eitaa logo
خزینة الجواهر
1.1هزار دنبال‌کننده
31هزار عکس
28.7هزار ویدیو
34.9هزار فایل
منبعی از محتوای ناب تبلیغی مناسبتی ارتباط باخادم كانال @a1nemati پستهای مفیدتان را به ما ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 کتاب 📌با وجود مزاياي مثبت تلويزيون از قبيل نقش برجسته آن در امر اطلاع‌رساني و آموزش، فرهنگ‌پذيري و ايجاد تفنن و سرگرمي، اگر اين رسانه مانند تكنولوژي‌هاي ارتباطي ديگر صحيح استفاده نشود، تأثيرهاي منفي انكارناپذيري دارد كه در صورت بي‌توجهي به آنها ممكن است تأثيرهاي مثبت اين رسانه فراگير را تحت تأثير قرار دهد. 📌مركز پژوهش‌هاي اسلامي صدا و سيما با توجه به اهميت اين موضوع، مطالبي كوتاه و موجز را تدوين و توليد كرده است تا مخاطبان شبكه پويا؛ يعني؛ كودكان و نوجوانان بتوانند علاوه بر تماشاي فيلم‌هاي مورد علاقه خود، مطالبي متنوع شامل آموزه‌هاي ديني، تربيتي و نكته‌هاي اجتماعي و اخلاقي را بياموزند. 📌جهت کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر با اثار اداره‌کل به ادرس www.irc.ir مراجعه فرمایید یا با شماره ۰۲۵۳۲۹۱۵۵۱۱ تماس بگیرید.
📚 کتاب 📌پيروزي انقلاب اسلامي در ايران، بزرگ ترين حماسه قرن و نقطه آغاز بازگشت جهان اسلام به هويت راستين خويش بود. 📌در اين رخداد بي نظير و سرنوشت ساز، عوامل گوناگوني نقش داشتند كه نقش مبارزان و پيشگامان انقلاب، از اثرگذارترين آنها به شمار مي آيد. 📌ازاين رو، بازشناسي اين شخصيت ها، در حقيقت پرداختن به ركن اساسي انقلاب و ارج نهادن به آرمان هاي متعالي پيروان آن است و همان گونه كه در به ثمر رسيدن انقلاب مؤثر بوده است، در تداوم آن نيز مي تواند اثر بگذارد. 📌جهت کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر با اثار اداره‌کل به ادرس www.irc.ir مراجعه فرمایید یا با شماره ۰۲۵۳۲۹۱۵۵۱۱ تماس بگیرید.
📎 نشر 📚 کتاب 📌در این شماره تلاش شده با رویکرد برنامه‌سازی، مطالب پژوهشی و محتوایی مورد نیاز برنامه‌سازان درباره زن انقلابی، در محورهای پیشرو، تنظیم و در رسانه ملی بازنمایی شود. 📌اولین و محور این شماره درباره «فعالیت سیاسی بانوان در قرآن» است. 📌«سیره سیاسی بانوان در تاریخ صدر اسلام» محور دوم این ویژه‌نامه است. بخش بعدی به «نمونه‌هایی از مشارکت سیاسی بانوان در تاریخ معاصر ایران» اختصاص داده شده است. 📌در بخش بعدی در گفتگویی با کارشناسان حوزه‌های فرهنگی اجتماعی، ضرورت و الزامات بازنمایی زن تراز انقلابی در رسانه ملی تبیین شده است. 📌پس از «دمی با بانوان شهید»، «سوژه‌ها» و «سؤالات برنامه‌ای» مرتبط با حوزه زن انقلابی نیز محور بعدی این ویژه‌نامه است. 📌گزارش اجمالی از تحقیقات علمی درباره مسائل مربوط به «زن انقلابی و بایسته‌ها»، بخش دیگر و «معرفی کتاب» و «بایسته‌های رسانه‌ای، بازنمایی مشارکت اجتماعی ـ سیاسی زنان»، محورهای پایانی این ویژه‌نامه می‌باشد. 📌جهت کسب اطلاعات و آشنایی بیشتر با اثار اداره‌کل به ادرس www.irc.ir مراجعه فرمایید یا با شماره ۰۲۵۳۲۹۱۵۵۱۱ تماس بگیرید.
تازه‌های نشر اداره‌کل پژوهش‌های اسلامی رسانه 📌ایده‌ها؛ دستینه‌ای برای پژوهشگران و برنامه‌سازان (ویژه‌نامه تواصی به صبر): موضوع این دفتر از ایده‌ها تواصی به صبر است. رسانه ملی با استفاده از کارشناسان خبره و مجرب، برنامه‌ریزی منسجم و مناسب، طراحی الگوی سلوک اجتماعی، می‌تواند در به‌تصویرکشیدن انسان صبور و مقاوم، پیامدهای آن را برای جامعه، تبلیغ و ترویج ‌کند، که این امر موجب نهادینه‌شدن این فضیلت اخلاقی در فرد و جامعه خواهد شد.
برگزاری مراسم عظیم حج پیام حج اين مجموعه ‏كه از پيام‌هاي كوتاه مربوط به حج و عمره برآمده است، با استفاده از آيات و روايات و اشعار و سخنان نغز بزرگان، تهيه و تنظيم شده است، تا توشه‏اي براي برنامه‏سازان گران‏قدر صدا و سيما باشد.
5 تیر برابر با 7 ذی حجه سالروز شهادت امام باقر علیه السلام آفاق اندیشه؛ ویژه‌نامه امام باقر علیه السلام با بررسی عظمت وصف ‏ناپذير امام محمدباقر عليه‏ السلام حيرانی و فروتنی سر تا پايمان را فرا می‏گيرد. ژرفای جان از شكوه همه جانبه آن معصوم بزرگوار طراوت می‏گيرد. با اين خشوع آميخته به نياز و با اين احتياط همراه با اشتياق بر ساحل دريای وجودی باقرالعلوم عليه‏ السلام می ‏ايستيم تا از دريچه اين حيرت به هدايت برسيم و از پنجره اشراقی نگاهش به بوستان وحی و دانش الهی نظر بگشاييم. در محضر شخصيت علمی و معنوی اين امام همام همواره دانشمندان و دانشورانی بودند كه در جست‏جوی سرچشمه ‏های دانش و معرفت گام می ‏نهادند. آن حضرت از كودكی «شكافنده دانش ‏ها» شناخته شد و سرآمد دانشمندان روزگار خود گشت. در ستايش او شاعران قصيده‏ ها سرودند و نويسندگان، كتاب ‏ها نوشته ‏اند، ولی همواره واژه ‏های نارسا، قلم‏ های لرزان، اشك ‏های آميخته با شوق و ادبی كه از هر تبسم قلم می‏ تراود، در محضر آن بزرگوار شرمسار و ناتوان بوده‏ اند. نوشتار حاضر نگاه كوتاهی است به دريای بی‏كران امام محمد باقر عليه ‏السلام كه به منظور استفاده در برنامه ‏های صدا و سيما فراهم شده است.
7 تیرماه سالروز شهادت آیت الله بهشتی و یاران رهیافت 5؛ گزیده¬ای از دیدگاه¬های شهید بهشتی (ره) شهيد سيدمحمد حسينى بهشتى از جمله شخصيت‏هاى كم‏ نظير در دوران معاصر سرزمين ماست كه در برهه‏ اى خاص، بيشتر مردم با جنبه ‏هاى ويژه‏ اى از وجودش آشنا شدند. شهيد بهشتى در كوران حوادث اول انقلاب، با خلق حماسه‏ اى به يادماندنى و فراموش‏ ناشدنى، راست قامتانه بر عقيده و انديشه خويش پاى فشرد و جاودانه تاريخ شد. دريافت واقعى چهره شخصيت ايشان مستلزم شناخت و آگاهى همه‏جانبه از شخصيت و اهداف و آرمان‏هايى است كه او را در جاده پرفراز و نشيب زندگى به حركت درآورد تا به حيات مادى و معنوى پرثمرى دست يافت. مركز پژوهش‏هاى اسلامى صدا و سيما در راستاى آشنايى مخاطبان با انديشه ‏هاى اين شهيد بزرگوار در زمينه‏ هاى گوناگون در صدد برآمد تا گوشه‏ اى از ديدگاه‏ هاى ايشان را به پيشگاه صاحبان انديشه پيش‏كش كند.
11 تیرماه سالروز شهادت آیت الله صدوقی (شهید محراب) آيت صدق و صفا (ويژه شهادت آيت‏ الله صدوقي رحمه‏ الله) در نوشتار حاضر، گوشه‏ هايي از زندگاني فقيه فداكار و عالم وارسته، آيت‏ الله شهيد شيخ محمد صدوقي ـ اعلي الله مقامه الشريف ـ را كه يكي از محورهاي انقلاب شكوهمند اسلامي و از بزرگ ‏مردان حوزه علميه است، بررسي مي ‏كنيم. بدان اميد كه اين مرد الهي، سرمشق و الگويي براي نسل حاضر قرار گيرد و نامش جاودانه ماند.
📌معرفی معاصر و مهمترین آثار آنان آیت الله محمدهادی غروی ، و از شاگردان امام و صاحب کتابها و مقالات متعدد در تاریخ اسلام و بویژه قیام سیدالشهدا است. ایشان مدیر مرکز حوزوی پژوهش های تاریخی نیز هست که در آن به صورت اجتهادی تاریخ اسلام تدریس می شود. مشهورترین کتاب: موسوعه التاریخ الاسلامی 8 جلدی 👇👇 🌻 @ahlebait110
📌مدارا با مخالف یعنی این..... ☀️روزی مردی شامی با آنکه به اهل بیت(ع) داشت، اما کلام امام (ع) بود و در جلسات ایشان شرکت می کرد. وی نتوانست کینه خود را پنهان کند و خطاب به امام گفت: «شرکت من در جلسات شما به دلیل علاقمندی من به شما نیست؛ من نسبت به خاندان شما کینه دارم، اما و شما من را کرده است. امام، از سخنان تند وی آشفته نگردید، بلکه با با او برخورد کرد. این رفتار امام- که هیچگونه ناراحتی از خود بروز نداد،- مرد شامی را برانگیخت و دست از دشمنی برداشت و از دوستان امام گردید. همچنین، کرد تا هنگام ، امام باقر(ع) بر وی بخواند.» 📚شیخ طوسی، الامالی، ص410. 👇👇 🌻 @ahlebait110