رپرتاژ روزنامه اطلاعات برای گروه بدسابقه مجمع محققین
اجمالا کودتای شبهطالبانی سال ۸۸ که این جماعت از حامیان آن بودند در ذهن ملت شریف ایران هست و چنین جماعتی صلاحیت اظهارنظر در این موارد را ندارند....
@rozaneebefarda
پیام رهبر معظّم انقلاب اسلامی.pdf
122.6K
🕋 متن کامل #پیام_رهبر_معظم انقلاب اسلامی خطاب به #ملتهای_مسلمان بهمناسبت فرار رسیدن موسم #حج
@rozaneebefarda
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشییع پیکر فاضل انقلابی مرحوم محمدحسین فرجنژاد
تشییع پیکر عاشق پاخته مکتب امام خمینی و سرباز مجاهد و گمنام امام خمینی با فرياد حسین حسین و چشم گریان عاشقان کربلا
@rozaneebefarda
41.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزهای پایانی جنگ، به روایت سردار حاج #یحیی_عزیزپور
#ماجرای_قطعنامه/۴
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
📺 در آخرین روزهای #جنگ، برخی از وزرای دولتوقت [همچون #وزیر_ارشاد] برای گرفتن عکس یادگاری در مناطقجنگی [که اتفاقاً در سریعترین زمان ممکن بر روی تابلو اعلانات وزارتخانهها نیز نصب میشد] از یکدیگر پیشی میگرفتند.
📺 عملیات #مرصاد نشان داد که ما هیچ مشکلی برای ادامه جنگ نداشتیم و حتی در اوج درگیریها نیز شاهد اعزام بیشترین نیرو به #مناطق_جنگی بودیم.
@rozaneebefarda
پیام تسلیت جناب آقای ابوالقاسم علیدوست به مناسبت ارتحال فاضل انقلابی، #محمدحسین_فرجنژاد
بسم الله الرحمن الرحیم
إنا لله و إنا إلیه راجعون
▪️خبر درگذشت اندیشمند مِفضال، جوان باظرفیت و در حال رشد و شدنِ حوزه علمیه مبارکه قم، حجةالاسلام محمدحسین فرجنژاد -رحمة الله علیه- و خانواده محترم (همسر و فرزندان)، برای کسانی که ایشان را میشناختند و با آثار قلمی و بیان وی آشنا بودند، تا عمق استخوان سوزان و ناراحتکننده بود. و لکن الله -تعالی- یرید ما یشاء و یختار و الحمدلله علی کل نعمة و علی کل حال.
▪️مصیبت وارده را محضر خانوادههای محترم فرجنژاد و بابایی، بهویژه حضرات آقایان حاج علی فرجنژاد و محمدرضا بابایی-سلمهما الله تعالی-، دوستان و شاگردان ایشان تسلیت عرض میکنم.
▪️انشاءالله تعالی هستند دوستانی -بهویژه از روحانیون جوان شهرستان #ابرکوه- که راه ناتمام ایشان را طی کرده و به انجام برسانند.
چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۳۰ ش
یوم الاضحی ۱۴۴۲ ق
قم المقدسه، حوزه علمیه، ابوالقاسم علیدوست
@rozaneebefarda
عذرخواهی پیشکش! دشمن را تبرئه نکنید!
دکتر یدالله جوانی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
1ـ رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت در روز چهارشنبه هفته گذشته گفت: «اگر اصل 60 قانون اساسی مورد احترام بود و در اوایل آذر لطمه نمیخورد و اگر 11 آذر را نداشتیم، در اسفند ماه تحریم برداشته شده بود و امروز مردم میدیدند چه شرایطی بر کشور حاکم بود و فروردین و اردیبهشت و خرداد و تیر دیگری را میدیدیم.»
2ـ حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیسجمهور بعد از اظهارات آقای روحانی درباره اصل 60 قانون اساسی گفت: «اگر اصل 60 قانون اساسی تمام و کمال اجرا میشد و امور اجرایی کاملا به رئیسجمهور و وزرا واگذار میشد، برجام به نتیجه رسیده بود و تحریم برداشته میشد و امروز شاهد این مسائل و مشکلاتی که در ارتباط با برجام با آن مواجه هستیم، نبودیم.»
✅در روزهای پایانی دولت دوازدهم، این نوع سخنان از سوی دولتمردان برای افکار عمومی نسبت به یکی از مهمترین موضوعات سیاست خارجی کشور، از اهمیت بالایی برخوردار است.
ایجاد گشایشهای اقتصادی با رفع تمامی تحریمها، ایجاد رفاه، شغل و رشد اقتصادی هشت درصدی، از #وعدههای_قطعی به مردم در سالهای 1392، 1393 و 1394 از طریق مذاکره مستقیم با آمریکا به عنوان کدخدای جهان بود. پس از انعقاد برجام در تیر ماه 1394، توصیفهای عجیب و غریبی از آن شد که گویا #بزرگترین_فتح تاریخ بشر رقم خورده است!
⭕️اما امروز، در حالی دولت آقای روحانی به پایان خود نزدیک میشود که با بدعهدی قابل پیشبینی غربیها و در رأس آنها آمریکاییها، #برجام_در_کما به سر میبرد و از یکسو با چند برابر شدن تحریمها به جای مرتفع شدن آنها، و از سوی دیگر با #سوءمدیریتها در داخل کشور، مردم در سختترین شرایط اقتصادی و معیشتی به سر میبرند. ای کاش #بانیان_وضع_امروز کشور و مردم، صادقانه با مردم سخن میگفتند و با تحلیل درست مسائل و موضوعات و ریشهیابی صحیح از علل ناکامیها، مسیر تجربهآموزی و عبرتگیری از قصه پرغصه برجام را هموار میکردند.
📌در حالی که تمامی اسناد، مدارک و شواهد، دلالت آشکار بر #شکست_برجام به دلیل بدعهدی طرفهای غربی و خصوصاً آمریکا دارد؛ #این_چه_منطقی_است که دولتمردان ما، برای نپذیرفتن اشتباه خود در انتخاب راه حل مسائل و مشکلات کشور با اعتماد به آمریکا، به جای مذمت دشمن به دلیل نقض پیمان، به تبرئه او همت گماشته و خودیها را مقصر تمامی مشکلات مردم و کشور معرفی میکنند؟
آیا جوهره و چکیده آنچه رئیسجمهور در هیئت دولت در خصوص اصل 60 و ماجرای روز 11 آذر و معاون پارلمانیاش جناب آقای امیری میگویند، غیر از این است؟
حاصل کلام رئیسجمهور و معاون پارلمانیاش این است که، مجلس برخلاف اصل 60 قانون اساسی، با ورود به موضوع برجام و تصویب #قانون_اقدام_راهبردی_برای_لغو_تحریمها»، هم خلاق قانون اساسی عمل کرد، و هم مانع برداشتن تحریمها شد! آیا این قضاوت و دلیل،از نظر حقوقی و از نظر واقعیات صحنه عمل درست است؟
از نظر حقوقی، دیگر اصول قانون اساسی، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی اجازه ورود و #قانونگذاری در این موضوع را میدهد که البته محل بحث آن در این یادداشت نیست؛ اما آنچه حائز اهمیت است، تبرئه دشمنان و خصوصا آمریکاییها در ناکام کردن برجام و مقصر نمایی از خودیها در این موضوع است.
📌چرا آقایان به زیادهخواهی غربیها و آمریکاییها به عنوان عامل اصلی شکست برجام اشاره نمیکنند؟
📌مگر آقای اوباما نگفت، تا ایرانیها به روح برجام عمل نکنند، از منافع اقتصادی آن برخوردار نخواهند شد!
📌مگر ترامپ با هدف بازنگری در برجام و #تحمیل_برجامهای_دیگر در موضوعاتی چون موشکی و مسائل منطقه آمریکا را از برجام خارج نکرد؟
📌مگر آقای بایدن با همراهی اروپاییها هم اکنون خواستار مذاکره در موضوعات موشکی و دیگر مسائل و موضوعات مغایر با منافع ملی ما نیستند؟
📌آیا آمریکاییها در مذاکرات وین، نگفتند برخی از تحریمها غیر قابل مذاکره هستند؟ اگر اینگونه است که هست، پس چرا واقعیت را به مردم نمیگویید؟ چرا ماهیت شیطان بزرگ و #عهدشکنی آن را برملا نمیکنید؟ چرا غیرقابل اعتماد بودن آمریکا را پس از یک دوره تجربه هشت سال فریاد نمیکنید؟
🔴آقایان! این آمریکا، همان آمریکایی است که حضرت امام(ره) در مورد فرمودند: مراقب باشید اگر یک لحظه غفلت بکنید، شما را نابود میکند، حال به خاطر اشتباه در اعتماد به آمریکا و #فرصتسوزیها در این سالها، اگر نمیخواهید از ساحت ملت بزرگ ایران عذرخواهی کنید، نکنید، این عذرخواهی پیشکش، اما دشمن و#آمریکا_را_هم_تبرئه_نکنید!
▫️متن کامل را اینجا بخوانید:👇
https://basirat.ir/fa/news/332197/
#برجام_در_کما
#فرصتسوزیها
#سوءمدیریتها
#شکست_برجام
#وعدههای_قطعی
#عهدشکنی_آمریکا
#آمریکا_را_تبرئه_نکنید
#قانونگذاری_اصل_7
#قانون_اقدام_راهبردی_برای_لغو_تحریم
پیام ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت ارتحال مرحوم محمدحسین فرجنژاد
#ایستاده_در_خط_مقدم
#استاد_صبر
#انقلابي
#بی_ادعا
@rozaneebefarda
فرشتههای کوچکی که در آغوش پدر لبخند میزنند...
مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد در کنار فرزندان
تصویر مربوط به جمعه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ است.
@rozaneebefarda
ایستاده در خط مقدم
مروری بر برخی فعالیتهای جهادی مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بین دوستان به سادهزیستی و روحيهٔ جهادی شناخته میشد. اما میتوان ویژگی شاخص او را ایستادن در خط مقدم نبرد، دانست. هر نقطهای که تشخیص میداد، جبهه آنجاست اما عرصه خالیست. از یک رو ریشهها و ساز و کارهای صهیونیزم جهانی را مطالعه میکرد و در روی دیگر ترفندها و نفوذهای بهائیت را برملا میساخت. راه که در این عرصهها هموارتر میشد، با نگاه مولدش و هبهٔ داشتههای خود، مجموعههایی را به جریان میانداخت و روحیهٔ جهادیاش را در آنها اشراب میکرد. اما خودش را محدود و راکد نمیدید. بار دیگر با نگاهی جریانشناسانه به معنویتهای انحرافی و کاذب در سینما میپرداخت که دو کتاب «اسطورههای صهیونیستی در سینما» و « فرقهها، عرفان وارهها و مکاتب صهیونیستی» نتیجه این بعد از زندگی جهادیاش بود.
همیشه به رسانه و فهم دقیق از آن توجه داشت چرا که رسانه را سلاح بهروز دشمن میدانست. از مطالعات دین و رسانه در مرکز پژوهشهای صدا و سیما گرفته تا دبیری کارگروه فقه و رسانه در برخی از موسسات مطالعاتی فقهی در قم و از عضویت در هیأت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی و تا مشارکت در تاسیس و عضویت در انجمن سواد رسانه حوزه همه از همین نگاه نشأت میگرفت. میراثش در این ساحت نیز ستودنیست؛ برگزاری دورههای مستمر نخبگانی در موضوع سواد رسانه با مخاطب طلاب و دانشجویان، سالها تدریس رسانه به طلاب حوزهای علمیه خواهران و طلاب غیر ایرانی در جامعهالمصطفی با رویکرد تربیت کنشگر فعال از جمله میراث ماندگار اوست.
در روزهایی که کرونا خیلیها را خانهنشین کرده بود، باز هم او منشاء اثر بود. در گوشهای با عدهای اهل رسانه، طرح آنچه باید کرد را مینوشت، در قرارگاهی تلاش میکرد عملیات رسانهای دشمن و روش خنثیسازی آن را تبیین کند و در گوشهای با جهادیهای دل میدان در مانور مواسات شرکت میکرد.
با اینکه در چندین دانشگاه تدریس میکرد و مولف و پژوهشگر شناخته شدهای در حوزهٔ خود بود، در کنار اینکه معاونت پژوهشی قرارگاهی راهبردی -وابسته یکی از نهادهای انقلابی- را برعهده داشت و فرصتهای مادی بسیاری داشت اما زندگی بسیار سادهاش درون خانهای اجارهای در محلهٔ پردیسان قم در جریان بود و همپای همیشهگیاش یک موتور CDI قدیمی بود و به معنای واقعی خود را وقف انقلاب و حوزه کرده بود.
استاد جهادی، مرحوم محمدحسین فرجنژاد اهل ابرقوی یزد بود، اشتیاق دین و علم دینی به قم کشاندش و دغدغهٔ محرومین و مستبصرین راهی سیستان و بلوچستانش میکرد.
اشارات مقام معظم رهبری او را به دل میدان جهاد اقتصاد مقاوتی کشاند و فهم دقیق جنگ شناختی را کار ویژههای اصلی او ساخت.
@rozaneebefarda
پیام تسلیت مدیر محترم مؤسسه امام خمینی به مناسبت ارتحال استاد فرجنژاد
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسمه تعالی
خبر درگذشت جاندار و غمانگیز فاضل ارجمند و #پژوهشگر_بصیر آقای محمدحسین فرجنژاد رحمةالله علیه به همراه اعضای خانواده موجب تأثر و تأسف گردید.
تلاشهای مخلصانهٔ آن فرهیخته گرامی در قلمرو حوزهٔ انقلابی و در عرصهٔ پژوهش و رسانه، تجلی تکلیفمداری و ولایتمداری آن عزیز است.
اینجانب این واقعهٔ ناگوار را به بازماندگان، دوستان و همکاران آن فقید سعید تسلیت گفته، از درگاه خداوند منان برای ایشان و خانوادهٔ گرامیشان علو درجات و رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر جلیل خواستارم.
محمود رجبی۱۴۰۰/۴/۳۰
@rozaneebefarda
مرحوم استاد #محمدحسین_فرجنژاد که بود؟
میثم عبدالهی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️برادر عزیزی را از دست دادم که شنیدن خبر فوتش در ظهر روز عید قربان 30 تیر 1400 شمسی، کمرم را خم کرد. فاضل ارجمند و طلبه حوزه علیه قم و محقق پرکار آقای دکتر محمدحسین فرج نژاد، از فعالان انقلابی حوزه قم بود. سالها در قم درس خارج شرکت میکرد.
سالها قبل از اینکه او را بشناسم، با برادر کوچکترش، دوست بودم. بعد که با جناب محمدحسین از نزدیک آشنا شدم، او را فاضل و بادغدغه و باطلاع و خوش فکر و انقلابی یافتم و خیلی زود صمیمی شدیم. به شدت متواضع و خوشبرخورد بود و علی رغم اینکه یک دانشمند پرکار و محقق پرتکاپو بود، ولی هیچ وقت خودش را نمی گرفت و رفتارش برادرانه بود.
حاج محمدحسین عزیز، متولد 1359 و اهل شهر ابرقو در استان یزد و به شدت فعال بود و یک لحظه آرام و قرار نداشت. یک نیروی حزبالهی که در مسیر ترویج انقلاب اسلامی و آرمان امام و شهیدان، لحظهای آرام و قرار نداشت.
با اینکه سالها در قم حضور داشت و مشغول درس طلبگی بود ولی زادگاهش را هم فراموش نمیکرد و مدام با یزد ارتباط داشت و رفت و آمد میکرد و در شهر یزد تشکیلات بزرگ تبلیغی و فرهنگی ایجاد کرده بود و جوانان دانشجو و طلبه را در آنجا آموزش میداد و برنامههای منسجم و اردوهای آموزشی و تفریحی داشت که برنامه های برای آموزش به جوانان تدارک دیده بود که خیلی مفید بود و اساتیدی را از قم و تهران دعوت میکرد و دوره های بسیار غنی ای برای جوانان بود. بنده هم در برخی از این دورهها افتخار حضور داشتم و از نزدیک ثمره مجاهدتهای او را دیده بودم.
کارهای او با کمک فعالان فرهنگی یزد انجام میشد و هر کدام گوشه ای از کار را به عهده داشتند.
درباره جریان زرسالار جهانی یهودی و رسانههای این جریان دغدغه جدی داشت و دراین زمینه دغدغه کار علمی کرده بود و مسلط بود. از تحقیقات استاد عبدالله شهبازی در کتاب زرسالاران و سایر آثارشان، در این زمینه متأثر بود و بخش عمده فعالیتهای او حضور در جلسات تدریس و سخنرانی، برای دانشجویان و طلاب جوان و معرفی این جریانات و پاسخگویی به شبهات حول این موضوعات بود.
زندگی بسیار زاهدانه و سادههی داشت و علیرغم دانش و تحصیلات و سوابق علمی و حجم کار بالا، چون در بند پول نبود، طبعا وضع مالیاش هم بسیار معمولی بود و حقیقتا سادهزیست بود.
با آنکه دوستان سالها مدام به او میگفتند بخاطر خطر تردد با موتور، یک ماشین برای خود تهیه کند، بخاطر همین اوضاع سالها نتوانسته بود ماشینی تهیه کند.
هر چه هم پول به دستش صرف چاپ کتابهایش و کارهای فرهنگیاش در مسیر ترویج مبانی انقلاب اسلامی میکرد.
ایشان از جمله محققین و پژوهشگران برتر کشور در حوزه رسانه بودند و آثار فاخری با موضوع رسانههای گروهی و صهیونیسم، از خود به یادگار گذاشت همچنین پروژه های پژوهشی بسیاری را نیز در مراکز علمی پژوهشی کشور تعریف کرد و نویسندگان دیگر زیر نظر و با راهنمایی و مشاوره او مطالعات را به ثمر رساندند. مهمترین تالیفات این کتابهاست:
1. اسطورههای صهیونیستی در سینما، محمدحسین فرجنژاد، تهیهکننده: موسسه فرهنگی هلال و مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما، ناشر: هلال ، تهران، اول، ۱۳۸۸، ۳۳۶ص. (این کتاب در سال های ۱۳۹۵-۱۳۹۸ تجدید چاپ شده است.)
2. تحلیل نفوذ فرهنگ کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، تالیف: محمدحسین فرجنژاد و رفیعالدین اسماعیلی، دانشگاه جامع امامحسین (ع)، موسسه چاپ و انتشارات ، تهران، ۱۳۹۶، ۳۶۵ص.
3. دین در سینمای شرق و غرب؛ مکاتب شرقی (هندو، بودا، لامائیسم، ...)، محمدحسین فرجنژاد و دیگران، ناشران: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، و مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اول ، ۱۳۹۶، ۷۵۱ص.
دکتر محمدحسین فرج نژاد، عضو هیئت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی حوزه علمیه قم، از اساتید سواد رسانه و فعالان عرصه پژوهش در حوزه صهیونیسم پژوهی بود.
وقتی خبر تصادف خونین دیشب قم را در کانالهای قم خواندم، حتی یک لحظه هم احتمال ندادم که این خبر میتواند مربوط به این برادر عزیز ما باشد. امروز ظهر در کمال تاسف از ماجرا مطلع شدم.
ضایعه بزرگی برای جریان انقلاب اسلامی است. خداوند این داغ بزرگ را بر ما آسان کند.
برادر مجاهد و زاهدی از میان ما رفت که وجودش وقف مردم، نظام، ولایت و حوزه علمیه بود. عروج او را به محضر امام عصر عجل الله تعالی فرجهالشریف، و مقام معظم رهبری تسلیت میگوییم. همچنین به خانواده های مرحومان تسلیت عرض میکنیم.
از خدای متعال برای بازماندگان صبر جزیل و برای مرحوم فرج نژاد و خانواده اش رحمت و مغفرت و علو درجات الهی را مسئلت میکنم.
@rozaneebefarda
پيام تسلیت مدیر جامعةالزهرا(علیهاالسلام) به مناسبت ارتحال استاد محمدحسین فرج نژاد
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خبر جانگداز درگذشت استاد گرانقدر و پژوهشگر گرامی جناب آقای دکتر محمدحسین فرج نژاد به همراه اعضای خانواده در سانحه رانندگی موجب تاسف و تاثر گردید.
این فاضل انقلابی، پرتلاش و سخت کوش حوزه علمیه ضمن فعالیت های علمی گسترده، نگاه دقیقی نیز در تربیت نیروهای اندیشمند و خوشفکر انقلابی داشت که حضور وی در جامعه الزهرا علیهاالسلام و برگزاری دوره های مختلف رسانه ای با هدف گسترش سواد رسانه و دشمن شناسی در عرصه سینما، هنر و رسانه از این جمله بود.
اینجانب ضمن تسلیت درگذشت آن استاد فقید، از درگاه خداوند متعال برای ایشان و اعضای خانواده شان طلب رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان سلامتی و صبر و اجر فراوان مسئلت می نمایم.
سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام
#فرجنژاد
#مرد_جهاد
#عاشق_محرومان
#ساده_زیست
#ایستاده_در_خط_مقدم
#استاد_صبر
#انقلابي
#بی_ادعا
@rozaneebefarda