eitaa logo
هنرخانوم خونه(ترفند)
3.9هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
22 فایل
💟 #هشتگ های موردنظرخودراکلیک کنید👇 #زیبایی #آرایشی #خلاقیت #دکوراسیون #نظافت #نظم #ترفندخانه_داری #ترفندآشپزی #ایده_آشپزی #هفتسین #سبزه #مدل_مو💝 🎀 #تبلیغات کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱_ بیسکوییت اُرِئو ۲_ یک سوم پیمانه خامه / یک سوم پیمانه شیر / ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای / ۶۰ گرم کره / چوب بستنی 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
برنج 2 پیمانه زرده تخم‌مرغ 3 عدد ماست 4 ق س گوشت چرخ‌کرده 250 گرم پیاز 2 عدد بزرگ اسفناج 500 گرم کره 25 گرم روغن مایع به مقدار لازم : نمک و فلفل به میزان لازم پودر زعفران یک ق چ سرپر ابتدا برنج را شسته و همراه مقداری نمک به مدت حداقل 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاک کرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. سپس پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. حالا در تابه‌ای متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیازهای خلال شده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید. پس از اینکه اسفناج نیز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید و مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را کنار بگذارید از طرفی دیگر، یک عدد پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و یک قاشق سوپ‌خوری محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزید. پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید داخل قابلمه متوسطی تا نیمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش ریخته و پس از نیم‌پز شدن، داخل سبد آبکشی کنید کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن 2 قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. حالا برنج آبکش‌شده را داخل کاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط کنید تا برنج کاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود. در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ کرده، لایه بعدی این ته‌چین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور کامل بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید. حالا تابه را با در روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید. پس از اینکه بخار از تابه بیرون زد، زیر آن را کم کرده و کره را با کمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید. مدت زمان لازم برای دم کشیدن ته‌چین اسفناج، حدود 2ساعت است. پس از این مدت، یک سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانید روش دیگر ته‌چین را به جای اجاق گاز، داخل فر نیز می‌توانید درست کنید. بنابراین به جای تابه از ظرف پیرکس گرد استفاده کرده و پس از چرب کردن کف و دیواره ظرف با کمی روغن، مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بریزید؛ سپس ظرف را روی طبقه وسط فر ـ که از پیش به مدت یک ربع روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است ـ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت ته‌چین در فر، یک ساعت و نیم است. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ خوشمزه😋🍗 😍 مواد مزه دار کردن مرغ ها: ران مرغ: ۸-۶ عدد آب لیمو: ۶-۵ قاشق غذاخوری روغن: ۴-۳ قاشق غذاخوری سس: ۱ قاشق غذاخوری (کچاپ یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی) ماست: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، پودر سیر، زیره سبز و آویشن: به مقدار لازم مواد مزه دار کردن سیب زمینی ها: سیب زمینی متوسط: ۶ عدد خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زیره: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو، روغن، سس، ماست و ادویه ها (نمک، فلفل، پودرسیر، زیره و آویشن) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک، فلفل، پودر سیر، زیره و آویشن) مزه دار کرده و در سینی فر بچینید. در انتها در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید.اگر زیر و روی مواد رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرف نچسبند و همین طور خشک نشوند.به جای سیب زمینی می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
کیکی که می بینید هیچ شکر و روغنی نداره برای کسایی که دیابت دارن خوبه. بافتش هم خوبه. اما چون روغن نداره توجه کنین که قالبتون رو خوب چرب کنین و یا حتی از قالب هایی استفاده کنین که بتونین از کاغذ روغنی استفاده کنین. یه کم ممکنه دراوردنش سخت باشه اما با روغن جداکننده خیلی کار راحت میشه. ۵۰ گرم کره یا روغن جامد + ۵۰ گرم روعن مایع + ۵۰ گرم ارد رو با همزن ۵ دقیقه بزنین مواد حاصله رو توی ظرف درب دار توی بخچال بزارین تا ۴ مته می مونه و هر وقت خواستین کیک درست کنین مقداری بردارین و به قالب بزنین. بچه ها ارده هم برای چرب کردن قالب خوبه . . . . رنگ کیک به دلیل ریختن شیره انگور تیره هستش پودر کاکائو نریختم. بهتره بدونین کیک هایی که توش شکر نریزین رنگ کیک طلایی و روشن نمیشه و شکر در کیک این نقش رو ایجاد می کنه. اگر شیره انگور دوست داشته باشید از این کیک خوشتون میاد. طعم دهنده قالب اون شیره انگور و یا خرما و یا توت بستگی به خودتون داره . تخم مرغ ۳ عدد (تخم مرغ بزرگ باشه ۲ عدد) شیره انگور نصف لیوان (۱۲۰ میلی) (یا شیره خرما یا شیره توت) آرد سفید قنادی ۱۵۰ گرم یک لیوان بیکینگ پودر ۱ ق م سر صاف وانیل نصف ق چ آب جوش ۲ ق غ تخم مرغ ها رو با همزن به همراه وانیل ۵ دقیقه خوب زدم تا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد از اون آب جوش و شیره انگور رو هم اضافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد ارد و بیکینگ پودر رو الک کرده و داخلش ریختم و با لیسک هم زدم. داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم و از مواد کیکم ریختم و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بگیره. بعد از اینکه کیک پخت و کمی خنک شد از قالب بیرون بیارین. بعدا نوشت: در ماهی تابه دو طرفه روی گاز و توی فر دست ساز هم میتونین درست کنین. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
مواد لازم: آرد سفید: سه چهارم پ،کره(یا مارگارین، یا روغن جامد): 110 گرم، وانیل: 1 چهارم ق چ ،پودر قند: 1 سوم پ،نشاسته ذرت: 1 سوم پ، پودر قهوه یا نسکافه(قابل حذف): 2 ق چ، آب جوش:1 ق غ،شکلات چیپسی: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا کره، وانیل و پودر قند رو با هم مخلوط و با دور تند همزن میزنیم تا کرمی رنگ بشه. نسکافه و آب جوش رو هم با هم مخلوط و هم میزنیم،به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم تا یکدست بشن.سپس پودر نشاسته ذرت رو اضافه و هم میزنیم و بعد در سه مرحله ، آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. برای پخت بدون فر👇🏻 تابه(یا قابلمه)رو ده دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار میدیم تا تابه گرم بشه.در این فاصله خمیر رو داخل قیف ریخته با ماسوره دلخواه، روی دو کاغذ روغنی که اندازه کف تابه برش داده بودیم ،شکوفه میزنیم، روی هر شکوفه به دلخواه شکلات چیپسی قرار میدیم. کاغذ رو به کمک سینی به داخل تابه انتقال میدیم و درب تابه رو دمکنی میزاریم،حدود یک ساعت زمان میدیم تا شیرینی ها با حرارت ملایم پخته بشن.در این فاصله درب تابه رو اصلا باز نکنید.سپس اجازه بدید وقتی خنک شدن از روی کاغذ روغنی بردارید. برای پخت داخل فر👇🏻 در فر از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه با درجه حرارت 170 قرار 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍗🍗‍ قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه زعفران دم کرده ق چ روغن زیتون .2 ق غ آبلیمو 1 ق غ برگ بو 1 عدد پیاز 1 عدد آرد سفید ساده 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری 1 پیمانه ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) ... هرکدام 1 ق غ ادویه کاری 1 ق چ سیر له شده1 عدد دانه کنجد 1 ق غ فلفل قرمز پودری یا خشک شده ی آن بسته به ذائقه روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص به میزان لازم نمک و فلفل در ابتدا بهتر است پوست مرغ ها را تا آن جا که ممکن است جدا کنید، زیرا پوست مرغ حاوی مواد مضر می باشد و برای سلامتی مناسب نیست. بدون پوست هم به راحتی مواد به گوشت مرغ میچسبند. برای تهیه مرغ سوخاری پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید زیرا در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می شود و نیاز به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد. روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که برای سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند. قطعات مرغ را به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ پس از پختن سفت نمی شود). سپس پیاز را از وسط نصف کرده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. 2- به ترتیب، آرد ساده را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط کرده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به راحتی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر شود). ابتدا قطعات مرغ را در آرد ساده بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا" آغشته شود. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته شود. در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری شود. چنانچه لازم بود مقدار بیشتری آرد ساده یا سوخاری اضافه کنید.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀 دساده و خوشگل با مناسب برای انواع تزیینات🎁 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
💕 امروزو اختصاص دادم به گردگیری کابینت زیر سینک ۱. زیر سینک هیچگونه نشتی فاضلاب اتفاق نیفتاده و همیشه کاملا تمیز میشه . ۲.سطل زباله رو توی تراس میذارم و معمولا از وقتی سطل کابینتی گرفتم کمتر بااون سطل بزرگه سروکار دارم. ۳.دستکش آشپزخونه؛ اسکاچ؛ بُرِس شستشوی سینک توی سبداییه که به درب کابینت زیر سینک آویزون کردم
✨آرزو دارم ✨عصرتون پراز زیبایی ✨پراز آرامش ✨پراز لبخند‌ از ته دل ✨و پراز محبت باشه ✨عصرتون ✨سرشاراز عشق و شادی ✨طعم زندگیتون شیرین ✨ایام به کام ✨عصر زیباتون بخیر☕️
🍈 انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن همین..😊
💕 اگه یه روز فلفل خریدین و دیدین تنده چرخش کنین با نمک مخلوط کنین و توی یخچال نگه دارین برای غذاهایی مثل کتلت ،آبگوشت ، آش و کباب استفاده کنيد عطر و طعم خوبی هم داره 😋