🔥زمانی که مسیحیان دعای #جوشن_صغیر میخواندند!!
🔻حاج قاسم سلیمانی نقل می کند در جریان جنگ ۳۳ روزه لبنان، هنگامی که از لحاظ تجهیزات جنگی غلبهی ظاهری با رژیم صهیونیستی بود و ظاهراً هیچ امیدی به شکست دشمن نبود، رهبر معظم انقلاب با اطمینان میگویند «در جنگ پیروز میشوید» و برای این منظور دستور معنویای ارائه میکنند.
🔻امام خامنهای می فرمایند: به رزمندگان بگویید دعای جوشن صغیر بخوانند...
🔻شهید سلیمانی ادامه می دهند: انتشار این دعا وسعت پیدا کرد و تلویزیون المنار بهشکل مرتب آن را با یک صوت زیبا و حزین پخش میکرد. حتی در بین مسیحیان هم این دعا را میخواندند!
🔻پ.ن۱: جا دارد ما ایرانیان هم با ترویج این دعای مهم در مساجد، جلسات خانوادگی و محل کار یا تحصیل از مفاهیم زیبا و عنایات های خاص الهی آن بهره ببریم.
لینک دعا:
https://B2n.ir/w30320
🔻پ.ن۲: شروع این دعا با این عبارات است:
🔸خدایا چه بسیار دشمنی که شمشیر دشمنیاش را به روی من کشید و لبه تیغش را برای من تیز کرد و دَم برنده اسلحهاش را باریک ساخت و زهرهای کشندهاش را برای من درهم آمیخت...
🔸پس مرا به نیرویت حمایت کردی و پشتم را با یاریت محکم نمودی و تیغ او را به نفع من کند کردی و او را پس از جمعآوری نفرات و تجهیزاتش خوار نمودی و مقام و جایگاه مرا بر او برتری دادی آنچه را از نیرنگهایش به سوی من هدف گرفته بود بهسوی خودش بازگرداندی
ریشهاش را از بیخوبن برکندی و او را در چاهی که برای من کنده بود انداختی و او را با سنگ خودش زدی و با زه کمان خودش خفهاش ساختی
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
👆این عکس داره در شبکه های اجتماعی وایرال میشه و با مقایسه شکل موج زلزله دیروز عنوان کرده اند موج های زلزله دیشب تهران شبیه موج های آزمایشات اتمی بوده است.
▪️استاد علوم سیاسی دانشگاه سلطان قابوس عمان آزمایش اتمی ایران رو تبریک گفته
▪️حساب تخصصی اخبار دفاعی نظامی ترکیه هم به احتمال آزمایش هسته در این اشاره کرده
✍ این گمانه زنی ها را تایید نمیکنیم صرفا جهت اطلاع منتشر کردیم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌رسانه های عبری: 6 نیروی حزبالله از طریق تونلی وارد شمال اسرائیل شدند و سرنوشت آنها مشخص نیست.
❇️ پاسخ تفصیلی به شبهات «مقاومت و فلسطین»
◻️ "دفع و رفع"، تاملی در شبهات جاری است که تلاش میکند ضمن ارائه پاسخ تفصیلی، موضعی تهاجمی و پیشگیرانه به مسائل و موضوعاتی داشته باشد که زمینهساز بروز شبهه یا شبهه افکنی در فضای فکری جامعه است.
◻️ در این مجموعه بر آن شدیم تا ضمن پاسخگویی به مهمترین سوالات و شبهات در زمینه «مقاومت و فلسطین» که امروز در خط مقدم قرار دارد؛ محتوای برخی از پرسشها و پاسخهاف نشستهای علمی و جلسات هماندیشی برگزار شده در این موضوع را با هم به اشتراک بگذاریم.
◻️مطالعه و دریافت فایل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دلتنگتیم سید😭
اگر بودی، امشب سخنرانی شمارو گوش میدادیم و منتشر میکردیم...
راهت رو ادامه خواهیم داد...
دهم مهر ماه : روز جهانی سالمندان
📗 سايبان مهر (ويژهنامه مقام سالمند)
ارج گذاردن به كرامت انساني از ويژگي هاي مكتب اسلام است و اين رويكرد به دوران ويژه اي از زندگي انسان اختصاص ندارد. با اين حال، پروردگار و پيشوايان ديني، عنايت ويژه اي نسبت به دوره سالمندان داشته اند. تا آنجا كه جايگاه سالمند در خانواده همانند جايگاه پيامبران در امت خويش، شمرده شده است.
اين نوشتار كه براي پاسداشت مقام سالمند نوشته شده است، تلاش دارد با الهام از دو منبع قرآن و سيره اهل بيت، ارزش هاي سالمندي را در اسلام تبيين كند و البته در اين راه از انديشه هاي صاحب نظران نيز بهره گرفته است.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/672
هفدهم مهر ماه : روز جهانی کودک
📗 مجموعه مقالات کودک
در مجموعه مقالات سبک زندگی اسلامی ویژه بازیهای رایانهای، از منظرهای مختلفی همچون نقش بازي در تربيت ديني کودکان و نوجوانان با تأکيد بر نقش رسانه ملي، تأثير بازيهاي رايانهاي غربي بر سبک زندگي اسلامي، آثار بازيهاي رايانهاي بر سلامت رواني و جسمي کودکان، بررسی اهداف غرب از اسطورهسازی برای کودکان در بازیهای رایانهای، ظرفیتهای بازیهای کودکانه محلی در عینیت بخشیدن به مفاهیم انتزاعی دینی، تحلیل بازيهاي رايانهاي و تأثیر آن در تربیت کودکان و... به این موضوع پرداخته شده است.
هفدهم مهر ماه : روز جهانی کودک
📗 نشریه کودک و نوجوان شماره 5؛ مجموعه مقالات ویژه نقش رسانه در تربیت دینی کودکان .
هفدهم مهر ماه : روز جهانی کودک
📗 نشریه کودک و نوجوان شماره 6؛ مجموعه مقالات ویژه نقش رسانه در تربیت دینی کودکان .
هفدهم مهر ماه : روز جهانی کودک
📗 نشریه کودک و نوجوان 7؛ مجموعه مقالات درباره چگونگي بيان مفاهيم ديني براي کودکان و نوجوانان در رسانه ملي .
هفدهم مهر ماه : روز جهانی کودک
📗 بازى كودك در اسلام
از ديرباز، بيشتر مردم چنين مى پنداشتند كه بازى، كارى بيهوده و بى ارزشى است، ولى امروزه به يقين مى دانيم كه يكى از مهمترين نيازهاى كودك، همان بازى و تعامل با اسباب بازى است.
اين نياز در حيطه تقويت و فراگيرى تعامل هاى اجتماعى، اعتماد به نفس، هوش، خلاقيت و همچنين از ميان بردن عقده هاى دوره كودكى و انرژى زائد و مواردى از اين دست، نمود بيشترى پيدا مى كند. كودك در حقيقت، هم زمان با سرگرم شدن به وسيله بازى، تعامل با محيط پيرامون خود را آغاز مى كند. او با اشيا و وسائل اطرافش، موقعيت هاى گوناگونى را تجربه و در مورد هر كدام، نقشى را ايفا مى كند. كودك با به عهده گرفتن نقش هاى مثالى در بازى، خود را براى ايفاى هر چه بهتر نقش هاى واقعى در اجتماع آماده مى سازد.
بنابراين، بايد با تغيير نگرش نسبت به بازى و اسباب بازى و اهميت آن، بكوشيم تا با فرهنگ سازى در جامعه، زمينه مناسب پرورش سالم و صحيح فرزندان اين سرزمين را فراهم كنيم.
در این اثر، مواردى مانند اهميت بازى، انواع بازى ها، روابط و نقش والدين در بازىِ كودك، اسباب بازى هاى مناسب و نامناسب و بازى هاى رايانه اى بررسی شده است.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/871