ته دیگ گل🌹
متفاوت و شیک
لواش را نواری ببریدو به فرم گل رز بپیچید.کف قابلمه نچسب روغن بریزید وگلها را بچینید.2ق ماست و 1تخم مرغ و قدری زعفران ساییده مخلوط کرده وروش بریزید.بعد پلو و دم کنید
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
کودکانی که مرتب هوس چیپس و پفک و نوتلا میکنند کمبود منیزیم دارند!
به این کودکان بادام انجیر گردو بادام هندی زیره سبز اسفناج کلم بروکلی برنج قهوه ای خرما شیر کامل و سبزیجات سبز تازه بدهید
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
پیشگویی برای پادشاه نادان
روزی پیش گوی پادشاهی به او گفت که در روز و ساعت مشخصی بلای عظیمی برای پادشاه اتفاق خواهد افتاد. پادشاه از شنیدن این پیش گویی خوشحال شد. چرا که می توانست پیش از وقوع حادثه کاری بکند. پادشاه به سرعت به بهترین معماران کشورش دستور داد هر چه زودتر محکم ترین قلعه را برایش بسازند.
معماران بی درنگ بی آن که هیچ سهل انگاری و معطلی نشان بدهند، دست به کار شدند. آنها از مکان های مختلف سنگ های محکم و بزرگ را به آنجا منتقل کردند و روز و شب به ساختن قلعه پرداختند. سرانجام یک روز پیش از روز مقرر قلعه آماده شد. پادشاه از قلعه راضی شد و با خوش قولی و شرافتمندانه به همه معماران جایزه داد. سپس ورزیده ترین نگهبانان خود را در اطراف قلعه گماشت.
پادشاه در آستانه روز وقوع حادثه به گفته پیش گو، وارد اتاق سری شد که از همه جا مخفی تر و ایمن تر بود. اما پیش از آن که کمی احساس راحتی کند، متوجه شد که حتی در این اتاق سری هم چند شعاع آفتاب دیده می شود. او فورا به زیر دستان خود دستور داد که هر چه زودتر همه شکاف های این اتاق سری را هم پر کنند تا از ورود حادثه و بلا از این راه ها هم جلوگیری شود. سرانجام پادشاه احساس کرد آسوده خاطر شده است. چرا که گمان کرد خود را کاملا از جهان خارج، حتی از نور و هوایش، جدا کرده است.معلوم است که پادشاه خیلی زود در اتاق بدون هوا خفه شد و مرد. پیش گویی منجم پادشاه به حقیقت پیوسته بود و سرنوشت شوم طبق گفته پیش گو رقم خورده بود!
نتیجه گیری
معنی این داستان را می توان به قلب انسان ها از جمله خود ما تشبیه کرد. در دل ما هم قلعه بسیار محکمی وجود دارد. این قلعه با مواد مختلفی محکم تر از سنگ ساخته شده است. این مواد چیزی به جز خشم و نفرت، گله و شکایت، خوار شمردن و غرور و کبر، شتاب، تعصب و بدبینی و … نیستند. با این مواد واقعا هم می توان قلعه دل را محکم و محکم و باز هم محکم تر کرد و دیگران را پشت درهای آن گذاشت. همان طور که این پادشاه عمل کرد. قلعه قلب ما هر چه محکم تر و کم منفذتر باشد، احساس خفگی ما هم شدیدتر خواهد بود.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕لطیف نباشی پوست پیاز هم نمیدن
🔹توصیه آیت الله فاطمی نیا از زبان فرزندش: اگر لطافت رو در وجود خودت پرورش نداده باشی، خودت رو معطل نکن. هیچی بهت نمیدن.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهکارهایی ساده برای کوچک شدن شکم
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدین یه کم حال دلمون را با دیدن این فیلم کوتاه خوب کنیم.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
خورش به
کافیه یه قیمه خوش آب و رنگ بپزید وبه جای سیب زمینی دو عدد به زرد رو با پوست خلال کنید سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.10دقیقه بجوشه حاضره😋
طبع به گرم و خشک و سیب زمینی سرد و تره
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
ای ایران ای مرز پرگهر 🇮🇷
در شهریور۱۳۲۳ در جریان جنگ جهانی دوم زمانی که نیروهای متفقین تهران را اشغال کرده بودند، حسین گل گلاب تصنیف سرای معروف از یکی از خیابان های تهران میگذشت. ناگهان میبیند که بین یک سرباز انگلیسی و یک افسر ایرانی بگو مگو شده و سرباز انگلیسی کشیده محکمی در گوش افسر ایرانی میزند. گل گلاب از دیدنِ این صحنه به استودیوی روح الله خالقی (موسیقی دان) میرود و شروع به گریه میکند. غلامحسین بنان که آنجا بوده میپرسد ماجرا چیست و او جریان را تعریف میکند و میگوید: کار ما به اینجا رسیده که سرباز اجنبی توی گوش نظامی ایرانی بزند. سپس کاغذ و قلم را بر میدارد و با همان حال میسراید:
ای ایران ای مرز پرگهر
ای خاکت سرچشمه ی هنر
دور از تو اندیشه بدان
پاینده مانی و جاودان
ای دشمن! ار تو سنگ خاره ای من آهنم
جان من فدای خاک پاک میهنم...
همانجا استاد خالقی موسیقی و آهنگ این سرود را در آواز دشتی خلق میکند و بنان نیز آن را میخواند و ظرف یک هفته تصنیف "ای ایران" در یک ارکستر بزرگ اجرا میشود.
سرود «ای ایران» در مهر ماه سال ۱۳۲۳ در دبستان نظامی [دانشکدۀ افسری فعلی] و در حضور جمعی از چهرههای فعال در موسیقی ایران خوانده شد.
از ویژگیهای شعر این سرود این است:
🔴نخست اینکه که تک تک واژههای به کار رفته در آن فارسی است و در هیچیک از ابیات آن کلمهای عربی یا غیر فارسی وجود ندارد.
🔴دومین ویژگی سرود «ای ایران» در ساختار شعر آن است، به گونهای که تمامی گروههای سنی میتوانند آن را اجرا کنند و در تمامی مراکز آموزشی و حتی کودکستانها قابلیت اجرا داشته باشد.
🔴و سومین ویژگیای که برای این سرود قائل شدهاند، خواندن این سرود به لحاظ امکانات اجرایی است که به هر گروه یا فرد امکان میدهد تا بدون ساز و ادوات موسیقی نیز بتوان آن را اجرا کنند.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
کیک پرتقالی
کیک👇
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
شکر 1 پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد ۳پیمانه
بکین پودر 1ق س
زعفران آبشده 2 ق غ
خلال پوست ۲پرتقال( ۳ بار چند دقیقه بجوشونید و آبکش کنید تا تلخیش بره)
شربت👇
آب پرتقال صاف شده 1/5لیوان
شکر 1/5لیوان
ابتدا شربت درست می کنیم اب پرتقال و شکر رو روی حرارت جوش که اومد بذارید 7 دقیقه با حرارت ملایم بجوشه. بعد بذارید تا کامل سرد بشه
ارد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و بذارید کنار
تخم مرغا رو یکم با همزن میزنیم کف که کرد وانیل و شکر رو اضافه کنید و ۴ دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه سپس زعفران و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. شیر و ماست رو باهم مخلوط کنید بعد یک سوم مخلوط شیر و ماست را اضافه کرده یکم هم بزنید همزن رو بذارید کنار و یک سوم ارد رو اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی در یک جهت هم بزنید و باز یه کم شیر و ماست و یه کم ارد تا مواد تمام شود. ( زیاد همزدن باعث میشه کیکتون حالت خمیری بشه و پف نکنه پس فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ) در آخر هم خلالهای پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید
قالب 30×40 تهش رو با روغن جامد چرب کنید کاغذ روغنی پهن کنید(من استفاده نمیکنم) مواد رو داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندان تست کنید. روی کیک را هم با گریل چند دقیقه طلایی کنید
تو همون قالب برش بدین و شربتی که کامل سرد شده رو روی کیک داغ بریزید و روش رو با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواهشا و لطفا ببینید و منتشر کنید تا مردم بدونن
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین آنتی بیوتیک طبیعی .....👌
عالیه...😉
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خانگی
مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد🥚
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه🧄
هویج پخته شده ۲ عدد🥕
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه🍄
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه :
اول از همه مرغ هابریزیدتو مخلوط کن میکس که شد ادویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر🧄 و زرده تخم مرغ🥚 و آرد ذرت و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های 🥕پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم بامواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو است
#کالباس
#کالباس_خانگی
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi