هدایت شده از رادیو معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 شهادت امـام محـمد باقـر (علیه السلام) را تسلیت عرض میکنیم.
🆔 @RadioMaaref
◾️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ
◾️ باقِرِ الْعِلْمِ وَ اِمام الْهُدی وَ قائِدِ اَهّلِ الْتّقْوی
◾️ اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبادِکَ
◾️ و اَمَرْتَ بِطاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِیَتِهِ
◾️ فصَلِّ عَلَیْهِ یا رَبِّ اَفْضَلَ ما صَلَّیْتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّهِ اَنْبِیائِک
🏴🏴🏴 سالروز شهادت جانگداز بنیانگذار نهضت علمی علوی و شکافنده علوم الهی، حضرت امام محمد باقر علیهالسلام تسلیت باد. 🏴🏴🏴
#شهادت_امام_محمد_باقر علیه السلام
#نوری_همدانی
https://eitaa.com/noorihamedani
#اینترنت_رایگان
بزن رولینک زیر ببین جزو ڪدوم دهڪها قرار داری.اگه ۳دهک اول هستی میتونی اینترنت رایگان بگیری😊
https://my.gov.ir/
______________
⭕️ استخدام آموزش و پرورش
🆔eitaa.com/gozenesh
۴ نکته درباره یادداشتهای محسن هاشمی درباره انرژی هستهای: خاطرات پدر را بخوانید تا معنای خودسانسوری مشخص شود
خاطرهبازیهای هستهای محسن هاشمی!
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
#گزیدهیادداشت
محسن هاشمی رفسنجانی در یادداشتی که اخیراً در روزنامه اعتماد منتشر شده بود، براساس خاطرات منتشر نشده از پدر خویش در سالهای 84 و 85، نکاتی پیرامون پرونده هستهای ایران ابراز داشته است.
آقای محسن هاشمی از مجموع خاطرات آن سالها به 5 آسیب راهبردی در پرونده هستهای اشاره کرده است؛ از آنجا که محسن هاشمی با صرف اتکاء به آن خاطرات این 5 آسیب را بدون ذکر نمونه و مصداق ذکر کرده، صحت سنجی این تحلیل وی مشکل است و بهتر بود در پیوست، اسامی افراد و متن دقیق دستنوشتها را ذکر میکرد تا بهتر بتوان قضاوت کرد.
با این وجود با تکیه بر دادههای پیشین و وقایع آن روزها، نقدهای جدی بر این تحلیل و صحت نقل قولهای منتسب به مرحوم هاشمی وارد است.
وی در این یادداشت مدعی خودسانسوری مقامات میشود و میگوید: مسئولان در دیدار با مرحوم هاشمی از نگرانیها و عواقب پرونده هستهای میگویند اما در دیدارهای فردی یا جمعی با رهبری مشکلات و نگرانیها را پنهان میکنند.
احتمالاً آقای محسن هاشمی این گزاره را با این تصور نوشته که مخاطبان گویا از محتوای خاطرات منتشر شده از سوی آقای هاشمی اطلاع نداشته و در آینده نیز دسترسی به آنها نخواهند داشت؛ چرا که اگر کسی خاطرات آقای هاشمی را مرور کرده باشد از این سخنان پسر ارشد ایشان عمیقاً تعجب خواهد کرد.
در خاطرات آقای هاشمی، هر آنکس که با او دیدار میکند، تقریباً به صورت مطلق، مدح و ثنای هاشمی را میکند گویی که حتی به اندازه یک ارزن در وجود و عملکرد و کارنامه و نظرات و ... ایشان، نه خبط و خطا، بلکه هیچ نقص و قصوری هم نیست! و در مقابل، این ملاقاتکنندگان همه دیگران را نقد میکنند. پس اگر منظور آقای هاشمی از عدم خودسانسوری مقامات در مقابل هاشمی مرحوم چنین مدح و ثناهایی است، لاجرم نعوذبالله باید آقای هاشمی را جزو معصومین بدانند که چون هیچ نقصی نداشته پس نقدی هم متوجهش نشده؛ در غیر اینصورت لااقل باید چند جملهای هم در این جهت نوشته میشد!
علاوه بر این، سخنان آقای محسن هاشمی در این باره از دو جهت قابل تأمل است؛ اولاً بهتر بود برای اثبات ادعا آن فرازهای از خاطرات سال 84 و 85 که بههرحال در سالهای آینده منتشر میشود را ذکر میکردند. از طرف دیگر، نگاهی به مشی رهبری نشان میدهد که ایشان صرفاً با اتکاء به شنیدهها و گزارش های رسمی تصمیم نمیگیرند و از طرق دیگر نیز از مسائل آگاهی پیدا میکنند. در بخشی از مستند غیررسمی، رهبر انقلاب در دیدار جمعی از کارگردانان سینما در تاریخ 96/10/28 درباره دغدغه یکی از سینماگران فرمودند:
«شما خیال میکنید همه میآیند پیش من به به و چه چه میکنند؟ من هرروز گزارشهای مردمی را میخوانم؛ غیر از گزارشهای رسمی و دولتی، گزارشهای مردمی از روشنفکر و غیره را میخوانم. خیلی از گزارشها هم انتقادی است و ما هم دنبال میکنیم. اینگونه نیست که دنبال نکنیم!»
با این وجود، اگر این سخن که رهبری با اتکاء به سخنان خلاف واقع آن مسئولان تصمیم گرفته را درست تصور کنیم، شخص مرحوم هاشمی نیز در این مسئله متهم است که رهبری را از واقعیات آگاه نکرده است.
🔹خاطرات مرحوم هاشمی اگرچه مجموعه مورد اعتنایی در تاریخ معاصر است اما نیازمند بررسی و تطبیق تاریخی است تا صحت و سقم برخی برداشتها و تحلیلهای آن مرحوم مشخص شود و با صرف تکیه به دستنوشتهای آیتالله هاشمی نمیتوان تاریخ را قضاوت کرد؛ اگرچه یادداشت اخیر محسن هاشمی استناد به دستنوشتهای پدر بوده و از در اختیار قرار دادن متن آنها هم خودداری کرده است!
▫️متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید:
👇
https://tn.ai/2739018
🔶حاشیه روزنه
خاطرهبازیهای خاندان هاشمی یک #تهدید_شناختی برای حافظه تاریخی ملت ایران است که مقابله با آن نیازمند چارهجویی بهنگام، هوشمندانه و ذوابعاد متولیان است.
گرچه نقدهای موسمی(بعضا برآمده از اقتضائات سیاسی) نیز مؤثر و قابل تقدیر است اما انتشار یکسویه و گسترده خاطرات آقای هاشمی و ارجاعات پرتکرار به آن که ریشه در #فقداندسترسیمحققینمتعهد به #اسناد_معتبر_و_دست_اول دارد، موجب شده که روایت هاشمی بر تاریخنگاری جمهوری اسلامی سایه بیاندازد و نقدهای موسمی و موردی را یارای مقابله با آن نیست.
انتظار آن است که شبکه رسانهای انقلاب اسلامی، پیش از ورود تحریفات به حافظه تاریخی، در نقد مستند منابع تحریفآمیز اهتمام بورزند و بیش از هر چیز، مصالح انقلاب اسلامی و منافع ملی و تعهد شرعی را در نظر بگیرند.
کشف مضرات تحریف دشوار و اثرش دیرپاست!
انتظار میرود در امتداد این رویکرد راهبردی و دقیق، نقد #الفلامخمینی نیز مدنظر متولیان #رسانههایانقلابی قرار گیرد!
@rozaneebefarda
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روایتی از آیتالله خامنهای از محبت مردم به #امام_باقر (علیهالسلام)
📥 نسخه کامل + متن بیانات👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46121
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت امام باقر علیه السلام تسلیت باد
@rozaneebefarda
هلال ماه امشب داغدار شهادت پسر زینالعابدین(ع) است، کسی که روزگار غربت فاطمه و فرزندانش در مدینه را خوب به یاد داشت.
هم او که شاهد عاشورا و غوغایی بود که بر جدش امام حسین(ع) روا داشتند بود و حال نوبت غربت شبانه خود اوست که بقیع را بار دیگر با عصمت پیوند بزند.
غزل بقیع غریبانهترین مطلَعِ خاندان محمد مصطفی(ص) است که مأمن بهشتیترین دانههای تسبیح آل طه(ع) شده است و حال امام باقر(ع) را میزبانی میکند.
شکافنده علوم است که حتی دریای علم هم در برابر خضوع و دانشش سر تعظیم فرود آورده و سجاد نشان است که از سجاده مهر پدرش، مناجاتها بر لب دارد.
ایشان که فرمودند: «بردبارى لباس عالم است، پس تو خود را از آن عریان مدار.»[1]
آری ... امشب شب شهادت شکافنده علوم و معلم عطوفت، مهر، جهاد و شهادت است که در کربلای امام حسین(ع) شاهد بود، شاهد به خون غلطیدن شش ماهه و سرهای به نیزه رفته....
اما با علم و حلم و بردباری بی مانندش نگین دیگری شد در سلاله پاکان تا به اثبات رساند هرچه درخت دانش بارورتر شود حلم و بردباری فزونی مییابد.
از همین روست که فرمودند:«دانش بیاموزید که آموختن آن پاداش دارد و جستجوی آن عبادت است.»[2]
باقر آل احمد(ص) است که سالها غربت پدرش، سجاد علیه السلام را به چشم دید و محنتی که دشمنان بر حسین بن علی(ع) روا داشتند را با تمام وجود لمس کرد، حال به شهادت رسید تا روح بلندش به سلاله پیامبر(ص) به اتصال برسد.
او فرزند امام سجاد(ع) و نوه امام حسین(ع) است که از مادری پاک سرشت به نام «ام عبدالله»، دختر امام حسن مجتبی(ع)، زاده شد.
از همین روست که چون نسب امام باقر(ع) هم به امام حسن(ع) و هم به امام حسین(ع) میرسد، به او لقب هاشمیٌ بین هاشمیَین، علویٌ بین علویَین و فاطمیٌ بین فاطمیَین دادند.
بزرگ امامی که خود وصیت کرده بود در لباسی که در آن نماز میخوانده دفن شود.
و حال پیکر مطهرش در قبرستان بقیع، کنار مرقد پدرش امام سجاد(ع) و عموی پدرش امام حسن(ع) آرام گرفته است.
شهادت آخرین یادگار معصوم كربلا حضرت باقرالعلوم(ع) تسلیت باد
زهرا مرادوند
بادصبا
هدایت شده از اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صفات اهل تقوا از منظر امیرالمؤمنین امام علی (عليه السلام)
🗣 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
📌اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز
https://eitaa.com/joinchat/831979555Cf5acda1a7a
هدایت شده از اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز
•﷽•
🏴شهادت امام محمدباقر(ع) تسلیت باد.
#شهادت_امام_باقر'ع'🖤
#استوری📲
📌اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز
https://eitaa.com/joinchat/831979555Cf5acda1a7a