🌺تربیت فرزند
سوال:
🌹ـ دختر 3 سالهای دارم که وسایل همسالان را میگیرد. با این مشکل چگونه برخورد کنم؟
🌹جواب:
این گونه رفتارها برای کودک 3 ساله طبیعی است و در کودکان زیر 4 سال فراوان دیده میشود؛ البته درجهی آن متفاوت است. کودکان، در این سنین گمان میکنند مالک همهی اشیا هستند. نگران نباشید و بکوشید تنشها را کم کنید؛ زیرا طرف مقابل فرزند شما هم کودکی است که به طور طبیعی، رفتاری مشابه از خود نشان میدهد. سعی کنید جلو نهادینه شدن این رفتار را بگیرید.
در تشدید این رفتار، عللی میتواند مؤثر باشد:
1. آموزش از بزرگترها و همسالان: گاهی بزرگسالان (والدین، خواهر و برادر) و همسالان بر سر اموال میجنگند و این رفتار، به کودک منتقل میشود. بکوشید محیط را اصلاح کنید.
2. آموزش عملی از دیگران: گاهی همسالان یا برادر و خواهر، اشیایی را به زور از او میگیرند و به طور عملی، این رفتار را به کودک میآموزند. جلو رفتار آنها را بگیرید.
3. نیاز: برای فرزندتان لوازم و اسباببازیهای مورد نیازش را در حد متعارف تهیه کنید.
🌺چـنـد توصیـه
أ. پرهیز از زور: وقتی اسباببازی دیگران را میگیرد: سعی نکنید به زور از او پس بگیرید؛ زیرا سبب قشقرق بیشتر کودک و آسیب احتمالی به شیء میشود.
ب. آموزش مالکیت: به کودک خود بیاموزید که مالک همه چیز نیست و هر اسباببازی یا وسیلهای، از آن شخص خاصی است.
ج. استفاده از روش پرت کردن حواس: از این روش برای سنین زیر 2 سال و تا حدودی سن کودک شما میتوان استفاه کرد. سعی کنید به ویژه در مهمانیها، شیء دلخواه او را همراه داشته باشید و هرگاه خواست اسباببازیهای کودکان دیگر را بگیرد، اسباببازی دلخواهش را به او نشان دهید؛ به احتمال فراوان، حواسش پرت خواهد شد. اگر چنین اتفاقی نیفتاد، اسباببازی دلخواهش را به همان کودکی که میخواهد اسباببازیاش را بگیرد، ارائه کنید؛ به طور قطع به چنین معاملهای راضی نخواهد شد و وسیلهی کودک دیگر را رها خواهد کرد.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
سخنرانی کوتاه ۵.m4a
4.13M
#شش_دعای_امام_جواد
برای علی ابن مهزیار
🎙استاد سید علی نوروزی
1⃣خدا به تو جزا بده
2⃣خدا تورا به بهشت جا بده
3⃣در دو دنیا ذلیل نشی
4⃣در آخرت با ما محشور بشی
5⃣بهترین جای بهشت بری
6⃣روز قیامت رحمت خدا
#امام_جواد
کانال پرسمان دینی و شرعی
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
💥خدا كه به همه مَحرم است ، پس چرا در نماز مردان و زنان باید خود را بپوشانند؟
✍ همیشه پوشیدن لباس به خاطر مسأله مَحرم و نامَحرمی نیست، بلكه گاهی پوشیدن لباس جنبه تكریم و ادب دارد.
معمولاً افراد در خانه خود، لباس ساده می پوشند ولی وقتی مهمان وارد خانه می شود، به احترام مهمان، لباس كامل و مناسب می پوشند و اگر قرار باشد در مجلس عروسی شركت كنند، لباس كامل تری بر تن می كنند.
این تغییر لباس ها، به خاطر ادب و احترام مهمانان مجالس است.
حضور در محضر خداوند در حال نماز نیز مقتضی پوشیدن لباس مناسب و كامل است.
حضور نظامیان در مراسمات خودشان حتما باید با لباس مخصوص باشد، وگرنه خلاف محسوب می شود حضور زنان در نماز هم بایستی با پوشش کامل باشد.
📖 پرسش های مهم پاسخ های کوتاه، استاد محسن قرائتی
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
🌷﷽؛
تفاوت های نماز و روزه
#بخش_اول
🔹نماز و روزه ضمن داشتن مشتركات فراوان، فرق هايى نيز دارند:
🍃1. ترک نماز، كفاره ندارد برخلاف روزه واجب رمضان و برخى از روزه هاى واجب ديگر كه كفاره دارد.
🍃2. اگر كسى نماز قضا بر گردن دارد، مى تواند نماز مستحبى بخواند ولى اگر روزه واجب بدهكار باشد، نمى تواند روزه مستحبى بگيرد.
🍃3. غسل مس ميت در صورتى كه واجب شده باشد، براى خواندن نماز لازم است، ولى براى روزه لازم نيست.
🍃4. طهارت شرط واقعى نماز است، برخلاف روزه كه طهارت شرط آن نيست. یعنی اگر بدن یا لباس_ بدون جنابت عمدی _ نجس شود روزه صحیح است ولی در نماز باید حتما طهارت داشته باشیم.
🍃5. اگر كسى بعد از ظهر سفر كند، نمازش شكسته مى شود، ولى روزه اش باطل نمى شود.
🍃6. اگر كسى درمناطق تخيير (مسجدالنبى، مسجدالحرام، مسجد كوفه و حرم حسينى) سفر كند، در خواندن نماز مخير است كامل بخواند يا شكسته ولى در روزه گرفتن چنين اختيارى ندارد.
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
🌹سوال
پسر 8 سالهای دارم که پرخاشگر است. علت این رفتار او چیست و چگونه باید با او برخورد کرد؟
🌹جواب:
پرخاشگری کودک در حدود 8 سالگی عللی دارد:
1. محیط: محیط خانه، مدرسه و محله میتواند کودک شما را پرخاشگر کند. با توجه به نقش الگویی پدر و مادر و دیگر اعضای خانواده، نزدیکان، معلمان و همسالان برای کودک، اگر یکی از نامبردگان پرخاشگر باشد، این رفتار به او نیز منتقل خواهد شد.
دلیل تأثیر جدی الگوها بر پرخاشگری کودک 8 ساله، این است که وقتی با برادر یا خواهر کوچکتر از خود پرخاشگری میکند، رفتار و گفتارش تا حد فراوانی شبیه الگو است. اصلاح محیط به طور قطع در اصلاح رفتار کودک اثر خواهد گذاشت.
2. گرسنگی: با توجه به افزایش اسید معده هنگام گرسنگی و تأثیر آن بر اعصاب، پرخاشگری دور از انتظار نیست؛ پس توصیه میشود در این حالت، با تذکر و نصیحت و تقاضاهای بیمورد، زمینههای فروپاشی کودک را فراهم نسازید.
3. خستگی: فرزند شما امروز، از صبح زود در اردویی شرکت کرده و فعالیت بدنی و فیزیکی بسیاری داشته و فراوان بازی کرده است. پس از بازگشت از اردو مجبور بوده تکالیف مدرسه را انجام دهد و به برخی کارهای شخصی خود نیز برسد. طبیعی است که این خستگی، زمینههای پرخاشگری او را فراهم میآورد و با کوچکترین جرقه، به مرحلهی فروپاشی خواهد رسید. درک موقعیت فرزند در این حالت، کمک فراوانی به آرامش خانه خواهد کرد.
4. ناکامی: یکی دیگر از علل پرخاشگری کودکان در حدود این سن، ناکامی است. کودک شما مشکلی دارد و نمیتواند آن را حل کند. گاهی این مشکل مربوط به خانه و گاهی مربوط به مدرسه است.
توصیه میکنم در این وضعیت، با آگاهی از مشکلات او، در حل مشکل یاریاش کنید.
اگر فرزند شما مشکل درسی (حل مسائل ریاضی) دارد، حل مسائل، مطلوب نیست؛ بلکه کمک شما به حل مسائل، او را از رسیدن به مرحلهی فروپاشی و پرخاشگری میرهاند.
حل مسائل درسی کودکان به جای آنها، سبب اتکای آنان به غیر میشود و استقلال ایشان را به خطر میاندازد.
5. تمسخر کودک: هیچگاه کودک خود را به سبب سخنان کودکانه یا انتظارات بچگانه تمسخر نکنید. در موارد بسیاری، سخن یا خواستهی او از دید شما بیارزش و غیر قابل توجه است؛ اما از دید او بسیار اهمیت دارد و تمسخر کودک، او را پرخاشگر میکند.
6. جلب توجه: در مواردی، پرخاشگری کودکان برای جلب توجه است؛ چون احساس کرده که هرگاه پرخاشگری میکند، تمام نظرها به او جلب میشود و پدر و مادر، خواهر و برادر بزرگتر و دیگر نزدیکان او را نصیحت میکنند.
در این حالت، هنگام پرخاشگری کودک، به او بیتوجهی کنید و حساسیت نشان ندهید؛ اما در مواقع عادی، توجه بیشتری به او داشته باشید و وقت افزونتری را برایش صرف کنید تا از نظر عاطفی ارضا شود و مجبور نشود برای جلب توجه دیگران، از رفتارهای پرخاشگرانه استفاده کند.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام گناه کنم....😶
گناه کن☺️
اما....❌
🎤 استاد #دانشمند
👒👒👒👒👒👑👑👑👑👑
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61
سلام عرض ادب
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ختم قران داریم عزیزان سروران لطفا همراهی کنند و انشالله ثوابی نصیب همه ما بشه و لبخند امام زمان عج رو ببینیم🌹🌹🌹🙏🙏🙏
لطفا ب تمام عزیزان بگید اجرتون با صاحب الزمان عج 🌹🙏💐
بزرگوارانی ک قصد شرکت دارند بگن ک اسمشون رو ثبت کنیم 🙏👈 @yasr98
کانال پرسمان دینی و شرعی
https://eitaa.com/joinchat/1212809251C886bc4aa61