6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهکارهایی ساده برای کوچک شدن شکم
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدین یه کم حال دلمون را با دیدن این فیلم کوتاه خوب کنیم.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
خورش به
کافیه یه قیمه خوش آب و رنگ بپزید وبه جای سیب زمینی دو عدد به زرد رو با پوست خلال کنید سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.10دقیقه بجوشه حاضره😋
طبع به گرم و خشک و سیب زمینی سرد و تره
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
ای ایران ای مرز پرگهر 🇮🇷
در شهریور۱۳۲۳ در جریان جنگ جهانی دوم زمانی که نیروهای متفقین تهران را اشغال کرده بودند، حسین گل گلاب تصنیف سرای معروف از یکی از خیابان های تهران میگذشت. ناگهان میبیند که بین یک سرباز انگلیسی و یک افسر ایرانی بگو مگو شده و سرباز انگلیسی کشیده محکمی در گوش افسر ایرانی میزند. گل گلاب از دیدنِ این صحنه به استودیوی روح الله خالقی (موسیقی دان) میرود و شروع به گریه میکند. غلامحسین بنان که آنجا بوده میپرسد ماجرا چیست و او جریان را تعریف میکند و میگوید: کار ما به اینجا رسیده که سرباز اجنبی توی گوش نظامی ایرانی بزند. سپس کاغذ و قلم را بر میدارد و با همان حال میسراید:
ای ایران ای مرز پرگهر
ای خاکت سرچشمه ی هنر
دور از تو اندیشه بدان
پاینده مانی و جاودان
ای دشمن! ار تو سنگ خاره ای من آهنم
جان من فدای خاک پاک میهنم...
همانجا استاد خالقی موسیقی و آهنگ این سرود را در آواز دشتی خلق میکند و بنان نیز آن را میخواند و ظرف یک هفته تصنیف "ای ایران" در یک ارکستر بزرگ اجرا میشود.
سرود «ای ایران» در مهر ماه سال ۱۳۲۳ در دبستان نظامی [دانشکدۀ افسری فعلی] و در حضور جمعی از چهرههای فعال در موسیقی ایران خوانده شد.
از ویژگیهای شعر این سرود این است:
🔴نخست اینکه که تک تک واژههای به کار رفته در آن فارسی است و در هیچیک از ابیات آن کلمهای عربی یا غیر فارسی وجود ندارد.
🔴دومین ویژگی سرود «ای ایران» در ساختار شعر آن است، به گونهای که تمامی گروههای سنی میتوانند آن را اجرا کنند و در تمامی مراکز آموزشی و حتی کودکستانها قابلیت اجرا داشته باشد.
🔴و سومین ویژگیای که برای این سرود قائل شدهاند، خواندن این سرود به لحاظ امکانات اجرایی است که به هر گروه یا فرد امکان میدهد تا بدون ساز و ادوات موسیقی نیز بتوان آن را اجرا کنند.
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
کیک پرتقالی
کیک👇
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
شکر 1 پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد ۳پیمانه
بکین پودر 1ق س
زعفران آبشده 2 ق غ
خلال پوست ۲پرتقال( ۳ بار چند دقیقه بجوشونید و آبکش کنید تا تلخیش بره)
شربت👇
آب پرتقال صاف شده 1/5لیوان
شکر 1/5لیوان
ابتدا شربت درست می کنیم اب پرتقال و شکر رو روی حرارت جوش که اومد بذارید 7 دقیقه با حرارت ملایم بجوشه. بعد بذارید تا کامل سرد بشه
ارد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و بذارید کنار
تخم مرغا رو یکم با همزن میزنیم کف که کرد وانیل و شکر رو اضافه کنید و ۴ دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه سپس زعفران و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. شیر و ماست رو باهم مخلوط کنید بعد یک سوم مخلوط شیر و ماست را اضافه کرده یکم هم بزنید همزن رو بذارید کنار و یک سوم ارد رو اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی در یک جهت هم بزنید و باز یه کم شیر و ماست و یه کم ارد تا مواد تمام شود. ( زیاد همزدن باعث میشه کیکتون حالت خمیری بشه و پف نکنه پس فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ) در آخر هم خلالهای پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید
قالب 30×40 تهش رو با روغن جامد چرب کنید کاغذ روغنی پهن کنید(من استفاده نمیکنم) مواد رو داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندان تست کنید. روی کیک را هم با گریل چند دقیقه طلایی کنید
تو همون قالب برش بدین و شربتی که کامل سرد شده رو روی کیک داغ بریزید و روش رو با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواهشا و لطفا ببینید و منتشر کنید تا مردم بدونن
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین آنتی بیوتیک طبیعی .....👌
عالیه...😉
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس خانگی
مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد🥚
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه🧄
هویج پخته شده ۲ عدد🥕
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه🍄
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه :
اول از همه مرغ هابریزیدتو مخلوط کن میکس که شد ادویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر🧄 و زرده تخم مرغ🥚 و آرد ذرت و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های 🥕پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم بامواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو است
#کالباس
#کالباس_خانگی
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست مدیر توانمند ایتا درد نکنه داره کم کم زمینه پیشرفت یک شبکه کامل ایرانی رو بوجود میاره✋
دوستان انگشت تون رو بزنید روی دایره بالای این پست،بعد از اینکه صفحه ای باز شد،پایین ص سمت راست نوشته اعمال،تا بزنید روش،فضای ایتا رو درست میکنه شبیه واتساپ یک صفحه خوب وروشنی خواهید داشت.
بفرستید برای دوستان تون
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
یک نصحیت👇
🌸خوشیها هر چه از چشمِ مردم مخفی تر؛
پایدارتر...👌🌱
خوشی هاتون پایدار
🌻اللّٰھـُم؏جِّل لِوَلیڪَالفَرَج
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
پاچینی مرغ😋😋😋😋
کپی بدون ذکر منبع🚫
مواد برای 4نفر
کتف مرغ:24 عدد
آرد سوخاری 1فنجان
کنجد:یک فنجان
آرد معمولی 1فنجان
تخم مرغ:2 عدد
روغن:به میزان لازم(حدودا یک ونیم لیوان)
نمک و فلفل و پودر سیر :1ق م
قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید.
تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
نمک و فلفل و سیر و آرد را باهم مخلوط کنید
کتف مرغ را ابتدا درآرد ونمک و فلفل و پودر سیر که مخلوط شده وسپس تخم مرغ زده شده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و آرد سوخاری که قاطی کردید بغلتانید (از یک قاشق برای ریختن روی پاچینی ها کمک بگیرید) و در روغن داغ داخل یک ظرف شیرجوش خوب سرخ کنید.
روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد
این غذا واقعا ظاهر شکیلی داره و اگر کسی ندونه و نشناستش فکر میکنه ران های مرغ کوچک هستند
بسیار خوش طعمه و مغز پخت هم میشه.
برای اینکه موقع خوردن دستها کثیف نشه و در ضمن خوشگل هم بشه از کاغذ آلومینیوم برای پیچیدن دسته ها کمک بگیرید.
با سس کچاپ خوشمزه تر میشه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
پای موز👇👇
آرد 1 و 1/2 لیوان(الک شده)
شکر 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پکین پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
موز یک عدد ورق شده
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.
ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
ابتدا داخل قالب کیک یزدی یا مافین یک ورق موز بگذارید سپس بامایه کپسول های کاغذی راپر کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه طبقه وسط قرار دهید بعد 2دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیکها طلایی شود.
بهتره برای هر پای موز دوتا قالب کاغذی استفاده کنید تا موزها نسوزن
پای موز را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس سرو کنید.
نوش جان خودتون و عزیزانتان
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi