فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 درگیری شدید در مرز ونزوئلا و گویان/ ارتش برزیل در آماده باش
♦️رئیس جمهور ونزوئلا به ارتش این کشور دستور داده برای رسیدن به سرحدات تاریخی و مرزی این کشور که حدود دو قرن است باعث بروز اختلافات شدید میان ونزوئلا و انگلیسیها شده، با عبور از خاک برزیل حملات را تشدید کنند.
♦️سرویس اطلاعات برزیل:اگر این اتفاق بیفتد، جنگ به سرعت به کشورهای آمریکای جنوبی و شمالی گسترش خواهد یافت.
♦️لشکرکشی ارتش ونزوئلا از چند محور صورت گرفته است.
♦️درگیریها از روز گذشته شدت گرفته است.
@khatevelayat
🔷 هشدار واشنگتن به تلآویو درباره درگیری در مرزهای شمالی
🔹 روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد: «مقامات امنیت ملی آمریکا نگرانند که یک اشتباه محاسباتی بین واشنگتن و تهران منجر به درگیری منطقهای شود».
🔹 این روزنامه به نقل از یک مقام دولت آمریکا نوشت: «دولت بایدن از اسرائیل میخواهد که از درگیری در مرزهای شمالی خود اجتناب کند».
🔹 در این گزارش آمده است: «از زمان حمله حماس، مقامات اطلاعاتی آمریکا، بایدن را در مورد خطرات جنگ گستردهتر با ایران آگاه کردهاند».
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بالاخره این اسقاطیلی ها به یه دردی خوردند
🔹 با تبدیل شدن به سوژه برای استنداپ کمدی ها موجبات خنده و شادی مردم رو فراهم کردند.😁
این روزها تمسخر اسراییلی ها تبدیل به سوژه ای جذاب برای اکثر بازیگرا و هنرمندان و مردم جهان شده است.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جنگ رسانههای فارسی زبان بالا گرفت؛ درگیری لفظی در آنتن زنده بر دروغگو بودن بیبیسی!
🔶 شهرام همایون: بیبیسی سالیان سال است که دروغ میگوید و این شبکه از اول راستگو نبوده که یک شبه اینطور شود؛ این شبکه ذاتش دروغگو است.
@khatevelayat
در میان فلسطینی ها، نام علی و حسین آنچنان که نام عباس هست به چشم نمی خورد.
ازجمله "محمود عباس" بهایی، ایرانی تبار و از نوادگان عباس افندی(مأمور انگلستان برای تأسیس فرقه ضاله بهائیت) که زمان ناصرالدین شاه از ایران به فلسطین مهاجرت کرد.
مراقبت شود #فلسطین_پسا_اسرائیل دست بهائیان نیفتد!
✍ رضا حاتمی
@khatevelayat
کاربر روس :
این ها یهودیانی هستند که در سال ۱۹۴۰ با این سر و وضع از دست هیتلر فرار کردند و به فلسطین پناه بردند
حالا همین ها ادعا می کنند که فلسطین متعلق به آنهاست!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من و مادرم هردو آتئیست بودیم
اسلام رابطه ی بین ما رو اصلاح کرد
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش هنرمند گیلانی به توهین برزو ارجمند و حمید فرخنژاد علیه مرحومه پروانه معصومی در مراسم وداع با این بازیگر سینمای ایران در مجتمع خاتم الانبیای رشت
اگر تکه نانی داشته باشیم به سگ ولگرد میدهیم ولی از شما دریغ میکنیم چون لیاقت این کشور را ندارید
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دو خانم صهیونیست از اسارت حماس آزاد شدن ملاحظه کنید چی یادشون دادن:))
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من آزادم پس لخت میشم‼️
به اسم دفاع از حقوق زن،اخلاق و ادب و مقام مادر رو استثمار کردند
@khatevelayat
هنری کسینجر در ۱۰۰ سالگی مُرد و آرزوی شکست ایران رو به گور برد
خیلی از آنها استخوانهایشان هم خاک شد، بدنشان هم در زیر خاک خوراک کرم و مور و مار شد، امّا جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.
رهبر انقلاب ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فرمانده کل انتظامی کشور:
سارقانی که بیش از ۱۰ بار سابقهٔ دستگیری دارند و احتمال تکرار جرم آنها وجود داشته باشد بعد از آزادی با پابند و دستبندهای الکترونیکی کنترل میشوند.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش بسیار تلخ و غمانگیز؛ اسرائیل چگونه تمام دنیای یک پدربزرگ را از او گرفت؟!
گزارشی دردناک از شبکه سیانان درباره ماجرای وابستگی دختر بچه چهار ساله فلسطینی به پدربزرگش؛ کودکی که در بمباران رژیم کودککش علیه غزه به شهادت رسید.
" 🇮🇷IranicTV "
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 تنگۀ بابالمندب کجاست؟
🔹 دلیل احساس خطر جدی صهیونیست ها از موقعیت این آبراه چیست؟
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی با مترو به پرند رفت
@khatevelayat
ایران میتواند، نمیخواهد...
✍سید یاسر جبرائیلی
چندی پیش هفته نامه اکونومیست گزارش جالبی را درباره پرونده هستهای ایران منتشر کرد که مضمون آن، قریب به سخن اخیر گروسی بود که گفته ایران مواد هستهای مهمی در اختیار دارد.
در گزارش اکونومیست آمده بود که ایران در حال انتقال تاسیسات غنیسازی خود به منطقهای است که قویترین بمبهای سنگرشکن (Bunker Buster) آمریکا نیز قدرت تخریبش را ندارد.
این مجله نوشته بود "ایران اینک میتواند فیالفور به بمب هستهای دست یابد".
حدود دو دهه بود که دستگاه تبلیغاتی غرب با این ادعا که ایران چند سال/چند ماه با بمب فاصله دارد، پروندهای برای ایران گشوده و موفق به ایجاد یک اجماع بینالمللی علیه تهران شده بود. اینک اما دو اتفاق مهم افتاده است؛
نخستین اتفاق، برملا شدن این ادعای کذب است که قصد ایران از غنیسازی، ساخت بمب هستهای بوده است. غربیها امروز باید به این پرسش پاسخ دهند که اگر قصد ایران ساخت بمب بود، اینک که ظرفیت و قابلیت این را دارد که فیالفور به بمب دست یابد، چرا چنین نمیکند؟ پاسخ روشن است! قصد ایران از غنیسازی هرگز دستیابی به بمب نبوده و رهبر صادقالعهد آن، بارها بر این امر تصریح کرده است. چنانکه قصد غرب از تحریمها، هرگز جلوگیری از دستیابی ایران به بمب نبوده است. امروز سخنی که گرت پورتر سالها پیش در کتاب "بحران ساختگی" اثبات کرد، بر همگان عیان شده است: ایران به دنبال دانش هستهای برای مصارف صنعتی بود و غرب، به دنبال ایجاد اخلال در پیشرفت و صنعتیشدن ایران.
وقتی از این زاویه به ماجرا بنگریم، خواهیم دید که مذاکره برای رفع سوء تفاهم درباره ساخت بمب تا چه اندازه، حتی در سطح ایده، مضحک و ناپخته است.
اتفاق دیگری که افتاده، تغییر در نظم جهان است. تحریمهای شدیدی که آمریکا علیه چین در حوزه تراشهها وضع کرده به بهانه اینکه ارتش چین از این تراشهها استفاده نظامی میکند، و نیز تحریمهایی که علیه روسیه پیرو جنگ اوکراین وضع شد، دو عضو دائم شورای امنیت را قربانی همان سیاستی کرده است که پیش از این، ایران قربانی شده بود. تحریم علیه چین، درجه وضوح مسئله را بسیار بالا برده است. وقتی یک کشور دارای سلاح هستهای، به بهانه اینکه ممکن است از تراشههای کامپیوتری استفاده نظامی کند، تحریم میشود، روشن است که مسئله نگرانی آمریکا از قدرت نظامی چین نیست، بلکه جنگ اصلی، جنگ فناوری است. چنانکه جنگ با ایران نیز، جنگ فناوری بود، نه هراس از بمب هستهای.
فرجام سخنان هشدارآمیز اخیر گروسی، در منتهی الیه خود، فعالسازی ابزارهای سیاسی و اقتصادی غرب علیه ایران است. یعنی احیای تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل از طریق مکانیسم اسنپ بک تعبیه شده در برجام.
🔻ادامه ...
@khatevelayat
.
اما جهان امروز، دیگر جهان سال ۲۰۱۵ نیست. ایران در شرایطی که ذیل فصل هفتم منشور، تحت تحریم شورای امنیت است، عضو شانگهای و بریکس شد. شانگهای پیشتر اعلام کرده بود که کشورهای تحت تحریم سازمان ملل را به عضویت نخواهد پذیرفت. در قصه بریکس نیز، با توجه به نظام تصمیمگیری اجماعی در آن، هند در آخرین ساعات تلاش کرد که شرط تحت تحریم سازمان ملل نبودن را به عضوگیری جدید این گروه اضافه کند (و عملا ایران را از عضویت محروم سازد) که دست آخر، عقب نشست و عضویت ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ مصوب شد.لذا ما لااقل در مورد خاص ایران، شاهد بیاعتنایی جدی به جایگاه شورای امنیت سازمان ملل از سوی قدرتهای نوظهور هستیم.
اما درباره تحریمها، شاید هیچ اتتلاف نظری میان ما و تیم دولت سابق نباشد که تحریمهای موثر بر اقتصاد ایران، نه تحریمهای سازمان ملل، که تحریمهای آمریکا بوده است. استفاده از نظام پرداخت دلاری به عنوان سلاح و گسترده شدن دام تحریمهای آمریکا تا حد شمول چین و روسیه، عملا این تحریمها را بیاثر ساخته و آثار آن را ما در افزایش حجم تجارت خارجی ایران به سطحی بیش از عصر برجام میبینیم. حتی امارات که از توابع واشنگتن در منطقه محسوب میشود و از سال ۱۹۷۳ نفت خود را به دلار معامله کرده، در سال جاری اولین معامله نفت خود با هند را به روپیه انجام داد تا از نظام پرداخت دلاری فاصله بگیرد. جهان از زیر سلطه آمریکا خارج شده است و هر محاسبهای در سیاست خارجی بدون در نظر گرفتن این مولفه مهم، خطای محاسباتی است. تردید نباید کرد که این خروج از سلطه آمریکا، ثمره مقاومت است. اگر ایران در برابر تحریمهای آمریکا مقاومت نمیکرد و این تحریمها منجر به تغییر نظام/تغییر رفتار در ایران میشد، آمریکا از ایران الگویی میساخت که مایه عبرت دیگران شود. ایران، شاهد مثالی برای کارایی ابزار تحریم میشد و چه چین و چه روسیه و چه دیگران، فیالفور برای جلب رضایت واشنگتن و برداشته شدن تحریم، پشت میز مذاکره مینشستند.
خط و نشانهای گروسی و اربابان گروسی دیگر محلی از اعراب ندارد. خاصیت رسیدن به نزدیکی قله این است که دست دشمن از شما کوتاه میشود، و شده است.
آنانکه هنوز در چارچوب نظم لیبرال مسائل جهان را تحلیل میکنند، دچار بیماری استبعاد از واقعیتاند.
قبلا هم نوشتهام که ما یک گام تا قله فاصله داریم و آن، خارج شدن از زیر سلطه تجویزهای آمریکاست؛ تجویزهایی تحت پوشش علم که کارکردش ایجاد یک طبقه یک درصدی متصل به طبقه یک درصدی در غرب و ریشه مصائب امروز اقتصادی ماست. چنانکه با استراتژی مقاومت بر تحریمهای آمریکا فائق آمدیم، باید در برابر تجویزهای اقتصادی آمریکا نیز مقاومت کنیم تا شیرینی فتح قله را بچشیم. هرچند من به خاموشی شعلههای این تجویز در ایران با ضعیف شدن منبع صدور آن، امیدوارترم.
@khatevelayat
آینده جنگ و آتش بس!
✍صابر_گل_عنبری
💥تمدید آتش بس توام با حضور روسای سازمانهای اطلاعات مصر، آمریکا و اسرائیل در دوحه و گمانهزنی برخی رسانههای اسرائیلی درباره احتمال توافق جامع مبادله اسرا و همچنین تهدید برخی شرکای دولت نتانیاهو به خروج از کابینه در صورت توقف جنگ یک نوع خوشبینی را نزد برخی ناظران برای پایان جنگ خلق کرده است. اما آیا چنین است؟
پاسخ روشنی نمیتوان داد. اما آنچه مبرهن است این که پایان دادن به جنگ در این نقطه، اسرائیل را در موقعیت بازنده کامل قرار میدهد. بنابراین دشوار است که پذیرفت جنگ غزه در این نقطه پایان مییابد. مگر این که بپذیریم اسرائیل به دنبال برقراری معادله وحشتی بوده است که آن را با در پیش گرفتن سیاست زمین سوخته و برجای گذاشتن این حجم از ویرانی و تلفات تحقق یافته میداند، مانند اتفاق 2006 با حزب الله لبنان.
اما این معادله وحشت نیز که میتوان آن را در قبال غزه هم اکنون حداقل تا دو دهه تحقق یافته پنداشت، کف اهداف اسرائیل از جنگ را هم پوشش نمیدهد؛ از حداقلهایی چون ترور سنوار و آزادی گروگانها از طریق راهکار نظامی گرفته تا حداکثرهایی مانند هدف نابودی حماس، خارج کردن نوار غزه از کنترل آن و ایجاد نظام سیاسی دیگری در این منطقه.
در حقیقت نیز، اهداف راهبردی مهمتر اسرائیل فراتر از غزه و بلکه منطقهای است؛ به این معنا که احیای بازدارندگی از دست رفته در 7 اکتبر و تصویر پیشین درباره ارتش اسرائیل نه صرفا در مقابل غزه و فلسطینیها بلکه در کل منطقه منوط به پیروزی قاطع در غزه است.
با این حال اما هم آتش بس نهایی و پایان جنگ و هم ادامه جنگ با موانع و محذوراتی مواجه است و باید دید کدامیک بر دیگری میچربد. همین امر اسرائیل را در برابر یک دشواره بن بست گونه قرار داده است. هم پایان جنگ و نیز ادامه آن تابع فعل و انفعالات درون عاملی و فیمابینی میان 5 مولفه و متغیر تاثیرگذار است: متغیر اسرائیلی، متغیر آمریکایی، متغیر غزه و حماس، متغیر جهانی و متغیر منطقهای.
در مولفه اسرائیلی هم عواملی چون تحقق نیافتن اهداف جنگ، انتظارات بالای جامعه و محاسبات سیاسی شخصی نتانیاهو و در کل مقامات در مظان اتهام کوتاهی در وقوع 7 اکتبر مشوق تداوم جنگ هستند.
اما در عین حال، در همین متغیر اسرائیلی، واقعیتها و پیچیدگیهای میدانی ــ که باعث شد پس از 48 روز جنگ جز نفوذ و اشغال برخی مناطق در شمال نوار غزه بخش عمده آن همچنان تحت کنترل حماس باشد و فشارهای شدید روزهای آخر منتهی به آتش بس نیز برای گرفتن جبالیا، الدرج و سیطره بر غزه و مناطق دیگر در شمال مثمر ثمر واقع نشود ــ همچنین در کنار هزینههای جنگ اعم از انسانی (تلفات روزانه)، اقتصادی (احتمالا به حدود 60 میلیارد دلار برسد) و اجتماعی (کوچ اجباری ساکنان شهرکهای اطراف غزه و برخی شهرکهای شمالی به مرکز و مشکلات ناشی از آن) و نیز تغییر ماهویی تصویر و ذهنیت مردم جهان در قبال اسرائیل و جایگزین شدن آن با تصویر مظلومیت مردم فلسطین و تبعات درازمدت و تعمیق آن در صورت شروع حمله زمینی به جنوب نوار غزه میتوانند در نقش موانع تداوم جنگ عمل کنند.
در این میان، آنچه بیشتر وضعیت بن بست را برای اسرائیل تشدید میکند، این که پایان دادن به جنگ در این نقطه بدون بازگشت همه اسرا امکانپذیر نیست؛ از این رو، که اولا حماس صرفا به دنبال تبادل دو جانبه اسرا نیست، بلکه به دنبال پیوست رفع محاصره غزه و بازسازی آن نیز هست. به این علت، پذیرش توافقی با این مشخصات برای اسرائیل سخت و مکمل دلالتهای حمله 7 اکتبر است. در آن سو نیز تجربه 48 روز جنگ و آتش بس موقت نشان داد که آزادی گروگانها از طریق راهکار نظامی امکانپذیر نیست.
در مورد متغیر آمریکایی نیز وضع همین گونه است و همزمان موانعی فراروی پایان دادن جنگ و تداوم آن وجود دارد. از یک طرف، آینده سیاست خاورمیانهای آمریکا مبتنی بر هژمونی اسرائیل، ادغام آن در پروژه امنیت منطقهای و مساله عادی سازی روابط مسلتزم خروج آبرومندانه و حداقل خلق تصویری از پیروزی برای اسرائیل در این جنگ است و از طرف دیگر نیز شخص بایدن و حزب دموکرات متضرر اصلی تداوم جنگ قبل از انتخابات آمریکا هستند، کما این که وجهه جهانی آمریکا نیز با ادامه جنگ آسیب بیشتری میبیند. در اینجا در حالی که منافع شخص نتانیاهو در طولانیتر کردن جنگ به شکلی ممکن برای به تاخیر انداختن حذف از قدرت است، منافع انتخاباتی بایدن در پایان این جنگ است.
احتمالا اسرائیل راه مواجهه با این بن بست را در تداوم جنگ چه از طریق دور شدید تازهای از بمبارانها برای مدتی دیگر همراه با شروع حمله زمینی تازه، چه ابقای وضعیت جنگی همراه با دورههای آتش بس و یا تغییر ماهیت جنگ به عملیاتهای هوشمند جستجو کند. باید دید که آیا پایان این وضعیت با توافقی دیگر اما جامع رقم میخورد؟ چنین توافقی هم معانی خاص خود را دارد.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنیصدر: در ساواک برای شکنجه دختران خرس به جان آنها میانداختند
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصارالله یمن: اگر اسرائیل از جنایات خود دست برندارد برنامههای گستردهای برای نابودیاش داریم. اگر آسمان بر سر ما واژگون شود از حمایت خود از مردم غزه دست برنمیداریم.
@khatevelayat
تصویری از خاخام یمیلخ فسرمان که در عملیات امروز در اورشلیم به هلاکت رسید؛ گفته شده او قاضی ارشد دادگاه اشدود بود
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر ماموران صلیب سرخ در مورد زندانهای حکومت پهلوی
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برتر بودن نژاد اسرائیلیها با چشم غیر مسلح
«برتر بودن اسرائیلیها و صهیونها بر باقی اقوام و گروههای نژادی انقدر واضح و مشخص هست که نیازی به بررسیهای آنتروپلوژیستی نداره»
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درخواست غیرمنطقی یک دانشگاه از کارمندانش
▪️عکسی سلفی با دکتر بیاورید تا مرخصی استعلاجی بدهیم!
@khatevelayat