4.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایـده #خلاقـیت 💕
اید ه های آسان و کاربردی در زیبایی ومحافظت از #ناخن😍👌
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■آموزش گلدون دیواری😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده #خلاقیت 💕
اینجوری میتونید #سفره هاتون رو خوشگل کنید.
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■ایده خلاقانه با ظروف بازیافتی😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■ایده خلاقانه با ظروف بازیافتی😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
364.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨
خدا که مهمان دلت شود💖
تازه درمیابی معنای عشق را🥰
خدا بهترین همدم دلت است💕✨
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کمپوت_سیب 😋
سیب ۶ عدد (یک کیلو)
شکر ۶ ق غ
آب ۲ لیوان
زعفران و گلاب و آب لیمو به میزان لازم .
سیب ها رو پوست کندم و دونه هاش رو بیرون آوردم و به دلخواه خرد کردم .
برای اینکه توی این مدت سیاه نشه داخل ظرفی حدودا دو لیوان آب و یکی دو قاشق سرکه ریختم و سیب ها رو داخلش قرار دادم تا سیاه نشه .
توی یه قابلمه ۲ لیوان آب و شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . زعفران و کمی گلاب و یه کم آب لیمو هم ریختم شروع کرد به جوشیدن سیب ها رو اضافه کردم .
(سیب ها رو از آب و سرکه خارج بشه و ریخته بشه )
بعد گذاشتم ۲۰ دقیقه روی حرارت تا بپزه . حواستون باشه زیاد نمونه و الا له میشه .
از حرارت برداشتم و یه کم دماش که افتاد گذاشتم یخچال و بعد آماده سرو.
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشــــپزی 👩🍳
#خوراک_مرغ_سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•