فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگم شیخ بهایی بزرگترین مهندس تاریخ بشریت بوده و تا کنون هست و همتا نداره، یعنی این…..!
پی نوشت:
اقتصاددانان غربگرا که به دنبال اقتصاد پایدار هستند آیا گوش شنوایی برای این تکنولوژی دارند؟
در دنیا چه میزان انرژی صرف تکنولوژی صوت می شود؟
این دانش از یک پارادایم دانشی دیگر ریشه می گیرد.
#علم_نافع
#سبک_زندگی_اسلامی
میشه درموردصحبت های استادرائفی پورک درمورداینک جوانان برای تخلیه رفتن جبهه ودرمورد خانم مهسا امینی گفتن توضیح بدید
ونظرتون دراین مورد چیه
چرا ایشون همچین صحبتی کردن منظورشون چی بود؟
کلانظرتون درموردصحبت های ایشون ؟
خزینة الجواهر
میشه درموردصحبت های استادرائفی پورک درمورداینک جوانان برای تخلیه رفتن جبهه ودرمورد خانم مهسا امینی
چیزی که به ذهنم ارتجالا رسید
هدایت شده از M Salehi
📌نظام تربیت خانوادگی و دلایل حضور نوجوانان در اغتشاشات
💠 همایش «پیامبر رحمت، الگوی جهانی»
🔹 بمناسبت گرامیداشت #هفته_وحدت، معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیّه قم با همکاری بنیاد رسول رحمت (ص) همایش «پیامبر رحمت، الگوی جهانی» را برگزار میکند.
🔻 موضوعات و سخنرانان این همایش:
🔸 «بایستههای تبلیغ دین در عصر حاضر بر اساس سبک تبلیغی پیامبر (ص)»
👤 حجةالإسلام والمسلمین دکتر رفیعی
🔸 «چرایی پیامبرستیزی از سوی جریانهای سیاسی و فرهنگی فعّال دنیا»
👤 پروفسور لگنهاوزن
🔸 «سبک زندگی رسول رحمت و نقش آن در برون رفت از جهل مدرن»
👤 حجةالإسلام والمسلمین دکتر جبّاری
▫️ زمان: چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۱
▫️ ساعت: ۸:۳۰ الی ۱۲
▫️ مکان: چهارراه شهداء، سالن همایشهای غدیر
🆔 @balagh_ir
🔻 آسیبشناسی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی از علل اغتشاشات و راهکارهای برونرفت از آن
🌀 بیشتر:
🌐 http://dte.bz/YFbwR
#اخبار
🆔 @balagh_ir
آسیب شناسی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی از علل اغتشاشات و راهکارهای برون رفت از آن
حجت الاسلام والمسلمین واعظی، با آسیب شناسی علل اغتشاشات اخیر، راهکارهایی را در جهت برون رفت از آن ارائه کرد.
روابط عمومی دفتر | ۱۴۰۱/۷/۱۹ سهشنبه
به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی در مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران این دفتر و در جمع طلاب خواهر این موسسه با بیان اینکه انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز یک چالش و یک تضاد گفتمانی بین اسلام و استکبار جهانی شد تصریح کرد: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، جبهه استکبار جهانی که در واقع برآمده و شکل گرفته در چارچوب گفتمان مدرنیته غربی بود، در مقابل این انقلاب ایستاد و این تقابل همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این صحنه تقابل، انقلاب اسلامی توفیقات متعددی داشته است، گفت: انقلاب اسلامی، ضرباتی را به پیکره تدابیر، نقشه ها و طراحی های جهان استکبار درمنطقه وارد کرده است، و در دفاع از کیان کشور، انقلاب اسلامی و مردم کشور و منطقه اقدامات موثری را داشته است. البته این تقابل یک تقابل یک طرفه نیست که دائماً پیروزی و توفیق از آن ما باشد و طرف مقابل هم توفیقاتی دارد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: یکی از توفیقاتی که نظام استکبار پیدا کرد که در حوادث اخیر هم ما می بینیم در بحث جنگ روانی و جنگ نرم و جنگ رسانه ای است.
* امپراطوری رسانه ای غرب در تصویر سازی غلط
امپراطوری رسانه ای غرب به دو امر توجه جدی دارد: یکی تصویرسازی و یکی روایت گری و تلاش میکند از یک سو تصویر سیاه و مخدوش از نظام اسلامی و حرکتهای جمهوری اسلامی و از سوی دیگر روایتهایی نادرست و بلکه جعلی را از حوادث مختلف داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی گفت: البته واقعاً جمهوری اسلامی و محور مقاومت در همین سال های اخیر به جبهه استکبار ضربات اساسی زد و بسیاری از توطئه ها و نقشه آن ها را منهدم کرد.
وی با اشاره به روایت یکی از افسران عالی رتبه CIA در خصوص علت ترور حاج قاسم سلیمانی گفت: حرفش این بود که نقشههای اساسی ما در منطقه، یکی پس از دیگری توسط جمهوری اسلامی به ویژه سپاه قدس و علیالخصوص مدیریت سپاه قدس که سردار سلیمانی بود با شکست روبرو می شد و چارهای جز به شهادت رساندن ایشان نداشتیم و و این کار غیرقانونی بود و میهمان یک کشور دیگر را ترور کردیم و علی رغم اینکه اطمینان داشتیم که انتقام ایران حتمی است؛ اما حاضر به این اقدام تروریستی شدیم تا شکستها و ضربات سنگین تحمیل شده بر خویش را تا حدّی جبران کنیم.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در این حوادث اخیر شما دیدید که این امپراطوری رسانه ای چگونه هماهنگ، روایت گری را نسبت به صحنه به عهده داشت و تصویرسازی را به نحو خیلی پیروزمندانهای انجام داد، ۹۰۰ میلیون توییت و پست و تولید رسانهای در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی در عرض دو هفته ایجاد کردند که این نشان از طراحی و هماهنگی رسانهای آن هاست.
وی اظهارداشت: در چنین اتفاقاتی که در صحنه می افتد، بین دو امر باید تفکیک کنیم: اول اینکه در کوتاه مدت مخصوصاً آن هیجانات اجتماعی که توأم با اغتشاش و خرابکاری و بر هم زدن امنیت عمومی می شود، وظیفه عاجل مسئله مدیریت بحران و برقراری امنیت و جلوگیری از اغتشاش است.
* راه حل های برون رفت
وظیفه دوم یعنی کاری که اتفاقاً بعد از اغتشاشات و بعد از این تلاطم های اجتماعی ضرورت دارد به آن پرداخته شود چند امر است:
اول) درست دیدن صحنه و شناخت و تحلیل واقع بینانه مسائل و ریشه ها و آسیب ها است.
وی گفت: در شناخت واقعیت اجتماعی ما نباید ایدئولوژیک آن را تفسیر کنیم و همینطور نباید از دریچه احساسات و عواطف و از دریچه آمال و آرزوها و انتظارات واقع را تفسیر کنیم؛ بلکه واقع را همان گونه که هست باید دید.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: شرط اول در هر گونه پیشرفت، هر گونه مدیریت و هر گونه غلبه بر ناملایمات، درست خواندن و درست دیدن صحنه و به عبارتی شناخت درست مسئله است.
دوم) همانگونه که رهبری معظم انقلاب اشاره فرمودند، اغتشاش با اعتراض فرق میکند،کسانی که مدیریت شده، سازمان یافته، هدفمند به قصد براندازی وارد صحنه میشوند با کسانی که تحت تأثیر قرار میگیرند و به نوعی با هیجانات و احساسات همدلی و همکاری میکنند فرق میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی با بیان اینکه گروه دوم مسئله ماست گفت: این که چرا جوان پانزده ساله، شانزده ساله، هفده ساله به این شکل به صحنه میآید، هیجانی با آن گروه اغتشاشگر همراه میشود، ولو ورودش به قصد اغتشاش نبوده اما چرا همدلی و همراهی پیدا میکند، یک مسئله و یک پدیده اجتماعی است که باید تحلیل شود.
این که چرا بخش هایی از جامعه در حل برخی معضلات اجتماعی همراهی نمیکنند و اندکی بی تفاوت هستن
د، باید تحلیل شود و ما باید با تیز بینی و درنظر گرفتن واقعیت های میدان، مسائلمان را تحلیل کنیم.
سوم) از مسائل کلیدی ما مسئله شکاف بین نسلی است. تفاوت نسلها یک امر طبیعی است. همه ما نیز با پدر و مادرمان افق فکری و شخصیتی مان متفاوت است و این نسل جدید را باید شناخت، و باید ویژگیهایش را درک کرد.
وی با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف این نسل را باید درک کرد عنوان داشت: ویژگی های شخصیتی، شرایط اجتماعی، شرایط فرهنگی جامعه نوشونده است و درک عمیق و درستی از جوان و نوجوان حاضر و نسل جدید لازم است تا بدانیم چگونه می توان برای نسل جدید تصویرسازی کرد، چگونه می توان برای نسل جدید اقناع نسبت به گفتمان انقلاب اسلامی و نسبت به اهداف بلند نظام داشت.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی تاکید کرد: اگر برای جوان و نوجوان درونی سازی اتفاق بیافتد و ذهنیت جوان و نوجوان ما با بنیان های ارزشی اسلام و با گفتمان انقلاب اسلامی غنی بشود بیمه خواهد شد و خودش بازویی توانمند برای ارتقای جامعه اسلامی میشود.
چهام) یک مسئله دیگر ما مسئله اقتصاد و چالشهای مربوط به آن است و از جمله مسائل مهم این حوزه چنانکه رهبری معظم انقلاب یک بار در سخنانشان اشاره کردند مسئله عدالت است. عدالت اقتصادی و به طور کل عدالت اجتماعی را می توان یک نقطه ضعف در وضعیت فعلی عنوان کرد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: نابرابری اقتصادی، به این معنا که عده ای خیلی ثروتمند و خیلی بهرمند و عده زیادی دیگر با فقر و با ضعف و فقر اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند، به هیچ وجه زیبنده انقلاب اسلامی نیست.
وی بیان داشت: یکی از مسائل عاجلی که باید دولتمردان و نظام ما به شکل جدی به سمت آن حرکت کند، سر و سامان دادن به شرکت های دولتی و شرکت های خصولتی و افزایش نظارت و حسابرسی بر این شرکتهاست.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی با بیان اینکه مبارزه با مافیای مفسدان اقتصادی ضرورتی غیر قابل انکار است گفت: نمی توان معتقد بود که فساد به شکل سازمان یافته وبه صورتی که از درون نظام پمپاژ می شود، وجود دارد؛ اما در لایهها و رگه هایی از نهادها مواردی از فساد و رانتخواری مشهود است و این که در اقتصاد ما نابرابری وجود دارد و آورده های ما به درستی توزیع نمی شود، مسئلهای جدی است.
وی اضافه کرد: براندازان و طرّاحان اغتشاشات سعی دارند که بر موج این نارضایتیها سوار شوند و اعتراض و نارضایتی را بدل به خشونت و هرج و مرج کنند. روشن است که ریشه و عمق این نارضایتی ها، مشکلات و نارضایتیهای اقتصادی مانند بیکاری، به تأخیر افتادن امر ازدواج و فقر است و همه اینها بر می گردد به مسئله عدم توزیع عادلانه مواهب و امکانات در جامعه.
پنجم) مسئله بعدی گسست میان دولت و ملت و کاهش بی اعتمادی به دستگاه های دولتی است. آنچه در دهه شصت و در شرایط جنگی که دنیا مقابل نظام و مردم ما ایستاده بود و شهرهای ما بمباران می شد و جوانان ما در جبهه شهید می شدند، اما در همان حال مردم همبستگی داشتند، اعتماد مردم به اجزای حاکمیت، یک دل و یک زبان بودن مردم با حاکمیت و اجزای نظام بود که این مایه حفظ کشور و مقاومت کشور با یک جهان دشمنی بود.
با روند برخی مشکلات و تهاجم نرم دشمن، آرام آرام در عرصههایی این اعتماد کم شده و اعتمادسوزی شده است. اکنون این اعتمادسوزی باید تبدیل به اعتمادسازی شود ، بخشی از این اعتمادسازی وقتی اتفاق می افتد که بخشهای مختلف حاکمیت در مردمگرایی و حل مسائل معیشتی مردم، حل مسائل اداری مردم، رونق بخشیدن به کسب و کار و ... توجه بیشتر داشته باشد. کارآمدی اجزای نظام باید افزایش یابد و در کنار آن، جبهه انقلاب در کار رسانهای و تبلیغی و خنثیسازی جنگ رسانهای و جنگ نرم دشمن موفقتر عمل کند.
ششم) مسئله بعدی مسئله فضای مجازی است.
در گذشته «کسی بودن» اختصاص به عدهای خاص مانند ملوک و رجال سیاسی، شاعر ، نویسنده ، دانشمند و عالم و مانند این ها داشت اما فضای مجازی شرایطی را فراهم آورد که هر کس با هر سطحی از دانش، تجربه و سرمایه نظری و عملی احساس میکند کسی است و ورود خودش را دارد. و در آن فضا منیت و فردیت خودش را به ظهور می رساند؛ حال در این فضا مهم نیست اخلاق باشد یا نباشد، ارزش باشد یا نباشد، کاری که فضای مجازی می کند مخل نظام خانواده باشد یا نباشد، مخل اخلاقیت فردی باشد یا نباشد، فقط مهم است آنجا کسی باشند و به هر دری می زنند و در هر چیزی مداخله می کند تا خودش را بیشتر جلوهگر سازد و کسی بودن خود را بروز و ظهور دهد از اینرو در شکستن حریم اخلاق و ارزشها و تعلّقات وطنی و میهنی نیز از هم سبقت میگیرند تا جایی که گاه مشاهده میشود که وطنفروشی و بیگانهپرستی هم قبح خود را از دست میدهد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اگر این فضا مدیریت و کنترل و نظارت نشود، چشم باز می کنیم و با یک فاجعه روبرو می شویم.
هفتم) مسئله دیگر ما که خیلی مهم است مسئله انسجام ملی و
افزایش حس تعلق به وطن، حس تعلق به نظام و حس تعلق به منافع ملی است.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی افزود: یکی از محکم ترین عناصری که این انسجام ملی را ایجاد می کند، مسئله زمینهسازی برای مشارکت مردم در امور، چه سیاسی، چه اقتصادی، چه فرهنگی و چه اجتماعی است که مردم جدی گرفته بشوند و حضور داشته باشند و مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه یکی از اصلی ترین تأکیدات مقام معظم رهبری افزایش مشارکت و حضور مردم بود گفت: این شاه بیت ایشان در همه انتخابات ها هست. خوب این ایجاب می کند که دستگاه های متولی انتخابات و متولی حضور سیاسی مردم انسداد سیاسی ایجاد نکنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: وقتی دستگاه مرتبط به امر انتخابات و مشارکت مردم با تنگ نظری بخش هایی و لایه های جناح هایی را حذف کنند، این عملاً آن حس تعلق را کاهش می دهد، زمینه انسجام ملی را کاهش می دهد و این چیزهایی است که باید به آن توجه داشت.
وی بیان داشت: نباید در جامعه تک سلیقگی حاکم باشد و باید سلایق مختلف در چارچوب وفاداری به قانون اساسی و ارکان گفتمانی انقلاب اسلامی به رسمیت شناخته شوند و تضارب افکار باشد و این مسئله بسیار مهمی است. از طرف دیگر باید فضا و ضوابطی برای ساختارمندی اعتراضات قانونی، حفظ چارچوب های نظم مدنی، بسط فرهنگ گفتگو و تحمل آراء و سلایق مختلف ایجاد شود.
هشتم) توجه به قدرتمندی و بالندگی نظام است.
این که حضرت آقا در صحبتشان فرمودند تمام منشأ این مسائل و اغتشاشات قدرتمند شدن و بالندگی انقلاب اسلامی است مرا به یاد این مطلب انداخت که در سال ۲۰۰۳ و زمانی که اوج پرونده هستهای ایران بود و فقط توانایی هستهای ما محدود بود، و تقریبا ما در آغازین گام های فناوری هسته ای بودیم، معاون وقت امور خاورمیانه و آسیای وزیر خارجه امریکا، ریچارد آرمیتاژ بود. در مصاحبه ای از او پرسیدند: ما که میدانیم ایران به لحاظ هستهای دارد گامهای اول را بر می دارد، فرسنگ ها با بمب اتم فاصله دارد، چرا شما این حجم حساسیت نشان می دهید؟ ایران را تحریم میکنید و تحت فشار قرار می دهید؟ او را به عنوان محور شرارت می دانید؟ او گفت: ایرانی که من می بینم اگر رها بشود، و ما تحت فشارش قرار ندهیم، چند سال دیگر قدرتی می شود که دیگر هیچ کاری با آن نمی شود کرد.
* ظرفیت تمدنی انقلاب اسلامی
نکته بعدی در این باب توجه به این مسأله است که اگر جبهه استکبار همه مسئله اش توانمندی و قدرت ماست، بخاطر ظرفیت تمدنی گفتمان انقلاب اسلامی می باشد. دشمنی جبهه استکبار با ما، در وجه نرم، از اول در وجه گفتمانی است، به دلیل اینکه انقلاب اسلامی ایران ظرفیت تمدن سازی اسلامی دارد، یعنی اگر انقلاب موفق بشود، اگر نظام اسلامی موفق بشود، اگر یک قدرت ممتازی بشود الگو، شده و محور بالندگی تازه ای می شود که جهان اسلام در یک فرایند تمدنی قرار بگیرد. البته زمان بر هست، کما اینکه تمدن معاصر غربی هم یک شبه و یک روزه و یک سالگی حاصل نشد، حاصل دویست تاسیصد سال تلاش بود که این مدنیت معاصر غربی ایجاد شد.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: این حوادث گرچه تلخ و ناگوار بود اما باید چشمان ما، حوزه، دانشگاه و مسئولین مختلف نظام در عرصه های مختلف را بیدار کند که پس از فراغت از ایجاد آرامش و امنیت و مقابله با اغتشاشگران بیندیشند که چگونه کاری کنیم که زمینه های این مشکلات به کلی دور بشود و مناشئ نارضایتی برطرف شود.
وی افزود: البته هیچ گاه و هیچ گاه تا انقلاب اسلامی هست و تا نظام اسلامی هست دشمنی استکبار تمام نمی شود و هیچ وقت آنها آرام نمی نشینند. نباید در خواب غفلت فرو برویم که دشمنی تمام شد زیرا دشمنی نو به نو می شود و ما باید هوشیار شویم و جبهه خودمان را منسجم و متشکل کنیم.
حوزه های علمیه و مسیر پیش رو
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: به نظر من غیر از وظایف ذاتی که نهاد حوزه به لحاظ آموزش و پژوهش و تبلیغ برعهده دارد در رابطه با امر اجتماعی و رابطه با نظام و مردم سه کارکرد اصلی دارد: اول باید ناصح امین برای نظام باشد و دوم آشنای با ناملایمات، رنج ها و دردها و غمخوار مردم و هادی و راهنمای جامعه باشد.
وی عنوان کرد: در مسئله انعکاس، ابراز ، نمود و جلوه گری این ناملایمات باید حوزه هادی باشد و مسیر درست، طبیعی و منتهی به نتیجه موثر و مثبت را در این مسئله به نحوی دنبال کند که جامعه احساس کند حوزه با درک درست آلام و رنج های مردم، راه درست رفع این آلام را نیز دنبال می کند. و نباید فراموش کرد که این پیوند بین مردم و روحانیت یک پیوند چند صد ساله است و در تاریخ روحانیت شیعه و همواره در طول تاریخ، از برجستگی های اساسی روحانیت شیعه کنار مردم بودن، غمخوار مردم بودن و تلاش در جهت کاهش آلام مردم بوده است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: سومین کارکرد این است که حوزه پشتوانه فکری و نظری برای حل مشکلات نظام باشد و بخش های پژوهشی حوزه، نخبگان حوز
ه باید تلاش کنند تا با مسئله شناسی دقیق، راه حلهای متناسب با شرایط را برای حل مسائل فکری و فرهنگی نظام و جامعه ارائه دهند.
🔴 سیانان هم از هشتگسازی رباتیک شاکی شد!
محمد لسانی پژوهشگر رسانه:
🔹در هفتههای گذشته حجم بالای ارسال مطالب و هشتگسازی مجازی بهخصوص در شبکه اجتماعی توئیتر باعث بهت و حیرت مخاطبان شد، بهگونهای که برای برخی فقط حس تسلیم و همراهی ایجاد میکرد.
🔹سیانان مخفف (The Cable News Network) بهعنوان نخستین شبکه خبری 24 ساعته آمریکا به این ترندینگ گسترده و هشتگسازی، حساس شد و در مطلبی با تیتر «جنگ روایتها درمورد ایران در شبکههای اجتماعی»، نقدهای جدی به موجودیت این ترند مطرح کرد و آن را زیرسوال برد.
🔹مهمترین نقدی که این شبکه آمریکایی مطرح کرد روی «کمپین دستکاری هماهنگ» استوار است. این کمپینها روی عملیات ازپیشتعیینشده و سازماندهیشده استوار است که یک مادرخرج و سفارشدهنده دارد. در این کمپینها کاربران یا بهطور مشخص رباتهای سایبری، خود را جای مردم جا میزنند و عموما فقط ارسال محتوا و بازنشر با هشتگ انجام میدهند و کامنتگذاری بسیار پایین و مخاطبان محدودی دارند.
🔹نویسندگان گزارش سیانان به قطعیت رسیدهاند که موج هشتگی مهسا امینی در فضای توئیتر، مصنوعی و باتمحور است.
گزارش سیانان به دستهبندی کاربران پشت هشتگ مهسا امینی میپردازد. این دستهها شامل مهاجران، حامیان تغییر رژیم از جناح راست و محافظهکار امریکا تا اسرائیل و درنهایت مجاهدین خلق (منافقین) ساکن در آلبانی هستند.
🔹سیانان با تمرکز بر سازمان مجاهدین خلق (منافقین) مینویسد: «این گروه، قطعا قبل از درگذشت مهسا امینی، در دستکاری (Manipulation) رسانههای اجتماعی فعال بوده است. فیسبوک سال گذشته صدها حساب جعلی مرتبط با مزرعه ترولها در آلبانی را حذف کرد و گفت به این سازمان مرتبط هستند.»
🔹امروز کارشناسان کلانداده، شرکتهای دادهکاو و پژوهشگران رسانه باید توئیتر را خطاب قرار دهند و بپرسند:
1- حجم واقعی فعالیت رباتیک بنابر تحلیلهای مبتنیبر باتومتر (پروژه مشترک رصدخانه رسانههای اجتماعی و موسسه علوم شبکه در دانشگاه ایندیانای امریکا) چه مقدار است؟
2- در پروژههای «دستکاری هماهنگ» قبلی که توسط دولتها یا گروههای قدرت به اجرا میرسید توئیتر ورود داشت و اقدام به غیرفعال کردن همزمان حسابهای کاربری میکرد. درمورد هشتگ مهسا امینی هیچ گزارشی از اقدام جدی توئیتر نیست. آیا قبل یا حین «عملیات تاثیر»، هماهنگیای با توئیتر انجام شده که نظارهگر باشد و آب به آسیاب آنها بریزد؟
3- آنچه طی این چند هفته در پلتفرم توئیتر اتفاق افتاد و فعالیت مشهود ترولها (هتاکان)، استروتورفرها (مردمنمایان) و باتها (کدهای برنامهنویسیشده) که برای خشونت، افراطیگری، تخریب، تعیین هدف انسانی و سازمانی برای جرح/ قتل و قرارهای آشوب در ایران متمرکز بود، آیا برای شرکت توئیتر مصداق «حمایت از عملیات تروریستی» نیست؟
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیرعامل ایران خودرو: برخی از استانداردهای ایران در خودروهای خارجی آپشن محسوب میشود!
مدیرعامل ایران خودرو:
🔹در خودروهای روز دنیا بسیاری از استانداردهایی که ما در کشور داریم وجود ندارد!
🔹 استانداردهایی که در کشور ما اجرا میشود در کل دنیا جزء استانداردهای سختگیرانه است.
🔹 خودروهایی که جدیدا تولید میشود تمام استانداردهای اعلام شده را خواهند داشت.
@Fetan2
☑️یکی برای رضای خدا، فقط با دو ساعت حرف، اندازه چند سال کار بعضی سازمانها اثر گذاشت؛
🔻یکی هم بود که ۳۰ میلیارد میگرفت تا هر شب، از یکی بیخاصیتتر از خودش بپرسه: "احساس خوشبختی داری؟"
🔹آقای صداوسیما، با چه منطقی به مهران مدیریها تریبون میدادی و به #رائفی_پور نمیدادی؟!
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 شب ناآرام در سنندج
17مهر
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#الباب سوریه
🔻 درگیری های شدیدی در جاده بین بزاغه و الباب بین تروریستای "الجبهه الشامیه" و "فرقه الحمزه" در حال وقوع است و باگلوله های خمپاره مواضع هم را هدف قرارمی می دهند
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشکهای پدر لیزر فیزیک ایران در واکنش به توهین به پرچم کشورمان در اغتشاشات
دکتر مجدآبادی:
🔸این پرچم ماحصل خون حداقل ۳۰۰ هزار شهید است!
🔸خیلی به من سخت گذشت وقتی دیدم به این پرچم توهین شد.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شبکه سعودی اینترنشنال نماینده و رهبر زنان ایران را معرفی کرد: سیما ثابت خبرنگار و مجری شبکه تحت فرمان بن سلمان!
⭕️ سیما ثابت، خبرنگار شبکه سعودی اینترنشنال: ما از جامعه جهانی میخواهیم با صدور قطعنامه علیه ایران از زنان حمایت کند!
🔺آنچه جامعه جهانی برای روسیه در مسأله اوکراین انجام میدهد (تحریم و حمله نظامی) باید در مورد ایران هم انجام دهد، ایران را یک اوکراین دیگر در نظر بگیرید!
▪️شبکه سعودی اینترنشنال در حالی ادعای نمایندگی زنان ایران را میکند که بن سلمان سال هاست با بمباران بیمارستانها، مدارس و شهرهای یمن کودکان بیگناه و زنان بیدفاع را قتل عام میکند، این شبکه سعودی اما با نادیده گرفتن این جنایات عربستان در یمن به دنبال آزادی برای ایرانیان است!!
💠 گروه رسانهای تیمورا
https://eitaa.com/joinchat/3672375298C8acb35579f
من شما را فراموش نکردم، شما هم...!
آیت الله علی سعادت پرور ره:
هفته ای یک بار، #صد_صلوات و صد سوره توحید خوانده و ثوابش را هدیه کنید به روح مادربزرگها و پدربزرگها و فامیلهای پدری و مادری ؛ این عمل برای #حلّ_مشکلات مختلف مثل :تاخیر در ازدواج دختران و پسران، مشکلات روحی و خانوادگی و ... . بسیار مجرّب است، به شرط مداومت بر آن!
📚سلوک سعادت، ص ۱۵۷-۱۵۸.
☀️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
❀
╰━━❀🕊❀🌼❀🕊❀━━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رحمت عظیم خدا در قیامت و به طمع افتادن شیطان!
🎙استاد عالی
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئوی جالب شبکه آلمانی دویچهوله از چگونگی مدیریت افکار عمومی و تأثیرگذاری شناختی بر روی مخاطبین توسط شبکههای اجتماعی و ماهوارهای!
⭕️ این گزارش نشان میدهد که چگونه یک رسانه و شبکه اجتماعی میتواند با تزریق مداوم اطلاعات، افکار عمومی را مدیریت و جهتدهی کند و اینگونه القا نماید که یک جریان و موج گستردهای در جامعه به راه افتاده است!
در واقع با تزریق مداوم اطلاعات جهتدار، مخاطب خود را مسخ شناختی میکند!
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee