6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺عنایت ویژه حضرت زهرا(سلام الله علیها) به جلسات روضه خانگی
🔹روایت استاد عالی از زندگی میرزا حبیب الله کاشانی رحمت الله علیه
الهي یا فاطر بحق فاطمه(س) 🍃
عجل لولیک الفرج ⛅️
#فاطمیه 🥀
#امام_زمان
رشد ساخت مسکن باوجود کملطفی بانکها
وزیر راه و شهرسازی:
🔹۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده از ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته به دست دولت رسید و تاکنون ۱۰۸ هزار واحد آنها تقدیم مردم شده است.
🔹ساخت یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالبهای مختلف انجام شده و شاهد رشد شتابان در ساخت و ساز مسکن با وجود کم لطفیهای نظام بانکی بودیم.
🔹تامین زمین از ۵۲ هزار هکتار در سراسر کشور عبور کرد که رکوردی بیسابقه در این حوزه است.
tn.ai/3003002
@TasnimNews
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بومیسازی داروی درمان سرطان
معاون علمی رئیس جمهور:
🔹خط تولید داروی «فسفاماید» داروی کلیدی درمان سرطان که بهدست یک شرکت دانشبنیان تولید شده به بهرهبرداری رسید.
🔹این داروها در شرایط تحریمی بومیسازی شده است، این دارو سالیانه حدود ۵ میلیون دلار ارزبری دارد که با داخلیسازی آن مسیر ارزبری مسدود و در آینده زمینه صادرات آن فراهم خواهد شد.
tn.ai/3003017
@TasnimNews
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لاریجانی: غرب در منطقه کیش و مات شده است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹طوفان و الاقصی معادلات غرب را به هم ریخت. ضربه، کاری بود.
🔹در واقع در این شطرنج کیش و مات شده است که در آن بهت زده شده است. دنیای غرب نگران این وضعیت است چرا که معادله منطقه را خیلی تغییر میدهد.
tn.ai/3002407
@TasnimNews
مرکز پژوهشها: نرخ فقر کاهشی شد
مرکز پژوهشهای مجلس:
🔹نرخ فقر در کشور در سالهای ۹۶ تا ۹۹، ۱۰ درصد زیاد شد و از ۲۰ درصد به ۳۱ درصد رسید، ولی طی دو سال گذشته مجدد به ۳۰ درصد کاهش یافت.
🔹در عین حال خطر افزایش نرخ فقر با توجه به کاهش فاصله طبقه متوسط با خط فقر وجود دارد.
tn.ai/3003053
@TasnimNews
.
♻️ ظهور یک بن شدّاد در قالب مهدی نصیری
🔰 حمید رسایی: رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت امیرالمومنین(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهدا نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما به دلایلی در کربلا حاضر نبود.
پس از واقعه عاشورا در صف توابین قرار گرفت و به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد. وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف (انتقام از قاتلان امام حسین(ع) دست یابد.
رفاعه که به عبارتی دنبال مبارزه با مفسدین بود، نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، نه تنها او را ترک کرد که مختار را به خیانت در اهداف قیام متهم کرد.
کار اما به اینجا خاتمه نیافت و رفاعه که در باتلاق لجاجت فرو رفته بود، برای مبارزه با مختار به صف شمر پیوست! توجیهاش برای همرکابی با شمر این بود که او هم شمشیرش را برای مختار تیز کرده است! لجاجت چنان را رفاعه را کور کرده بود که حتی در صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود!
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و شاید با خود میاندیشید که پس از انتقام از مختار از قاتلان پسر فاطمه(س) هم انتقام میگیرد.
چرخشهای مهدی نصیری را که میبینم، شخصیت رفاعه بن شدّاد در ذهنم رژه میرود. یادداشت اخیر مهدی نصیری بهانهای بود برای این تلنگر به او، خودم و شما تا مراقب باشیم که رفاعههای درونمان فعال نشود و به بهانه مبارزه با فساد، جهت را گم نکنیم.
مهدی نصیری در یادداشت اخیرش از گلایههای ۳۰ سال قبلش از ولی فقیه مینویسد که من در نشریه صبح مفسدین را معرفی کردم، آنها در دادگاه محکوم شدند، رهبری از من حمایت کرد، اما قوه قضاییه زیر نظر رهبری با آنها برخوردی نکرد. پس من فاتحه این نظام و این رهبری را خواندم!
درد اینجاست اما که مهدی نصیری امروز دقیقا پشت سر همان مفسدینی در حال اقامه جماعت است که از قوه قضاییه آن روز به دلیل مماشات با آنها (به زعم خود) شاکی است! نصیری امروز در کنار بدتر از همان کسانی است که آن روز فاسدشان میدانست! آقای رفاعه امروز، نمیبینی کجا ایستادهای؟!
لجاجت آدمی را کور میکند. امیرالمومنین (ع) میفرماید: لجاجت، جنگها به بار مى آورد و دلها را كينهور مىسازد. و در یکی از حکمتهای ایشان آمده که لجاجت، تدبیر و اندیشه را تباه میکند.
دوستی به درستی میگفت که هاشمی رفسنجانی با احمدی نژاد لجاجت داشت، اما لگدش را به نظام و رهبری زد؛ منتظری از امام کینه به دل گرفته بود، اما صدای منافقین و باند مهدی هاشمی شد؛ احمدی نژاد نسبت به شورای نگهبان دل چرکین بود اما همآواز با دشمنان این نظام تابلوی تحریم انتخابات را دست گرفت؛ موسوی، کروبی، امجد و دهها شخصیت دیگر وقتی سرگذشتشان را ورق میزنید، یکی از دلایل سقوطشان، لجاجت و کینه است.
لجاجت بر پایه حب و بغض شخصی بنا میشود و نسبت تو با اشخاص، تعیین کننده ورود و خروجت در حوادث میشوند و نه تکلیفمداری و ارزشهای دینی و انقلابیات.
در بسیاری از ادعیه مشهور و معروف، "سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم" به عنوان یک شاخص تعیین شده، هر گاه کمی زاویه با ولی زمان را احساس کردید، از این شاخص بهره ببرید و ببینید کجا ایستادهاید، کنار دوستان اهل بیت و در صف جنگ و دشمنی با دشمنان اهل بیت یا خدای ناکرده برخلاف آن در صف دشمنان اهلبیت و دوستان دشمنان آنها ایستادهاید.
رفاعه چون مختار را مطابق میلش ندیده بود، از او کینه به دل گرفت و از سر لجاجت، حاضر شد با دشمنان دیروزش، دست مودّت بدهد. مراقب رفاعههای درونمان باشیم.
🔹حتما این کلیپ را ببینید:
eitaa.com/rasaee/11559
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻واقعیت را ببینید -۱
چرا در این مناظره، سخن از حجاب بهعنوان «ضروری دین» به میان آمد؟!
طرف مقابل چه گفت که چنین پاسخی شنید؟!
این سخن، خطاب به «روشنفکری تاریخیاندیش» بود که دینیبودن حکم حجاب را انکار کرد، یا «بیحجابها»یی که از چنین مباحثی بیخبرند و اغلب، فقط در عمل، التزام ندارند؟!
اگر نیروهای روشنفکری شبهدینی تلاش کردند که «زیربنای دینی حجاب» را متزلزل کنند و اعتبار و ارزش وحیانی آن را سست سازند، چارهای جز ارجاع به ضروریبودن این حکم داریم؟!
آیا «ضروری مذهب»، ضروری دین است و برادران اهل سنت، از اسلام خارج هستند؟! ما زیدیان یمن را نهفقط مسلمان، بلکه شیعه نمیدانیم؟!
ضروری دین یعنی «اجزای قطعی دین در مقام اثبات» یا «اجزای بنیادین دین در مقام ثبوت»؟! ضروری دین، معطوف به «معارف مبنایی» است یا «معارف مشهور»؟! ضروری دین، ناظر به «اسلام ظاهری» است یا «اسلام باطنی»؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
20.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻واقعیت را ببینید -۲
آیا تأدیب بر تعلیم، تقدم دارد؟!
و جلال بر جمال؟!
و سیف بر قلم؟!
و موسم بر مرحم؟!
و یا باید به تعبیر علامه حسنزاده، میان این دو، «توازن» و «تناسب» باشد و هیچیک را نادیده نگرفت؟!
پیامبر فقط موعظه و نصیحت میکرد یا به «دولت» و «قانون» و «اجرای حدود اسلامی» نیز اهتمام داشت؟!
آیا تصریح به این که حجاب باید «جنبهی قانونی» نیز داشته باشد به معنی بگیروببند است ؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
برخی از نیروهای انقلابی و دلسوز، با دیدن خانمهای بیحجاب، نسبت به آیندهٔ انقلاب احساس نگرانی میکنند
در اینکه این وضعیت باید سامان پیدا کند شکی نیست؛ اما ما نباید دچار یأس و ناامیدی شویم
افراد روشنضمیر در کنار این اتفاقات داخلی، فضای بیرونی را نیز رصد میکنند و معتقدند، اوضاع به نفع جبهه انقلاب در جریان است
آیتالله حائری شیرازی (رضوان الله تعالی علیه) در این فرمایششان، چه زیبا این مسأله را تبیین میکنند
🔶گروهی از خبرنگاران اتریشی پیشم آمدند و سؤالاتی را مطرح کردند. اولین سؤالشان این بود:
در این15 سال که از انقلاب گذشته، شاهد برگشتن جوانان از انقلاب هستید؟ در واقع، از من می خواست که این را تأیید کنم!
گفتم من به شما توضیح می دهم؛ انسان دو بخش دارد: بخشی که میخواهد مقتدر باشد و از همه بزند و از همه بِبَرَد و همه را غارت کند و بخشی که می خواهد یک ذره به کسی تعدّی نکند. شما اروپایی ها، امریکایی ها، این بخشِ بزن-بخور را میبینید و آن بخش نزن-نَبَر را نمیبینید.
شما، به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می آوریم.
ما با شما عالَم را قسمت می کنیم. پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزههای ما را از ما خواهید گرفت؛ هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما.
اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما🔷
@yousofnaseri
.
🎥 تعدادی از نمایندگان میگویند نمیدانند چطور شد که به مصوبه افزایش سن بازنشستگی رای دادند!
مجتبی ذوالنوری، نایبرئیس مجلس:
🔹در موضوع بازنشستگی بعضی از نمایندهها متوجه نشدند و رأی دادند از جمله خود بنده. الآن هم با صدای بلند عذرخواهی میکنم.
جعفر قادری، نماینده مجلس:
🔹در کمیسیون تلفیق مراقب بودم که افزایش ۵ ساله سن بازنشستگی تصویب نشود. نمیدادم چطور شب آخر این پیشنهاد در کمیسیون تصویب شد. الآن حضور ذهن ندارم که زمانی که این پیشنهاد به صحن آمد به چه شکلی رأی دادم ولی معمولاً خیلی از نمایندگان اینطور رأی میدهند که زمانی که ببینند دولت و کمیسیون تلفیق با پیشنهادی موافق هستند، رأی موافق میدهند.
احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم:
🔹در زمان تصویب مصوبه افزایش سن بازنشستگی گفتم که این موضوع ابهام دارد. بعد از این که رأی مخالف دادم، رفتم تا نمایندگان دیگر را هم قانع کنم که رأی مخالف بدهند که یکی از همکاران رأی من را عوض کرد! از این اتفاقها زیاد میافتد
✍ حمید رسایی: شفافیت مسئولین را به پاسخگویی وامیدارد. بیش از آنکه به این افراد بابت مغایر بودن رأیشان با مواضعشان انتقاد کنید، یقه کسانی را بگیرید که هنوز تن به شفافیت ندادهاند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1