eitaa logo
هنرخانوم خونه(ترفند)
3.9هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
22 فایل
💟 #هشتگ های موردنظرخودراکلیک کنید👇 #زیبایی #آرایشی #خلاقیت #دکوراسیون #نظافت #نظم #ترفندخانه_داری #ترفندآشپزی #ایده_آشپزی #هفتسین #سبزه #مدل_مو💝 🎀 #تبلیغات کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ جامدادی رومیزی😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■گلدوزی زیبا😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■گلدوزی ماهی😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
🌙 آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد و نور ستاره ها روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هايتان ✨شبتون مهتابی✨
خانه ام ابری ست اما در خیال روزهای روشنم ... سلام ظهرتون بخیر، امروزتون پر از امید و روشنایی❤️
. اتوهای بخار را اگر از آب معمولی و حتی آب جوشیده پر کنید موجب می شود منافذ آن گرفته شود و باز کردن آنها مشکل است پس باید در آنها آب مقطر بریزید واگر آب مقطر ندارید از آب باران استفاده کنید و نیز می توانید از برفک های یخچال و فریزر استفاده کنید و آنها را آب کنید و در بطری هایی جمع آوری کنید و در اتو بریزید. 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
بچه ها سلام😍 خوبین؟ اینم یه شربت خفن دیگه که دونه های شربت توش معلقن😍😍😍 بریم سراغ طرز تهیه : مواد لازم ۳ بسته ژله(هر طعمی که دوس دارین) ۶ لیوان آب گلاب به مقدار لازم تخم شربتی یا تخم ریحان طرز تهیه : ژله هارو با ۶ لیوان آب جوش حل میکنیم که دونه هاش همه حل بشن بعد میذاریم از دما بیوفته میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ، حواستون رو جمع کنین تا مرحله ی نیم بند شدن برش دارین،چون اگه خیلی ببنده نمیشه شربت درست کردش،نیم بند که شد یکم آب جوش در حد یک استکان اضافه و هم میزنیم تا شفاف و یکدست بشه،گلاب رو اضافه میکنیم،توی این مرحله عرقیجان به دلخواه میتونین اضافه کنین،تخم شربتی ها رو که از قبل شستیم و داخل آب گذاشتیم و لعاب داده رو بهش اضافه و هم میزنیم ، طعمش رو بچشین اگه شیرین بود خیلی آب اضافه کنین اگه شیرین نبود شکر اضافه کنین.
ایده یخ واسه تابستون😍😍😍
. باورتون میشه این شنیسلا فقط با یه دونه سینه مرغ درست شده؟!😌 تازه بدون آرد و تخم مرغ😊 . .اینجوری👇🏻 . سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک و‌فلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم . یک ساعت گذاشتم داخل یخچال. بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه حتما امتحان کنید👌 .
سیب زمینی پنیری 250 گرم سیب زمینی ، بخارپز ، پوره 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 50 گرم پنیر چدار ، رنده شده 2 ساقه کرفس ، ریز خرد شده نمک ، فلفل دلمه ای و آب گوشت را برای مزه دار کردن روغن برای سرخ کردن 1. تمام مواد را مخلوط کنید ، ورز دهید تا صاف شوند. 2. خمیر را به قطر 1/2 - 1 سانتی متر باز کنید ، سپس با استفاده از کاترهای کوکی قالب بزنید 3. با روغن داغ و حرارت کم خوب سرخ کنید
1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید برای تزیین کیک یا ژله
🍉🍹 هندونه رو نصف کنید موادش رو خالی کنید و داخل همزن بریزید و بعد درست شدن داخل پوست هندونه بریزید و با نی سرو کنید 😋