eitaa logo
خط ولایت
187 دنبال‌کننده
18.7هزار عکس
23هزار ویدیو
87 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پزشکیان: 🔹در زمانی که وزیر بودم به ما خانه می‌دادند اما گفتم خودم کار می‌کنم و خانه می‌خرم 🔹در لواسان ۱۰ هکتار زمین می‌دادند و می‌گفتند این زمین‌ها آینده دارد ولی هیچ‌وقت سهمی نگرفتم. الان هم جایی سهمیه ندارم. ✍سوال اینجاست شما که یکی از شعارهاتون مبارزه با فساد هست چرا همون موقع که وزیر بودید و دیدید که از سفره بیت المال به وزرا تعارف میزدند فریاد ممنوعیت و ممانعت از ویژه خواری سر ندادید؟!
👌نکته در دعوای بی ثمر جبهه انقلاب سر کارنامه و برنامه، رقیبی هست که با صراحت می‌گوید: من تخصص ندارم؛ او نه برنامه دارد، نه کارنامه پس چرا در درون جبهه انقلاب خودزنی می‌کنید؟! پزشکیان:
هدایت شده از تخریب‌ چی
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ⭕️ فقط جواب‌های پزشکیان😉 اونجا که میگه یه عده تو مملکت می‌دزدن😊 👈محل اظهارنظر(کامنت) 🌏 👇 🆔 @takhribchi110
هدایت شده از اخبار ویژه
🔹سه نظر مشابه از سه کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پیرامون موضوع مهم برجام. ☝️پزشیکان:برجام فتح الفتوح است‼️🤨 ☝️قالیباف:برجام نتیجه خون شهدا است‼️🤨 ☝️پور محمدی:برجام از الطاف الهی است‼️🤨 به کانال خبری در ایتا بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش حیرت‌آور خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی از حملات موفق و بی‌سابقه حزب‌الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی: ما شاهد یکی از بزرگترین حملات حزب‌الله هستیم؛ فقط در یک دقیقه ۹ پهپاد به اسرائیل فرستاده شد که از گنبدآهنین عبور کردند! در طی ۲ ساعت دو دسته چهل تایی موشک شلیک کردند! امروز هم حزب‌الله دسته دسته ۳۰ تایی ۳۰ تایی موشک به اسرائیل شلیک کرده که باعث آتش‌سوزی‌های وسیعی شده است!
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زاکانی: پزشکیان برجام را نخوانده بود اما دفاع می‌کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ دکتر جلیلی به اینکه چرا در دولت شهید رئیسی مسئولیت نپذیرفتند؟
یک تفاوت مهم جلیلی با بقیه ی کاندیدا ها یک شباهت مهم جلیلی با شهید بهشتی شهید بهشتی از سال ها پیش از پیروزی انقلاب ، به ویژه از زمانی که شکست نهضت نفت و کودتای ۲۸ مرداد را درک کرد، ایده ی کار تشکیلاتی در ذهنش تقویت شد. سالهای قبل از انقلاب یکی از کارهایش استعدادیابی بود و اگر در جلسات، کسی را صاحب استعداد میدید، اسمش را میپرسید و یادداشت میکرد و بعد افراد را خصوصی دعوت میکرد و با آنها گفتگو میکرد و در کنار اسمشان، برداشتش از توانایی ها و استعدادشان را مینوشت. از همان دهه ی ۱۳۳۰ این کار را شروع کرده بود و دفترچه ی او به قدری نام افراد و خصوصیاتشان را داشت که به یارانش میگفت، نه تنها یک کابینه که مدیرکل ها و کارکنان دولت را میتوانم از میان دفترچه معرفی کنم. در میان کاندیداهای ریاست جمهوری دوره ی چهاردهم، چه کسانی را با این خصوصیت و توانایی  مهم میتوان پیدا کرد؟ کار تشکیلاتی که آقای جلیلی از سالها قبل شروع کرده و متخصصان رشته های مختلف را به دور خود جمع کرده و صدها سفر استانی که در این راستا انجام داده و دولت سایه ای که کم کم درست کرده و مطالعات گسترده و عمیقی که این افراد در اتاق های فکر  روی معضلات اساسی کشور داشته اند، چیزی نیست که در کاندیداهای دیگر قابل مشاهده باشد. پورمحمدی و پزشکیان که ول معطلند. زاکانی و قاضی زاده هم چیزی برای عرضه در این زمینه ندارند. به نظر میرسد، قالیباف هم بیشتر یک سری دور و بری و دار و دسته و کارگزار دارد تا یک تشکلیلات علمی و منسجم و همفکر و هم عقیده. از این جهت فکر میکنم سعید جلیلی خیلی از نظر فکر ساختار یافته و تعهد به کار تشکیلاتی و تیمی بر پایه ایمان و تقوی و علم، به شهید دکتر بهشتی شبیه است. حتی شهید رئیسی رحمت الله علیه هم این خصوصیت مثبت جلیلی را نداشت. تقریباً بعد اینکه رئیس جمهور شد ، تازه افتاد دنبال به خط کردن آدم ها برای اینکه کار را شروع کنند. اما اسب جلیلی زین شده و در سایه آماده ی تاخت است. اگر مشی انقلابی و ساده زیستی و پاکدستی جلیلی را لحاظ کنیم، بسیار بسیار بیشتر به شباهت او با شهید بهشتی پی میبریم.
🔴نگاه‌های لی‌لی‌پوتی و یک دنیا فرصت! جبران عقب‌ماندگی‌های چندصدساله را در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر می‌داند و این، دستمایه‌‌ی استهزاء دوست و دشمن شده است! 🔸مگر نه این است که برای جبران عقب‌افتادگی‌های تلنبار شده، به «جهش» نیاز داریم. این تعبیر و باور مقام معظم رهبری است که در شعارهای سال نیز به تواتر منعکس شده است. انگاره‌ی جهش، یک ذهنیت تخیلی نیست و مابه‌ازای بیرونی هم دارد. اگر در شرق و غرب عالم سربچرخانیم، تجربه‌های زیسته‌ای را در این فضا می‌یابیم. اصلاحات اقتصادی ماهاتیر محمد در مالزی از نمونه‌های آن است. رشد اقتصادی سالیانه ۱۰ درصد، حفظ طولانی‌مدت تورم تک‌رقمی، افزایش ۱۰ برابری تولید ناخالص داخلی و صادرات از جمله دستاوردهای اصلاحاتی است که مالزی را به صورت جهشی از کشوری فقیر به کشوری صنعتی تبدیل کرد. حتی چین نیز با اتخاذ استراتژی «جهش فناورانه» به قدرت صنعتی جهان تبدیل شد. این کشور طی سه دهه گذشته پیشرفت اقتصادی شگفت‌انگیزی داشته است. مقایسه روندهای جهانی رشد اقتصادی نشان می‌دهد که قرن جدید، قرن آسیا خواهد بود. 🔸 این نوشته در مقام مقایسه ایران با مالزی و چین یا الگوبرداری از مدل توسعه‌ی کشورهای آسیایی نیست، اما می‌خواهد به این نکته توجه دهد که تجربه‌ی بشری امکان تحقق جهش را نه روی کاغذ بلکه در میدان عمل اثبات کرده است. و اگر چنین است، چرا ایران باید استثنا باشد؟ چرا صحبت از جهش اقتصادی در ایران باید به سخره گرفته شود؟ آیا اینکه «به قله‌ها نزدیک شده‌ایم» نیز خیال‌پردازی است؟ 🔸آنچه در کلام سعید جلیلی آمده بیش از آنکه نوعی تشریح «برنامه و اقدام» باشد، از جنس برجسته کردن و یادآوری «ظرفیت‌ها و فرصت‌ها» است. فرصت‌هایی که دیگران استفاده کرده و به رشد جهشی رسیده‌اند و ما نیز می‌توانیم از آن‌ها بهره ببریم. کجای این تذکر درست از جنس جادو و جنبل و توهین به فهم جامعه است؟ نمونه‌های موفق جهانی به کنار، چرا به شواهد امکان جهش در کشور خودمان توجه نداریم؟ شواهدی که ردپای برنامه‌ها و مشاوره‌های جلیلی در آن دیده می‌شود. مگر رشد صادرات نفت ایران طی سه سال اخیر جهش ۱۰ برابری نداشته است؟ مگر طی یک سال از غنای ۲۰ درصد به غنی‌سازی ۶۰ درصد اورانیوم نرسیده‌ایم؟ مگر بازار دانش‌بنیان‌های کشور سیر جهشی قابل ملاحظه‌ای پیدا نکرده است؟ آیا با تحولات اخیر غرب آسیا و دست برتر ایران در منطقه، ما در پنجره‌ی فرصت برای بهره‌برداری و جهش در رشد کشور قرار نگرفته‌ایم؟ و مثال‌های عدیده‌ی دیگر که اینجا مجال پرداختن به آن نیست. 🔺آنکه از امکان تداوم این جهش‌ها و تعمیم آن به سایر حوزه‌ها می‌گوید، آیا دچار «ساده‌سازی حکمرانی» شده است؟! اعتقاد به امکان جهش از جنس اعتقاد به «ما می‌توانیم» است که مورد تأکید امامین انقلاب و راز خیزش مردم و پیشرفت‌های شگرف جمهوری اسلامی بوده است. آیا چنین دیدگاهی خطرناک است یا نگاهی که جهش را خیالی و دست‌نیافتنی نشان داده و مردم را محکوم به پذیرش وضعیت موجود و احیاناً انسداد و بن‌بست می‌داند؟ نگاه‌های لی‌لی‌پوتی ما را کوتوله نشان می‌دهد، در حالی که برای گالیور شدن در دنیا چیزی کم نداریم. ✍ زهرا محسنی فر