هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ جامدادی رومیزی😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■گلدوزی زیبا😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
هدایت شده از هنرخانوم خونه(ترفند)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■گلدوزی ماهی😍😍
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
#متن_شب🌙
آرامش آسمان شب
سهم قلبتان باشد
و نور ستاره ها
روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هايتان
✨شبتون مهتابی✨
.
اتوهای بخار را اگر از آب معمولی و حتی آب جوشیده پر کنید موجب می شود منافذ آن گرفته شود و باز کردن آنها مشکل است پس باید در آنها آب مقطر بریزید واگر آب مقطر ندارید از آب باران استفاده کنید و نیز می توانید از برفک های یخچال و فریزر استفاده کنید و آنها را آب کنید و در بطری هایی جمع آوری کنید و در اتو بریزید.
#هنرِخانوم_خونه💝
🏡 @khanoomekhone🏡
•┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
بچه ها سلام😍
خوبین؟
اینم یه شربت خفن دیگه که دونه های شربت توش معلقن😍😍😍
بریم سراغ طرز تهیه :
مواد لازم ۳ بسته ژله(هر طعمی که دوس دارین)
۶ لیوان آب
گلاب به مقدار لازم
تخم شربتی یا تخم ریحان
طرز تهیه :
ژله هارو با ۶ لیوان آب جوش حل میکنیم که دونه هاش همه حل بشن بعد میذاریم از دما بیوفته میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ، حواستون رو جمع کنین تا مرحله ی نیم بند شدن برش دارین،چون اگه خیلی ببنده نمیشه شربت درست کردش،نیم بند که شد یکم آب جوش در حد یک استکان اضافه و هم میزنیم تا شفاف و یکدست بشه،گلاب رو اضافه میکنیم،توی این مرحله عرقیجان به دلخواه میتونین اضافه کنین،تخم شربتی ها رو که از قبل شستیم و داخل آب گذاشتیم و لعاب داده رو بهش اضافه و هم میزنیم ، طعمش رو بچشین اگه شیرین بود خیلی آب اضافه کنین اگه شیرین نبود شکر اضافه کنین.
.
باورتون میشه این شنیسلا فقط با یه دونه سینه مرغ درست شده؟!😌
تازه بدون آرد و تخم مرغ😊
.
.اینجوری👇🏻
.
سینه مرغ نیمه منجمد رو از پهنا برشهای نازک زدم،بعد با نمک وفلفل یک قاشق سس خردل آبلیمو و کمی پودر پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم .
یک ساعت گذاشتم داخل یخچال.
بعد فقط زدن داخل پودر سوخاری و داخل کمی روغن سرخ کردم. .تمام سبزیجاتم آبپز کردم بعد با کمی کره نمک وفلفل شوید خشک تفت دادم،طعمش بینظیر میشه
حتما امتحان کنید👌 .
سیب زمینی پنیری
250 گرم سیب زمینی ، بخارپز ، پوره
5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
50 گرم پنیر چدار ، رنده شده
2 ساقه کرفس ، ریز خرد شده
نمک ، فلفل دلمه ای و آب گوشت را برای مزه دار کردن
روغن برای سرخ کردن
1. تمام مواد را مخلوط کنید ، ورز دهید تا صاف شوند.
2. خمیر را به قطر 1/2 - 1 سانتی متر باز کنید ، سپس با استفاده از کاترهای کوکی قالب بزنید
3. با روغن داغ و حرارت کم خوب سرخ کنید
#اکلیل_خوراکی
1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده
و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید
برای تزیین کیک یا ژله
#ایده_پذیرایی 🍉🍹
هندونه رو نصف کنید موادش رو خالی کنید و داخل همزن بریزید و بعد درست شدن داخل پوست هندونه بریزید و با نی سرو کنید 😋