🔺مردم تگزاس از قطعی گسترده برق رنج میبرند
🔹۱۲۳ هزار مشترک آمریکایی در ایالتهای تگزاس، لوئیزیانا، فلوریدا، کالیفرنیا و پنسیلوانیا در روز جاری با خاموشی گسترده مواجه شدهاند.
🔹۸۰ هزار مشترک در ایالت تگزاس به دلایل نامعلوم با قطعی برق مواجه شدهاند و ساکنان منطقه چروکی در توییتر از مختل شدن زندگی خود بر اثر قطعی برق خبر دادند.
@khate_energy - Link
🔺ظرفیت ۱۰۰ هزار بشکهای صادرات نفت ایران به پالایشگاه حمص سوریه
🔹جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: در سفر اخیر رئیسجمهور به سوریه در اردیبهشت امسال توافقی مبنی بر تعمیرات پالایشگاه ۱۱۰ هزار بشکهای حمص توسط مهندسان ایرانی انجام شد.
🔹بعد از آن تیمی از شرکت ملی پالایش و پخش برای انجام مذاکرات و کارهای مطالعاتی اعزام شد و تقریبا یک ماه بعد از سفر رئیسجمهور، تفاهمنامه تعمیرات پالایشگاه حمص بین ایران و سوریه امضا شد.
🔹با تعمیرات پالایشگاه حمص میتوان روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت ایران را به سوریه صادر کرد و با صدور خدمات فنی و مهندسی به درآمدزایی شرکتهای دانشبنیان ایرانی کمک کرد. به زودی قرارداد این پروژه امضا و اجرا خواهد شد.
🔹تعمیرات پالایشگاه حمص از جنبه اقتصادی یک بازی برد-برد بین ایران و سوریه ایجاد میکند و از جنبه سیاسی نیز با کمک به تامین سوخت محور مقاومت، منجر به تقویت این جبهه خواهد شد.
@khate_energy - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خودکفایی ایران در تامین محصولات کامپوزیتی/ محصولات پتروشیمی را با ۲ برابر قیمت دریافت میکنیم
🔹سعید تاملی دبیر انجمن کامپوزیت ایران گفت: صنعت کامپوزیت در کنار تنوع زیاد، ارزش افزوده بسیار بالایی دارد. مواد اولیه صنعت کامپوزیت عمدتا از طریق بورس کالا تهیه میشود از طرفی در این صنعت کاملا خودکفا هستیم و نیاز به واردات هیچ محصول مشابهی نیست.
🔹کشورهای همسایه و حوزه CIS مهمترین مشتریان صنایع کامپوزیتی هستند. همچنین بزرگترین مانع این صنعت، انحصار پتروشیمیها برای عرضه خوراک است که نتیجه آن خرید محصولات بیش از دو برابر گرانتر از قیمت پایه در بورس است.
🔹چند نرخی بودن ارز سبب شده علاوه بر این که رقابتها سالم نباشد، صنعتگران نیز توان برنامهریزی نداشته باشند.
@khate_energy - Link
🔺تولید سیب در کنار دریاچه ارومیه افتخار نیست/ توقف توسعه محصولات کشاورزی غیرراهبردی
🔹عیسی بزرگزاده، سخنگوی صنعت آب گفت: متاسفم که نیازهای آبی دریاچه ارومیه صرف تولید محصولات غیر راهبری کشاورزی میشود؛ ایران کشوری کم آب است و آب به عنوان یک عنصر حیاتی باید با حداکثر بهرهوری زمینه تضمین امنیت غذایی کشور را فراهم کند نه اینکه صرف تولید محصولات آببر و غیرراهبردی شود.
@khate_energy - Link
🔺فاز نخست توسعه میدان گازی توس کلید خورد
🔹شرکت ملی نفت ایران، توسعه فاز اول میدان گازی توس در شمال شرق کشور را به طور رسمی و برای دستیابی به تولید روزانه ۳ میلیون متر مکعب آغاز کرد.
🔹برای توسعه این میدان در فازهای اول و دوم در مجموع ۸ حلقه چاه جدید با هزینه ۲۰۰ میلیون دلار حفاری میشود و میزان تولید روزانه گاز در فاز دوم به ۵ میلیون متر مکعب میرسد.
@khate_energy - Link
🔺صنعت ایران، نفتیتر از همیشه
🔹طبق گزارش مرکز آمار، رشد اقتصادی گروه صنایع و معادن ایران در فصل بهار ۱۴۰۲ معادل ۷.۳ درصد بوده در حالیکه بدون احتساب نفت این عدد به تنها ۰.۴ درصد میرسد.
🔹این موضوع نشان میدهد که عمده رشد اقتصادی این بخش مربوط به استخراج نفت و گاز طبیعی است که در جدول مرکز آمار رشد اقتصادی ۱۹.۸ درصدی را ثبت کرده است.
🔹افزایش تولید نفت ایران به ۳.۳ میلیون بشکه در روز از جمله عوامل موثر بر رشد اقتصادی گروه نفت در شرایط تحریم در بهار ۱۴۰۲ است.
رسانه خط انرژی را دنبال کنید:
@khate_energy - Link
🔺اختصاصی| ۱۷ پالایشگاه فراسرزمینی با ظرفیت ۲.۵ میلیون بشکه در تیررس ایران
🔹در دو سال گذشته، ایران برای مشارکت و صادرات نفت در ۱۷ پالایشگاه فراسرزمینی اقدام کرده که آمریکای لاتین ۷، آسیا ۴ و آفریقا ۶ سهم از این تعداد دارند.
🔹مجموع ظرفیت این ۱۷ پالایشگاه بیش از ۲.۵ میلیون بشکه در روز است. تاکنون فقط بازسازی پالایشگاه الپالیتو ونزوئلا به مرحله اجرا رسیده که روزانه ۱۰۰ هزار بشکه به صادرات نفت ایران افزوده است.
🔹در بین این ۱۷ پروژه، ۵ پالایشگاه ونزوئلا، پالایشگاه حمص سوریه و پالایشگاه بورکینافاسو جدیتر از بقیه در دست پیگیریست که میتواند معادل یک میلیون بشکه در روز برای صادرات نفت ایران بازارسازی کند.
🔹از ۱۷ پروژه پالایشی، ۴ پروژه رویای آرمانی بولیوار، الفرقلس، هویما و بورکینافاسو برای ساخت پالایشگاه جدید و ۱۳ پروژه برای بازسازی و تعمیرات اساسی مدنظر است. اکثر این پروژهها در مرحله مذاکره و مطالعهاند.
🔹شیوه مشارکت ایران در این پروژهها به صورت صدور خدمات فنی و مهندسی و سهمگیری از نفت موردنیاز پالایشگاههاست که البته ممکن است در مواردی صرفا به صدور تجهیزات محدود شود.
@khate_energy - Link
🔺دریاچه ارومیه جان تازه میگیرد
🔹با اتمام آخرین حلقۀ طرحهای سازهای ستاد احیای دریاچه ارومیه، همزمان با بهرهبرداری از سد چپرآباد زمینه تنظیم و رهاسازی سالانه ۷۱ میلیون متر مکعب آب فراهم میشود.
🔹تأمین بخشی از نیاز زیستمحیطی دریاچه ارومیه مهمترین هدف از اجرای سد چپرآباد است و آب رها شده از سد در مسیر رودخانه کانی رش به گدارچای و نهایتاً به دریاچه ارومیه میپیوندد.
🔹تکمیل طرحهای ستاد احیا در کنار بارش باران زمینه فاصله گرفتن شرایط دریاچه ارومیه از وضعیت کنونی مهیا خواهد شد.
@khate_energy - Link
🔺بیژن زنگنه در اولین اظهارنظر همه موسسات خارجی را دروغگو خواند!
🔹روز گذشته بیژن زنگنه وزیر سابق نفت در مصاحبهای گفت: گویا دروغ برای مسئولان دولت سیزدهم مالیات ندارد. این دروغها هر چقدر هم بزرگ باشند، باز هم مالیات ندارند. اکنون در مورد آمار مربوط به فروش و صادرات نفت ایران هم فقط دروغ میشنویم. بدون احیای برجام هم میتوان صادارت نفت را بالا برد، اما بدون توافق با آمریکا این امر شدنی نیست.
🔹این ادعا درحالیست که اعداد مربوط به جهش صادرات نفت ایران در دولت سیزدهم توسط موسسات معتبر خارجی اعلام شده که طبق آخرین گزارش تانکر ترکرز این عدد به ۱.۸۵ میلیون بشکه در روز رسیده است.
🔹در واقع بیژن زنگنه با این اظهارنظر موسسات کپلر، ورتکسا، تانکر ترکرز، آژانس بینالمللی انرژی، اداره اطلاعات انرژی آمریکا، اویل پرایس، بلومبرگ، رویترز، موسسه SVB، پترولجستیک و ... را متهم به دروغگویی کرده است. گویا همه دروغ میگویند و فقط زنگنه راستگوست.
@khate_energy - Link
🔺جزئیات جدید از ۴۸ نیروگاه حرارتی در دست ساخت
🔹برنامه ساخت واحدهای نیروگاه حرارتی در قالب توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی بخش خصوصی، صنایع و دولتی به ظرفیت ۱۵ هزار مگاوات تا پایان سال ۱۴۰۴ به پیش میرود.
🔹تاکنون ۳۹ واحد نیروگاهی حرارتی و ۴۱ واحد نیروگاهی تجدیدپذیر طی ۲ سال گذشته بهرهبرداری و برق خود را به شبکه سراسری کشور تزریق کرده است.
@khate_energy - Link
🔺وقتی رسانههای اصلاحطلب نیز به ادعاهای شاذ زنگنه اعتنایی نمیکنند
🔹خبرگزاری فارس نوشت، بیژن زنگنه وزیر سابق نفت در مصاحبه اخیر خود ابتدا افزایش صادرات نفت ایران را دروغ میخواند و سپس این نکته را متذکر میشود که اساسا بدون توافق با آمریکا امکان افزایش صادرات وجود ندارد.
🔹اما جهش صادرات نفت ایران به قدری موضوع روشنی است که تجارتنیوز رسانه مصاحبهکننده با زنگنه مینویسد: با توجه به توضیحات زنگنه، اکنون از دولت انتظار میرود در کنار طرح ادعاهای بزرگ، به این پرسش هم پاسخ دهد که آیا توافق پنهانی با آمریکا صورت گرفته است؟
🔹متوجه شدید؟ یعنی این رسانه اصلاحطلب ادعای نخست زنگنه مبنی بر دروغ بودن جهش صادرات نفت را رد میکند! و سعی کرده این اتفاق را به توافقی خیالی بین ایران و آمریکا نسبت دهد.
🔹در واقع ادعای وزیر سابق نفت به قدری دور از واقعیت بود که رسانههای جریان اصلاحات نیز به آن اعتنایی نکردند و اتفاقا خود تجارتنیوز در ادامه با استناد به آمار موسسات خارجی رقم صادرات نفت را تا ۲.۲ میلیون بشکه نیز برآورد میکند.
@khate_energy - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خوراک پلیمریها ۱۵ درصد گرانتر از قیمت جهانی
🔹علیرضا ترک رئیس روابط عمومی انجمن پلیمر گفت: صنعت پلیمر بسیار گسترده است و ارزش افزوده این صنعت از ۲ تا ۸ برابر متغیر است. اما شرکتهای پتروشیمی میتوانند قیمت مواد اولیه را بالاتر از قیمت جهانی به صنایع تکمیلی بفروشند.
🔹صنایع تکمیلی برخی مواد اولیه را از داخل کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درصد بیشتر از قیمت جهانی خریداری میکنند و همین موضوع سبب شده توان رقابت صادراتی صنایع تکمیلی کاهش پیدا کند.
@khate_energy
خط انرژی
🔺بیژن زنگنه در اولین اظهارنظر همه موسسات خارجی را دروغگو خواند! 🔹روز گذشته بیژن زنگنه وزیر سابق نفت
🔺تجارتنیوز مصاحبه خود با زنگنه را از سایتش حذف کرد!
🔹روز گذشته تجارتنیوز در مصاحبهای با بیژن زنگنه وزیر سابق نفت به نقل از وی عنوان کرده بود که ارقام مربوط به افزایش صادرات نفت ایران دروغ است.
🔹حال این رسانه، گزارش و متن مصاحبه بیژن زنگنه را به دلایلی نامعلوم از سایت خود حذف کرده است که شبهات زیادی را پیرامون این مصاحبه ایجاد میکند.
🔹در سابقه این رسانه، جعل اخبار متعددی دیده میشود که از جمله آن میتوان به انتساب یک مصاحبه جعلی به جواد اوجی وزیر نفت درباره درآمد نفتی ایران اشاره کرد.
@khate_energy
🔺تناقضی در کار نیست
🔹روز گذشته دو توئیت از علی نادری مدیرعامل خبرگزاری ایرنا در فضای مجازی چرخید که در ابتدا به نظر میرسد با یکدیگر تناقض دارند.
🔹فارغ از جهتگیریهای سیاسی باید با نگاه نفتی به موضوع نگریست. موضوع ساده است: همزمان میتوان هم منتقد «راهبرد» توسعه با خامفروشی نفت بود و هم در دوره گذار از افزایش درآمد نفتی کشور حمایت کرد.
🔹طبیعی است که در دوره گذار و تا موعد احداث پالایشگاهها و توسعه زنجیره ارزش، ایران باید نفتش را به روشهایی بفروشد تا بودجه کشور تامین شود.
🔹نقد به زنگنه و دولت قبلی این بود که چرا پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانید و زنجیره ارزش نفت را تکمیل نمیکنید؟ در نتیجه تناقضی وجود ندارد.
@khate_energy
🔺حمله دولتمردان سابق به آمار موسسات معتبر/ چرا از افزایش فروش نفت ناراحتند؟
🔹بعد از دروغ خواندن آمار افزایش صادرات نفت ایران بیش از ۱۰ موسسه معتبر خارجی توسط بیژن زنگنه، حال محمدجواد آذریجهرمی وزیر پیشین ارتباطات نیز روز گذشته این ادعا را تکرار کرد.
🔹اما افزایش تولید و صادرات نفت به قدری واضح است که علاوه بر موسسات خارجی در گزارش مرکز آمار و بانک مرکزی نیز تایید شده است. مثلا در گزارش اخیر مرکز آمار، رشد اقتصادی گروه نفت با یک جهش قابل توجه ۱۹.۸ درصد ثبت شده است.
🔹طبق آمار بانک مرکزی نیز رشد بخش نفت و گاز در ۷ فصل دولت سیزدهم به صورت میانگین ۸.۵ درصد بوده، این عدد در دولت رفسنجانی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی به ترتیب ۵.۲، ۳.۷، ۴.۱- و ۳.۷ درصد ثبت شده است.
🔹تا اینجا دولتمردان سابق برای انکار واقعیت، همه مراکز آمار داخلی و خارجی را زیرسوال بردهاند. چرا؟ چون نمیخواهند شکست راهبردشان را بپذیرند و قبول کنند که بدون برجام نیز میتوان نفت صادر کرد.
@khate_energy- Link
🔺ایران برترین کشور جهان در توسعه شبکه آبیاری
🔹بر اساس اعلام کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی (ICID)، جمهوری اسلامی ایران موفق شد، عنوان بهترین کمیته ملی در حوزه آبیاری و زهکشی میان کشورهای دنیا را به خود اختصاص دهد.
🔹هدایت اعتبار به ۲۴۰ طرح نیمهتمام کشور و توسعه ۱۳۸ هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی از جمله دلایل کسب این عنوان به حساب میآید.
🔹شبکه آبیاری و زهکشی بخشی از زنجیره طرحهای آبی است که زمینه هدایت مایع حیات از منابع سطحی و زیرزمینی به دست مردم را فراهم میکند.
@khate_energy - Link
🔺جزئیات نرخ صادرات برق ایران در سال ۱۴۰۰
🔹بر اساس صورت مالی حسابرسیشده توانیر، متوسط نرخ صادرات برق ایران در سال ۱۴۰۰، ۸.۸۶ سنت دلار به ازای هر کیلووات ساعت بوده است.
🔹این در حالیست که متوسط نرخ فروش برق به مشترکان داخلی معادل ۰.۶۳ سنت دلار به ازای هر کیلووات ساعت برق است.
@khate_energy - Link
🔺میلیاردها دلار درآمد نفتی ایران با دلخوشی به برجام از بین رفت
🔹احمد اسدزاده معاون امور بینالملل وزارت نفت گفت: افزایش انکارناپذیر فروش نفت ایران که توسط موسسات بینالمللی و خود آمریکاییها اعلام و تایید شده، محصول ریسکپذیری، عدم دلخوشی به برجام و اجرای راهکارهایی است که قبلا نیز مطرح بود، ولی اهتمامی راجع به آنها مشاهده نمیشد.
🔹اکنون مسئولان دولت گذشته به جای متهم کردن، باید پاسخ بدهند که چرا از ظرفیتها و فرصتهای راهبردی کشورمان در اقصی نقاط عالم با دلخوشی به برجام غفلت کردهاند و کشورمان را از میلیاردها دلار درآمد نفتی که میتوانست صرف آبادانی کشور شود محروم ساختند.
@khate_energy - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فرصت کاهش ۳۵ میلیون لیتری مصرف بنزین با توسعه CNG و LPG
🔹سجاد طاهری کارشناس انرژی گفت: میانگین مصرف و تولید بنزین به ترتیب ۱۲۰ و ۱۰۵ میلیون لیتر در روز بوده و کشور با ناترازی ۱۵ میلیون لیتری بنزین در روز مواجه است
🔹هماکنون زیرساخت افزایش مصرف روزانه ۲۲ میلیون متر مکعب سیانجی وجود دارد. در صورت ورود الپیجی به سبد سوخت نیز میتوان روزانه ۱۳ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی کرد.
🔹اگر توسعه سیانجی صورت نمیگرفت، اکنون میانگین مصرف بنزین بیش از ۱۴۰ میلیون لیتر در روز بود. تاکنون فقط ۲۰۰ هزار خودروی عمومی از ۱.۲ میلیون خودروی تکلیف شده در مصوبه شورای اقتصاد، دوگانهسوز شدهاند.
@khate_energy
خط انرژی
🔺جزئیات جدید از ۴۸ نیروگاه حرارتی در دست ساخت 🔹برنامه ساخت واحدهای نیروگاه حرارتی در قالب توسعه نیر
🔺الزام صنایع به ساخت نیروگاه نتیجه داد/ سومین نیروگاه اختصاصی صنعت به بهرهبرداری میرسد
🔹الزام واحدهای صنعتی به ساخت نیروگاه موضوع مرتبط به دوره حاضر نیست و اولین بار در میانه دهه ۸۰، مسئله ساخت نیروگاه اختصاصی برای صنایع در دستور کار قرار گرفت اما برق ارزان و عدم الزام قانونی سبب شد تا پس از یک دوره نیروگاهسازی صنایع، صنعت دیگر رقبتی برای ساخت واحدهای نیروگاهی از خود نشان ندهد.
🔹در سال ۱۴۰۰ همزمان با شروع فعالیت دولت سیزدهم بار دیگر دولت، بزرگترین مصرف کننده برق کشور را ملزم به ساخت واحدهای نیروگاهی کرد و تصویب قانون مانع زدایی از صنعت برق توسط مجلس شورای اسلامی به الزام مشترکان صنعتی برای ساخت نیروگاه رنگ قانونی بخشید.
🔹۱۹ مهر سال ۱۴۰۰ بلافاصله پس از استقرار دولت، علیاکبر محرابیان و سیدرضا فاطمیامین به عنوان متولی دو وزارتخانه نیرو و صنعت، معدن و تجارت در قالب امضای تفاهمنامهای از احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن خبردادند.
🔹پس از امضای این تفاهمنامه، بررسیهایی به منظور جزئیات ساخت تک تک واحدهای نیروگاهی زیرمجموعه در دستور کار قرار گرفت و ۳ ماه بعد یعنی در تاریخ ۲ بهمنماه سال ۱۴۰۰، اولین قرارداد تفاهمنامه وزارت نیرو و وزارت صمت منعقد شد.
🔹بر اساس آخرین گزارش شرکت برق حرارتی وزارت نیرو از روند پروژههای نیروگاهی صنایع، هم اکنون ۱۸ نیروگاه بخش صنعت وارد مرحله ساخت شده و از این تعداد ۲ واحد نیروگاهی در سایت سمنان با ظرفیت مجموع ۳۶۶ مگاوات برق خود را به شبکه کشور تزریق کرده است.
🔹همچنین اولین واحد نیروگاه اختصاصی فولاد مبارکه با ظرفیت ۳۰۷ مگاوات مراحل سنکرون خود را پشت سر گذاشته و برق خود را به این واحد صنعتی عرضه کرده است. علاوه بر واحدهای نیروگاهی یاد شده، ۱۵ واحد نیروگاهی توسط صنایعی نظیر گل گهر سیرجان، آلومینیوم المهدی، سالکو، فولاد خوزستان، صنعت مس و چادرملو پیشرفت فیزیکی بین ۵ تا ۹۷ درصد دارند.
🔹برنامه ۱۰ هزار مگاوات برق صنایع جزئی از برنامه ۳۰ هزار مگاوات ساخت واحدهای نیروگاهی وزارت نیرو است و تاکنون ۳۹ نیروگاه حرارتی و ۴۲ نیروگاه تجدیدپذیر خارج از واحدهای صنایع برق خود را به شبکه تزریق کردهاند.
@khate_energy - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آخرین وضعیت توسعه نیروگاهها از زبان وزیر نیرو
🔹علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو گفت: در بخش توسعه نیروگاهها سه برنامه جداگانه به ظرفیت ۳۰ هزار مگاوات در دستور کار قرار گرفت که ۱۰ هزار مگاوات برعهده وزارت نیرو بود که تاکنون ۷۳۰۰ مگاوات وارد مدار شده است و پیشبینی میکنیم تا پایان دولت از مرز افزایش ظرفیت ۱۰ هزار مگاواتی عبور کنیم.
🔹همچنین ۱۰ هزار مگاوات دیگر نیز تکلیف و الزام قانونی صنایع است که تا این لحظه ۲ واحد در سمنان وارد مدار شده و واحد سوم نیز فردا در مجتمع فولاد مبارکه اصفهان به بهرهبرداری میرسد.
🔹همراهی وزیر صمت گذشته و وزیر فعلی صمت که از متخصصین حوزه نیروگاهی است، جای تشکر دارد و فردا واحد نخست نیروگاه فولاد مبارکه که واحد گازی است، با شبکه سنکرون میشود و واحد دوم این نیروگاه نیز به زودی به بهره برداری میرسد، ضمن اینکه مقدمات احداث واحد سوم این نیروگاه که واحد بخار است، نیز شروع شده است.
@khate_energy
🔺فهرست ۵ قطعی برق بزرگ دنیا در ۲ سال گذشته
🔹جریان برق به لحاظ درک میزان اهمیت وضعیتی مشابه سلامتی دارد، تا زمانی که برق پایدار داشته باشیم، کسی اهمیت آن را درک نمیکند اما به محض ایجاد دقیقهای خاموشی اهمیت این حامل انرژی بیش از گذشته مشخص خواهد شد.
🔹طی ۲ سال گذشته جریان برق در ایران به شکل پایدار تامین شده اما انسانها در سایر نقاط جهان به اندازه ایرانیها خوش شانس نبودند و قطعی برق گستردهای را تجربه کردند. بر این اساس قصد داریم، ۵ واقعه از قطعیهای گسترده برق که در ۲ سال اخیر در جهان اتفاق افتاده است را مرور کنیم.
1️⃣پاکستان - کل کشور - قطعی برق ۲۲۰ میلیون نفر به دلیل ناترازی برق
2️⃣بنگلادش - کل کشور - قطعی برق ۱۴۰ میلیون نفر به دلیل نبود سوخت
3️⃣آفریقای جنوبی - پریتوریا - قطعی برق ۲.۵ میلیون نفر به دلیل نقص فنی
4️⃣کانادا-مونترال- قطعی برق ۱.۱ میلیون نفر به دلیل سرمای هوا
5️⃣آمریکا - کارولینای شمالی - قطعی برق ۴۰۰ هزار نفر به دلیل تیراندازی در پست
@khate_energy - Link
🔺بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی سه پروژه راهبردی در اصفهان در سفر رئیسجمهور
1⃣ آغاز مرحله دوم پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان:
🔹هدف اصلی در این پروژه انتقال ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب از دریای عمان به استان اصفهان است. نرخ فرونشست زمین در استان اصفهان بسیار بالاست و مهمترین عامل این موضوع استفاده بیرویه از منابع آب زیرزمینی و خشکی زاینده.رود است.
🔹در فاز نخست این پروژه که تنها بخشی از برنامه جامع احیای زاینده رود است، ۷۰ میلیون مترمکعب آب در سال به استان اصفهان منتقل خواهد شد. برای احیاء دائمی جریان زایندهرود نیازمند انتقال ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب در سال به استان اصفهان هستیم.
2⃣ بهرهبرداری رسمی از واحد تصفیه گازوئیل (DHT) در پالایشگاه اصفهان:
🔹 از جمله دستاوردهای این پروژه میتوان به تولید روزانه ۱۶ میلیون لیتر گازوئیل و سوخت پاک مطابق با استاندارد یورو ۵، جلوگیری از انتشار ۳۰۰ تن گوگرد در روز در هوای کلانشهرهای کشور و کاهش گوگرد گازوئیل تولیدی پالایشگاه به کمتر از ۱۰ppm اشاره کرد.
🔹 ارزش مالی این طرح ۵۱۱ میلیون یورو است. با تولید گازوئیل یورو ۵ بخش قابل توجهی از گوگرد منتشر شده در ذرات معلق آلودگی هوای کلانشهرهای بزرگ از بین خواهد رفت.
3⃣ افتتاح فاز اول پروژه نیروگاه فولاد مبارکه:
🔹در جریان این سفر، فاز اول نیروگاه فولاد مبارکه به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات افتتاح خواهد شد، ظرفیت کلی این نیروگاه ۹۱۴ مگاوات است.
🔹 این پروژه از نیمه دوم اسفند سال ۱۴۰۰ آغاز شد و ظرف ۱۸ ماه با سرمایهگذاری ۲۰ هزار میلیارد تومان آماده بهرهبرداری شده است.
🔹 از جمله ویژگیهای این طرح میتوان به دارا بودن بالاترین استانداردهای موجود در نیروگاهها، کاهش میزان مصرف گاز و آب مصرفی، بومیسازی بیش از ۷۰ درصد تجهیزات و اشتغالزایی ۴۰۰ نفر اشاره کرد.
@khate_energy - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بازخوانی| روحانی اگر برجام نبود نمیتوانستیم حتی یک بشکه نفت بفروشیم!
🔹این اظهارات حسن روحانی رئیس جمهور سابق در فروردین سال ۹۵ را با دقت گوش کنید. وی ادعا میکند که اگر برجام، نبود ایران حتی یک بشکه نفت هم نمیتوانست صادر کند و به مدد برجام الان صادرات نفت و میعانات گازی مجموعا حدود ۲ میلیون بشکه هست.
🔹حال بعد از دو سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم و با پیشبرد راهبرد بی اثر کردن تحریم، طبق آمار موسسه تانکر ترکرز صادرات نفت خام ایران به ۱.۸۵ میلیون بشکه در روز رسیده است.
@khate_energy - Link
🔺ساخت ۱۸ واحد تولید برق در برنامه الزام صنایع به نیروگاهسازی
🔹براساس گزارش شرکت برق حرارتی در قالب الزام قانونی ساخت نیروگاه توسط صنایع، هماکنون ۱۸ واحد نیروگاهی با ظرفیت ۵۶۹۶ مگاوات در حالت ساخت است.
🔹تاکنون ۳ واحد نیروگاه صنایع افتتاح شده و ۴ واحد نیروگاهی دیگر تا پایان سال ۱۴۰۲ برق خود را به شبکه تزریق میکند.
@khate_energy - Link