هدایت شده از جارچی 🇮🇷
رییس پلیس راهور ناجا: تعداد جانباختگان تصادفات رانندگی در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه سریال نوروزی «نون خ» به ماجرای نتانیاهو و تورقوزآباد
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🚩 همتی خبر داد: آغاز اجرای گام دوم سیاست های مقاومت اقتصادی از فردا
🔹 رییس کل بانک مرکزی در یادداشت اینستاگرامی نوشت: با سیاستها و اقدامات درست، علیرغم تشدید مشکلات معیشتی مردم ، برنامه اصلی امریکا تاحدودی شکست خورد. از فردا، با اولویت رسیدگی به هموطنان آسیب دیده ازسیل، گام دوم را با قدرت برداریم
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دریاچه شیرین سو، پس از بارش ها
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
⭕️ رحمانی فضلی: خساراتهای جانی سیل را به حداقل رساندیم
🔸وزیر کشور:
🔹با هدفگذاری که انجام شد، خسارتهای جانی را به حداقل رساندیم و اگر تخلیهها، پیشبینیها و اقدامات به موقع انجام نمیشد آمار بسیار بیشتر میشد.
🔹بیش از ۶۰ هزار نفر در اماکن موقت به سر میبرند و شاید باز هم نیاز به تخلیه برخی مناطق داشته باشیم.
🔹اینکه ۷۲ ساعت به برخی نقاط غذا نرسیده است عدد بزرگی است.
🔹سیاستهای آمریکا مانع از نقل و انتقالات مالی و تجهیزات و امکانات شد که این مسئله غیرانسانی و تهدید انسان ها و سلامت انسانها است و قابل بخشش نیست.
@jaarchi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
22.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| ماجرای گزارش وزیر نیرو به رهبر انقلاب از رصد وضعیت سدهای خوزستان چه بود؟
👈 آقای دکتر رضا ادکانیان از جلسه ویژه درباره سیلزدگان با رهبر انقلاب روایت میکند
📝 متن گفتوگوی جدید سایت Khamenei.ir با وزیر نیرو را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42161
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نگاهی به سوابق حجتالاسلام احمد مروی، تولیت جدید آستان قدس رضوی
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🔸 خط انتقال آب شهرستان پلدختر وارد مدار شد
🔹 مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو از اتمام پروژه اضطراری احداث مجدد خط انتقال آب شهرستان پلدختر خبر داد.
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🔸حضور میدانی سردار نقدی (معاونت فرهنگی سپاه پاسداران) در میان سیل زدگان پلدختر
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مدیر کل مدیریت بحران لرستان: امروز مسیر جدیدی از خرم آباد تا پلدختر برای خودروهای امداد و نجات راه اندازی شد.
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
📸 تخليه ٢٠٠ نفر از سيل زدگان ايلام توسط بالگردهای سپاه
🔹نیروی هوافضای سپاه با یک فروندبالگرد mi۱۷ و ۱۲سورتی پرواز درقالب ترابری مسافر تعداد ۲۰۰ نفر از مردم محاصره و گرفتار در سیل بین ماژین مرکزی و دره شهراز توابع ایلام را به مناطق امن و مطمئن منتقل کرد.
@jaarchi
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔻چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔻پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔻حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔻پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔻وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔻این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔻خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
📝سید یاسر جبرائیلی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه