🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: #توصیهی رهبر انقلاب برای #رزمایش_مواسات و #همدلی؛ خاطرهی خوش #رمضان_امسال
🔶 #اطلاعنگاشت: یازده #اقدام_مهم رهبر انقلاب برای مقابله با #کرونا
✅ #کلام_امام: با این دعا آماده ورود به #ضیافتالله شوید
🔷 #خانواده_ایرانی: نه #سختگیری و تلخی، نه امکانات بیحساب و کتاب
❇️ #حزبالله_این_است: #توجه به امام عصر(عج) #وظیفه و #نیاز همه ماست
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
توصیه رهبر انقلاب برای #رزمایش_مواسات و #همدلی
📝خاطره خوش #رمضان_امسال
🔰این روزها که کشور درگیر #ویروس_کرونا است، بسیاری از افراد و خانوادهها به دلیل شرایط خاص اقتصادی کشور، با #مشکلاتی مواجه شدهاند، «عدّهای هستند که در این شرایط و در این اوضاع حقیقتاً زندگیشان به سختی قابل گذران است و نمیتوانند #زندگی معمولیِ عادیِ خودشان را اداره کنند.» ۹۹/۱/۲۱ برای همین رهبر انقلاب از مردم درخواستی داشتند:
🔶«مردمی که دستشان باز است و توانایی دارند بایستی در این زمینه فعّالیّت وسیعی را شروع کنند. در صلوات شریف «شَجَرَةُ النُّبُوَّة» میخوانیم: وَ ارزُقنی مُواسات مَن قَتَّرتَ عَلَیهِ مِن رِزقِکَ بِمَا وَسَّعتَ عَلَیَّ مِن فَضلِکَ... وَ اَحیَیتَنی تَحتَ ظِلِّک؛ یعنی این یکی از کارهای لازمی است که بایستی انجام بگیرد.» ۹۹/۱/۲۱
🔷واژهی #مواسات را در لغت به معنای غمخواری و #یاری_دادن و #کمک_کردن به یکدیگر ترجمه کردهاند، اما در حقیقت، مواسات فراتر از این واژگان است. در ادبیات معارف دینی نیز مواسات، یعنی شريك كردن #نيازمندان با خويش و سهيم كردن آنها در آنچه خود بدان نيازمند و علاقهمند است. یعنی شبیه شدن خود به #مستمندان و نیازمندان. «همه باید خود را موظّف به مواسات بدانند. مواسات یعنی هیچ خانوادهای از خانوادههای مسلمان و هممیهن و محروم را با دردها و محرومیتها و مشکلات خود تنها نگذاشتن؛ به سراغ آنها رفتن و دست کمکرسانی به سوی آنها دراز کردن.» ۸۱/۹/۱۵
❇️گرچه بعد از بیانات رهبر انقلاب دربارهی کمک افراد به یکدیگر در این شرایط خاص، افراد و گروههای مختلف مردمی به صورت #خودجوش وارد میدان شده و به این دعوت، لبیک گفتند، اما کشور به بیشتر از اینها نیاز دارد. مخصوصا آنکه از چند روز دیگر، ماه مبارک #رمضان هم آغاز میشود و همه میدانیم که اساسا یکی از کارکردهای روزهداری، تشبّه افراد جامعه، به فقیرترین و نیازمندترین انسانها است.
🔻«ماه رمضان، ماه انفاق است، ماه ایثار است، ماه کمک به مستمندان است؛ چه خوب است که یک #رزمایش گستردهای در کشور به وجود بیاید برای #مواسات و #همدلی و #کمک_مؤمنانه به نیازمندان و فقرا که این اگر اتّفاق بیفتد، خاطرهی خوشی را از امسال، در ذهنها خواهد گذاشت.» ۹۹/۱/۲۱ رزمایش مواسات اگرچه مبتنی بر نیاز این روزهای جامعه است، اما از طرف دیگر، رزمایش زندگی در #جامعه_مهدوی هم هست، جامعهای که مهمترین ویژگیهای آن، #عدالت_و_مواسات است.
@Khattehezbollah
#خاطرات_رهبری
✅ یکی از #هوشمندانهترین کارهای #امام_خمینی(ره)
🔰 آن وقتی که امام در سال ۵۸ در بیمارستان بستری بودند
🔶 همان جا جلوی بیمارستان جایگاه درست کردند
🔷 دستههائی از ارتش آمدند آنجا رژه رفتند و #روز_ارتش به وسیلهی امام اعلام شد.
❇️ یکی از بهترین و هوشمندانهترین کارهای بزرگ #امام عزیزمان، تعیین روز ارتش بود...
@Khattehezbollah
#حزبالله_این_است
🔶 توجه به #امام_عصر (عج) #وظیفه و #نیاز همه ماست
💢در مورد لزوم #ارتباط_عاطفى، #معنوى، روحى با آن امام بزرگوار و ولى معصوم الهى براى يكايك ما، مسأله را در حد تحليل #روشنفكرى و فكرى محدود نكنيد.
✳️اين #انسان_برگزيده_پروردگار امروز هست و ما بايد رابطهمان را به صورت شخصى، به صورت قلبى هم بايد تقويت بكنيم.
@Khattehezbollah
#کلام_امام
🤲 با این دعا آماده ورود به #ضیافت_الله شوید
🔶 #ماه_شعبان مقدمه است برای ماه مبارک رمضان که مردم مهیا بشوند برای ورود در ماه مبارک رمضان و ورود در «ضیافت اللّه».
🔷 من ندیدهام در ادعیه، دعایی را که گفته شده باشد همهی امامها این دعا را میخواندند، در #دعای_شعبانیه این هست.
🔻 این مناجات شعبانیه برای این است که شما را، همه را #مهیا کند برای ضیافت الله.
@Khattehezbollah
#روایت_تاریخی
بهمناسبت اول اردیبهشت، روز سعدی
📖 هنر باید در خدمت اخلاق و تعلیم باشد
📚 #سعدی یک #بوستان دارد که بهترین اثر هنری او است - #گلستان بعد از بوستان قرار میگیرد-
❇️در بوستان شما نگاه کنید، [میبینید] این #هنر_فاخرِ فوقالعاده برجسته همیشه در خدمت #اخلاق، در خدمت #تعلیم، در خدمت #تعهّد [است].
✅ از اوّل تا آخرِ بوستان این جوری است [یعنی] هنر شعر در خدمت اخلاق است. اینها #اوج_هنر_شعری ما است.
@Khattehezbollah
#عکسنوشت
📷اینها باید بیشتر از بقیه #مردم مورد توجه قرار بگیرند
🔹وقتی میگوییم «مردم»، منظور همه #طبقات مردمند؛ لیکن بدیهی است کسانی از مردم باید بیشتر مورد #توجّه قرار گیرند که بیشتر مورد محرومیت قرار گرفتهاند.
@Khattehezbollah
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: #دغدغهی همیشگی رهبر انقلاب از محلهی «پایین خیابان» مشهد تا حسینیهی امام خمینی؛ باید به #قرآن مراجعه کنیم
🔶 #اطلاعنگاشت: پای کلاس #درس_تفسیر_قرآن آیتالله خامنهای (۱): #ایمان باید #آگاهانه باشد
✅ #عکسنوشت: #جلسات_قرآنی_خانگی را ترویج کنید
🔷 #خاطرات_رهبری: یک افطاری خوشمزه در #زندان!
❇️ #درس_اخلاق: این آدم پیش خدای متعال #سعادتمند نیست
@Khattehezbollah
#کلام_امام
🤲خدایا به ما لیاقت ورود شایسته به مهمانیات را بده!
🕋 خدایا! ما #بندگان ضعیف هستیم، ما بندگانی هستیم که هیچ نداریم، ما هیچیم و هرچه هست تویی.
🔸ما اگر چنانچه خلاف میکنیم نادانیم، تو بر ما ببخش. تو ما را به این #ماه_مبارک_رمضان وارد کن به طوری که با رضای تو وارد بشویم در او. خدایا! تو ما را لیاقت بده که در این مهمانی که از ما کردی بهطور شایسته وارد بشویم.
✅خدایا! این #ایران که از همه اطراف به او هجوم شده است، برای #اسلام، این ایران را تو #تقویت کن.
@Khattehezbollah
#اطلاعنگاشت
🔶پای کلاس #درس_تفسیر_قرآن آیتالله خامنهای (۱): #ایمان باید #آگاهانه باشد
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
#دغدغه رهبر انقلاب از پائینخیابان مشهد تا حسینیه امام خمینی(ره)
📝باید به #قرآن مراجعه کنیم
🔷 چند سال بیشتر از عمر «سید علی» نمیگذشت که اولین #کلاس_قرآنش را خانه، و پای درس نکتههای قرآنی مادرش آغاز کرد: «زادگاه مادرم نجف است. ایشان لهجهی عربی داشت. با قرآن آشنا بود. شيوهی قرائت ایشان، ما را در آن کم سن و سالی به خود جذب میکرد. پیرامونش گرد میآمدیم و به تلاوتش گوش میکردیم. ایشان هم از فرصت استفاده میکرد، معانی برخی آیات را برای ما به فارسی ترجمه میکرد و داستانهای پیامبران را برایمان بازمیگفت.»
🔶 بعدتر سید علی، وقتی وارد مدرسه شد، به خاطر صدا و لحن دلنشینش، شد قاری قرآن مدرسه. چند سال بعد، در سن دوازده سالگی، حالا دیگر سید علی خودش شده بود استاد کلاس قرآن. عکسی از آن دوران موجود است که سید علی در پشت آن چنین نوشته بود: «۱۲ سالگی، کلاس ششم ابتدایی... روز جمعه پس از پایان جلسهی قرائت قرآن که استاد آن من بودم و قراء آن، شاگردان مدرسهای که من دانشآموز آن بودم...»
✅ #مؤانست سیدعلی با قرآن همینطور ادامه یافت تا اینکه در سال ۱۳۴۳ (۲۵ سالگی) اولین کلاس رسمی #تفسیر_قرآن او، در بین اهالی محلهی معروف به «پایین خیابان» مشهد کلید خورد و از آن روز تا به حال، این #مؤانست و #همنشینی و #بهرهگیری از معارف ناب قرآنی، در سراسر زندگی فردی و اجتماعی او مشهود است بهطوری که شاید کمتر سخنرانی بتوان از او یافت که در آن آیهای از قرآن، یا ارجاعی به آن وجود نداشته باشد.
💢 چرا دغدغهی همیشگی «سیدعلی خامنهای» در طول دوران حیاتش، توجه جامعه به ارتباط با قرآن و نزدیکی هرچه بیشتر به آن بوده است؟ یکی از دلایل آن، بیتردید «مهجوریت معارف قرآنی» در زندگی روزمرهی مسلمانها است. مهجوریت قرآن، موضوعی است که رهبر انقلاب در جلسات تفسیر قرآن #مسجد_امام_حسن(ع) در سال ۵۳، به آن اشاره کرده و نسبت به آن چنین گلایه میکنند: «...شما بدانید برادران و خواهران، که امروز سر و کار ما با قرآن است. همانطوری که پیغمبر خدا فرموده است: «فَاِذَا التَبَسَت عَلَیکُم الفِتَنُ کَقِطَعِ اللَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بالقُرآنِ» آن روزی که فتنه¬ها مثل پاره¬های شب سیاه بر زندگی شما سایه بیفکند، بر شما باد به قرآن. کِی است آن روز؟ فتنه¬های تاریک مثل شب را نمی¬بینیم؟... پس کِی باید به قرآن رجوع کرد؟ برای کِی است؟ برای وقتی که #امام_زمان صلوات الله علیه بیاید؟ او که خودش قرآن ناطق است؛ امروز روزی ا-ست که به قرآن مراجعه باید بکنیم.»
🔰دلیل دیگر این دغدغهی همیشگی رهبر انقلاب را نیز شاید بتوان در سه #خصوصیت مهمی که ایشان در بحث-های فکری اسلامی، ضرورتی تخلفناپذیر از سوی متفکران آگاه ذکر میکند و در مقدمهی کتاب «طرح کلی اندیشهی اسلامی در قرآن»نیز به آن اشاره میکند فهمید: یکی از آنها اینکه در فهم اصول اسلامی، مدارک و متون اساسی دین، اصل و منبع باشد نه سلیقهها و نظرهای شخصی. ایشان سپس قرآن را کاملترین و موثقترین #سند_قابل_اتکا برای فهم اصول دینی معرفی میکنند. این ویژگی در کنار دو ویژگی ضروری دیگر یعنی ۱) خروج معارف از تجرد و ذهنیت محض، و ناظر به زندگی اجتماعی و ۲) ملاحظهی مسائل فکری اسلامی بهصورت پیوسته و اجزای یک واحد، موضوعاتی است که موجب میشود نیاز جامعهی اسلامی و مسئولان و حاکمان آن به قرآن، بهصورت مستمر وجود داشته باشد.
🔻به همین علت، آیتالله خامنهای حتی در #دوران_رهبری، و با همهی مشغلهها و کارهای عدیدهای که دارند، باز هم #اهتمام_به_قرآن در رفتار فردی و اجتماعی ایشان مشهود است. از قرائت روزانه و مداوم قرآن، تا حفظ کردن آن، تا جلسات تفسیر قرآن که در دورهی ریاستجمهوری و اوایل رهبری وجود داشت، تا دیدار ثابت با قاریان و حافظان قرآن در اولین روز ماه مبارک رمضان، و از همهی آنها مهمتر، استفادهی از معارف و اصول قرآنی در تحلیل رویدادهای داخلی و بینالمللی، و اتخاذ مواضع بر اساس آن، همه و همه، جلوههایی از اهمیت قرآن در سیرهی رفتاری ایشان است.
@Khattehezbollah
#مطالبه_رهبری
🤲از #دعا و #تضرع در تنهایی #غفلت نکنید
✳️ در غیاب #جلسات_عمومی ماه رمضان -که این جلسات عمومی، جلسات دعا، جلسات سخنرانی، جلسات #توسّل، بسیار مغتنم بود و امسال علیالقاعده محرومیم از این جلسات- از عبادت و تضرّع و خشوع در تنهایی غفلت نشود.
🔻ما میتوانیم در اتاق خودمان، در #خلوت خودمان، در میان #خانواده و فرزندان خودمان، همین معنا را، همین توجّه را، همین #خشوع و #خضوع را به وجود بیاوریم و البتّه در برنامههای تلویزیون مواردی هم پخش میشود که از آن هم میشود استفاده کرد و بایستی این کارها را انجام بدهیم.
@Khattehezbollah