فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 شناورهای ایرانی در مسیر هاب تجارت سوخت
🔸عباس شریداوی مدیر بندر صادراتی ماهشهر:
🔹بندر صادراتی ماهشهر، هاب تجارت فرآوردههای نفتی محسوب میشود. این بندر از سال ۱۳۹۸ به دنبال تامین شناورهایی بود که بتواند پهلودهی نفتکشها را انجام دهد.
🔹با همکاری پالایشگاه آبادان بعد از ۴۰ سال، یک شرکت ایرانی توانسته شناورهایی با استانداردهای جهانی را تولید کند و آن را وارد بندرصادراتی ماهشهر کند.
@khate_energy
🔺 خط قرمز کریدور زنگزور بر رویای هاب گازی ایران
🔹زینب قیصری رئیس فراکسیون امنیت انرژی، منابع معدنی و توسعه پایدار مجلس در توئیتر نوشت: چراغ سبز روسها برای ایجاد زنگزور یک لبه ژئوپلیتیک انرژی دارد.
🔹روسیه در قبال این امتیاز کریدوری قصد دارد بخشی از گاز مازاد خود را به آذربایجان صادر کند تا به صورت غیرمستقیم از مسیر «کریدور گاز جنوبی» به اروپا برود.
🔹این رخداد برخلاف منافع ایران برای تبدیل به هاب گازی منطقه است. اکنون زیرساخت انتقال سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز از مسکو به باکو موجود است.
🔹بدین ترتیب به روابط گازی ایران و روسیه آسیب میرسد. هم رویای علیف برای رساندن صادرات گاز به اروپا تا عدد ۲۰ میلیارد متر مکعب تا سال ۲۰۲۷ تعبیر میشود، و هم ۱۰ درصد از گاز مازاد روسیه مصرف میشود.
@khate_energy
🔺 صندوق بازنشستگی نفت به یکی از یاران زنگنه رسید/ تقریبا صفر شدن فروش نفت در سابقه آقای رئیس!
🔹وزیر نفت در حکمی سعید خوشرو را بهعنوان رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی، پسانداز و رفاه کارکنان صنعت نفت منصوب کرد.
🔹خوشرو در دولت دوازدهم، مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت شد که این جایگاه به دلیل حساسیت فروش نفت ارتباط مستقیمی با شخص وزیر نفت دارد.
🔹در دورهای که خوشرو مسئول فروش نفت ایران بود، رقم صادرات به تقریبا صفر رسید و کاهش درآمدهای نفتی منجر به رکوردشکنی تورم بعد از جنگ جهانی دوم شد.
@khate_energy
🔺 ایران پادشاه بازار نفت چین شد
🔹روزنامه فرهیختگان نوشت: میزان صادرات نفت ایران به چین در ماه گذشته میلادی به یک میلیون و ۶۹۷ هزار بشکه در روز رسید و رکوردشکنی کرد؛ رقمی ۲.۵ برابر شرایط غیرتحریمی.
🔹از سال ۲۰۲۱ و با امضای سند همکاری ۲۵ ساله، تاکنون روند فروش نفت به چین صعودی شده و در سال ۲۰۲۴ به عدد یک میلیون و ۴۹۴ هزار بشکه در روز رسیده که ۴.۵ برابر میزان فروش در سال ۲۰۲۰ است.
🔹در سال ۲۰۲۴ سهم ایران از واردات دریایی نفت توسط چین به ۱۴.۱ درصد رسیده درحالیکه سهم این کشور در سال ۲۰۲۰ فقط ۳.۳ درصد بوده است.
🔹در سال ۲۰۲۴ عربستان ۱۳.۶ درصد، روسیه ۱۲.۸ درصد و عراق ۱۱.۴ درصد از بازار واردات نفت چین از طریق دریا سهم داشتهاند و ایران به بزرگترین تامینکننده نفت دریایی چین تبدیل شد.
🌐جهت مطالعه گزارش کامل کلیک کنید.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #انرژی_مدیا | جعبه سیاه خاموشیهای ایران
🔹طبق گزارش وزارت نیرو، رشد مصرف برق در تابستان امسال ۱.۵ برابر پیشبینی بدبینانه بوده. این اتفاق میتواند تا سقف ۵ میلیارد دلار به صنایع آسیب بزند.
@khate_energy
🔺 آدرس غلط عارف درباره حمله سایبری به سامانه سوخت
🔹روز گذشته معاون اول رئیسجمهور گفت: "به سیستم توزیع بنزین کشور حمله شد و ضربه خورد؛ حمله سال دوم هم عین سال اول بود؛ چه کسی باید پاسخگو باشد؟"
🔹البته این صحبت عارف کاملا غلط است، زیرا شیوه نفوذ سایبری به سامانه سوخت در دو حمله، کاملا متفاوت بوده.
🔹 زیرا حمله اول در آبان ۱۴۰۰ از طریق خود سامانه سوخت رخ داد که دلیل آن ضعف در سیستمهای پدافندی و بیتوجهی دولت دوازدهم در ارتقای آن بود.
🔹 اثرات این حمله سایبری در کمتر از یک هفته حذف شد و جالب اینکه این اتفاق در زمان مدیری رخ داد که اکنون نیز مدیرعامل شرکت ملی پخش است.
🔹اما حمله دوم در آذر ۱۴۰۲ از مسیر اینترفیس درگاه بانک ملت رخ داده و ارتباطی با سامانه سوخت و شرکت ملی پخش نداشته است که البته در کمتر از یک روز این حمله دفع شد.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آیا ایران از قطر در پارسجنوبی شکست خورد؟
🔹قطریها ۱۰ برابر ایران از میدان مشترک پارسجنوبی گاز برداشت کردهاند! ادعایی غلط که در فضای مجازی وایرال شد.
🔹اما طبق آمار، سهم ایران از ذخایر گاز پارسجنوبی ۳۶ درصد بوده ولی تاکنون ۴۶.۵ درصد از تولید تجمعی گاز توسط ایران انجام شده است.
🔹به بیان دیگر به نسبت سهم، ایران در تولید گاز از قطر جلوتر است و هماکنون تولید گاز ایران هم ۷۰ میلیون مترمکعب در روز از قطر بیشتر است.
🔹دقت کنید که وضعیت فعلی درحالی رقم خورده که پیمانکاران ایرانی در شرایط تحریم با غولهای بزرگ نفتی دنیا در قطر رقابت کردهاند.
@khate_energy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #انرژی_مدیا | ایران، برنده جنگ ژئوپلیتیک چین، آمریکا و روسیه
🔹 رقابت سه ابرقدرت دنیا این فرصت را برای ایران ایجاد کرده که به بزرگترین تامینکننده نفت چین تبدیل شود.
@khate_energy
🔺 افزایش ۱۳ میلیون لیتری تولید بنزین تا پایان سال با بهرهبرداری از پالایشگاه مهر خلیج فارس
🔸فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم الانبیا(ص):
🔹به دولت چهاردهم پیشنهاد دادیم که در صورت حمایت دولت، میتوانیم فاز نخست پالایشگاه مهر خلیجفارس را تا پایان سال جاری تکمیل کنیم.
🔹اینگونه ۱۳ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ را به تولیدات روزانه بنزین کشور اضافه میکنیم، این پروژه اکنون پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.
🔹توسعۀ میدان آرش از نان شب ما واجبتر است چون این میدان مشترک است و ما نباید از منافع کشور کوتاه بیاییم. باید در این حوزه فعالانه و مطالبهگر عمل کنیم.
🔹منتظر مجوز دولت برای استقرار تجهیزات حفاری هستیم و دکل هم برای این کار داریم. در این میدان کویتیها به کمک آرامکو در قالب شرکت خلیج کار را شروع کرده و در این میدان فعال است.
@khate_energy