هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐️ غدير؛ مايه وحدت اسلامی
🔻رهبرانقلاب: مسأله غدیر میتواند مایه وحدت باشد؛ همچنان که مرحوم آیةاللَه شهید مطهری مقالهای با عنوان «الغدیر و وحدت اسلامی» دارد.
🔹او کتاب الغدیر را - که درباره مسائل مربوط به غدیر است - یکی از محورهای #وحدت اسلامی میداند که درست هم هست. ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما واقعیت مطلب همین است.
🔹خودِ مسأله غدیر، غیر از جنبهای که شیعه آن را به عنوان اعتقاد قبول کرده است - یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام از طرف پیامبر که در حدیث غدیر آشکار است - اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است.
🔹این دیگر شیعه و سنی ندارد.
🔺اگر امروز #مسلمانان جهان و ملتهای کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، بسیاری از راههای نرفته و گرههای ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۷۹/۰۱/۰۶
🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه #بزرگترین_عید
💻 @Khamenei_ir
💢 #اطلاعیه_مهم 💢
🌟 #مسابقه_بزرگ_کتابخوانی
👌همراه با جوایز نفیس
💠مسابقه بزرگ کتابخوانی"#غدیریام" برگزار می گردد
✍️معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، به مناسبت خجسته ایام #عید_غدیر مسابقه بزرگ کتابخوانی "غدیری ام" را برگزار می کند.
💠جوایز مسابقه :
🌟5 نفر اول هرکدام ۳۰۰ هزار تومان
🌟5 نفر دوم هرکدام ۲۰۰ هزار تومان
🌟115 نفر سوم هرکدام ۱۰۰ هزار تومان
🌟10 جایزه 100 هزار تومانی به قید قرعه از بین تمام شرکت کنندگان
🙏لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه روی لینک زیر کلیک کنید:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/12967
مرحوم آیت الله حائری شیرازی:
هرچه میتوانید سنتهای خود را در عیدغدیر، جدیتر بگیرید.
نگویید: «مستحب است؛ شد شد؛ نشد نشد».
این سنتها از اوجب واجبات است.
چرا؟ چون شناسنامۀ ما شیعیان است.👌
پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل چشمانتظار عید #غدیر باشند!
حتی اگر لازم شد، قرض کنید و یک عیدی حسابی -به اندازهای که به علی ارادت دارید- به بچهها بدهید. نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کرده ای، یک بار هم برای حضرت علی مقروض شو. 👌
مسیحیها بابانوئل درست میکنند و به بچه هایشان میگویند: «او برای تو هدیه را آورده؛ مسیح برای تو این هدایا را آورده».
بچه از اول ذهنش با عیسی (علیهالسلام) انس میگیرد، رفاقت میکند.
حالا بروید ببینیم چه کار میکنید!
این شما و این عید غدیر. سفری، تفریحی، گردشی میخواهی ببری، بگو این مال عید غدیرت است!👌
اگر هم تابستان میبری بگو، قولش را عید غدیر به شما دادم.
قولهایی که میخواهید به آنها بدهید، عید غدیر بدهید.
هدایای تان و وعدههای تان را بگذارید در این روز تا اینها با #عید_غدیر جوش بخورند.
🎁🌱♥️
چادر..mp3
561.2K
☑️ پادکست شنیدنی و کوتاه( چادر)
✅سخنان مخبرالسلطنه در مورد قدمت (چادر) در بین ایرانیان و فرهنگ ایرانی
🎙 تحقیق و گفتار:
#امید_محمدی_سروش
🌺تقدیم به همه ی خواهران و مادران این سرزمین🌺
#چادر
#حجاب
@daneshnameh1399
هدایت شده از این دو دست...
دیدار علامه جعفری با حضرت علی(علیه السلام ) در کتاب « ديدار با علي ( عليه السلام ) » به نقل از علامه محمد تقی جعفری (ره) آمده است: « ما در مدرسۀ صدر نجف اقامت داشتیم.شبی مصادف شده بود با ولادت حضرت فاطمۀ زهرا(سلام الله علیها). ما بعد از شب نشستیم،شربت هم درست شد . مدیر مدرسه مان هم که آنجا بود،به یک طلبۀ اصفهانی گفت: آقا شب نمی گذره،حرفی داری بگو،ایشان یک تکه کاغذ روزنامه درآورد. عکس یک دختر بود که زیرش نوشته بود « اجمل بنات عصرها / زیباترین دختر روزگار » . گفت:آقایان، اگر شما را مخیر کنند بین این که با این دختر به طور مشروع و قانونی ازدواج کنید،از همان اولین لحظۀ ملاقات عقد جاری شود و حتی یک لحظه هم خلاف شرع نباشد و هزار سال هم زندگی کنید، با کمال خوشرویی و بدون غصه،یا اینکه جمال علی ( علیه السلام ) را مستحباً زیارت و ملاقات کنید . کدام را انتخاب می کنید؟ آقایان واقعیت را بگویید. جا نماز آب نَکَشید، عجله نکنید، درست جواب دهید. سوال خیلی حساب شده بود. دختر حلال بود و زیارت علی ( علیه السلام ) هم مستحبی. اول کاغذ را مدیر مدرسه گرفت و نگاه کرد و خطاب به پسرش که در کنارش نشسته بود با لهجۀ اصفهانی گفت: ما یک چیزی بگوئیم، نری به مادرت بگوئی ها؟ معلوم شد نظر آقا چیست؟ شاگرد اول ما نمره اش را گرفت! همه زدند زیر خنده. کاغذ را به دومی دادند. نگاهی به عکس کرد و گفت:آقا شیخ علی،اختیار داری، وقتی آقا ( مدیر مدرسه ) این طور فرمودند مگر ما قدرت داریم که خلافش را بگوئیم. آقا فرمودند دیگه! خوب در هر تکه خنده راه می افتاد. نفر سوم گفت: آقا شیخ این روایت از امام علی ( علیه السلام ) معروف است که فرموده اند:"یا حارث حمدانی،من یمت یرنی،ای حارث حمدانی هر کسی بمیرد مرا ملاقات می کند"پس ما انشاءالله در موقعش جمال علی ( علیه السلام ) را ملاقات می کنیم! باز هم همه زدند زیر خنده،خوب ذوق بودند. واقعاً سؤال مشکلی بود. یکی از آقایان گفت: آقا شیخ، گفتی زیارت آقا مستحبی است؟ گفتی آن هم شرعیِ صد در صد؟ طلبۀ اصفهانی گفت:بلی. گفت: والله چه عرض کنم ( باز هم خندۀ حضار) . نفر پنجم من بودم. این کاغذ را دادند دست من،دیدم که نمی توانم نگاه کنم. کاغذ را رد کردم به نفر بعدی،گفتم: من یک لحظه دیدار با علی ( علیه السلام ) را به هزاران سال زناشویی با این زن نمی دهم. یک وقت دیدم یک حالت خیلی عجیبی دست داد،تا آن وقت همچو حالتی ندیده بودم. شبیه به خواب و بیهوشی. بلند شدم و وارد حجره ام شدم با حالتي غیر عادی. ناگهان به حالتی دست یافتم. یک دفعه دیدم یک اتاق بزرگی است و یک آقایی نشسته در صدر مجلس. تمام علامات و قیافه ای که شیعه و سنی دربارۀ امام علی ( علیه السلام ) نوشته اند در این مرد موجود است. یک جوانی پیش من در سمت راستم نشسته بود. پرسیدم این آقا کیست؟ گفت:این آقا خود علی ( علیه السلام ) است، من سیر او را نگاه کردم.آمدم بیرون،رفتم همان جلسه،کاغذ رسیده بود به دست نفر نهم یا دهم،رنگم پریده بود. یکی از طلبه ها خطاب به من گفت: آقا شیخ محمد تقی شما کجا رفتید و آمدید؟! نمی خواستم ماجرا را بگویم،اگر مي گفتم عیششون بهم می خورد،اصرار کردند و من بالاخره قضیه را گفتم و ماجرا را شرح دادم. خیلی منقلب شدند. خدا رحمت کند مدیر مدرسه را خطاب به آن طلبۀ اصفهانی گفت: آقا،دیگر از این شوخی ها نکن، ما را بد آزمایش کردی. این از خاطرات بزرگ زندگیِ من است و هر چه دارم در اثر آن امتحان الهی بود که در نجف اشرف برایم اتفاق افتاد . »
علامۀ جعفری فرموده بودند:در اثر عنایت حضرت علی( علیه السلام )،پس از آن به هر کتابی که در بارۀ موضوعی خاص مانند فیزیک، شیمی، تاریخ و... مراجعه می کنم در کمال حیرت می بینم آن موضوع را بلد هستم و انگار قبلاً آن را خوانده و دانسته ام . »
هدایت شده از این دو دست...
يكي از بستگان علامه محمد تقی جعفری، در خواب ديد كه در برابر علامه عبدالحسين اميني، صاحب «الغدیر» نشسته است. علامة اميني پرسيد: آيا شما جعفري را ميشناسيد؟ گفت: آري. علامه اميني گفت: نامهاي ميدهم به ايشان بدهيد پرسید:اجازه دارم نامه را باز كنم و بخوانم؟ وقتي پاسخ مثبت شنيد، در نامه نظر انداخت؛ ديد خيلي معنوي و ملكوتي است؛ به قدري نوراني بود كه حالي خاصّ پيدا كرد: علامه اميني با تأكيد گفت: «اين نامه را بدهيد به جعفري و به ايشان بگوييد: ما اكنون در اين عالم برزخ ديگر نميتوانيم كاري بكنيم ولي شما در آن دنيا در ميدان كار هستيد و ميتوانيد دربارة اميرالمؤمنين(علیه السلام) كار كنيد». به اين ترتيب، ترجمه و تفسير نهج البلاغه آغاز شد و تا پايان عمر استاد ادامه يافت و 27 جلد از آن منتشر شد. علامه جعفري با تمام صلاحيت هايي كه در شناخت هستي و جهان بينيهاي شرقي و غربي داشت، كوشيد كلام حضرت امير المؤمنين علی(علیه السلام) را به درستي بشناسد و به بهترين شكلي بشناساند. ایشان در اين راه، مكاتب گوناگون و نظريههاي مختلف را به ميدان طلبيد و با قدرت استدلال نشان داد كه نهج البلاغه كلام خالق نيست،اما برتر از كلام هر مخلوقي است و مطالب آن اگر درست و كامل روشن گردد، سراسر حقيقت و درستي است و در آن هيچ كژي و اشتباهي راه ندارد.
ی قرائتی اسراف و رهبری.mp3
1.59M
استاد قرائتی و سیره امام رهبری در دوری از اسراف و تبذیر
🔰بصیرت تاریخی برای سیاست امروز
✍️دکتر موسی نجفی:
🔺وقتی با بی تدبیری خلیفه سوم ، باند مطرود اموی قدرت گرفتند ، چگونه می توان پاسخگویی خرابی ها را از امام علی علیه السلام و شیعیان آن بزرگوار خواست ؟!!
🔺برای همین هم امروز بعد از یک دوره هشت ساله ، عملکرد ضعیف قوه مجریه و دولتمردان ربط مستقیم به ذات انقلاب اسلامی و دوستداران واقعی نظام ندارد.
http://mousanajafi.ir
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در ایران روزی هزار نفر با این روش می میرند!!
📛با ارسال این ویدیو برای دیگران، میتونی از کشته شدن کلی آدم جلوگیری کنی. جنایت فجیعی که کسی به خاطرش مجازات نمیشه!
#جمعیت
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️تولید برق فقط با یک نسیم کوچک
👌مرحبا به این خلاقیت
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
اول مردادسالروز رحلت ولی خدا «آقا فخرتهرانی»؛
نام او «سید ذبیح الله قوامی» است، ولی با نام «حاج آقا فخر تهرانی» شناخته شده تر است. پس از وفاتش، «آیت الله سید محمدرضا بهاء الدینی» فرمود: « آقا فخر "سلمان زمان" بود.»
بنابر آنچه در شرح حال او نقل شده است، در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. در اوائل جوانی از هوش و استعداد ویژه ای برخوردار بود. با جدیت درس می خواند و هدفش دریافت بورسیه برای تکمیل تحصیلات خود در خارج از کشور بود. در آن زمان، عده ی کمی میتوانستند بورسیه تحصیلی بگیرند و به کشورهای اروپایی اعزام شوند.
بالاخره تلاش این جوان خوش سیما به بار نشست و قرعه به نام وی افتاد. ولی میگویند روز اعزام، به عللی که فقط خدا میداند، کمی دیر به فرودگاه رسید. هواپیما پرواز کرد و این جوان جویای نام، از پرواز جا ماند...
راه دیگری نداشت. به ناچار ناراحت و غمگین، از فرودگاه برگشت. آن همه تلاش و کوشش و تکاپو به هدر رفته بود. یأس و ناامیدی وجودش را پر کرد و شعلههای آرزو، در دلش به خاموشی گرایید.
روزی از روزها با عارف واصل؛ شیخ مرتضی زاهد (رحمة الله علیه) برخورد کرد. کسی نمی داند در آن لحظات بین آن دو چه حرف هایی رد و بدل شد؟ ولی هرچه بود نفس قدسی شیخ مرتضی مسیر و سرنوشت جوان تهرانی را متحول کرد و از آن روز به بعد گویی انسان جدیدی متولد شد. حتی ظاهرش هم عوض شد. تمام لباس های به روز خود را کنار گذاشت و عبایی به دوش انداخت.
عشق به لقاء پروردگار و جذبه ی اتصال با ولی الله زمان (علیه السلام) شور عشقی درون حاج آقا فخر به وجود آورده بود و روز به روز عطش وصال محبوب در وی شدت می گرفت. و سرانجام کار به آنجا رسید که در امام زمانش ذوب شد و به قول معروف؛ "ره صد ساله را یک شبه طی کرد" و متصل به دریای بی کران معرفت الله گردید.
جناب حجة الاسلام محمد علی شاه آبادی نقل کرد:
پس از درگذشت عابد مجاهد و عارف ربانی، مرحوم حاج آقا فخر تهرانی، مرحوم حجة الاسلام حاج شیخ حسن معزی فرمود:
عادت مرحوم حاج آقا فخر تهرانی این بود که وقتی به مجلس علماء وارد می شد، در کنار در ورودی نشسته و با احترام خاصی از هر گونه اظهار فضلی دوری می نمود!
روزی در اواخر عمر وی، در محفلی که حضرات علماء و از جمله آیة الله حسن زاده نیز شرکت داشتند، ناگاه مرحوم حاج آقا فخر تهرانی با لباسی نامرتب و عبایی که معلوم بود روی زمین کشیده شده، وارد مجلس شد و بر خلاف همیشه، در گوشه ای با حالتی بسیار مضطربانه نشست؛ پس از پایان یافتن مجلس و رفتن حضار و حضرات آقایان، وقتی از حالت اضطراب و ناراحتی اش پرسیدم، او رو به من کرد و با افسوس فراوان گفت: یک عمر آرزوی دیدار حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را داشتم، حال که نصیبم شد، اکنون از دوری وصالش آرامش ندارم!
بی مهر رخت روز مرا نور نماندست
وز عمر مرا جز شب دیجور نماندست.
او معتقد بود که از نیم ساعت به غروب آفتاب و نیم ساعت به طلوع آفتاب حرف زدن کراهت دارد! سیره عملی شان هم همین بود که با کسی حرف نمی زد، غروب در حیاط رو به قبله می ایستاد و زیارت «سلام الله الکامل» یا «امین الله» یا دعاهای دیگر می خواند.
💐 چند توصیه از مرحوم حاج آقا فخر تهرانی 💐
1.یاد امام زمان در هر طلوع و غروب:
سیره عملی حاج آقا فخر تهرانی این بود که ساعتی به طلوع و ساعتی به غروب آفتاب با کسی حرف نمی زد و فقط جواب سلام را می داد و در حیاط رو به قبله می ایستاد و زیارت «سلام الله کامل التام...»یا زیارت امین الله و یا دعاهای دیگر را می خواند
می فرمود:بعد از هر نماز دعای «اللهم عرفنی نفسک...»را بخوانید.
و در جمکران دعای «الهی عظم البلاء»را بخوانید.
صبح های دو شنبه و پنج شنبه خطاب به امام زمان بگویید « یَـٰۤأَیُّهَا ٱلۡعَزِیزُ مَسَّنَا وَأَهۡلَنَا ٱلضُّرُّ وَجِئۡنَا بِبِضَـٰعَةࣲ مُّزۡجَىٰةࣲ فَأَوۡفِ لَنَا ٱلۡكَیۡلَ وَتَصَدَّقۡ عَلَیۡنَاۤۖ إِنَّ ٱللَّهَ یَجۡزِی ٱلۡمُتَصَدِّقِینَ »
2.توسل مداوم به امام حسین(عليه السلام)
می فرمود: « توسلات خیلی مهم است. همه جا کارت با حسین باشد.
سرالله الاعظم وجود مقدس اباعبدالله الحسین (عليه السلام) است اگر از ته دل برای اباعبدالله گریه کردی،حضرت عزرائیل خود تو را تلقین می دهد.هیچ کس به جایی نرسید ،مگر از نوافل و عزاداری امام حسین ،اقرب نوافل است.
3.راهکار های عملی حفظ ایمان در آخرالزمان:
در آخرالزمان ،دین و ایمان به کم خوردن ،کم گفتن و کم خفتن محفوظ می ماند. در آخرالزمان به احدی نمی توان تکیه کرد ، بهترین راه در این زمان ،معاشرت نکردن است. مسافرت کمتر داشته باشید! و بیشتر صله ارحام را چون احتمال گناه می رود با نامه و تلفن انجام دهید! در این دوران اخبار و روایات اهل بیت علیهم السلام را زیاد بخوانید تا تکلیفتان مشخص شود!زمان،زمان عمل به واجبات و ترک محرمات است.عمل به واجبات و ترک محرمات،خودش عرفان و معرفت می آورد.
🆔 @fakhretehrani
بسم الله الرحمن الرحیم
روزی آیت الله العظمی بهاء الدینی رحمه الله علیه فرمود: «امسال، در مکه معظّمه در مجلسی که آقا امام زمان (عج) تشریف داشتند، اسم افرادی برده شد که مورد عنایت آقا بودند، از جمله آنان حاج آقا فخرتهرانی بود».
خودم را به حاج آقا فخر رساندم واز ایشان پرسیدم: «چه کرده ای که مورد عنایت حضرت واقع شده ای؟»
گریه کرد وپرسید: «آقای بهاء الدینی نگفت چه گونه خبر به ایشان رسیده است؟»
گفتم: «نه».
حاج آقا فخرتهرانی گفت: «من، کاری نداشته ام، جز این که مادر من، علویه است وافلیج وزمین گیر شده است. تمام خدمات او را خود برعهده گرفته ام، حتّی حمام وشست وشوی او را. من گمان می کنم، خدمت به مادر، مرا مورد عنایت حضرت قرار داده است»
مزار مرحوم حاج آقا فخر در قبرستان بقیع قم می باشد
📚سیری در آفاق (زندگی نامه حضرت آیت الله العظمی بهاء الدینی، ص ٣٧۴
✨انتشار بازمزمه ۳صلوات بلامانع است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تروریستی که مردم را دعوت به اغتشاش میکند
◻️ عیسی الفاخر از جمله تروریستهایی است که در خارج از کشور این روزها وظیفه دعوت مردم به اقدامات تروریستی و مسلحانه را در دستور کار خود قرار داده، از جاسوسی برای عربستان تا قتل عام مردم بی گناه اهواز در رژه ۳۱ شهریور در کارنامه این فرد وجود دارد.
@HawzahNews | حوزهنیوز
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 ۴ روز تا عید غدیر #بزرگترین_عید
📹 ببینید | رهبر انقلاب: امامت امیرالمومنین علیهالسلام بر مبنای ارزشهای قرآنی است
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐️ لوح | گسترش شبکههای شیعه با مديريت امام هادی (علیهالسلام)
🌹ولادت #امام_هادی علیهالسلام
☑️ @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیامبر صلی الله علیه وآله:
یا عمّار! اِنْ رَأَیتَ علیاً قَد سَلَکَ وادیاً و سَلَکَ الناسُ وادیاً غیرَهُ فَاسلُکْ مَعَ عَلِیٍّ وَدَعِ الناسَ.
عمار! هر وقت دیدی که علی(ع) تنها به راهی میرود و همة مردم به راهی دیگر، تو مردم را واگذار و در مسیری برو که علی(ع) میرود.
📚 کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٣
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈 ۶ روز تا برترین عید. ✨
✋نشر دهیم
👈 مناسب برای استوری در واتساپ و اینستاگرام
#ستادمردمی_غدیراستان_همدان
رهبر انقلاب امروز:
اگر به توصیههایی که نسبت به آب و فاضلاب #خوزستان انجام شده بود توجه میشد، حالا مسلما این اشکالات را نداشتیم / مردم ناراحتیشان را بروز دادند و هیچ گلهای نمیشود از آنان داشت
رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا: در این ۷-۸ روز اخیر یکی از نگرانیهای ما مسئله خوزستان و مسئله آب مردم و مشکلات مردم بود.
واقعا دردآور است برای انسان که مشاهده بکند استان خوزستان با این مردم وفاداری که در این استان هستند، با این همه امکانات و استعدادهای طبیعیای که در این استان وجود دارد، با این همه کارخانجاتی که در این استان وجود دارد، وضع مردم به جایی برسد که آنها را ناراضی کند و ناراحت کند آنها را.
اگر چنانچه توصیههایی که نسبت به آب خوزستان و فاضلاب خوزستان مورد توجه قرار میگرفت حالا مسلما این اشکالات را نداشتیم.
حالا خب که مردم ناراحتیشان را بروز دادند و اظهار کردند هیچ گلهای نمیشود از مردم داشت. ناراحتاند،مشکل آب مشکل کوچکی نیست آن هم در آن هوای کذایی خوزستان، آن هم مردم خوزستان که بسیار مردم باوفایی هستند.
١مرداد ١۴٠٠