🔴 چرا دانشگاه شریف آماج عملیات دشمن است؟
🔹دانشگاه صنعتی شریف، بیش از ده هزار دانشجو دارد و از مراکز مهم در تولید علم و فناوری برای پیشرفت کشور به شمار می رود.
♦️در روزهای اول اغتشاشات، جمع 200- 300 نفره در برخی تجمعات شرکت کردند و در آن میان، گروه چند ده نفره فحاشی و هنجار شکنی نمودند. با آرام شدن اوضاع، بیشتر، همان جمع چند ده نفره خودنمایی کرده اند که رفتار های رادیکال، قانون شکنانه و لُمپنیستی دارند.
🔹آنها (که بعضا بازی خورده هم هستند) دیروز با هجوم به سلف غذاخوری و ایراد خسارت، خواستار مختلط شدن سلف شدند. امروز همان چند ده نفره، دور هم جمع شدند و با هم غذا خوردند!
♦️هم بحران سوژه و مطالبه و منطق، نزد این اقلیت روشن است و هم عدم همراهی اغلب آن ده هزار دانشجو، پس از این که بسیاری از حقایق و هدف دشمن از تحریک به اغتشاش روشن شد.
🔹دانشگاه و دانشجوی شریف و برخی مراکز مشابه)، سوژه عملیات دشمن هستند، چون دشمنان از اساتید و دانشجویان خدوم به کشور ضربه خورده اند. اساتید و دانشجویان شریف، همان هایی هستند که تا خدمتی به مردم کردند و حصار تحریم را شکستند، ابتدا تحریم و بعد ترور شدند.
♦️اما با وجود این جنگ آشکار و پنهان، ایران عزیز، در حال پیشرفت علمی وفنی است. به تعبیر هرتسلهالوی فرمانده رکن اطلاعات ارتش اسرائیل: "از انقلاب 1979 ایران، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم، اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. جنگ امروز، جنگ ذهن هاست و تبلیغات ایران میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند".
🔹یادآور می شود دانشگاه شریف، بیش از ۱۳۰ شهید والا مقام تقدیم انقلاب و کشور کرده که از آن جمله، شهیدان محسن وزوایی، حسن عباسپور (وزیر نیرو و شهید جنایت منافقین در هفتم تیر ۱۳۶۰)، مجید شهریاری، مسعود علی محمدی، و مصطفی احمدی روشن است.
♦️این نکته را هم فراموش نکنیم: صهیونیست ها چند ماه قبل ضمن حفظ سیاست ابهام، عنوان کردند که چند نخبه فنی و دانشگاهی ایران را به شکل های مختلف ترور کرده اند.
🔹آن مسیر ترور آشکار جواب نداده و نمی دهد، بلکه خون شهید نخبه پرور است. بنابراین به شگرد ترور نرم نخبگان روی آورده اند. تا قربانیان به جای اسباب افتخار، مایه شرمندگی و ترمز پیشرفت کشور باشند.
📸 رژیم دیکتاتوری "الهام علی اف" در سالهای گذشته 1767 نفر نیروی نظامی کشورش را به بهانههای واهی شکنجه کرد؛ یکی از عکسهای منتشر شده از این جنایت نشان میدهد که 100 نفر از نیروهای نظامی زیر شکنجههای سخت به صورت عریان کشته شدند.
🔺جامعه غربی و آمریکا، مخصوصا رژیم صهیونیستی علاقهای به حقوق بشر در این کشور ندارد بلکه علاقه آنها به ثروت ملی (نفت و گاز) این کشور شیعی است.
🔺این جنایتها نشان میدهد که آخرین اولویت برای خاندان علی اف و همراهان، مردم و کشور آذربایجان است، آنها برای خوش خدمتی به صهیونیسم دست به هر جنایتی میزنند
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهروندان استرالیایی در حمایت از روسیه راهپیمایی برگزار کردند.
🔹روی پلاکارد ها نوشته شده بود؛
زلنسکی دجال است
🔸از ارسال پول ما به نئونازی ها خودداری کنید
روسیه دشمن ما نیست
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جفری ساکس: از سال ۱۹۵۰ ایالات متحده خشن ترین کشور جهان بوده...
🔹واکنش مجری به صحبت های جفری ساکس: تمامش کن..
🔸وال استریت ژورنال نوشت: ولیعهد عربستان بایدن را کرم خاکی نامید: روابط آمریکا و عربستان به دلیل اختلاف بین بایدن و محمد بن سلمان مختل شد.
به گفته افراد در دولت سعودی، ولیعهد محمد بن سلمان شخصا رئیس جمهور بایدن را مسخره می کند، گاف های او را به سخره می گیرد و هوش او را زیر سوال می برد. او همچنین به مشاوران گفت که تحت تأثیر بایدن قرار نگرفته است و ترجیح میدهد دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا با هم ارتباط برقرار کند.
نیروهای ژئوپلیتیک و اقتصادی سالهاست که بین آمریکا و عربستان سعودی شکاف ایجاد کرده اند. اما خصومت بین بایدن و شاهزاده محمد تنش ها را تشدید کرده است و احتمالا بدتر خواهد شد. آرون دیوید میلر، دیپلمات کهنه کار آمریکایی: «به ندرت زنجیره انتظارات ناامیدکننده، توهین و تحقیرهای ادعایی جدی تر از اکنون بوده است. تقریباً هیچ اعتماد و احترام متقابلی وجود ندارد.»
تصمیم اوپک پلاس به رهبری عربستان سعودی برای کاهش تولید نفت - افزایش قیمت نفت در دوره تورم بالا درست قبل از انتخابات آمریکا - عزم هر دو رهبر را برای ارزیابی مجدد روابط دوجانبه تقویت کرده است.
به گفته دولت بایدن، جنگ در اوکراین یک لحظه تاریخی تعیین کننده است که کشورها را ملزم به انتخاب طرف می کند و کاهش اوپک + سعودی ها را به روس ها نزدیک می کند. اینگونه است که سعودیها فرصتی برای دفاع از منافع خود در دنیایی میبینند که در آن آمریکا ابرقدرت بلامنازع نیست و ادعا میکند که میتوانند همزمان از اوکراین و همکاری با روسیه در اوپک پلاس حمایت کنند.»
ایران و بحران جهانی گرسنگی
♦️دبیر کل سازمان ملل می گوید "تعداد افرادی که با گرسنگی روبرو هستند، در جهان رو به افزایش است". چو دونگ یو، دبیرکل FAO (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) دیروز اعلام کرد: "۸۲۸ میلیون نفر در جهان گرسنه اند و ۳.۱ میلیارد نفر، از عهده تامین یک رژیم غذایی سالم بر نمیآیند".
🔹بحران های آب و هوایی، شیوع کرونا، جنگ اوکراین در منطقه ای که یکی از قطب های تامین غلات در دنیاست، به علاوه افزایش قیمت گاز و نفت، دست به دست هم دادند تا به گزارش فائو، تعداد گرسنگان دنیا ظرف یک سال، ۴۶ میلیون نفر، و در مقایسه با سال ۲۰۱۹ میلادی، ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر شود.
♦️این بحرانی جهانی به اروپا و آمریکا هم سرایت کرده است. در فرانسه، دولت ماکرون که با اعتراضات و آشوب گسترده رو به روست، فقط توانست به ۸ میلیون نفر، کوپن های ۵، ۲۰ و ۳۰ یورویی بدهد، اما آمار نیازمندان، چندین برابر بیشتر و قیمت ها بسیار بالاتر است.
🔹به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ "افزایش قیمتها، نانوایی های آلمان را خفه می کند. افزایش چند برابری قیمت گاز و کمبود و افزایش قیمت غله، باعث افزایش قیمت ها در اروپا شده و بر همه بخش های زندگی مردم از جمله نان و نانوایی ها تاثیر گذاشته است".
♦️گزارش روزنامه گاردین هم حاکی است: "مدارس انگلیس بابت افزایش دلخراش تعداد کودکان گرسنه هشدار می دهند. خانواده ها، بین گرم کردن خانه و تهیه غذا باید یکی را انتخاب کنند".
🔹آمریکا همبه عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، از بحران در امان نمانده و تعداد گرسنگان از مرز ۵۰ میلیون نفر گذشته؛ یعنی یک نفر از هر ۶ آمریکایی.
♦️به گزارش آسوشیتدپرس و بر اساس اطلاعات درز کرده از مرکز غذایی آمریکا؛ "ناتوانی نظامیان آمریکایی در سیر کردن خانواده خود، به بحران پنهان تبدیل شده و این در حالی است که بخش نظامی، بیشترین بودجه را دریافت می کند. یک نظامی که نخواست نامش فاش شود، گفت ما بزرگترین ارتش جهان هستیم، ولی واقعیت تلخ این است که نظامیان ردههای پایین ما و خانواده و کودکانشان گرسنه هستند".
🔹بیش از نیمی از گرسنگان جهان (۴۱۸ میلیون نفر)، آسیایی هستند. بر اساس گزارش سال ۲۰۲۱ فائو، اکثریت این افراد (شامل ۳۰۵.۷ میلیون نفر) در جنوب آسیا زندگی می کنند . جنوب شرقی آسیا با ۴۸.۸ میلیون نفر در جایگاه بعدی است و ۴۲.۳ میلیون گرسنه نیز در غرب آسیا هستند.
♦️در این میان، کشور ما با وجود مشکلات جدی اقتصادی، توانسته بخش مهمی از بحران جهانی غذا را مهار کند و پشت سر بگذارد. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است.
🔹امسال با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری، و ضمنا تمام مطالبات آنها پرداخت شد. بدین ترتیب، نیاز به واردات، آن هم در شرایط کمبود منابع ارزی و تورم جهانی، بسیار کاهش پیدا کرد.
♦️متاسفانه سال گذشته (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید تضمینی گندم، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافته و به ناچار، حدود هفت میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شده بود
🔹دولت در چند سال گذشته، هم قیمت بسیار پایینی را برای خرید گندم می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را با تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی می شد.
♦️نتیجه این روند، افزایش از سر ناچاری واردات بود. جالب این که دولت سابق در پنج ماه پایانی خود، همه بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ را هزینه کرده بود. بنابراین، اگر همان روند نادرست، امسال هم ادامه پیدا می کرد، می توانست بحران بزرگی را در حوزه تامین امنیت غذایی بیافریند.
✍ #محمد_ایمانی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
▪️خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از پلیس آلمان گزارش داده که تعداد حاضران در سیرک روز شنبه ضدانقلاب در برلین نه آنگونه که ادعا میکنند 80 هزار یا 50 هزار، که تا آخرین ساعات بعدازظهر 37 هزار نفر بوده است.
تنها در آلمان 272 هزار ایرانی مقیم هستند، حالا بقیه اروپا بماند!
💬 علیرضا کریمی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032