هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 انتقادات صریح و شفاف یک دانشجوی پزشکی در جلسه با وزیر بهداشت
🔺صحبت های این دانشجوی دختر حواشی زیادی را به دنبال داشته است
@Akharinkhabar
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 پاسخ وزیر بهداشت به انتقادات دانشجوی پزشکی که جنجال زیادی در فضای مجازی به پا کرده است
@Akharinkhabar
هدایت شده از مباحثه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی رهبر انقلاب با حاج صادق آهنگران در شب خاطره دفاع مقدس
شوخی جالب و دقیق یک فقیه و مدرس درس خارج در جایگاه ولایت امر با یارانش
گروه مباحثه نخبگانی
هدایت شده از مباحثه
پاسخ به یک شبهه مهم؛ آیا بدحجاب تر شدهایم؟
روایتی نادرست از بدحجابی موجب بوجود آمدن تصوراتی عجیب از این موضوع شده که جای بحث و بررسی دارد.
به نظر می رسد بدحجابی در جامعه ما بد روایت شده است. این روایت نادرست باعث شده واکنش ها به بدحجابی عجیب و غریب باشد. یکی فکر می کند بدحجابی در ایران سیاسی است و تلاش می کند آنرا به براندازی نزدیک کند و دیگری فکر می کند بدحجابی در ایران ناشی از کاهش دین ورزی است و تلاش می کند اصلا اهمیت حجاب را منکر شود.
اما واقعا ریشه بدحجابی در جامعه ماچیست؟ ماجرا را از منظری متفاوت ببینید.
بدحجاب تر؟
گزارش اخیر مرکز پژوهش های مجلس نشان می دهد حدود 30 تا 40 درصد جامعه حجاب شرعی دارند. اما بقیه که حجاب شرعی ندارند اعتقادشان به حجاب چیست؟ نتایج 3 پژوهش رسمی سازمان تبلیغات و ارزش ها و گرایش ایرانیان وزارت ارشاد و کتاب وضعیت سنجی پوشش و آرایش ایرانیان، نشان می دهد 90 درصد جامعه به حجاب شرعی اعتقاد و آنرا ضروری می دانند اما در مصداق حجاب تابع عرف اند.
این آمار یعنی جامعه نسبت به ضرورت حجاب و جنبه دینی و شرعی آن، کاملا معتقد عمل می کند اما در مصداق دچار غفلت است. یعنی بین قرائت شرعی حجاب و قرائت عرفی آن از سر غفلت تفاوت قائل شده است.
حقیقت حجاب
حقیقت حجاب چیست؟ برخلاف تصور رایج، حقیقت حجاب صرفا پوشش نیست؛ هرچند پوشش یک ضرورت برای حفظ این حقیقت است. هویت و عمق حجاب، حیا و عفت است. حال باید سوال کرد که آیا بدحجابی منجر به بی حیایی در جامعه شده است؟ در پژوهش سازمان تبلیغات نشان می دهد 85 درصد مردم رعایت حجاب رامانع ارتکاب گناه در جامعه می دانند.
نتیجه این حرف چیست؟ بدحجابی در جامعه نه منشا سیاسی دارد و نه منشا دینی. بدحجابی در ایران می تواند منشا غربزدگی، عرفی گرائی، راحتی و زیبایی پسندی و دهها دلیل دیگر داشته باشد.
اثر این دو رویکرد متفاوت چیست؟ اگر بدحجابی را سیاسی بدانید باید هر روز بین بدحجاب ها با انقلاب فاصله ایجاد شود. البته که شوخی است. چهارشنبه های سفید هم اتفاقا کمک کرده است که قلیل آدم هائی که روسری شان را ابزار براندازی می دانند از متن مردم جدا شوند.
اما بدحجابی نشانه بی دینی هم نیست. اگر اینطور بود باید شاهد کاهش معنویت بانوان در جامعه باشیم. حال آنکه برعکس است.
معنوی شدن جامعه
آیا می توان مدعی شد که با عقب رفتن روسری ها معنویت کمتر شده است؟
مساله اینست که 2 خطای کلیدی ممکن است باعث شود تحلیل نادرستی از جامعه زنان مان داشته باشیم. یک اشتباه در مقایسه نقطه ایست و دوم تحلیل ظاهرگرایانه.
خطای تحلیل ایستا
تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه زنان در سال 97 با زنان در سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. تقوا در مسیر حرکت و اجتماعی شدن شکل می گیرد نه سر سجاده و در خلوت و انزوا. با این سخن باید سوال کرد خانم بد حجاب در جامعه امروز با این حجم از هجمه های شیطانی چه میزان جلوتر از زنان سال 57 است؟
خطای ظاهرگرایانه
اما مهمتر، بستری است که جمهوری اسلامی برای رشد و تعالی زن ایجاد کرده است. تحلیل تک بعدی و ظاهرگرایانه و متوقف بر پوشش باعث می شود شناخت درستی از زن ایرانی بیان نشود. زن امروز را باید با حضورش در فعالیت های خیرخواهانه و از خودگذشتی و کمک به کشور و مردم تحلیل کرد. خانم امروز ایرانی را باید جامع دید تا درک درستی از دینداری پیدا کنیم و ظاهرگرایانه با تقلیل پوشش حکم به کاهش دینداری ندهیم.
حجاب پرقدرت
نکته مهمتر از همه رشد حجاب است. رشد حجاب، هم کمی است و هم کیفی. این رشد یعنی حجاب پرقدرت. حجاب پرقدرت، حجابی است که از سر جهل و میراث خانواده و غیره نیست و ابعاد انقلابی پیدا کرده است و نشانه یک اعتقاد راستین به مبارزه و جهادست. چنین حجابی را در کدام برحه از تاریخ سراغ داریم؟
منبع:فارس
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#حوزهسکولار #دروسخارج
💢ضعف استدلال متولیان فقه باعث تن دادن به حاکمیت سکولاریسم شده است!
🔲استاد رحیم پور ازغدی در جمع مدیران حوزه مشهد:
🔸امروز دفاع مقدس دیگری در جريان است، اکنون حوزههای علمیه باید براي حفظ انقلاب، نظام سازی، اقامه قسط در حوزه اجتماعی و حکومتی ابعاد پيچيده فقه حکومتی را درست بشناسند. تهديدها در اين عرصه، نامحسوس تر و فوق العاده جدی تر است.
🔸امروز خطری که حوزه های علمیه را تهدید می کند، ضعف استدلالي متوليان فقه و نظامسازي است كه باعث تن دادن به حاكميت مؤلفههاي سكولاريزم در قالب حكومت ديني ميشود. وقتي دروس خارج فقه از صحنه نهادهاي عرصه عمومي غائب باشند و در مسائل تكراري فقه عبادي و فردي محدود شوند اين عملاً به معناي همدستي ناآگاهانه با سكولاريزم است.
🔸امروز جای دهها کرسی درس خارج فقه در موضوعاتی همچون تعلیم و تربیت، احکام جديد قضا، فقه رسانه، فقه فضای مجازی، فقه بانکداری، فقه روابط بین الملل، فقه شهرسازی، معماری، سینما و... خالی است و اين خلاء با نظامات غربي در حال پُر شدن است.
📆97/07/08
🆔 @feghahat
هدایت شده از پاتوق مذهبی ها ✿.。*☆*
🔴بند ۳۹ FATF بصورت اجباری استرداد مجرمین (اسم حاج قاسم سلیمانی بصورت رسمی در لیست آورده شده) را شامل می شود!
سیدعلی
#سردار_سلیمانی
@mellate_Iran
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔻 امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار جمعی از مسئولان و دستاندرکاران حج، فرمان خداوند متعال برای تجمع مسلمانان در یک زمان و مکان خاص برای انجام فریضه حج را حامل جنبهها و پیامهای سیاسی مهمی همچون «لزوم ارتباط و همافزایی مسلمانان» و «نشان دادن اقتدار امت اسلامی» دانستند و خاطرنشان کردند: علاوه بر جنبه معنوی حج که بسیار مهم است، باید این حقایق و اهداف اسلامی نیز برجسته و برای آنها برنامهریزی و اقدام شود. ۹۷/۷/۹
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
♦️تکمیلی(1)
🔸 امام خامنهای «ارتباط با آحاد امت اسلامی در حج»، «رساندن پیام انقلاب اسلامی به زائران و زدون شبهات و ابهامات آنها»، «زمینهسازی برای ایجاد یا تقویت ارتباطات جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای اسلامی» و «همزیستی برادرانه با فرقههای اسلامی» را از جمله پیامهای سیاسی و لازم برای جهان اسلام در ایام حج خواندند و تأکید کردند: حج باید برای جمهوری اسلامی آبروآفرینی کند، بنابراین نباید جنبههای سیاسی حج فراموش شود و حج ابراهیمی یعنی حجِ پس از انقلاب اسلامی با حجِ قبل از آن و حجِ کشورهایی که بویی از مبانی اسلام و انقلاب اسلامی نبردهاند، متفاوت است.
ایشان با اشاره به مانعتراشیهای دولت سعودی در برگزاری مراسم دعای کمیل افزودند: باید با تلاش و ابتکار از این موانع و خسارتها عبور کرد. ۹۷/۷/۹
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
♦️تکمیلی(2)
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین از تخریب گسترده آثار اسلامی مانند آثار منسوب به پیغمبر اکرم(ص)، امیرالمؤمنین(ع)، خلفا و مجاهدان صدر اسلام به بهانه توسعه حج بشدت انتقاد کردند و گفتند: در حالی که کشورهای مختلف از آثار تاریخی خود با دقت محافظت و حتی گاهی برای پُر بار نشان دادن تاریخ و گذشتهشان، آثاری را جعل میکنند، تاکنون آثار اسلامی زیادی در مکه و مدینه تخریب شده است.
🔸 ایشان سازمان حج و زیارت و دستگاههای ذیربط را به انجام کار و ابتکار و تماس با مسئولان حج در دیگر کشورهای اسلامی برای جلوگیری از تخریب بقایای آثار اسلامی موظف کردند.
🔺 رهبرمعظم انقلاب اسلامی همچنین مسئولان حج را به استفاده از ابزارهای نو بویژه فضای مجازی برای ارتباط با زائران دیگر کشورها در ایام حج و نیز همافزایی و همکاریِ بیش از پیش با یکدیگر، توصیه و از زحمات یکایک دستاندرکاران حج امسال تشکر کردند. ۹۷/۷/۹
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نخستین توضیحات فرمانده هوافضای سپاه درباره حمله دیشب به مواضع تروریستها
🔶اولین تصاویر از جنگنده های پیشرفته بدون سرنشین سپاه
✅ @safir_channel
هدایت شده از نماز اول وقت بخوانیم
base.apk
6.79M
🌷﷽؛
🌸 معرفی نرم افزار مذهبی مفید؛ سبک زندگی محمدی؛ ۴۴۰ نکته از اخلاق، رفتار و سیره پیامبر اکرم 🌸
🌼پیشنهاد: دانلود + پخش در گروه ها
هدایت شده از کانال ائمه جماعت
#ره_صد_ساله
☘آیةالله آقانجفی همدانی:
من در چهره بعضی از آقایان بسیجیها حالات و معنویت آیةالله قاضی را میبینم. پیداست که ره صدساله را یک شبه طی کرده اند .