eitaa logo
اندیشکده خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی
1.1هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3.9هزار ویدیو
31 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
╭━━⊰✨✨⊱━━╮ @Quran124 ╰━━•⊰ ❀ 🌸 ❀ ⊱•━━╯ ↔️ ادامه بسته سیصد و سی و هفتم قرآنی 📖 پیام سه نکات تفسیری سوره‌‌ مبارکه «حجّ» صفحه ۳۳۷ قرآن مجید [۱] و [۲] ✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨ 1️⃣ «نصرت خدا»، بعد از بپاخاستن و حرکت ماست. «أُذِنَ - إِنَّ اللّٰهَ عَلیٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ» 🌸✨ 2️⃣ حقّ بر باطل پیروز است. «وَ إِنَّ اللّٰهَ عَلیٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ» ✨🌸 3️⃣ دینداری، سختی و ناگواری دارد. « أُخْرِجُوا... إِلاّٰ أَنْ یَقُولُوا رَبُّنَا اللّٰهُ» 🌸✨ 4️⃣ برای حفظ مراکز دینی، گاهی باید خون داد. «دَفْعُ اللّٰهِ النّٰاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ...» ✨🌸 5️⃣ آنچه مهم است؛ دفاع از حریم مساجد است، خواه با جنگ باشد و خواه با قلم و بیان و یا برنامه‌های دیگر. «دَفْعُ اللّٰهِ...» 🌸✨ 6️⃣ مهمترین برنامه‌ی دشمن، نابودی مراکز دینی بیدار کننده است. «لَهُدِّمَتْ» (معابد، نشانه‌ی حضور دین در جامعه است.) ✨🌸 7️⃣ رابطه با خدا و دستگیری از محرومان و آگاهی دادن به جامعه و جلوگیری از مفاسد، از هم جدا نیست. «أَقٰامُوا الصَّلاٰةَ وَ آتَوُا الزَّکٰاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ... » 🌸✨ 8️⃣ جامعه‌ای تحت حمایت خداوند است؛ که این چهار ارزش محوری را داشته باشد: نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر. «وَ لَیَنْصُرَنَّ اللّٰهُ مَنْ یَنْصُرُهُ»، «الَّذِینَ إِنْ مَکَّنّٰاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقٰامُوا الصَّلاٰةَ» ✨🌸 9️⃣ زکات، همتای ناگسستنی نماز است. «أَقٰامُوا الصَّلاٰةَ وَ آتَوُا الزَّکٰاةَ» (در ۲۸ آیه‌ی قرآن، زکات در کنار نماز آمده است). 🌸✨ 🔟 امکانات، بیش از چند روزی در دست شما نیست. «وَ لِلّٰهِ عٰاقِبَةُ الْأُمُورِ» ✨🌸 1️⃣1️⃣ تکذیب دشمنان، نباید مانع ادامه‌ی راه شود. «وَ إِنْ یُکَذِّبُوکَ...» 🌸✨ 2️⃣1️⃣ برای عبرت و تربیت، از تاریخ استفاده کنید. «قَبْلَهُمْ» ✨🌸 3️⃣1️⃣ تبهکاران، مهلت خداوند را نشانه‌ی محبت یا غفلت او ندانند. «ثُمَّ أَخَذْتُهُمْ» 🌸✨ 1️⃣4️⃣ قهر خدا بر ستمگران حادثه نیست؛ یک جریان است. «فَکَأَیِّنْ» ✨🌸 1️⃣5️⃣ سفرهای علمی و تجربی، کاری ارزشمند و راهی مطلوب برای گسترش شناخت است. «أَ فَلَمْ یَسِیرُوا» 🌸✨ 1️⃣6️⃣ زمین و زمان، کلاس درس است و کسانی که عبرت نمی‌گیرند سزاوار توبیخ هستند. «أَ فَلَمْ یَسِیرُوا فِی الْأَرْضِ» پاورقی ________________ ۱. تفسیر نور، تالیف استاد محسن قرائتی ۲. ویراستاران: خانمها حمیدیان و شوندی ✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨ تقدیمی👆 اندیشکده علوم "قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی مجازی" ══✨✧🌸✧✨══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ خدای مهربون‌تر از مادر، چرا ما را میسوزونه 😜 😁نمایش طنز: کاری از تیم پاسخگوها: مرتضی‌ کهرمی ‏‌ ▬▬▬▬▬▬▬ 🎭 ▬▬▬▬▬▬▬ ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 تقدیمی اندیشکده "علوم قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 🔹 «نکات مربوط به تغذیه» (نکته هفتم: چرا تغذیه مهم است؟) 🌼 دقایقی_پای_نکات_تربیتی 🎙 استاد: تراشیون ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🍂 حدیث_روز 🌸 رسول خدا (صلی الله علیه و آله) : 🧔‍♂ بهترین مردان امت من، کسانی هستند که نسبت به خانواده خود خشن و متکبر نباشند و بر آنان ترحم و نوازش کنند و به آنان آزار نرسانند. 📚 مکارم الاخلاق، ص ۲۱ ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 💐مناسبات خانواده، در تفکرات مختلف معاصر 📚 منبع: اندیشکده زوج 📝 ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] مقدمه متن حاضر برگرفته از یک پژوهش با موضوع تحلیل "مبانی معطوف به خانواده و مناسبات آن است." پرداختن به این موضوع، یکی از محورهای تعیین‌کننده مرزهای گفتمانی، و بیان الگوی سوم با دو رقیب خود یعنی الگوی زن شرقی و زن غربی است. این نوشتار خلاصه از پژوهش مذکور است که به بازخوانی گفتمان معطوف به خانواده و ابعاد مختلف آن نزد این سه الگو می باشد. ❇️ در گفتمان و الگوی غربی درباره زن که جریان فمینیسم اسلامی و روشنفکری، داعیه‌دار آن هستند، مفاهیمی چون: ✅اهمیت خانواده، ✅نقش‌های خانگی زن، ✅مادری، ✅همسری، ✅خانه‌داری، ✅تربیت فرزند، ✅کدبانوگری، ✅ازدواج بهنگام، ✅فرزندآوری، ✅تمکین، ✅ولایت یا سرپرستی و... اهمیت و جایگاهی ندارد. در این ديدگاه، امور اشاره شده، چندان جایگاهی ندارد، و حتی گاه این مفاهیم، محور نقدها و مخالفت‌های جدی در این گفتمان، واقع شده‌است. به عبارتی، در این گفتمان، نه تنها هیچ ردپایی از اهمیت و لزوم توجه به این مفاهیم، مشاهده نمی‌شود، بلکه حتی مخالفت‌ها، تحقیرها و اعتراض‌های بسیاری را نیز در این باره می‌توان یافت. ❇️ در واقع گفتمان زن غربی، صورت‌بندی خود از خانواده و مناسبات آن را با مرکزیت «حقوق زن» ارائه داده و بر مفاهیمی چون فردیت اعضاء، روابط دموکراتیک، تشابه نقش‌ها و استقلال زن از مرد تاکید دارد. 🌺🍃🌺🍃🌺 ادامه دارد...⬅️ ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 ۱. اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ➡️ادامه ی قسمت قبل 💐مناسبات خانواده، در تفکرات مختلف معاصر (قسمت دوم و پایانی) 📚 منبع: کانال اندیشکده زوج 📝 ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] ...نقطه مقابل این تصویر از زن را (که در قسمت اول گفته شد) در گفتمان زن شرقی از خانواده و روابط اعضای آن می‌توان ملاحظه کرد. این گفتمان، با مرکزیت «تمکین زن» و با هم‌نشینی مفاهیمی چون تفاوت‌های جنسیتی، تقسیم نقش، اقتدار مرد، محوریت زن در خانه و... صورت‌بندی می‌گردد. ❇️ گفتمان و الگوی سوم، مناسبات خانواده را برمبنای «سازش» و با تاکید بر مفاهیمی چون تکریم زن، پیوندهای عاطفی در خانه با محوریت زن، حقوق متقابل زوجین و... توضیح می‌دهد. براین اساس، تفاوت عمده رویکرد سوم، با تفکر زن شرقی یا رویکرد دوم، در چند عرصه بروز می‌کند. تفاوت اول، در غلبه نگاه هنجارین به حضور زن و نگاه توصیفی به حضور مرد در درون خانواده نزد گفتمان زن شرقی است. در رویکرد دوم (نگاه شرقی) بیشتر از هر چیزی بر روی وظایف و تکالیف زن در قبال خانواده، شوهر و فرزندان تاکید شده و از حقوق زن در درون خانه کمتر سخن به میان می‌آید. ❇️ از طرفی، درباره مردان غالبا بر مسئولیت‌های اقتصادی او در قبال خانواده تاکید شده و از وظایف و تکالیف او نسبت به حقوق همسر چندان حرفی زده نمی‌شود. حجم انبوهی از بایدها و نبایدها قانونی، فقهی و اخلاقی ناظر به تکالیف زن در خانواده، در کنار سهم ناچیزی از توصیه‌های اخلاقی به مردان مبنی بر خوشرفتاری با همسر و یا تامین نفقه اعضای خانواده گواه بر این مدعاست. اساسا توصیه به کوتاه آمدن و سازش در مواقع اختلاف در این گفتمان بیشتر خطاب به زنان است. ❇️ در رویکرد و گفتمان سوم که رهبری انقلاب به عنوان نظریه‌پرداز این الگو قابل طرح است، کاملا متفاوت با رویکرد دوم است. ایشان ، در کنار تاکید بر وظایف و تکالیف زن در خانه و در قبال همسر، بر حقوق متقابل زوجین و حق زن بر عهده شوهر و تکلیف مردان درباره رشد و تعالی فردی و نحوه رعایتِ شان و شخصیت زن به یک اندازه تاکید می‌کنند. ، منویات متعدد ایشان مبنی بر ضرورت حمایت و پشتیبانی قانونی از حقوق زنان در خانواده نیز گواهی بر تفاوت رویه ایشان با گفتمان زن شرقی در مواجهه با مناسبات زن و خانواده است. ❇️ تفاوت دوم، بین دو گفتمان اخیر اینجاست که در گفتمان زن شرقی، هم‌نشینی وثیق و غیرقابل تفکیکی میان زن و خانواده وجود دارد که گویی هویت زن را ذیل سایه خانواده و هویت‌های خانگی او اعم از همسری، مادری و خانه‌داری تعریف می‌کند و حیث استقلالی برای شخصیت و هویت فردی زن قائل نیست. اگرچه کمتر ارجاع مستقیمی از اندیشمندان معاصر ذیل رویکرد اسلامی مبنی بر عدم لحاظ هویت و شخصیت فردی زن مستقل از هویت خانوادگی او یافت می‌شود، اما دلالت‌های فرامتنی حاکی از ادغام هویتی زن و خانواده نزد این رویکرد است. ❇️ فربه‌گی و غلظت ادبیات موجود ذیل مفاهیم خانواده‌محوری، مادری، فرزندآوری، تربیت فرزند، همسرداری، خانه‌داری، ولایت شوهر، تمکین، تناسب نقش‌ها با تکوین زنان، التزام به خانه، آسیب‌های اشتغال زنان و... در این گفتمان گواهی بر مدعای ماست. در حالی که در ادبیات رهبری به عنوان محور فکری گفتمان الگوی سوم، اگرچه محوریت زن در مناسبات خانواده و ترجیحات مصرّح برای نقش‌های خانگی زن به چشم می‌خورد، اما ادغام هویتی زن و خانواده از گفتمان ایشان قابل استخراج نیست و ایشان برای زن و خانواده دو هویت مستقل قائل هستند. پایان 🌺🍃🌺🍃🌺 ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 ۱. اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎙استاد حسادت دو جوره: یه جاهایی حقه / یه جاهایی جهنمی! ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
1_8721553543.attheme
94.2K
🔰 با این پست زمینه ایتاتون مزین به عکس سردارسلیمانی میشه امتحانش کنید 🍃✿✿✿🌷 ⏮ کانال‌عطر‌گل‌نرگس‌در‌ایتا 🌷✿✿✿🍃 متن آبی لینک است جهت عضویت عزیزان مشتاق
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 🔹 «نکات مربوط به تغذیه» (نکته هشتم: آثار تغذیه‌ی جمعی) 🌼 دقایقی_پای_نکات_تربیتی 🎙استاد: تراشیون ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
همسرم فحاش و بددهن چکار کنم.MP3
10.01M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🌼 همسرم فحاش و بددهن،🗣 چکار کنم؟؟ 🎙علی_بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🌻 اطلاعیه🌻 برگزاری پنجمین دوره آموزش "غنی سازی روابط زوجین"👇 اندیشکده مجازی "خانواده، تربیت فرزند و اصلاح سبک زندگی" در نظر دارد، پنجمین دوره عمومی "غنی سازی روابط زوجین" را به صورت مجازی اجرا نماید. دوره زیر نظر آقای دکتر ریاحی و خانم دکتر عابدین زاده و با استفاده از دروس ویدئویی و متنی دکتر حبشی و سایر اساتید، انجام می گیرد. 💠 روش آموزش: با استفاده از بسته های آموزشی در قالب متن و صوت، فیلم و... . بیشترین مشکلات و تعارضات زوجین به این برمی گردد که آنها اصول ارتباط مؤثر را بلد نیستند و موانع ارتباطی زیادی وجود دارد که باعث می شود ، ختم شود و بعد از گذشت زمان از هم سردتر شوند. نیز از این روابط سرد بیشترین آسیب را می‌بینند. اگر می خواهید محیط خانه أمن و آرام باشه و در مورد خود و همسرت به شناخت بهتری برسی، حتما به دنبال آگاهی باشید، ما شرکت در دوره... را که به زودی در کانال اندیشکده ، اطلاع رسانی می شود، پیشنهاد می کنیم. ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🌷 چه بسیار گناهانی از ما که با یک لبخند به فرزند و همسرمان، بخشیده شد!! 🌷 آیت الله سید علی قاضی می فرماید: خوشحال کردن انسان محزون، چه با بذل مال، چه با سخن نیکو ، چه با کنار او نشستن، گناهان را پاک می کند. فقط کافیه دلِش رو شاد کنی ✅ رفتی بازار یه کش مو واسه دخترت بخر دلش رو شاد کن❤️ ✅ رفتی مغازه یه خوراکی کوچولو هم شده واسه خانواده بخر، خوش حال میشن❤️ ✅ اگر دیدی همسرت ناراحته برو پیشش بشین بگو غمت نباشه، من کنارتم❤️ ✅ وقتی میخوای غذا پخت کنی، ببین خانواده چی دوست دارند، همون رو درست کن❤️ ✅ موقع سفره انداختن به خانومت کمک کن، خوشحال میشه❤️ ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🟣 اگر دیدی گره ای داری وا نمیشه.... 🎙دکتر_سعید_عزیزی ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
صدا ۰۳۴_sd-۱.m4a
7.61M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ تدابیر فصل زمستان ☃️ (بخش_اول) 🎙علی_بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
تدابیر فصل زمستان.m4a
4.71M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ تدابیر فصل زمستان ☃️ (بخش_دوم) 🎙 علی_بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 🔹 «نکات مربوط به تغذیه» (نکته نهم و دهم) 🌺دقایقی_پای_نکات_تربیتی 🎙استاد: تراشیون ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ❤️ حساسیت قبل عقد کنان 🎙دکتر: محمود_انوشه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
•✿°❀ °🌸✨﷽✨ 🌸°❀°✿• 🕸️🕷️ در سوره عنکبوت دو معجزه زیباست ✍️ نوزریان 🌸°❀°🌸°❀°🌸°❀°🌸 ✨﴿ مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ ﴾ (العنكبوت/ ۴۱) [ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺧﺪﺍ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﺎنی ﮔﺮﻓﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻋﻨﻜﺒﻮﺕ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺎﻧﻪ‌ﺍی (بی‌ﺩﻳﻮﺍﺭ، بی‌ﺳﻘﻒ ﻭ بی‌ﺣﻔﺎﻅ) ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻮﺩ ﺑﻨﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ بی‌ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺳﺴﺖ ﺗﺮﻳﻦ ﺧﺎﻧﻪ‌ﻫﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﻋﻨﻜﺒﻮﺕ ﺍﺳﺖ؛ ﺍﮔﺮ ( ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻭﺍﻗﻌﻴﺖ ) ﻣﻌﺮﻓﺖ ﻭ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ( ﺑﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻧﻤﻰ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ.) ۱- چرا عنکبوت در قرآن به صیغه مونث ياد شده؛ در حالیكه عنكبوت مذكر است؟ ‌ آيه ميگويد مثل الذين  اتخذوا من دون الله اولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا عنكبوت مذكر يا مونث است؟ آيا هذا عنكبوت يا هذه عنكبوت گفته مي‌شود؟ درستش هذا عنكبوت است؛ چونکه مذکر است پس چرا تاء مونث در كلمه اتخذت آمده؟؟ منكرين و شكاكان به قرآن ايراد گرفتند و گفتند كه: اين خطايی از قرآن است؛ العياذ بالله! گفتند كه: بايد كمثل العنكبوت اتخذ بيتا گفته بشه چونکه عنکبوت مذکراست. ولی پروردگار اراده کرد معجزه‌ای در این مورد بیاورد؛ نشانه‌ای برای تقویت قلب‌هایمان، و کافران را ذلت و خواری بیفزاید. تکنولوژی امروزی ثابت كرد كه: فقط عنكبوت مونث(ماده) می‌تواند تار بتند؛ در حاليكه عنكبوت مذكر (نر) از تارهای خود فقط برای جابجايی بين درختان و اماكن استفاده مي‌كند و قادر به تنيدن تار نيست . اگر خداوند متعال در آیه خود می‌فرمود: کمثل العنكبوت اتخذ بيتا، آيه از نظر علمی خطا و اشتباه می شد؛ ولی خداوند متعال تاء مونث را در آيه آورد تا ايمان در دلهايمان تقويت گردد و بدانيم كه كلام حق است ۲- عنكبوت مونث بعد از به دنيا آوردن فرزندان، عنكبوت مذكر را می‌كشد و بخارج از منزل می‌اندازد!! بعد از اينكه فرزندان عنكبوت بزرگ شدند، مادر خود را می‌كشند و بخارج از خانه می‌اندازند! عنکبوتها خانواده عجيبی هستند، از بدترين خانواده‌ها، بمعنای واقعی؛ خداوند در قرآن كريم وصف كرده این خانواده را، ﴿ و ان اوهن البيوت لبيت العنكبوت لو كانوا يعلمون﴾ و همانا سست‌ترین خانه‌هاست؛ خانه عنکبوت، اگر بدانید همه به سست بودن تار عنکبوت توجه دارند اما منظور سوره از ذکر داستان خانواده و تار عنکبوت این است که؛ در این خانه همیشه فتنه وجود دارد؛ بنا بر این هشدار می‌دهد که؛ فتنه‌ها همچون تار عنکبوت پیچیده و گرفتار کننده هستند و اهل فتنه بالاخره خودشان قربانی فتنه می‌شوند. ✍️ از شگفتیهای خلقت، این نحوه زندگی عنکبوت است؛ تفکر عمیق لازم است؛ تا دلیل برخی قتلها و طلاق‌ها تفهیم شود... ♻️ ✿♻️ ✿♻️ ✿♻️ تلگرامhttps://eitaa.com/atrgolenarges313 ┄┅┅✿■⊰❀⊱■✿┅┅┄ متن رنگی لینک است جهت عضویت عزیزان مشتاق اگه بنظرت مطالب برای دیگران مفیده 👈 براشون بفرست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ پاسخ به شبهات به سبک دهاتی های عاقل تر از ما😜 🎥فضای ولنگار مجازی پر شده از بلاگرهایی که برای جذب فالور هر شبهه ای را به مخاطب القا می‌کنند، و جوانان ما هم که ماشاالله .... اما پاسخ به این شبهات گاهی به همین سادگیست! که دهاتی های ما هم ... ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع» ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌   ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🍂 موفقیت از نقطه ای آغاز میشه که... 🎙دکتر: محمود_انوشه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
✨࿐🕊️•﷽•🕊️࿐✨ 🏴 ✨شرح حدیث شریف کساء (قسمت چهارم) سخنران: استاد صادقزاده ✿❀✨ ✿ ✿ ✿✨❀✿ ✨﴿ قالَ اِنّى اَجِدُ فى بَدَنى ضُعْفاً ﴾ « فرمود: من در بدنم  سستی و ضعفی درک می کنم. ضُعف ناتوانی بدن است و ضَعف، ناتوانی عقل را گویند. در این فقره می‌فرماید: به تحقیق من در بدنم ضُعف را وجدان کردم.  اِنّى حرف تحقیق است؛ یعنی در متن واقع و نفس الامر در بدنم ضُعفی دریافتم.  استخدام کلمات در کلام معصوم بسیار دقیق است؛ بدن و تن با هم تفاوتهایی دارند.  ✨🍃✿🌼✿🌼✿🍃✨ همه مخلوقات ظاهری دارند و باطنی. صورتی در زیر دارد آنچه در بالاستی    انسان حقیقتی است ممتد از فرش تا فوق عرش. فرش او بدن و تن اوست و بالاتر از این ظاهر، خیال و عقل و فوق عقل است که عرش و فوق عرش اوست. آنچه در خواب می‌بینیم صور خیالیه است. فرق خیال و نشئه طبیعت در این است که خیال مادی نیست ولی برخی احکام ماده مثل شکل و رنگ و حجم را دارد. مرتبه عقل، فوق مرتبه خیال است که مجرد از ماده و کلیه احکام ماده است. مرتبه خیال مرتبه بین جسم و عقل است. از خیال تعبیر به برزخ هم می‌شود؛ زیرا برخی از احکام عالم ماده را دارد و از طرفی هم شبیه عالم عقل مجرد است. عقل مجرد است یعنی معنیِ صرف و کلی است؛ فعلیت تامه و کمال محض است. ✨🍃✿🌼✿🌼✿🍃✨ عقل کلی نگر است؛ برخی می گویند: خانمها جزیی نگر هستند و آقایان کلی نگر. در حالیکه هر کس اهل خیال باشد جزیی نگر است چه مرد و چه زن؛ و عقلا کلی نگرند:   ✨﴿ َأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ﴾(مائده/۱۰۳)  بيشترينشان بى‌خردند. از خیالی صلحشان و جنگشان وز خیالی فخرشان و ننگشان دروازه های ملکوت به روی اهل عقل باز است؛ البته عقلی که خالص باشد و مشوب( آمیخته) به وهم نباشد. در روایات از عقل الهی اینگونه تعبیر شده: ✨« عبد به الرحمن و اکتسب به الجنان  که چنین عقلی همان رسول باطنی است نه عقل مشوب به وهم و عقل معاش که عقل ساقط و جزیی است.» ✨🍃✿🌼✿🌼✿🍃✨ ⬅️ عقل جزیی، عقل را بدنام کرد؛ عقل جزئی همان وهم است که ادراک معانی جزئی می‌کند و اکثریت مردم در این مرتبه‌ی عقلی متوقف‌اند. سلطان حاکم بر قوای حیوانی همین وهم است لذا   عقل معاش فقط به فکر تامین جنبه حیوانیت ماست و دلیل این همه فساد در عالم همین خیال و وهم جدای از عقل الهی است. ✨🍃✿🌼✿🌼✿🍃✨ ✨﴿ ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ﴾ « به سبب اعمال مردم، فساد در خشكى و دريا آشكار شد .(روم/۴۱) آنجائیکه عقل حاکم باشد؛ فساد برمی‌خیزد؛ چون عقل صلح و صلاح محض است. عابد حقیقی حق متعال، عقل است و آنکه از عقل بهره ندارد عبادتش خیالی است و خیال چون عبادت کند ولو ۶هزارسال، آخر کار تکبر ورزد و بی ادبی کند مثل شیطان و یا شیاطینی که نماز خواندند سر امام به بالای نیزه زدند. اما اگر خیال، تحت تصرف عقل باشد؛ محل شکار صور نوریه می‌شود.    ✨🍃✿🌼✿🌼✿🍃✨ نماز عاقلانه، « تنهی عن المنکر و الفحشا» است؛ لذا وضعیت کنونی جامعه بشری نشان از عدم بکارگیری عقل در زندگی ماست: گر نه موش دزد در انبان ماست  گندم اعمال چهل ساله کجاست ادامه دارد...⬅️ ❖◈❖◈❖◈❖◈❖◈❖ کانال‌عطر‌گل‌نر‌گس‌‌ https://t.me/httpatrgolenarges313 مهدیار https://eitaa.com/joinchat/1762066922C350ae29c67 ❀🌼❀🌼❀🌼❀🌼❀ ادامه‌ی این پست مفید رو در کانال عطر گل نرگس پیگیری نمایید...
18.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 🔹 «نکات مربوط به تغذیه» (نکته یازدهم: برنامه‌ی زمانی غذای نوزادان و کودکان) 🌺 دقایقی_پای_نکات_تربیتی 🎙استاد: تراشیون ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
دوگانگی در تربیت فرزند ممنوع .MP3
7.47M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ دوگانگی در تربیت فرزند ممنوع 🎙علی_بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨✨⊱━╮ @Quran124 ╰━•⊰ ❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 📖 اندیشکده مجازی علوم "قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی مجازی" بسته سیصد و سی و هشتم را تقدیم می‌کند: ⏬ 📖 پیام یک صوت صفحه ۳۳۸ قرآن کریم «سوره‌ حجّ» ✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨ 📋 ترجمه صوتی و نکات تفسیری را نیز در پیام دوم و سوم می‌بینیم. ⬇️ ═✨✧🌸✧✨═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨✨⊱━╮ @quran124 ╰━•⊰ ❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ↔️ ادامه بسته سیصد و سی و هشتم قرآنی 📖 پیام دو ترجمه صوتی صفحه ۳۳۸ قرآن کریم «سوره‌ حجّ» 📋 نکات تفسیری را در پیام سوم می‌بینیم. ⬅️ ✨🌸✧🌸✧🌸✨ 👆 تقدیمی اندیشکده علوم "قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی مجازی" ═✨✧🌸✧✨═
╭━━⊰✨✨⊱━━╮ @Quran124 ╰━━•⊰ ❀ 🌸 ❀ ⊱•━━╯ ↔️ ادامه بسته سیصد و سی و هشتم قرآنی 📖 پیام سه نکات تفسیری سوره‌‌ مبارکه «حجّ» صفحه ۳۳۸ قرآن مجید [۱] و [۲] ✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨ 1️⃣ مهلت دادن خدا را، نشانه غفلت او و رها شدن خود ندانیم. «یَسْتَعْجِلُونَکَ» 🌸✨ 2️⃣ یکی از سنّت‌های الهی، مهلت دادن به ستمگران است؛ پس عجله ما بیهوده است. «وَ کَأَیِّنْ مِنْ قَرْیَةٍ أَمْلَیْتُ» ✨🌸 3️⃣ ظلم انسان، سبب قهر الهی است. «وَ هِیَ ظٰالِمَةٌ - أَخَذْتُهٰا» 🌸✨ 4️⃣ هشدار انبیا به نفع مردم است. «لَکُمْ» ✨🌸 5️⃣ نیاز مردم به انذار، بیش از تبشیر است. «أَنَا لَکُمْ نَذِیرٌ» 🌸✨ 6️⃣ ایمان از عمل صالح جدا نیست. (هر دو با هم شرط بهره گیری از پاداش‌های الهی است.) «آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّٰالِحٰاتِ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ...» ✨🌸 7️⃣ کفّار، نه حرف تازه دارند و نه منطق؛ تنها کارشان، تلاش برای خنثی کردن راه حق است. «مُعٰاجِزِینَ» 🌸✨ 8️⃣ پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله آخرین پیامبر است. «قَبْلِکَ» (در تمام قرآن درباره ی پیامبر اسلام، کلمه‌ی بعدک وجود ندارد.) ✨🌸 9️⃣ تضاد میان حقّ و باطل، یک جریان دائمی است. « مِنْ رَسُولٍ وَ لاٰ نَبِیٍّ إِلاّٰ إِذٰا تَمَنّٰی أَلْقَی الشَّیْطٰانُ...» 🌸✨ 🔟 در تضادّ میان حقّ و باطل، خداوند باطل را محو و حقّ را تثبیت می‌کند. «فَیَنْسَخُ اللّٰهُ... ثُمَّ یُحْکِمُ» ✨🌸 1️⃣1️⃣ در پیروزی حقّ بر باطل عجله نکنید. («ثُمَّ» رمز دراز مدّت است) 🌸✨ 2️⃣1️⃣ علم آن است که به انسان قدرت تشخیص حقّ از باطل را بدهد. (و تنها محفوظات تقلیدی و سطحی نباشد.) « و لیعلم انه الحق...» ✨🌸 3️⃣1️⃣ علم، ایمان و خضوع از مراحل تکامل انسان است. «أُوتُوا الْعِلْمَ، فَیُؤْمِنُوا، فَتُخْبِتَ» 🌸✨ 1️⃣4️⃣ هر کس گام اوّل ایمان را برداشت؛ خداوند او را به گام‌های بعد هدایت می‌کند. « فَیُؤْمِنُوا... إِنَّ اللّٰهَ لَهٰادِ الَّذِینَ» ✨🌸 1️⃣5️⃣ چون مرگ و قیامت ناگهانی است؛ هرگز غافل نباشیم. «بَغْتَةً» 🌸✨ 1️⃣6️⃣ بعد از برپایی قیامت، فرصتی نیست که گذشته‌ی خود را جبران کنیم. «عَقِیمٍ» پاورقی __________________________ ۱. تفسیر نور، تالیف استاد محسن قرائتی ۲. ویراستاران: خانمها حمیدیان و شوندی ✨🌸✧🌸🌸✧🌸✨ تقدیمی👆 اندیشکده علوم "قرآن، عرفان، اخلاق و عقاید" وابسته به "دانشگاه ملی مجازی" ══✨✧🌸✧✨══