فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهل_سالگی_انقلاب
📽 ببینید: امیدی که به زندگی برگشت
💢 مطابق آمار سازمانهای جهانی، در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شاخص #امید_به_زندگی، بیش از ۲۰ سال افزایش پیدا کرد.
@khattehezbollah
📢 شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: 12 اصل #عدالتخواهی
🔰 #اطلاعنگاشت: نیروهای مؤمن و انقلابی برای مطالبه عدالت، چه موضوعاتی را باید رعایت کنند؟
💢 #سخن_هفته: چگونه میتوان بر جنگ رسانهای دشمن غلبه کرد؟
❇️ #چهل_سالگی_انقلاب: ایدههایی که پس از انقلاب تبدیل به اختراع شد: 213 برابر پهلوی!
✴️ #شرح_حدیث: عالیترین مرتبه اخلاص چیست؟
♨️ #عکس_ویژه: رهبر انقلاب در کنار آیتالله العظمی اراکی
@khattehezbollah
#سخن_هفته
🔰چگونه میتوان در #جنگ_رسانهای با دشمن غلبه کرد؟
♨️ #هنر باید میداندار باشد
✴️ جنگ 33روزهی حزبالله لبنان با رژیم صهیونیستی (سال 2006) یکی از پیچیدهترین جنگها بود که هدف آن فراتر از حزبالله و لبنان بود. تنها یک هفته پس از تمام شدن جنگ، نشریهی #نیویورکر فاش کرد که دولت #بوش پسر قصد حمله به ایران را داشت و برای این کار، ابتدا میبایست سد حزبالله لبنان را میشکست. نتیجهی جنگ اما دقیقا خلاف آنچه آمریکا و رژیم صهیونیستی تصور میکردند میشد. جرج بوش، رئیسجمهور وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود اذعان کرد که عملکرد رژیم صهیونیستی در این جنگ، متزلزل بود و اعتبار آن زیر سؤال رفت. او گفت: "#اسرائیل فرصتهایش را در این جنگ از دست داد. پیامد این جنگ، چیزی جز خزان استکبار در تابستان داغ برای رژیم صهیونیستی نبود."
💢 اما همهی اتفاقات جنگ 33روزه، خلاصه در عرصهی جبههی نظامی نبود. به موازات آن، جنگ مهمتری در رسانههای بینالمللی، برای بازنمایی آن در حال وقوع بود. #رسانههای_غربی سعی میکردند مقصر ماجرا را حزبالله نشان بدهند و تا آنجایی هم که میشد، از انعکاس اخبار منفی علیه رژیم صهیونیستی حذر داشتند. یک سال بعد، روزنامهی اسرائیلی #معاریو در اینباره نوشت: "اگرچه ما مطالب انتقادی شدیدی علیه مدیریت این جنگ داشتیم، اما چاپ نکردیم و به روحیهی خبرنگاری خیانت کردیم، چون به دنبال حمایت از ارتش و جنگ بودیم."
⭕️ در این سوی میدان، گرچه امکانات و تجهیزات رسانهای #جبهه_مقاومت کم بود، اما حزبالله توانست با یک برنامهی پارتیزانی رسانهای، خلاء امکانات را پر کرده و اتفاقا دست برتر را داشته باشد و همین هم، یکی از دلایل پیروزی حزبالله در این جنگ بود.
🔹"حسن حیدر"، کارشناس و تحلیلگر مسائل لبنان و نمایندهی شبکه «المنار» در ایران دربارهی نقش رسانه در جنگ ۳۳ روزه چنین میگوید: "در جریان جنگ ۳۳روزه، یکی از خبرنگاران #المنار به نام علی شعیب، همانند رزمندگان بهتنهایی با ارتش اسرائیل میجنگید؛ بهعنوانمثال وقتیکه اسرائیلیها مدعی میشدند که بنت جبیل را تصرف کردهاند، وی با حضور در این منطقه عدم صحت این خبر را نشان میداد و آن را تکذیب میکرد؛ اینگونه فعالیتها به حدی بود که اسرائیل را مجبور کرد اخبار شبکهی المنار را رصد کند... این سیاست المنار در جنگ بود و بههمین دلیل نیز سیدحسن نصرالله در رابطه با این شبکه عنوان کرد که "لولا المنار لضاع الانتصار"؛ اگر المنار نبود، پیروزی از دست رفته بود... نقش رسانه در جنگ کمتر از سلاح نیست بلکه بیشتر از آن است."
🔴 یادداشت #رهبر_انقلاب پس از دیدار با جمعی از اهالی هنر، که چند شب پیش منتشر شد، بار دیگر تأکیدی است بر اهمیت، و وجود یک #جنگ_رسانهای گسترده علیه نظام و مردم ایران. تجربهی انقلاب اسلامی اما در این عرصه نشان داده است که هرجا تولیدات فاخر، با درونمایهی دینی و انقلابی، و پایبندی به ارزشهای والای انسانی، به منصهی ظهور رسیده است، با استقبال مخاطبین داخلی و بینالمللی مواجه شده است. سریالهای فاخری چون یوسف پیامبر و مختارنامه، و یا فیلمهایی چون محمد(ص)، ملک سلیمان، به وقت شام و... مؤید همین مطلب است. امروز نیز #هنرمندان_متعهد میتوانند در جنگ نابرابر رسانهای با ارتش تا دندان مجهز دشمن پیروز شوند، اگر به خدا توکل کنند و نبرد رسانهای را جدیتر بگیرند.
@khattehezbollah
🔶 آنچه حزباللهیها باید بدانند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید: روایت رهبر انقلاب از رئیسجمهوری که چوب حراج زد به تتمه آبروی #آمریکا و لیبرال دموکراسی.
@khattehezbollah
💢 #اطلاعنگاشت: ۱۲ اصل عدالتخواهی
❇️ نیروهای مؤمن و انقلابی برای مطالبه عدالت، چه موضوعاتی را باید رعایت کنند؟
@khattehezbollah
📢 #ویژهنامه روز دانشجوی نشریه #خط_حزبالله منتشر شد:
🔰 بهمناسبت #روز_دانشجو، خط حزبالله پاسخهای رهبر انقلاب به هشت سؤال دانشجویان را منتشر میکند:
❇️ چقدر از آرمانهای انقلاب تحقق پیدا کرده است؟
💢 آیا موافق نظارت بر ولی فقیه هستید؟
✴️ نظر شما درباره نظارت استصوابی چیست؟
❇️ آیا از وضعیت مبارزه با فساد راضی هستید؟
♨️ چرا با مسئولان خاطی برخورد نمیکنید؟
🔸نظر شما درباره عدالتخواهی چیست؟
🔹و...
🔅پاسخهای رهبر انقلاب را در فایل زیر مطالعه کنید.
@khattehezbollah
#سخن_هفته
🔅دانشجوی زمانه خود باش!
❇️ ما در عصر انفجار اطلاعات، یا به تعبیر بهتر، #بمباران_اطلاعات قرار داریم. هرکدام از ما، از اول صبح تا نیمهی شب، چه بخواهیم و چه نخواهیم، در معرض انواع و اقسام اطلاعات قرار داریم. اطلاعاتی که گاه درستاند و راهگشا، و گاه جز #شایعه و #دروغ و #فریب، چیزی نیستند. این سالها که شبکههای اجتماعی پیامرسان هم گسترش و نفوذ بیشتری پیدا کردهاند، اطلاعات و اخبار در کسری از ثانیه، به سایر افراد جامعه منتقل میشود. پس ناچاریم برای چگونگی مواجههی با آن فکری کنیم. وگرنه ممکن است فریب اطلاعات و اخبار غلط و نادرست را بخوریم، آنچنانکه بعضیها خوردند و مغفول شدند.
💢 واقعیت این است عمدهی حوادث تلخی که در دوران انقلاب اسلامی و حتی تاریخ اسلام در جامعهی اسلامی اتفاق افتاد، به دلیل نداشتن "تحلیل سیاسی درست از شرایط زمانه" بود. «من یك وقت در دوران زندگی تقریباً پنجسالهی حكومت امیرالمؤمنین (ع) و آنچه كه پیش آمد، مطالعات وسیعی داشتم. آنچه من توانستم به عنوان جمعبندی به دست بیاورم، این است كه تحلیل سیاسی ضعیف بود. البته در درجهی بعد، عوامل دیگری هم بود؛ اما مهمترین مسأله این بود. والّا خیلی از مردم هنوز مؤمن بودند؛ اما مؤمنانه در پای هودج امالمؤمنین در مقابل علی(ع) جنگیدند و كشته شدند! بنابراین، تحلیل غلط بود.»
🔰 دانشگاه #باشگاه_احزاب نیست، دانشگاه نه محلی برای "سیاستبازی"، که جولانگاه #سیاستورزی است. برای اینکه جنبش دانشجویی نیز آلت دست جریانها و گروههای سیاسی قرار نگیرد، ناچار است که دارای #تحلیل_سیاسی درست و همهجانبه باشد. بههمین علت هم رهبر انقلاب، در بحبوحهی آشوبهای بعد از انتخابات ۸۸، اصطلاح #افسران_جنگ_نرم را به کار بردند. «در این جنگ نرم، شما جوانهای دانشجو، افسران جوان این جبههاید. نگفتیم سربازان، چون سرباز فقط منتظر است كه به او بگویند پیش، برود جلو؛ عقب بیا، بیاید عقب. یعنی سرباز هیچگونه از خودش تصمیمگیری و اراده ندارد و باید هر چه فرمانده میگوید، عمل كند. نگفتیم هم فرماندهانِ طراح قرارگاهها و یگانهای بزرگ، چون آنها طراحیهای كلان را میكنند. افسر جوان تو صحنه است؛ هم به دستور عمل میكند، هم صحنه را درست میبینید؛ با جسم خود و جان خود صحنه را میآزماید. لذا اینها افسران جوانند؛ دانشجو نقشش این است.»
♨️ باری، این روزها که در معرض بمباران اطلاعات درست و نادرست قرار گرفتهایم، چارهای نداریم جز بالا بردن قدرت تحلیل سیاسی. وظیفهی جنبش دانشجویی هم در مرتبهی اول، افزایش سطح تحلیل سیاسی خود است و در مرتبهی دوم، همهی افراد جامعه. که اگر این شد، آن وقت است که میتوان در محقق شدن زودتر افقها و آرمانهای انقلاب، امیدوار شد.
@khattehezbollah
آنچه حزباللهیها باید بدانند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسأله_روز
🎞 |ببینید| رهبر انقلاب: اگر #عقلانیت در #عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود.
@khattehezbollah
📢 شماره جدید نشریه #خط_حزبالله منتشر شد: رمز پیروزی
♨️ #سخن_هفته: از زمستان سال گذشته تا آبان ماه امسال، سه سناریوی آمریکا علیه ایران با شکست مواجه شده است، خط حزبالله دلیل آن را بررسی میکند.
🔰 #روایت_ویژه: حاشیههای دیدار امروز به روایت خط حزب الله
💢 #اطلاعنگاشت: پنج جمله #کلیدی و مهم رهبر انقلاب در دیدار امروز
❇️ #پرسشوپاسخ: نظر رهبر انقلاب درباره فعالیت سیاسی دانشجویان
@khattehezbollah
💢 حاشیههای دیدار خانواده شهدا با رهبر انقلاب به روایت #خط_حزبالله
❇️ از نسل مدافعین حرم
🔰وارد #حسینیه که میشدید، اولین چیزی که جلب توجه میکرد، لباسهای محلی برخی از استانها مثل استان #کردستان یا #سیستان و #بلوچستان بود. گویا خانوادهی شهدای مناطق مرزی مثل این دو استان در این دیدار بیشتر بودند.
✴️ در پیشانینوشت حسینیه، جایی که متناسب با شأن دیدار، آیات و روایات مرتبط نصب میشود، اینبار بخشی از آیهی ۹۵ سورهی نساء نوشته شده بود: «وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا: و خداوند مجاهدان را بر خانهنشینانِ [بی عُذر] به پاداشی بزرگ برتری داده است.»
✅ تعداد خانمها هم گویا بیشتر از آقایان بود و در اقدامی کم سابقه، به انتهای قسمت آقایان آمده و همانجا نشستند. آمدن خانمها به سمت آقایان همان و بههم خوردن نظم جلسه هم همان. جالب اینکه مسئولین حسینیه هم برخلاف سایر دیدارهای عمومی، به میهمانان امروز سخت نمیگرفتند. گویا دیدار، خودمانیِ خودمانی بود.
⭕️ همینطور که در حال نوشتن بودم، نوجوانی که لباس کردی پوشیده بود، با همان لهجهی شیرین کُردی ازم پرسید: شما میدانید خانهی #رهبر کجاست؟ جواب دادم: بله، همین نزدیک حسینیه است. پدرش ادامه داد: برای اولین بار است که اینجا آمدهایم و پسرم تعجب کرده است که چقدر اینجا #ساده و #بیآلایش است.
🔆 نوجوانها و جوانهای زیادی هم در جمع به چشم میخوردند که لباس نظامی پوشیده و سربند بسته بودند. بعضیهایشان فرزندان #مدافعان_حرم بودند و در دستهای کوچکشان عکس #پدر را گرفته و سعی میکردند طوری بگیرند که آقا هم ببیند. با زبانِ بیزبانی میگفتند ما از نسل مدافعین حرمیم و ادامهدهندهی راه پدر.
✳️ هرچقدر ساعت به ده نزدیک می شد، جمعیت بیشتری بلند میشد و مکانی که آقا از آنجا ورود میکنند خیره میشد. مادران و پدران شهدا، گویا بیشتر از دیگران، چشم انتظار آمدن آقا بودند. آقا که وارد حسینیه شدند، جمعیت شروع به سر دادن شعار کرد: "این همه لشگر آمده/ به عشق رهبر آمده"، "خونی که در رگ ماست/ هدیه به رهبر ماست"، "ما اهل کوفه نیستیم/ علی تنها بماند" و... . نوجوان کُردی که از من آدرس خانهی آقا را پرسیده بود، به محض ورود آقا، به سمت جلوی حسینیه دوید.
🔸بعد از قرائت قرآن، حاج #محمود_کریمی شروع کرد به مداحی. شعری عاطفی و حماسی، در رثای پدران و مادران شهدا خواند. صدای هقهق گریه، از گوشه و کنار حسینیه بلند شد و بعضی از شانهها بالا و پایین میرفت. تازه اینجا بود که میشد فهمید کدام یک از افراد، پدر، مادر یا همسر شهید است. جنس گریهی اینها با مردم عادی فرق داشت. وقتی حاج محمود روضهی حضرت علیاکبر(ع) را خواند، پدرها و مادرهای شهید، طور دیگری گریه میکردند.
@khattehezbollah