب است (با شما همخوان است) و حدود ۳۰ درصد هم چندان خوب نیست.
اگر روی آن ۳۰ درصد تمرکز کنی و بخواهی آنها را تعویض یا حذف کنی؛ مشکلات شروع خواهند شد. اما اگر روی ۷۰ درصد متمرکز شوید رابطهتان بهتر و بهتر خواهد شد.
در ازدواج به جای اینکه منتظر تغییر باشید؛ بیشتر روی آن چیزهایی که نمیخواهید تغییر کنند، و میخواهید همانگونه که هست، بمانند؛ تمرکز کنید و آنها را تقویت کنید.
❣️ @khanevadeherani
🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
✅شبهات کرونایی
✍حاج آقا قرائتی :نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟ چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ویروس کار خودش را میکند. اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری، میبرد. خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی!!! پس نقش دین چیست؟ دین امام خمینی میسازد، قاسم سلیمانیها میسازد. ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است، نباید مشکل داشته باشیم، نباید بیماری داشته باشیم.
این تفکر اشتباه است... معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد. اینها توقعات بیجاست. دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است. کارکرد دین چیز دیگری است. انبیاء و اوصیا که مؤمنترین افراد بودند، گاهی بیشترین سختیها را داشتند، مانند حضرت ایوب و گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان. ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته، و درباره هر دو میفرماید: نعم العبد.
🔻امام حسین گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود، و در کربلا زیر سم اسب. ولی آنچه امام حسین را عزت بخشید، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود.
@khanevaeherani
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸🍃