4_5810068888573969666.mp3
3.51M
🎥 #کلیپ_صوت_مهدوی
💽 فیلم تکان دهنده حضور امام زمان (عج) در کنار یک خربزه فروش
🎤 #استاد_دانشمند
✔️ داستان تکان دهنده
🖥 ببینید و نشر دهید📡
@zndgizibabaamamzman
🔔 #زنگ_تفکر 🔔
نابینا: مگر شرط نکردیم از 🍒گیلاس های این سبد،یکی یکی بخوریم؟
بینا: آری
نابینا: پس تو با چه عذری سه تا سه تا می خوری؟
بینا: تو حقیقتا نابینایی؟!
نابینا: #مادرزاد!
بینا: چگونه دریافتی من سه تا سه تا میخورم؟
نابینا: آن گونه که من دو تا دوتا می خوردم و تو هیچ معترض نمی شدی!
💠تنها کسانی در مقابل #فساد و بی #قانونی می ایستند، که خود #فاسد نباشند!
@zndgizibabaamamzman
خوبی کرد و خوبی کردی
مساوی نیستین
یک هیچ عقبی
چون بازیو اون شروع کرد.
@zndgizibabaamamzman
🔻در لحظه زندگی کن
اما نه فقط برای لذت بردن
بلکه برای غنیمت شمردن
🔸امام علی علیهالسلام: عمر تو همین لحظهایست که در آن هستی. آنچه گذشت نابود شد و آنچه خواهد آمد کجاست؟ پس بلند شو و فرصتی که بین دو نیستی قرار گرفته را غنیمت بدان!
📔غررالحکم، ح55
@zndgizibabaamamzman
۹ روز تا روز تجدید بیعت با امام زمان ارواحنافداه
#روز_شمار_عید_بزرگ_غدیر
هر فرد می تواند با نقل واقعه غدیر در بین خانواده و دوستان، پیام این روز باعظمت را به گوش همگان برساند..
@zndgizibabaamamzman
🌷 اعمال شب و روز عرفه
روز نهم ماه ذی الحجه - مصادف با پنجشنبه 1396/06/9 - روز عرفه است.
اعمال شب عرفه (امشب):
از لیالی متبرک و شب مناجات با خداوند است و توبه در آن شب مقبول و دعا در آن مستجاب است و کسی که آن شب را به عبادت به سر آورد اجر ۱۷۰سال عبادت داشته باشد و از برای آن چند عمل است:
1⃣ دعاهای وارد شده که در مفاتیح الجنان بخش اعمال ماه ذی الحجه قسمت شب عرفه آمده است.
2⃣ زیارت امام حسین
🌤اعمال روز عرفه (فردا):
اگر چه این روز به اسم عید نامیده نشده است، اما از اعیاد عظیمه است و روزى است که حق تعالى بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فرا خوانده و مَوائد جُود و احسان خود را براى ایشان گسترانیده است. در این روز شیطان خوار و حقیرتر و رانده تر و خشمناک ترین اوقات خواهد بود. روزی که حاجیان در سرزمین عرفات وقوف می کنند و نغمه ربنا را به لب جاری می سازند.
✨ از برترین اعمال این روز قرائت دعای عرفه است که این دعا میراث کلام دلنشین اربابمان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) می باشد.
🌻 اعمال مستحب روز عرفه 🌻
❶ غسل
❷ زیارت امام حسین ـ علیهالسلام ـ که مقابل هزار حجّ و هزار عمره و هزار جهاد بلکه بالاتر است و احادیث در کثرت فضیلت زیارت آن حضرت در این روز متواتر است و اگر کسی توفیق یابد که در این روز در تحت قُبّه مقدّسه آن حضرت باشد، ثوابش کمتر از کسی که در عرفات باشد نیست، بلکه زیاده و مقدّم است.
❸ پس از نماز عصر، پیش از آنکه مشغول به خواندن دعاهای عرفه شود دو رکعت نماز بجا آورد در زیر آسمان و اعتراف و اقرار کند نزد حق تعالی به گناهان خود تا فایز شود به ثواب عرفات و گناهانش آمرزیده شود پس مشغول شود به اعمال و ادعیه عرفه که از حُجَج طاهره ـ صلوات اللّه علیهم ـ روایت شده و آنها زیاده از آن است که در این مختصر ذکر شود.
❹ روزه گرفتن در روز عرفه نیز بسیار سفارش شده است.
🔶 چند حدیث از پیامبر اکرم (ص) در مورد روز عرفه
۱-خداوند در هیچ روزی با اندازه روز عرفه، بندگان را از آتش دوزخ نمی رهاند.
۲- برخی از گناهان جز در عرفات بخشوده نمی شوند.
۳- گناه کارترین فرد در عرفات کسی است که از آن جا باز گردد در حالی که گمان می برد آمرزیده نخواهد شد.
@zndgizibabaamamzman
مراقبات روز عرفه
@zndgizibabaamamzman
۱- روزه (برای کسی که برای خواندن دعا و مناجات ضعف پیدا نکند)
۲- غسل قبل از ظهر
۳- زيارت حضرت سيدالشّهداء عليه السّلام كه برابر هزار حجّ و هزار عمره و هزار جهاد و بلكه افضل از اين است.
۴- پس از آنکه نماز ظهر و عصر را با ركوع و سجود نيكو بجا آورد،
▪️دو ركعت نماز، زیر آسمان، بخواند:
▫️در ركعت اوّل سوره حمد و سوره توحيد
▫️در ركعت دوّم سوره و حمد سوره كافرون.
و بعد از نماز گناهان خود را یک به یک مرور و به زبان اعتراف و استغفار کند.
▪️پس از آن چهار ركعت نماز بجا آورد:
▫️در هر ركعت پس از سوره حمد، پنجاه مرتبه سوره توحيد.
که همان نماز حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام است.
۵- خواندن تسبیحات، تهلیلات و تکبیرات زیر:
▪️سبْحَانَ الَّذِی فِي السَّمَاءِ عَرْشُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِي الْأَرْضِ حُكْمُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِی الْقُبُورِ قَضَاؤُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِی الْبَحْرِ سَبِيلُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِی النَّارِ سُلْطَانُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِي الْجَنَّةِ رَحْمَتُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی فِی الْقِيَامَةِ عَدْلُهُ، سُبْحَانَ الَّذِی رَفَعَ السَّمَاءَ، سُبْحَانَ الَّذِی بَسَطَ الْأَرْضَ، سُبْحَانَ الَّذِی لا مَلْجَأَ وَ لا مَنْجَى مِنْهُ إِلا إِلَيْهِ.
▪️سبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ (صد مرتبه)
▪️سوره توحید، آیت الکرسی، صلوات بر محمّد و آل محمّد (هر کدام صد مرتبه)
▪️لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِيكَ لَهُ لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْدُ يُحْيِی وَ يُمِيتُ وَ يُمِيتُ وَ يُحْيِی وَ هُوَ حَیٌّ لا يَمُوتُ بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَ هُوَ عَلَى كُلِّ شَیْءٍ قَدِيرٌ (ده مرتبه)
▪️أسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إِلا هُوَ الْحَیُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ (ده مرتبه)
@zndgizibabaamamzman
اذکار زیر هرکدام ده مرتبه:
▪️يا اللَّهُ
▪️يا رَحْمَنُ
▪️يا رَحِيمُ
▪️يا بَدِيعَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ
▪️يا حَيُّ يَا قَيُّومُ
▪️يا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ
▪️يا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ
▪️آمِينَ
سپس بگوید:
▪️اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ يَا مَنْ هُوَ أَقْرَبُ إِلَیَّ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ يَا مَنْ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ يَا مَنْ هُوَ بِالْمَنْظَرِ الْأَعْلَى وَ بِالْأُفُقِ الْمُبِينِ يَا مَنْ هُوَ الرَّحْمَنُ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَى يَا مَنْ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَیْءٌ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
و حاجت خود را بخواهد كه به خواست خدا، برآورده خواهد شد.
۶- خواندن صلواتى كه از امام صادق علیه السّلام روايت شده است.
▪️اللَّهُمَّ يَا أَجْوَدَ مَنْ أَعْطَى وَ يَا خَيْرَ مَنْ سُئِلَ وَ يَا أَرْحَمَ مَنِ اسْتُرْحِمَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِی الْأَوَّلِينَ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِي الْآخِرِينَ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِي الْمَلَإِ الْأَعْلَى وَ .... (به مفاتیحالجنان مراجعه فرمایید)
۷- خواندن دعای امِّ داود
۸- خواندن تسبیحی که در مفاتیح الجنان آمده است:
▪️سبْحَانَ اللَّهِ قَبْلَ كُلِّ أَحَدٍ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ بَعْدَ كُلِّ أَحَدٍ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ مَعَ كُلِّ أَحَدٍ وَ ... (به مفاتیحالجنان مراجعه فرمایید)
@zndgizibabaamamzman
۹- خواندن دعای:
▪️اللّهُمَّ مَنْ تَعَبَّاَ وَ تَهَيَّاَ.... (به مفاتیحالجنان مراجعه فرمایید)
۱۰- خواندن دعای امام حسین علیه السّلام در روز عرفه
۱۱- خواندن دعای امام سجّاد علیه السّلام در روز عرفه
۱۲- خواندن زیارت سوّم جامعه
۱۳- در آخر روز عرفه بخواند:
▪️يا رَبِّ اِنَّ ذُنُوبی لا تَضُرُّكَ، وَاِنَّ مَغْفِرَتَكَ لي لا تَنْقُصُكَ، فَاَعْطِنی ما لا يَنْقُصُكَ، وَاغْفِرْلی ما لايَضُرُّكَ
▫️پروردگارا، همانا گناهان من زيانى به تو نزند و محققاً آمرزش تو بر من نقصانى به تو نرساند، پس عطا كن به من آنچه را نقصانت نرساند و بيامرز برايم آنچه را زيانت نزند.
@zndgizibabaamamzman
و همچنین بخواند:
▪️اللَّـهُمَّ لا تَحْرِمْنی خَيْرَ ما عِنْدَكَ لِشَرِّ ما عِنْدی، فَاِنْ اَنْتَ لَمْ تَرْحَمْنی بِتَعَبی وَنَصَبی، فَلاتَحْرِمْنی اَجْرَ الْمُصابِ عَلی مُصيبَتِهِ.
▫️خدايا محرومم مكن از آن خيرى كه نزد توست، بخاطر آن شرّى كه پيش من است، پس اگر تو به رنج و خستگيم رحم نمیكنى، پس محرومم مدار از پاداش مصيبت ديدهاى بر مصيبتش.
۱۴- خواندن دعای عشرات نزدیک غروب آفتاب
در صدر همه دعاها دعای فرج مولایمان حضرت بقیه اللّه الاعظم ارواحنافداه که اگر اجابت شود، سایر دعاها هم داخل آن دعا اجابت میشود، انشاءالله.
@zndgizibabaamamzman
* روز عرفه، روز درخواست از خداوند
در روایتی است که از پیغمبر اکرم(ص) نقل شده است که خداوند وحی فرستاد به بعضی از پیامبرانش که این متن وحی الهی است که بر فرض که اهل هفت آسمان و تمام زمین، همگی از من درخواست کنند و به هرکدام هرچه که خواستند را بدهم، از خزانه، حکومت و فضل الهی ذرهای کاسته نمیشود؛ حتی مثل یک بال پشه هم از خزانه من کم نمیشود؛ و چهطور ممکن است که از فضل الهی کاسته شود در حالی که من سردمدار آن هستم
@zndgizibabaamamzman
🧕خانُــــم بَــــــلا💞
مراقبات روز عرفه @zndgizibabaamamzman ۱- روزه (برای کسی که برای خواندن دعا و مناجات ضعف پیدا نکند)
روز عرفه را از دست ندهيد
آيت الله 'مجتبي تهراني' با بيان فضيلت هاي روز عرفه به مردم سفارش كردند: اين فرصت را كه بهترين فرصت است؛ به خصوص از ظهر تا هنگام غروب را كه در روايات وارد شده؛ از دست ندهيد.
@zndgizibabaamamzman
* روز امید خوشبختی برای همه
روایتی دیگری از امام زین العابدین (ع) علیه آمده که محدث قمی هم آن را در مفاتیح نقل کرده است؛ در آن روایت آمده است که روز عرفه بود و حضرت دیدند که سائلی دارد از مردم، یعنی غیر خدا، درخواست میکند؛ حضرت به او فرمود: وای بر تو! در چنین روزی از غیر خدا تقاضا و درخواست میکنی!؟ و حال آنکه امید میرود در چنین روزی فضل الهی شامل طفلهایی شود که در رحم مادر هستند. امید است که اینها خوشبخت و سعادتمند شوند.
@zndgizibabaamamzman
مفهوم و معنی قربانی
از نظر معنای لغوی «قربانی» از لفظ «قربان» ماخوذ است، هر آن چیزی که ذریعه و وسیله تقرب و نزدیکی الله تعالی باشد آن را «قربانی» می گویند، آن چیز خواه ذبح حیوان باشد یا دیگر صدقات.
بعضی از علماء هر نیکی و عمل خیر را که باعث قرب و رحمت الهی باشد «قربانی» می نامند.
البته در عرف عام به آن حیوان مخصوص «قربانی» گفته می شود که به خاطر رضای الله در روزهای معین عید الاضحی- عید قربان- مسلمانان آن را ذبح می کنند و کلمه قربانی از لفظ قربان گرفته شده و چندین بار در قرآن مجید آمده است، در اکثر مواقع مراد از آن «حیوان مذبوحه» است
قربان عبارت از کارهای نیکی است که انسان بوسیله آن بخواهد خود را به رحمت خداوند نزدیک کند، بنابراین عمل نیکی که انسان انجام دهد تا بدان وسیله خویشتن را به رحمت حق تعالی نزدیک سازد آن کار را قربان گویند؛ مانند فرمایش رسول اکرم(ص) که فرمود: نماز موجب تقرب و نزدیکی هر پرهیزکار به رحمت پروردگار است.
بدیهی است که مراد از تقرب به خدای تعالی، قرابت زمانی و مکانی نیست چرا که بین خالق و مخلوق هیچگونه خویشاوندی وجود ندارد بلکه منظور آن است که از راه طاعت و انجام کارهای شایسته می تواند مشمول الطاف الهی قرار گرفته و به رحمت او نزدیک شود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🤔 فهمیدن حق من است
@zndgizibabaamamzman
🤔دوستان اسرار و حکمت قربانی کردن چیست؟؟
فدا کردن مال و انفاق آن در راه خدا از جمله اسراسر و حکمتهای قربانی است.
کشتن حیوان در مراسم قربانی اشاره به کشتن نفس اماره است و مرد خداشناس با شمشیر برنده عقل و ایمان، حیوان نفس را که به طور دائم وی را به کارهای زشت وا می دارد مقتول سازد
در روایات می خوانیم اولین قطره خون قربانی که ریخت، خداوند گناهان صاحبش را می بخشد
🤔 سیر کردن گرسنه ها: یکی از اسرار قربانی سیر کردن گرسنه ها است قرآن در این باره میفرماید: «فکلوا منها واطعمواالقانع والمعتر» از گوشتهایی که قربانی می کنید هم خودتان میل نمائید، هم به قانع و معتر بدهید. قانع، فقیری است که به آنچه می گیرد، قانع است. معتر، فقیری است که علاوه بر تقاضای کمک اعتراض هم می کند.این نشان دهنده بینش وسیع اسلام است که سفارش به خود را فراموش کنید نه دیگران را و در تقسیم گوشت و اطعام، پای بند تملق یا دعا و تواضع فقیر نباشید؛ او را سیر کنید، گرچه با شنیدن زخم زبان باشد.
👌در خصوص قربانی وقتی که از آنحضرت صلی الله علیه وسلم سوال می شد: «ما هذه الاضاحی؟» این قربانی ها چه هستند؟
آنحضرت صلی الله علیه وسلم در پاسخ می فرمودند: «سنة ابیکم ابراهیم علیه اسلام» (قربانی) سنت (و یادگار) پدرتان حضرتابراهیم علیه اسلام است.
اصحاب پرسیدند: «فما لنا فیها یا رسولالله» ای رسول گرامی! ما را از ذبح قربانی چه می رسد؟
آنحضرت در جواب فرمودند: «بکل شعرة حسنة...» در مقابل هر مویی شما را یک نیکی می رسد و در مقابل هر پشمی به شما یک نیکی می رسد. (مشکوة)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🤔 فهمیدن حق من است
@zndgizibabaamamzman
قربانی کردن قدمتش به قدمت تاریخ آدمی است؛ از هابیل و قابیل تا ابراهیم و دین محمدی (ص). پس به نظر می رسد چنین عملی با این قدمت تاریخی ارزش اندیشیدن داشته باشد.
@zndgizibabaamamzman
امامان ما یک سوم #گوشت_قربانی را به #همسایگان،یک سوم آنرا به #نیازمندانی که درخواست داشتندمیدادند ویک سوم باقیمانده را برای #خانواده خود نگه میداشتند.
📚من لايحضره الفقيه،ج2،ص493
@zndgizibabaamamzman
ای امیر عرفه بی تو صفا نیست که نیست،
حاجتی غیر ظهورت به خدا نیست که نیست...
#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@zndgizibabaamamzman
اینو یادت باشه اگه یه کبریت پای درخت کسی بندازی
آتیشش به جنگل خودتم میرسه...!
@zndgizibabaamamzman
خطای كسی را بزرگ نكنيم ، كه خطای خودمان كوچك به نظر بيايد!
@zndgizibabaamamzman
هدایت شده از 🧕خانُــــم بَــــــلا💞
#شادی_روح_درگذشتگان
🍂پنج شنبه که میشود.
ثانیـه هایمـان
🍂سخت بوی دلتنگي میدهد.
وعده اي ازعزیزانمان ،
آن طرف
🍂چشم به راه هدیه ای،تاآرام بگیرند...
بافاتحـه وصلواتي،
هوایشان را داشته باشیم ...
هیچ چیز به اندازهی یه لبخند گرم، یخ رابطهها رو باز نمیکنه.
@zndgizibabaamamzman