خوانساریها و تاریخ نشر ایران
مدیر نشر گویا اولین کتابفروشی خیابان کریمخان زند تهران میگوید سال ۶۲ به اینخیابان آمده و با تاسیس کتابفروشی اقدام به چاپ کتابهای عمومی، کارتپستال و سپس آثار نفیس کرده است.
در ادامه مشروح گفتگو با ناصر میرباقری را میخوانیم
👇👇👇
http://www.ibna.ir/fa/naghli/288641/کتابفروشیهای-کریم-خان-چگونه-پاگرفتند-خوانساریها-تاریخ-نشر-ایران
✨✨✨✨✨
💯کانال اطلاع رسانی #خوانسارنیوز
@sillkhabar
💥💥💥💥💥💥💥💥
🔺چگونه بر استرس کرونا غلبه کنیم؟
🔹از ویروس کرونا میترسیم، چون این یک ویروس جدید و ناشناخته است. اما خوب است بدانید ممکن است با تفکرات مداوم منفی، بدنمان به افکار بیمارگونه ما پاسخ دهد. برای مثال اگر تنها اندکی تب کنیم، بر اثر فشار روانی و اضطراب لحظه به لحظه حس منفیتری نسبت به بیماری خود پیدا میکنیم و دچار وحشت میشویم. در واقع گاهی بدن بیمار، هوشمندانه شرایط بیماریهای خطرناک را جعل میکند و شما تصور میکنید که در دام یک بیماری درمان ناپذیر قرار دارید. بسیاری از بیماریها ریشه در اضطراب و استرس دارند؛ درحالیکه می توان با آرامش روانی، برخی از مشکلات جسمی را نیز کنترل کرد.
#ویروس_کرونا
@GMO_NO
@sillkhabar
#در_محضر_بزرگان
#سید_علی_آقا_قاضی
کمترین اثر گناه این است
که #انسان را از خـداونـد
سبحان و اهل بیت علیهم
السلام دور می کند
صــرف نظــر از #عقاب و
عذاب آخرتی ، گناه انسان
را از خـوبان جـدا می کند
#حدیث_نفس🌸🍃
⭕️ ارتش بیمارستان ۲۰۰۰ تختخوابی زده،ایران مال بیمارستان ۳۰۰۰ تختخوابی ، سپاه دهها بیمارستان صحرایی در نقاط مختلف کشور ، ولی هیچ کدوم رو نمیبینند
کل پروپاگانداشون شده ۱۰۰۰ تا ماسک و چهل تخت امانی پزشکان بدون مرز
اگر درد ملت ایران را دارید یکصدا بگوییم آمریکا تحریمهایش را لغو کند!
👤 امــین نیــــکْدِل
💠 توییتر انقلابی
@sillkhabar
یه تست برای اینکه بفهمید ناقل هستید یا نه
روی زمین دراز بکشید
سعی کنید به سمت چپ یا راست قل بخورید
اگر قل نخوردید
ناقلید😉😂
@sillkhabar
#اطلاعیه_فوری
به اطلاع کلیه متصدیان واحدهای صنفی به #استثناء_واحدهای_ذیل می رساند برابر مصوبات ستاد مبارزه با ویروس کرونا شهرستان و مصوبات شوای تامین تا #پایان_روز_۱۵_فروردین نسبت به #تعطیل_واحد خود اقدام نمایند.
واحدهای که میتوانند مفتوح و قادر به خدمات هستند:
۱-واحدهای خبازی
۲-مرغ فروشی و قصابی ها
۳-میوه فروش
۴-اقلام بهداشتی و درمانی
۵_سوپر مارکت
۶- واحدهای خدماتی آپاراتی -تعویض روغنی و آژانس های درون شهری بر اساس شیفت بندی تعیین شده توسط اتحادیه
شایان ذکر است در صورت استنکاف متصدیان واحدهای صنفی برابر مقررات نسبت به #تعطیلی_واحد تا پایان مبارزه با ویروس اقدام خواهد شد.
روابط عمومی اداره صنعت ،معدن و تجارت شهرستان خوانسار
@sillkhabar
تصاویری از تشییع پیکر آیت اله حاج سید محمد تقی غضنفری(ره)
ارسالی توسط: سید ابوالقاسم غضنفری
@hsh_khansar
بسم الله الرحمن الرحیم
ششم فروردین ماه، سالروز وفات بزرگمردی از تبار نیکان، مرحوم آیۀالله آقای حاج سید محمدتقی غضنفری خوانساری طاب ثراه است. شخصیتی کم نظیر که متاسفانه گذر زمان، گرد مهجوریت بر آن نشانده است. آنچه سالخوردگان خوانساری از ایشان به یاد دارند، بسیار شنیدنیتر از این چند سطر است که در سالروز رحلتشان به رسم عرض ادب به ساحت آن بنده شایسته خداوند نگاشته میشود. اکنون پس از گذشت حدود پنج دهه از وفاتشان، وقتی یادی از ایشان به میان میآید، کراماتی که هنوز برخی شاهدان آن در قید حیاتند و به صدق آن گواهی میدهند، دهان به دهان میچرخد. اخلاق نیکو و منش و ساده زیستی همراه با صلابت ایشان، هنوز باعث دلتنگی مردمان خوانسار بر آن پیر فرزانه است. از میان همه کراماتی که مردمان آن دیار از ایشان به خاطر دارند و نقل میکنند، آنچه برای نگارنده این سطور از همه مهمتر و درسآموزتر است، توجه وافر ایشان به وضعیت معیشت مردم در روزگار سختی و تنگدستی، و نیز مدارا با آنان است که هر کس اندک معاشرتی با ایشان داشته است، با تمام وجود این گفته را تصدیق و تایید میکند. کم نبودهاند افراد بیبضاعت و بیپناهی که به سایهسار مهر آن بزرگمرد، پناه میبردند و در ساحل اطمینان آن نفس مطمئنه، به آرامش میرسیدند. توجه ایشان به وضعیت نیازمندان، منحصر به محدوده خاصی نبود. به عنوان نمونه میتوان از جمعآوری کمک هفت هزار تومانی ایشان در بیش از پنجاه سال پیش، برای مردم مظلوم فلسطین نام برد که در کنار کمکهای دیگر و تحت اشراف مرحوم آیۀ الله العظمی مرعشی نجفی لوازم مورد نیاز آنان خریداری و ارسال شد.
خدمات گوناگون ایشان همچون صدقه جاریهای است که هنوز مردم از برکات آن بهرهمندند.
آیۀالله آقای حاج سید محمدتقی غضنفری خوانساری بسیار مورد اعتماد علمای عصر خود بود. مرحوم آیۀ الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی که از بزرگترین مراجع شیعه در روزگار خود به شمار میرود، در یکی از اجازات خود به مرحوم آیۀ الله غضنفری چنین مرقوم فرمودهاند:
... ان شاء الله تعالی اخوان دینی و برادران ایمانی، وجود ایشان را مغتنم شمرده و در اخذ مسائل شرعیه و تعلم احکام دینیه رجوع به ایشان مینمایند...
مرحوم آیۀ الله العظمی مرعشی نجفی نیز که به ایشان علاقه وافری داشتند، در یکی از اجازات خود چنین مرقوم داشتهاند:
... امید است برادران دینی وجود ایشان را مغتنم بشمارند...
نقل شده است که در یکی از سفرهای ایشان به قم، یکی از مراجع به دیدار ایشان آمد. پس از چند روز ایشان برای بازدید به منزل آن عالم رفت. در آنجا مشاهده کرد که در اندرون بیت آن مرجع فرش سادهای پهن است و در بیرونی آن زیلو. ایشان پیشنهاد کردند که: «یا هر دو مکان را فرش یا هر دو را زیلو کنید». در همان جلسه پیشنهاد ایشان مورد اجابت قرار گرفت و از سوی آن مرجع در هر دو مکان فرش پهن کردند.»
اقامه نماز جمعه در حدود سال ۱۳۱۰ هجری شمسی، از بزرگترین اقدامات ایشان بود که با توجه به شرایط آن روزگار و حتی مخالفت برخی روحانیون، نشان دهنده شجاعت و صلابت ایشان در احیای شعائر دینی بود. سالها بعد که دوست دوران کودکی و همدوره مکتبخانه ایشان، مرحوم آیۀ الله العظمی حاج سید محمدتقی اسدی خوانساری در قم نماز جمعه را اقامه نمودند، ادامه این مسیر برای آیۀ الله غضنفری هموارتر گردید.
یکی از کرامات به یاد ماندنی ایشان، نماز بارانی است که در سالهای قحطی و خشکسالی اقامه نمود. بسیاری از خوانساریهایی که آن سالها را درک کردهاند، باران فراوانی را که پس از اقامه این نماز در خوانسار باریدن گرفت، به خاطر دارند. گویا مقدر شده بود این دو دوست قدیمی یعنی آیۀ الله سید محمدتقی اسدی خوانساری و آیۀ الله سید محمدتقی غضنفری خوانساری، علاوه بر اشتراک در نام، در بعضی فضائل دیگر نیز همانند یکدیگر باشند.
سرانجام روح ملکوتی آن عالم عامل و پیر پارسا در ششم فروردین سال ۱۳۵۰ شمسی در ایام عزاداری سالار شهیدان، در جوار رحمت حق آرام گرفت. پیکر مطهر آن بنده وارسته پس از بدرقهای باشکوه و اقامه نماز توسط مرحوم آیۀ الله حاج سید حسین علوی خوانساری، در آرامستان قدیمی شهرستان خوانسار، در جوار مرقد پدرش مرحوم آیۀ الله حاج سید هاشم غضنفری به خاک سپرده شد. خداوند او را با اجداد طاهرینش محشور فرماید.
والسلام علیه و علی عباد الله الصالحین
🖋سید ابوالقاسم غضنفری
@hsh_khansar