هدایت شده از بیداری طلاب
♨️واکنش شهردار قم درباره حرف و حدیثهای مربوط به فرزندانش
🔹تحصیل در خارج از کشور جرم نیست
🔹خبرهای شده مبنی بر اینکه تمام خانوادهام در خارج از کشور زندگی میکنند، کذب است
🔹خانواده من هیچ علاقهای به زندگی در خارج از کشور نداشته و در خدمت نظام هستند
🔹حضور در خارج از کشور برای تحصیلات عالی در دانشگاههای معتبر با هدف رشد علمی و بهره گیری از آن برای خدمت به مردم است
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری طلاب
🚩آیتالله آملی لاریجانی هیچ صفحهای در فضای مجازی ندارد
🔹روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام: آیت الله صادق آملی لاریجانی هیچگونه صفحه ای در فضای مجازی اعم از توئیتر، اینستاگرام، تلگرام و سایر پیام رسان ها ندارد
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری طلاب
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تیکههای علی ضیا به شهردار قم!
از عجایب ایران این است که بدانید شهردار مذهبی ترین شهر ایران (قم) ۶ فرزندش در آمریکا زندگی می کنند و خود دانش آموخته امریکاست...
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ رنجبر کرمانی: مصدق می خواست قهرمان باشد/ مصدق کمتر از جانب آمریکا احساس خطر میکرد
پژوهشگر تاریخ معاصر ایران در گفتگو با تسنیم:
🔹 دخالت خارجی در همان شکاف و اختلاف موثر بود. در انقلاب ملی شدن نفت شاید برای اولینبار در تاریخ ایران است که دخالت خارجی یعنی نیرو و عامل خارجی و سرویسهای بیگانه پی میبرند که یکی از راههای از بین بردن نهضت ملی نفت، انداختن اختلاف بین رهبران است.
🔹«هندرسون» عامل اصلی اختلاف بین کاشانی و مصدق بود
🔹دکتر مصدق کمتر از جانب آمریکا احساس خطر میکرد اما همیشه هم این نبود و اواخر دولتش او بخوبی خطر آمریکا را، به ویژه بعد از رفتن ترومن و آمدن آیزنهاور، احساس میکرد.
🔹امثال مصدق حاضرند یک ملت شکست بخورد اما مصدق قهرمان باشد
🔹اولا که از ابتدای اینکه نهضت ملی شدن صنعت نفت شروع شد، حزب توده مخالفخوانی میکرد؛ با اینکه به اصطلاح حزب چپ کمونیست ضد استعمار بود ولی دقیقا در جهت انگلستان و آمریکا کار میکرد. حالا چرا این شعارها را میدادند؟ من برمیگردم به نقش همین چپیها در اوایل انقلاب اسلامی...
🔹من هم میتوانم مطالبی بنویسم و بگویم این سند است! سند باید سندیت داشته باشد و باید بتوان به آن استناد کرد. اگر هر روز هر کسی یک دستخطی بیاورد اصولا هیچ سنگی روی سنگ در علم تاریخ نمیماند. پس ما این را قبول نداریم. با توجه به شخصیت آقای کاشانی میبینیم زندگی این مرد هرگز از زهد و تقوا و سادهزیستی دور نشده
🔹چرچیل و آیزنهاور برای برکناری مصدق به تفاهم رسیده بودند
🔹شاه مستقل نبود و پیوندی نیز با مردم نداشت. از این رو مدافع ملی شدن صنعت نفت نبود، هرچند که ملی شدن به نفع کشورش بود. البته شاه در ابتدا به ناگزیر، از ملی شدن صنعت نفت دفاع کرد؛ اما پس از اینکه حکم نخستوزیری دکتر مصدق را به او داد، توطئههایی علیه مصدق را آغاز کرد.
🔹 بیگانگان به شاه فشار میآوردند که باید ماجرای نفت به نفع آنان تمام شود
🔹 علت جدایی نیروهای مذهبی از مصدق نحوه رفتار با فدائیان اسلام بود
🔹 جبهه ملیها بعد از کودتا دنبال معیشت خود رفتند
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج:🔻
🔸 در روزهای اخیر مطالبی از زبان رئیس محترم شورای عالی جامعه مدرسین در یک جلسه خصوصی منتشر شد و پس از آن از جانب دفتر جامعه مدرسین رسما اعلام شد که این گونه نقل قولها سندیت ندارد، ولی همین مطالب دستمایه برخی از فعالان رسانه ای یک جریان سیاسی قرار گرفت که تلاش کردند از این منقولات غیردقیق برای هجوم به جامعه مدرسین و رئیس انقلابی آن و نیز دامن زدن به اختلاف نظرها و احیانا سوء تفاهمات میان پاره ای از اعضای جامعه مدرسین نهایت بهره برداری را داشته باشند. صدور نامه غیرمترقبه ای از سوی آیت الله آملی لاریجانی به عنوان پاسخ به بخشی از سخنان منقول از آیت الله یزدی زمینه ای شد برای بهره برداری بیشتر اختلاف افکنان و بدخواهان.
🔸 نهاد مرجعیت رکن مهم و بنیادین و ریشه دار حوزه است و صیانت از آن به ویژه در زمانه ای که بازیگران عرصه سیاست طمع ورزانه به دنبال بهره جویی از این نهاد برآمده اند ضروری است و در حقیقت جان کلام آیت الله یزدی هم توجه دادن به این نکته است... امام راحل هم در منشور روحانیت از اقدام جامعه مدرسین در اعلام عدم صلاحیت مرجعیت کسی که در موقعیت مرجعیت قرار داشت تمجید کرده است.
🔸 اقدام برخی افراد در سالهای اخیر در زمینه سازی برای دستیابی به مرجعیت مساله نگران کننده ای است که نیاز به پیشگیری جدی دارد. این ادعا که هرکس احساس مسئولیت کرد می تواند خود را برای مرجعیت عرضه کند و در نهایت مردم هستند که انتخاب می کنند مغالطه ای آشکار است. احراز صلاحیتهای لازم برای مرجعیت به ویژه با ملاحظه نیت های ناپاک دشمنان در زمان کنونی جز از طریق اهل خبره چگونه مقدور است؟ شاید گفته شود که اهل خبره منحصر در جامعه مدرسین نیست که باید گفت گرچه در مقام واقع چنین انحصاری نیست ولی یقینا در شرائط کنونی اطمینان بخش ترین نهاد برای این موضوع جامعه مدرسین است.
🔸 نکته ای که موجب نگرانی جامعه متدین و انقلابی و علاقه مندان جامعه مدرسین و حتی نگرانی برخی مراجع عظام گردید ورود بعضی از اعضای محترم جامعه مدرسین به پاره ای مناقشات در روزهای اخیر بود که می توانست و می تواند در یک فضای آرام و در محافل خصوصی مطرح و حل و فصل شود.
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 به مناسبت فرارسيدن ايام سالگرد شهادت شهيدان رجایی و باهنر و #هفته_دولت، پیش از ظهر امروز رئيس جمهور و اعضای هيئت دولت با حضرت آيتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی ديدار خواهند كرد. ۹۸/۵/۳۰
🌷 #دیدار_هيئت_دولت
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ حجت الاسلام و المسلمین احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان:🔻
🔸 هرچند شورای نگهبان همواره صحنه گفتگوهای جدی فقهی و حقوقی است و بحثهای علمی و طلبگی و اختلافنظرهای طبیعی در جلسات همیشه وجود داشته است اما اهتمام همه اعضا بر این بوده که مسائلِ درون شورا به بیرون منتقل نشده و دیگران را نگران ننماید. اعضای شورای نگهبان متشکل از فقها و حقوقدانان همواره با برادری و صمیمیت در کنار یکدیگر به بررسی موضوعات و مسائل قانونی و شرعی پرداختهاند و دیدگاههای یکدیگر را با احترام و جدیت مورد نقد و ارزیابی قرار دادهاند. هرچند اعضای شورای نگهبان نیز از خطا مصون نبوده و احتمال اشتباه آنان نیز میرود.
🔸 حضور فقهای بزرگ و نامآوری همچون حضرات آیات یزدی و آملیلاریجانی که هر دو از سرمایههای علمی این کشور و دارای سوابق ارزشمند انقلابی، مبارزاتی و اجرایی در خدمت به مردم و مبارزه با فساد و گسترش عدالت هستند، برای شورای نگهبان و کشور مایه مباهات و غنیمت و برای دشمنان و بدخواهان همچون خاری در چشم است.
🔸 من امروز در گفتگویی که با این دو بزرگوار داشتم، هر دو بر حفظ آرمانهای انقلاب و ضرورت حفظ و صیانت از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز پرهیز از اختلافات و بهانه ندادن به دست دشمنان مردم و نظام تأکید داشتند و انشاءالله بهزودی هر دو عزیز را در کنار یکدیگر خواهیم دید.
🔸 لازم است مردم و خصوصا طلاب و دانشجویان عزیز نسبت به این دو عالم بزرگ حوزه قضاوتی منصفانه داشته و مجاهدتها و خدمات گذشته آنان را در نظر گیرید و از دامنزدن به اختلافات پرهیز و ادامه دادن این بحث توسط افراد ناآگاه جلوگیری کنید.
🔸 شوراینگهبان در راه انجام وظایف قانونی خود در صیانت از حقالناس و رأی مردم ذرهای دریغ نخواهد کرد و راه نفوذ مفسدان و بیصلاحیتها را خواهد بست و در عزم راسخ این نهاد خللی وارد نخواهد شد.
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
بلایی که قرار بود بر سر شیعیان فرود آید، امام کاظم(ع) پذیرفتند که خودشان بهتنهایی به دوش بکشند.
استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«حضرت امام کاظم(ع) فرمودند: شیعیان ما يک غفلتهايی و گناههايی کردند؛ برای اينکه اين غفلت از آنها برداشته شود خدای متعال من را مخير کردند که: يا شيعيان بايد عذاب بشوند یا من تحمل کنم. و من بار بلا را به دوش کشيدم. (إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ غَضِبَ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي»)
وجود مقدس موسیبنجعفر(ع) بلای سنگينی را تحمل کردند؛ حداقل چهارده سال از عمر شريفشان در زندان سپری شد؛ آن هم زندانهای سختی که زندانهای نمور و نمناک زيرزمينی و حفرههای زيرزمينی بوده، بهطوریکه شب و روز در آنجا تشخيص داده نمیشد. تعبيری که در زيارت جامعة ائمة آمده، اين است: «وَ مُكَبَّلٍ فِي السِّجْنِ قَدْ رُضَّتْ بِالْحَدِيدِ أَعْضَاؤُه». تعبير نيست که فقط ساق پا، بلکه عضو عضو حضرت نرم شده بود.»
🌺 ولادت امام موسی کاظم(ع) مبارک باد
@Afsaran_ir
هدایت شده از ائمه جماعات علوم پزشکی اصفهان
دهه آخر ذی الحجه
چند سالی است که از سوی برخی سخنرانان خاص، دههی آخر ذی الحجه به نام دهه «حی علی العزاء» و یا «حی علی البکاء» معرفی میشود.
در حالی که در منابع روایی و حدیثی، در زمینۀ اقامه عزا و برگزاری سوگواری به غیر از ده روز اول محرم توصیهای وارد نشده و هیچ سند تاریخی معتبری وجود ندارد که به غیر از دههی اول محرم، در جامعه اسلامی عزای عمومی اعلام شود.
لذا با توجه به اینکه دههی آخر ذی الحجه علاوه بر امتداد عید غدیر، مصادف است با مناسبتهایی مانند ولادت امام موسی کاظم علیه السلام، روز مباهله، و... که تقریباً جنبهی شادی دارند، لذا میتوان گفت که ایام عزا اعلام کردن این ایام، نوعی بدعت بوده و هیچ جایگاهی در منابع حدیثی و مقاتل ندارد.
هدایت شده از افق روشن
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا