شهید حمید قبادی نیا
#چله_شهدا #روز_شانزدهم
در۲۳ مهر سال ۱۳۳۸ در خانواده ای مذهبی وعاشق اهل بیت(ع) در شهرستان آبادان به دنیا آمد
با پیروزی انقلاب اسلامی به سپاه پیوست و از اینکه خود را در زمره پاسداران حضرت روح الله(ره) می دید به پاسدار بودن خود افتخار می کرد. با شروع جنگ تحمیلی در نوک تیز پیکان مدافعین کشور عزیزمان قرار گرفته و تا زمان شهادتش هرجا عملیات بود حمید هم بود.
فرمانده گردان امام رضا علیه السلام بود، در عملیات فتح المبین در منطقه رقابیه و دشت عباس به قلب دشمن زدند و او روز عملیات پیشاپیشِ نیروهایش به هدایت گردان و شکار تانکها می پرداخت که در جنگی نا برابر در محاصره تانکهای دشمن قرار گرفت و در حالی که به شدت مجروح شده بود عراقی ها در همین نبرد بالای سرش رسیدند و صلابت نور را دیدند وخنجر در بدن نازنینش فرو کردند و پیکر پاکش همچون مولا موقتدایش چند روزی در بیابان ماند و سرانجام در خواب برای دوستانش محل شهادتش را نشان داد و پیکر پاکش به آبادان منتقل و در کنار همرزمان شهیدش آرام گرفت
به کانال راز اجابت بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3451257117C5293fed5b4
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸شهید مستجاب الدعوه
🔹خبر آیتالله ناصری از عالم غیب و مقام شهید حمید قبادی نیا
به کانال راز اجابت بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3451257117C5293fed5b4
هدایت شده از یا مهدی
السلام علیک یا صاحب الزمان
السلام علیک یا ابا عبدالله
🏴🏴🏴🚩🏴🚩🏴🏴🏴
وقایع روز سیزدهم ماه محرم :
در روز سیزدهم ماه محرم پس از آنکه اسرای کربلا را وارد کاخ ابن زیاد کردند و گفتگوهایی بین ابن زیاد و «امام سجاد (ع)» و حضرت «زینب کبری (س)» رخ داد اسرا را به بند کشیده و به زندان بردند.
از آنجا که ابن زیاد فکر میکرد که توانسته افکار عمومی شهر کوفه را به نفع خود تمام کند لذا بر منبرها میرفت و پیرامون بلایی که خداوند بر سر کاروان کربلا آورده سخن میگفت دروغ و افترا به «امام حسین (ع)» و «امیرالمومنین (ع)» نسبت میداد و تلاش داشت تا خطای خود را در چشم مردم رویکردی درست نشان دهد.
هنگامی که ابن زیاد بر یکی از منبرهای شهر کوفه رفته بود و پیرامون «امام حسین (ع)» و «امیرالمومنین (ع)» تبلیغات نادرست میکرد «عبدالله بن عفیف ازدی» که از یاران «امام حسین (ع)» و «امیرالمومنین (ع)» بوده و در جنگهای جمل و صفین چشمانش را در راه همراهی با «امیر المومنین (ع)» از دست داد بود پس از واقعه عاشورا به سخنان ابن زیاد اعتراض کرد و زبان به نکوهش ابن زیاد در مسجد کوفه باز کرد که در نتیجه به دستور ابن زیاد سر از تنش جدا نمودند و بدنش را بهدار آویختند.
قیام «امام حسین (ع)» فقط اعتراض به دستگاه خلافت یزید نبوده است، «امام حسین (ع)» فساد، انحراف، نابسامانی و کجروی را در جامعه اسلامی احساس کردند و درصدد اصلاح آن برآمدند، از این رو برای جلوگیری از انحراف و فساد در جامعه دینی، راه خروج و حرکت از مدینه را در پیش گرفته و در یک جمله، این نهضت بزرگ را ارائه کردند.
در زمان امامت «امام حسین (ع)» زمامداران جامعه به فسق و فساد پرداخته و در عین حال ارزشهای معنوی از یاد رفته بود همچنین دیگر جایگاه فکری، سیاسی و مفاهیم اخلاقی وجود نداشت،
در جامعه سال 60 هجری قمری هیچ معیار و ضابطهای در میان کارگزاران وجود نداشت و ظلم و تبعیض به نهایت خود رسیده بود از سوی دیگر بدعتهای بسیاری در دین پیدا شده بود و از مذهب به عنوان وسیله تخدیر مردم و تأمین خواستههای حکّام و مفسدان، استفاده میشد.
دین مداری و مادیگرایی، قیامت را از یادها برده بود همچنین جلوههای فریبنده زندگی پر رزق و برق این دنیا همچون بیماری، متدیّنان را زمینگیر کرده و آنان را تسلیم پیشامدها نموده و دلیری و رادمردی را از وجود انسانهای پاک زدوده بود. حکومت اموی این راه و روش را پیش میرفت تا جامعهای که «پیامبر اکرم (ص)» تأسیس کرده بودند را به فنا ببرد و سنّتها و ارزشهای دینی به فراموشی سپرده شوند.
پس از شهادت «امام حسین (ع)» وظیفه قافله سالاری بر عهده «حضرت زینب کبری (س)» گذاشته شد. رئیس قافله ایشان بودند چراکه یگانه مرد قافله یعنی حضرت «زین العابدین (ع)» در این وقت به شدت مریض شده بودند، «حضرت زینب کبری (س)» علاوه بر حفاظت از جان «امام سجاد (ع)» میبایست از اطفال و فرزندان قافله اسیران نیز محافظت میکردند ایشان از همان عصر عاشورا به دستور «امام سجاد (ع)» مامور شدند زنان و کودکان آواره را در خیمهای جمع کنند.
سعی و تلاش «حضرت زینب کبری (س)» در محافظت از اسرا به حدی بود که به لقب «امینة الله» ملقب شدند، زیرا اسرا امانتهایی بودند، که به دست آن حضرت سپرده شده بودند
حضرت «زینب کبری (س)» در مجلس یزید اجازه ندادند فاطمه دختر «امام حسین (ع)» را به کنیزی ببرند و با جدیت جلوی این کار را گرفتند، «امام سجاد (ع)» در این سفر در همه امور با حضرت زینب کبری (س)» مشورت میکردند، چرا که ایشان را غمگسار اسیران و پرستار یتیمان میدانستند.
اللهم عجل لولیک الفرج بزینب کبری ( س )
🏴🏴🏴🚩🏴🚩🏴🏴🏴
هدایت شده از راز اجابت
☑️ ایدهینابمعنوی برای
صدچندان شدن ثواب عزاداریها
🍃از خونه ڪه میخوای بـریبرای عــزاداری
سـرور وسـالار شهیدان و یـاران بـاوفایـشان
اولـــیـــن قــدمــی ڪـه گــذاشــتی بــیـــرون،
زیـر لـب بـگو بـه نـیابـت از آقـا امـام زمـانـم ...
خــودِ حـضـرت فـرمـوده که دعات مـیڪـنـم...
از این بهتر میخوای؟!
《عزاداریهایمحرمبهنیتتعجیلدرفرج》
به کانال راز اجابت بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/3451257117C5293fed5b4
هدایت شده از بصیرت علوی....
🌹🌹🌷🌷
✔️ آیا از همسر و بچه های حضرت عباس خبر دارید؟
🏴 حضرت عباس(ع) تنها با یک زن ازدواج کردند. او لبابه دختر عبیدالله بن عباس بود.
🏴 لبابه زنی بسیار شایسته پاکدامن و از خاندانی شریف بود. او از بهترین زنان زمانه خود و از محبان امام علی ع بود.
🏴 لبابه از حضرت ابوالفضل ع پنج پسر و یک دختر بدنیا آورد.
🏴 لبابه در کربلا حضور داشت. یکی از پسران او بنام قاسم در کربلا شهید شد. خود او نیز اسیر شد. همراه با سایر اسرا زجر و شکنجهها را تحمل کرد. پس از آزادی اسرا او به مدینه برگشت.
🏴 لبابه روز و شب گریه میکرد چندان که بیمار شد و در سن ۲۸ سالگی
از دنیا رفت.
🏴 فرزندان او مدتی توسط مادربزرگ پاکشان ام البنین سلام الله علیها تربیت شدند اما اوهم دوسال بعد از واقعه کربلا از دنیا رفت و سرپرستی فرزندان به امام سجاد علیه السلام منتقل شد.
🏴 گفتنی است هر گاه یکی از فرزندان حضرت عباس ع نزد امام سجاد ع میآمد اشک بر گونههای حضرت جاری میشد.
🏴 هدیه کنید به پیشگاه مقدس قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) صلواتی بر محمد و آل محمد.
🏴 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🏴
📚 سید بن طاووس اقبال الاعمال ص ۲۸
#یا_ساقی_العطشان🌹🌹
هدایت شده از خانواده انصار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یِل یاتار طوفان یاتار یاتماز حسینین پرچمی
🔹ویدیویی قدیمی از تلاش کودکان سیستانی برای نگهداشتنِ پرچم امام حسین در میان طوفان که مورد توجه کاربران قرار گرفته.
هدایت شده از خانواده انصار
🏴 خیلی ها اطلاع ندارند... همزمان با سالگرد عمليات مرصاد وشهید فرانسوی!!
این روزها مصادف است با عمليات مرصاد وپیروزی سپاه اسلام بر علیه توطئه صدام ومنافقین در غرب ايران.
در عمليات مرصاد، بچه های مجاهد عراقی در قالب سپاه ۹ بدر مشارکت ویژه ای داشتند.
حدود ۱۰۵ مجاهد از عراقی های بدر به شهادت رسیدند.
تصویر بالا مربوط به یک مسلمان فرانسوی که همراه عراقی های بدر در عمليات مرصاد به شهادت رسید.
ابو حيدر فرانسوی که پیش از آن مسلمان شده بود، به جمهوری اسلامی سفر کرده تا در دفاع مقدس شرکت کند.
🏴 روحش شاد...